29 Februari-Hahah!



Hahaha, fan-fan-ny! Ditt fel att jag va tvungen att kolla alla avsnitt! o.O

Tagga backen!!

mms_img27097 (MMS)

Tagga backen!!


27 Februari-Veckans blogg!


Vinnare på Lördag!

26 Februari-MUSIK i BILEN!





26 Februari-Tidsinställda!

Packat bilden nu och dags att sätta mig. Har alltid en obehaglig känsla precis när jag ska resa bort. Men den försvinner för, jag älskar att vara hemifrån på grund av att vara ute på resande fot (a) Har laddat upp med några tidsinställda sen kommer det bilder direkt från backen från mobilen så bloggen kommer inte ligga nere inte! Och om kanske 9 h står jag på den efterlängtade brädan igen :D


Och bandage nedpackat eftersom min handled som jag gjorde illa förra året i Chamonix aldrig fått läka ut så ibland kan de göra lite ont när jag använd den väldigt mkt.


28 Februari-Länk för fanny

Länkar denna blogg för att Fanny tvinga mig :O
Hahah nej men hon är ny så vi tkr hon ska få lite läsare :)

TTTTTTTTRRRRRRRYYYYYYYYCCCCCCKKKKKKHHHHHHÄÄÄÄÄÄRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!

25 Februari-Vinnaren..

Okej, de stod mellan två bloggar som jag tyckte vart extra bra denna vecka. Men alla ni har superbloggar som jag ska fortsätta kolla in och läsa!  Och de va kul att lite fler anmälde sig denna gång! Så alla ni som inte blev veckans blogg denna vecka, anmäl er till nästa veckas tävling som startar på måndag! :D

Vinnaren är en tjej vars blogg innehåller otroliga bilder! Klicka på bilden för att besöka den!


Sandra, du har en jättefin blogg och dina bilder är otroligt vackra! Fortsätt så och din blogg kommer växa sig större och större. U Rock!

25 Februari-Vår?!


Himlen ger en sommarkänsla och de märks att våren är påväg med stormsteg! Men nu väntar ju en vecka med massa snö uppe i fjällen. Åker imorgon bitti så ja, om ni inte har något att göra så SMSA! Men iaf, Vinnaren kommer upp ikväll runt halv 9 (y)

24 Februari-Träns


Nya tränset som jag fyndat! Kostat 400 och köpte det för 94 ;-. Helt sjukt ju! Och Gisza passar jättebra i det:) Sry för de dåliga bilder men hade inge tid så tog bara två snabba så ni skulle få se. Nu blire att städa mitt rum... Musik på hög volym såklart ;)

Alex in tha house!!

ChaCha bloggen! alexandra här (A) ja typ bloggar inte så dehär e mitt första inlägg :D
okeej.... ehm.. aah, just nu sitter ja o skypar me anna! hon letar efter musik och ja typ försöker plugga. har två uppsatser att göra klart! de kommer inte hända....
ja har ridit på världens bästa häst idag, de gick jättebra och sen gjorde jag pannkakor.. anna har vart i skolan, hon slutade halv tre och nu ska amanda hem till henne... ja blir dissad.. host!!!!
och sen så måste alla lyssna på världens bästa band Evanescence som ja älskar jättemycket och skulle kunna ge vad som helst för att gå på deras konsär!!!!! :D sen så suger ja på att blogga så ja lägger ner dehär nu..
kyss!  
Alex + Anna = 4ever löv!!! <3

23 Februari-Smidigt!

Vattenskadat klassrum... Duktigt 8a (y)





Yeay :D

22 Februari-Plugg nu

Hemme från skolan och ska plugga nu ända tills jag drar till stallet för att hoppa (y) Awesome så vi höres senare ikväll :)

22 Februari-Buuullen!


21 Februari-Skola imorrn igen då.

Imorrn väntar riktiga lektioner igen då "/ Men vart borta från skolan en vecka nu på grund av sjukdom så ska bli rätt skoj^^

Men fixat massa bra musik till mobilen nu! Seriöst, musik, LOVE! (L)
Inge musik, ingen anna..
Såå bra!!


21 Februari-Fettisdagen!

Halloj^^
Känner att jag har massor att blogga om nu! Men kul att så många anmäler sig till veckans blogg! Ska bli kul att läsa och utse vinnaren. Får jag något att göra nu på kvällen^^ Om ni missat att anmäla er kan ni bara slänga in en kommentar.

Fettisdagen idag då. Fick faktiskt precis reda på de (a) Hehe.. känner mig såå lyckad. Men mamma och pappa skulle tydligen göra en semla var till ikväll så missar inget. Blir faktiskt årets första. Har ni ätit någon semla än då? Isåfall vilken föredrar Du? Jag själv tkr det är godast att blanda grädden och mandelmassan (y)



Nu blir det att plugga det sista av hemmastudierna! Sen fixa MASSA musik till min långa bilresa som väntar i helgen. Mot sälen och göra bergen oroliga ;)
Kram!

20 Februari-Veckans blogg!


Vinnare utses på Lördag!


20 Februari-Stockholm

Vart i stockholm med skolan idag. Blev indelade i grupper för att sedan gå runt och samla poäng genom att utföra olika grejer och hitta till platser osv. Träffade också Keela på NK. Kolla in bloggen hääär!
 Awesome tjej och hon va verkligen söt på riktigt oxå :3 hahah, men tack för dom 50 poängen Michaela om du ser detta!! ;)


Sen inge stall idag för Fanny tar både Flamman ocg Gisza. De står ju i den stora uteboxen så vi har som ett eget litet stall där nu. Jättemysigt är de! Ska ta kort imorgon så nni får se. Studiedag imorgon oxå. Men tror jag försöker få klart de mesta idag så kan jag chilla imorrn och bara plugga till Noprovet som är på Torsdag (y) Men nog för mig. Ha de så bra så hörs vi snart ^^
Kram!

19 Februari-Är det verkligen söndag?

Hmm... Är det inte söndagar som brukar vara väääldigt sega och man har absolut inget att göra?! Så brukar de vara för mig iaf. Men inte idag...

Hööks
Hinna till stallet och hjälpa Fanny nu när Flamman ska stå på västerkumla en vecka :D
kl 16 vara i sandtorp på årsmötet...

Och allt detta på 4 h.. Aja, måste gå! Jag är ju Anna Eriksson. VAd sa ni göra en Söndag som denna? Skulle vilja veta. Lite nyfiken^^ Omnomnomnom (a)



Träffas imorrn bby ;)<3

18 Februari-Nej usch!

Inte alls nöjd med de bidrag som gick vidare ikväll. Nej usch, skärpning nu sverige!


Bättre lycka nästa gång!

18 Februari-Tack olle...

Precis innan jag drog till stallet idag (Tolkade. Fifan va kul... Kommer troligen film ! ) så spelade olle denna låt och nu har jag den på huvudet och jag hatar den.. -.- Men dunket är rätt skönt. Men den är bara Väldigt dryg!

Iaf, melodifestivalen ikväll då. Någon som ska kolla denna "underbara" musikfest? Hahah... Kollar mest för att de är lite roligt att kommentera allt med pappa och johan (a) Nej, One Tree Hill väntar! Hörs hurrni^^

Har en massa plugg nu-.- Plugg plugg plugg...

mms_img59570 (MMS)

Har en massa plugg nu-.- Plugg plugg plugg plugg plugg... Och lite plugg till :(


17 Februari-Här har ni mig.

Som ni troligen märkt s har bloggen legat helt död denna vecka. Troligen för att jag själv vart typ helt död. Vart/ är fortfarande lite sjuk och då kankse ni tänker, är de nt då bloggen ska ligga på topp med massa inlägg osv?!
Kankse det borde vara så. Men jag har inte haft någon ork för bloggen så då lät jag den vara.

Men nu mår jag mkt bättre och bara halsen som fortfarande gör väldigt ont "/ Men jag är jätteledsen för den dåliga uppdateringen och det ska bli mkt bättre nu!

Om ni av någon anledning vill veta vad jag gjort under denna vecka så är den rätt enkelt och kort att berätta.
Jag har
-Sovit
-Drogat halstabletter och alvedon
-Sett mamma och pappa "slava" i stallet medans jag pysslat med gisza ;) (a)
-Sovit ännu mer
-Kollat One Tree Hill

Är ju liite beroende... Heheh :D


(Och detta är ju bara ett extra plus...)

12 Februari-Jummy!

Gaahh, måste ha! Någon som har lust att sponsra lr? (a)


    
Brunt ska de vara!


12 Februari-Vackra du!

Du är underbra! Kommer aldrig förstå vilken tur jag har som får vara hos dig. Att bara kolla på dig fyller mig med glädje. Det finns ingen jag litar så på... Du kommer alltid vara vackrast Gisza Vem!


11 Februari-Stallet snart igen...

Har sovit lite nu för att ta igen lite krafter från 9 h arbete. Ska kolla med mamma om vi kan köra förbi ICA innan och köpa lite godis... :3 Nt ätit plock på väldigt länge så^^

Sen äre ju melodifetsivalen som man ska kolla på oxå. Krypa ner i soffan och kolla och sedan lägga mig i sängen för att kolla film. Blir skönt!
Ha en bra kväll!

11 Februari-Bullen bullen...



Bullen, vrf är du så söt ibland? ;P

11 Februari-Mina tjejer de!


Seriöst, fråga NT vad vi höll på med... xD

10 Februari-Mer kommer!

Bjöd på en video ikväll. Imorrn kommer det några till på inställda medans jag slavar mig egenom stallhelgen som faktiskt kan vara rätt rolig ;)

Kramizh!

10 Februari-Elin wiie ;D

Red ut barbacka idag eftersom Gisza fått någe slags skav bakom sadeln... "/ Men sjukt vad jag lät henne springa iaf. Lite förvånad över att jag satt kvar faktkist. Tror elin oxå är de xD

Filmade iaf Elin lite när hon red på volt på åkern. Nästa ggn blir de film på mig och Gisza ^^

Hej hopp!<3

10 Februari-!!

Massa filmer osv kommer ikväll!

8 februari-varse (y)


Dock blev de nt så mkt gooo av mig och Gisza då jag glömt sätta på martingallen. (hjälptygel för er som inte vet.) Ni kan ju se själva hur hon håller på med huvudet :P

8 Februari-Ett år med mig själv i bilder.








Förändring jao...



7 Februari-Elin Larsson!

hahahah omg! Jag måste bara berätta lite kort om min knasiga och sjukt knasiga vänn Elin Larsson.
Hon är sjuuukt konstig men en underbar kompis och tjej! Litar på henne till 100 % eftersom jag vet att hon absolut inte skulle berätta de jag säger till henne för någon. Och så litar hon på mig och då fattar man ju liksom! I Maj köpte hon sin häst och sen dess har vi seriöst setts minst 5 dagar i veckan. Och ingen, jag menare absolut INGEN dag med Elin är tråkig!

Love U girl! ;*



6 Februari-Blogga blogga blogga!

Nu blir det ett tråkigt inlägg igen "/ Men de blir så ibland om jag likosm inte egentligen har något att blogga om. Jag kanske skulle sätta mig och sjunga den där låten jag lovat er?
Ja, de får nog bli så. Har ju inga läxor :D Helt sjukt eftersom jag annars har massa att göra xD

Pusss ;*
Höres snart då ^^

6 Februari-Bestäm nu!

Vad ska nästa videoinlägg gandla/vara om? Ni bestämmer nu!



5 Februari-Chill söndag nu!

Plattat håret, fixat ögonbrynen osv. Nu kan ännu en skolvecka komma. Nu äre bara att chilla tills sängen väntar med musik och bok. Hare bra så höres vi imorrn ^^
Haha bjuder på denna. De är ju endå Söndag ;)

5 Februari-The hunger game.


Bara jag som ska se denna film?

5 Februari-Då var de igång.

Då har sveriges största "musikfest" satts igång igen då. Tkr att de bara blir oseriösare och oseriösare för varje år som går men ibland får låtskrivarna till riktigt bra låter! Men igår var det bara två låtar som va okej och tur hade dom och gick direkt till globen! Men de känns lite som om det har blivit en artisttävling liksom... Men vad tyckte ni? Var de rätt låtar som "vann"?




4 Februari-En månad nu!

En månad sen får jag träffa två sjukt saknade på nästan en och samma gång! Och precis innan sälen med brorsorna och Ann&Hasse. Sjukt vad jag lääängtar!

Emma kommer när som och då blir de lite mys med film osv. En chill helg detta! Städat rummet oxå. Känner mig lite duktig (a) Nybäddat oxå. Alska sova i nybäddad säng!
Kom väl hem från stallet vid halv ett och duschade sen gick jag och la mig. Sov i 4 timmar. Sjukt skönt! Älska sova efter en tidig morgon i stallet. Så nu får Emma hålla sig uppe ikväll. För jag lar nt vara så trött ;D

Så söt på denna bild emma ^^ Men jag ville faktiskt nt vara med!

4 Februari-Musik.

Kör en liten musik hiss/diss såhär på lördagseftermiddagen.



Hiss
Jag tänker hissa låten "Flickan och Kråkan". Texten är himla fin och jag gillar tackten i låten. Annars brukar jag nt lyssna på Timbuktu men denna låt, den funkar!(y)


Diss
Låten jag tänker "dissa" är den överspelade låten "Krossa alla fönster". Den har vart bra, ja! Men inte nu. Den har för de första blivit överspelad. Så tyvärr Maskinen. Ni blev för bra...


Skoning(Y)

mms_img25508 (MMS)

Skoning(Y)


3 Februari-Fredag (y)

Fredag nu då! Så grymt skönt och inge plugg över helgen heller :D LÖV!
Red igenom Gisza lite lätt eftersom de är så sjukligt kallt här nu, -15 nu ikväll :s Usch för de! Men imorrn blir de stallet tidigt att hoppa och sedan kommer hovis (y) Har nt hunnit fixa ny brodd men får göra de imorrn så de kommer på nya på Söndag. Imorrn sover Emma här oxå. Kolla skräckis och lite så. Blir bra de ^^

Men nu ska jag fortsätta dryga igenom denna fredag :D Ha de göööött!

3 Fabruari-Idrott nu!



(Bilder från Tisdagens idrott)

3 Februari-Som diamanter.

Vänner försvinner och kvarstår. De kommer nya och sen försvinner de igen. Men sen finns de dom där riktiga diamanterna man bara hittar någon gång ibland och som man verkkligen inte kan släppa oc göra sig a med. De är som dina vingar när du själv glömt hur man flyger. De är dom som vet allting om dig och ändå älskar dig för den du är. De är dom Du ska ta vara på. Trä varje äkta diamant på en varsin silkestråd och knyt bandet riktigt hårt rund armen att du aldrig tappar de. Men var försiktig, det finns många falska diamanter så var noga med att välja rätt!



Glöm inte de!


2 Februari-Guld?!

Köttade lite guldigt igår ;) Fast jag föredrar faktiskt silver. Känns som om de "klär" mig bättre efetrsom mitt hår går i en glansig brun/gyllene nyans så brytter ju de silvriga av lite. Men nu ska jag lägga mig och läsa/sms med guldfisken min ^^ blubb blubb!



2 FEBRUARI!-Heheh (a)

hahah, tack ännu en gång för att ni är mer vakna än mig, jag vet egentligen att de är Februari men inlägget igår blev de lite sisådär med från den fronten (a) Tur jag har er !;)

Iaf, tänkte bara förmedla en liten nytagen bild på mitt fina "blåmärke" som nu är grönt/lila/gult. Mmmm, de är såå mysigt ! Duktig som man var tog man ju såklart på sig en t-shirt idag. haha japp (y)



Min dag har varit rätt chill. Efter lunch drog vi in till södertälje för att kolla in Scanias gymnasium. Hinmla bra om man vill bli tekniker! Men tyvärr så är det ju nt riktigt de jag hade tänkt mig...;/ Kanske skulle ta och skriva ett inlägg om mina framtidsplaner just nu?
Sen drog jag till stallet där jag idag hade två hästar som väntade på lilla mig. Tog och släppte Gisza i ridhuset och lite busig var hon men nt så mkt (y) Sen körde vi lite tillit. De gick därimot awesome! :D
Kommit hem och duschat, ätit lite och precis blivit klar med spanskan. Ska blogga lite nu så massa tidsinställda fixas så håll utkik ;)<3
Kram!


1 Februari-Pumpa nurååh!

Svetten rinner och benen brinner... (y) Mmm, vilken UNDERBAR känsla!!

Vart och kört ett 90 min pass nere på katjas. Awesome! Först 40 min spinning (Lööv!!) sen 30 min core (hej muskler :D )
Såå himla skönt att få lite mer träningsverk tills imorrn. Ni som inte testat spinning eller core, gör de för guds skull!! Bland de bästa som finna i träningsväg tkr jag och så är de himla roligt. Så palla er ur soffan nu alla härliga läsare!


Fin arm utan blåmärke... ;P

1 Februari-Jump higher!


Hahah, gisza kan faktiskt hoppa oxå...


Men kolla in mathildas blogg som faktiskt heter just jumphiger!

RSS 2.0