Woohooo!!


Dagens Boost!


Fett kallt jag dör!


Vinterland.

Sitter och väntar på bussen såhär i vintersverige. ÄNTLIGEN!


Dagens Boost!


YADA.. yada!!

Idag kom jag på en sak. Medans jag var i stallet och gick ut med skottkärran så ploppa en sjukt bra bloggidé upp i mitt huvud. Och de brukar va så. Jag duschar, är i stallet, sitter på en lektion eller någe. Och DÅ ploppar otroliga blogginlägg, meningar och formuleringar upp i mitt huvud. Och de är alltid så att de är på olämpliga ställen för att ta upp mobilen och börja blogga. Och sen sätter jag mig här vid datorn på kvällen, loggar in här och börjar skriva kvällens blogginlägg som skulle ha det där SJUKT BRA innehållet. Men inte då! Nej för jag har ju såklart förträngt de jag kom på. Och såhär är det ju verkligen varje dag oxå. Gaaah blir galen!! Haha jaa.... Dagens I-landsproblem här ja. Så nu ska jag faktiskt försöka smyga fram en mobil såfort något ploppar upp i skallen så att jag förhoppningsvis kommer ihåg det och får ner det någorlunda bra på bloggen. JIPPI säger alla ni, ellerhur? :D

Hurry!

Ner till stallet nu, ska skynda att göra iårdning henne så jag slipper rida i detta väder. Tack till Ridhus!


Dagens Boost!


Bra dag!

Nu värker mina fötter! Och jag är även ca 600 kr fattigare :'(
Men nöjd med dagen är jag! Hittade ett par militärgröna jeans, ett svart spettslinne och en ny gräddvit mössa till garderoben. Och även ett skitsnyggt nagellack i silverlacks/metal-färg. Nöjd!

Gymnasiet verkar helt okej. Det som var mest negativt med det var att man inte hade någon prao alls. Något jag tycker är viktigt för att fö kontakter för senare arbete osv. De mest positiva med skolan var att de jobbade väldigt mycket med UF. Alltså ung företagsverksamhet. Något jag gillar starkt och är väldigt intresserad av att kanske jobba med sen i trean. (Lååångt dit jaa..!!). Men för att sammanfatta min första reaktion till skolan så får den nog 3/5 tummen upp.
Godnatt alla !


Mot staden!

På tåget bu mot stockholm. Ska bli mys med fika och lite shopping nu först.
Blev klar med min klänning idag, rätt häftig va?;)


Dagens Boost!


Lite allt möjligt sådär.

 
Lite bloggning nurå mina kära läsare! Skoldagen flöt på som vanligt. Inga större beskymmer inte. På hemkunskapen lagade jag en JÄKLA god ratatouille. Min första och jag blev riktigt nöjd! :D
 
Imorgon drar jag och Frida upp till stockholm för lite julklappsköp, fika och sen blir det ett öppet hus på ett Gymnsium i stockholm. Så det ska bli himla trevligt! Mer om gymnasiumet imorgon kväll.
 
 
Funderar på om Gisza ska få lite julledigt senare. Inte en hel vecka, men 5 dagar eller så. Sen massor med mysiga uteritter! Men denna vecka ser ut såhär för Giszas del
MÅNDAG-uteritt
TISDAG-vila
ONSDAG-dressyrpass
TORSDAG-intervaller
FREDAG-dressyrpass
LÖRDAG-longering
SÖNDAG-vila
Rätt "tråkig" vecka kanske. Men utmärkt och bra träning! Hon får vila två gånger denna vecka då jag har seriöst FULLT UPP, egentligen hinner jag inte till stallet på lördag heller då jag ska va I stockholm halv 10... Men lever man mitt liv så trycker man in det ändå. Har jag häst, måste jag hitta tiden och planera satans bra! Men de har jag ju lyckats med hittills så ;)

Dagens Boost!


Fett bad.

Shit. Sämsta uppdateringen EVER! Men jag har faktiskt inte haft nån blogglust alls den här veckan.
Och den finns inte där nu heller... Det ända jag kommer på att skriva om just nu är typ hur dålig uppdatering jag haft. Så ni förstår ju hur illa detta är!
Nej... Inge bra!
Gisza får fortfarande som en dröm, måste få film på ett ridpass snart så de kan komma ut här. Lovar er att det kommer vara värt en titt! Nu ska jag fortsätta kolla solsidan, det missar man ju helst inte!


Dagens Boost!


Wää!!


Breaking Dawn Del 2

Nu blir det att dra mot heron med 3 härliga tjejer för bio. Såklart blir det Breaking Dawn del 2. Uppdaterat later my lovers ;)


Dagens Boost!


Ojojoj...

Gymnasiemässan avklard. Kan ju säga att jag har fått en aning ont i fötterna av all gång, men äääh! Så nu har jag massa påsar och kataloger osv till massa intressanta skolor. Dags att sålla!


Dagens Boost!


My best life.

Seriöst nu. Mitt liv går som ett tåg på rälls. SÅ BRA. Älskar det verkligen just nu. Det dålogaste jag kan itta i mitt liv just nu är att jag inte förstår ett mattetal. Nej men ni fattar, SÅ bra är det nu. Bara att le för min del.
Skolan går bra, jag har BÄSTA planerna med kompisarna, jag är omgiven av massa härliga människir, Gisza går så otroligt bra nu. Verkligen bra menar jag då! Och jag mår allmänt super. Det ska till att hända någe otroligt hemskt för att få mig ner till botten igen. LOVE LIFE!
 
Lycklig tjej.

Blää fyy blääääää

Studiedag. Matten klar. Svenskan klar. Spanskan gjord. Och så har vi då dessa 13 sidor av Engelsk grammatik kvar då... Känns ju för himla kul. Så medans jag ska sitta och bada i alla härliga grammatikregler så får NI f*n inte göra de samma. Så jag hoppas innerligt att ni har nått roligt att göra!!

Kommer inlägg senare .. Living best life.
Nu ska jag hoppa ner i havet av grammatik. See yaaa om jag klarar mig därifrån levande...


Dagens Boost!


Ner i svamparnas värld kanske?

Halloj!
Nu undrar säkert ni vart jag hållit hus dessa två dagar. Och de ska jag säga er, jag har hållit hus i mitt upptagna liv. Och när mitt upptagna liv blir väldigt upptaget, då går Anna under jorden för att senare komma upp, utvilad och "läxfri".
Hahaha nej men seriöst, haft fult upp så bloggen har tyvärr fått läggas åt sidan.

Ikväll ska jag träffa Frida, sover där eftersom de är studiedag imorgon. Mys!<3
Sen på torsdag är det gymnasiemässa så 2 riktigt chill dagar framöver nu. Jag har lite av en bloggtorka också. Har vetkligen ingen inspiration hit... Vad vill NI läsa?


Dagens Boost!


Dagens Boost!


Here you go

Ett riktigt jävla skitjobb
 
Under mina 7 år som ryttare har jag vart med om många heta diskutioner. Och jag skulle vilja påstå att ridning är något folk, speciellt killar skaffar sig åsiktrer om väldigt fort.
 
För det första vet ni killar absolut ingenting om sporten. Och ändå står ni där och försöker övertala mig om vad jag ska tycka. Men egentligen är det jag som har all kunskap och erfarenhet. För det andra är eran syn på ridning väldigt konstig. Ni påstår att det är en fjantig snobbsport. Men i nästa sekund är ridning livsfarligt och äckligt. Hallå? Vad har ni egentligen för underlag när ni har så pass olika åsikter på en och samma gång? På något sätt är ändå detta jäkligt kul. Så pass att jag skrattar åt er.
 
Låt mig jämföra innebandy och ridning.
Innebandy, du tränar lite fys, spelar matcher, går in i en närkamp, sen tränar du lite till. Det här är ansträngande! All heder till er. Och inte fan kommer jag och säger att ni bara springer efter en liten boll med era fjantiga klubbor och kallar det bögigt.
Ridning, du åker till stallet i 3 timmar varje dag, badar i lera, hanteras med 500 kg levande varelse, rider 1 timma, ramlar från 160 cm, får en spark i magen, ställer oss upp, hoppar upp igen, fortsätter rida. Och här kommer ni med era åsikter och kommentarer om att ridning är bögigt, fjollit och absolut ingen sport alls.
-Bullshit. Jag vet att ni har fel! Och jag vet vad ridning är. Ridning är ett riktigt jävla skitjobb. Och det är inte heller speciellt kul att höra detta varje dag. Tänk dig själv att jag kommer och töntförklarar eran sport varje dag. Inte så kul ellerhur?
 
Så innan ni kommer och intalar mig om vad som stämmer och hur det är, åk till ett stall, rid och arbeta i 3 timmar i 7 dagar. SEN kan jag lyssna på er och era åsikter.
 
Killar, ta nu inte detta SÅ hårt. Jag vet att det finns killar som förstår sig på ridning. Me detta är en krönika och då SKA man vara lite överdriven. Punk slut.

Lucia!

Eftersom att jag har världens sötaste läsare så röstar ni väl på mig? Så ni kan göra mig riktigt glad!!:D

Ikväll kommer krönikan, ridgummor och gubbar, YOU gonna love it!


Dagens Boost!


Frida in the house!

Nu ska jag å bästa ha en superkväll! Detta innebär BAAAD update. Men ni klarar er ;)


Dagens Boost!


Det är när man ha er som man verkligen lever!<3

 
Mina ÄLSKADE vänner, ni är det bästa jag någonsin kommer hitta. Oavsett om jag har den bästa familjen, den mest underbara ponnyn och den bästa killen så skulle inget , never ever, kunna mäta sig med er. Det är utan er jag skulle ligga ner, inte ha 100 extra år att leva tack vare allt skratt, inte ha alla otroliga minnen och heller inte ha några att utmana ödet med. Det är ER jag pratar till nu. OCh Ni vet vilka ni är. Och ni ska ta åt er, för jag älskar er!
 
 För det första så kommer jag aldrig med ord kunna beskriva hur mycket ni betyder för mig. Det skulle vara som att förklara för en hörselskadad hur man mår.
-Inte så lätt.
Känner jag mig depp, så finns ni alltid där och får mig att le. Och jag kan lova er, det leendet ni sätter på mina läppar är inte fejk. De är så äkta som det någonsin kan bli. Och herregud vad vi kan skratta. Oavsett vad det är om så skrattar vi. OCh vi gör bort oss. SÅ sjukt mycket. Men inte dömmer vi varandra för de. Snarare tvärt om. Ni är så jäkla underbara!
 
 
Vad ni än gör, försvinn ALDRIG ur mitt liv. Ni betyder allderles för mycket för mig och utan er skulle jag verkligen inte klara mig. Ni som gör mitt liv ju. Puss på er mina älskade vänner. Och kom ihåg detta nu. OAVSETT VAD!
 
 

1 mil

Tagit stallet , kommit hem och sen tagit en powerwalk på sisådär 1 mil. Känns riktigt bra! Nu har jag fräschat upp mig , haft i hårinpacktning osv. Nu blir det mys framför tv och data, awesome bloggning och taggish inför imorgon!! Men först är det ju jobb ,7-16 som gället för mig. Mindre kul. Men , håll utkik ikväll mina underbara läsare!


Perfektion


Dagens Boost!


Omnom!!!

Glad tjej här! Massa nytt nu:D
Plus att jag fick med ett fodrat regntäcke, schabrak och TVÅ tjocktröjor. Jääääj :D
Här har ni ett dåligt litet smakprov, allt kommer ju ut så småning här på bloggen såklart ^^


Mot hööks!

Nu åker jag mot hööks för att införskaffa lite nya grejer. Blir toppen! Kommer såklart upp här vad hag köpt. Men ikväll kommer ett känslofyllt inlägg till mina älskade vänner <3


Dagens Boost!


Yeees!!

Äntligen klar med min analys till bilden. Känslan av att vara klar är ju obeskrivlig.
 
Sitter och jobbar med en krönika på svenskan och jag tror några av er skulle gilla den. Därför tänkte jag att den får komma upp här när den är klar och renskriven. Ni kan få en ledtråd, rubriken är "Ett riktigt jävla skitjobb". Ja, sug på den ni! ;)
 
Gísza gick så J'vla bra idag. Ville verkligen inte sluta. Red lösgörande, jobbade henne på volter och serpentiner, red mycket sidvärtsrörelser och gjorde galoppfattningar ur sidvärtsrörelser. Och gisza bara flög genom allt. Hon var verkligen så duktig min lilla ögonsten. Kärlek till den ponnyn alltså!<3
 

Dagens Boost!


Uteritt:D


Dagens Boost!


Något ALLA borde se.

Killarna kommer gilla det. Tjejerna icke.


Vad är detta...

Videobloggen är ute , den finns på min videofyme kanal. De hat tagit 3 h att ladda upp den.. Nått fel måste de ju vara liksom. Men om den inte kommer upp här innan jag lägger mig så vet ni iaf att den finns UTE på min kanal. Så kommer den upp här imorgon isåfall. Men tycker verkligen alla ska ta och kolla in den, riktigt seriöst ämne. Yees... Tror det blir fler sådana snack. Om det slutar ta 3 h att lägga upp den!!-.- :D


Videoblogg påväg ...


Dagens Boost!


Lååååång dag!

Herregud , LÅNG dag kan man ju lätt säga!
De gick bra att jobba, han pyssla massor med fölen oxå. Gosigt ju!:D
Sen vidare till Gisza. Hoppade idag trotts allt. Hon kändes inte alls lika på mot hindrena, beror nog på muskelpasset igår. Men hon va duktig iaf!
Är så sjukt trött, hade tänkt göra ett videoinlägg om tungt ämne. Men jag orkade verkligen inte! Sorry, därför inlägget blir fett tråk oxå. Men hoppas jag kan fixa de där inlägget imorgon! Killar, NI kommer gilla det, bara så ni vet.
Natti nu!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1540663/images/2012/pic_50a014159606ee05eb27764c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1540663/images/2012/pic_50a014159606ee05eb27764c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1540663/images/2012/pic_50a0150cddf2b33884003499.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1540663/images/2012/pic_50a0150cddf2b33884003499.jpg" class="image">


Dagens Boost!


Cupcakes is da shiet!

Tjaa alla lördagsälskare! 
Dagen har vart smockfull med aktivitet. Stallet från 8-10.30. Blev intervallträning på ett lerigt fält. RIGTIGT tufft muskelarbete och en j*vligt lerig häst på köpet. Tummen upp!
Sedan hem och duscha och snabbt göra sig iårdning för att dra till Ökna gymnasium och kolla. Gillar det starkt! Verkligen. Emma va med oxå. Kul! Sen drog vi in till nyköping och köpte massa ingredienser till våra cupcakes vi skulle baka. Omnom. 
Väl hemma satte vi igång och bakade. Kan ju säga att vara första gången jag och Emma gör frosting och sånt så gick det riktigt bra. Men rätt många fail och äckligt skit blev det oxå. hahah aaa... xD Men fina blev dom iallafall!
Någon som vill smaka eller? ;)
 

Imorgon blire jobb på jägarskogen. Känner mig inte ett dug taggad. Det gör det ju inte bättre för att det ska regna imorgon heller... Bläää! Det ända som lockar är att jag faktiskt behöver pengarna. Så arbete 7-16 sen vidare till Gisza och förhoppningsvis om jag orkar, hoppa lite lätt. Men vafan, jag har vart med om tuffare dagar! NU ska jag avsluta denna sjukt awesome söndag med att lägga mig i min mysiga säng, kolla PLL och smsa med folk jag älskar. Puss och Godnatt alla söndagshatare!
 

Ökna gymnasium!

Sådär, första gumnasiebesöket avklarat! Och skolan verkade riktigt trevlig. Rätt gamla lokaler och så, har hört rykten om att den är skabbig. NEJ! Gamla lokaler men väldigt fräscht. Och de verkade ha en jättebra sammanhållning, ordning och reda, roliga aktiviteter osv. Och de har hästar man kan få rida trotts att man inte valt någon sån inriktning. Desutom ligger den inte JÄTTElångt hemifrån. Vilket är bra:) Men detta blir nog med på ett av valen iaf.


Dagens Boost!


Fredagsmys

Bad update all day. Men de klarar ni!

Inte alls kul att rida idag. Usch för frusna padockar :s Så det blev att arbeta henne i skritt och trav. Nu väntar jag på att Frida ska komma sen ska vi nörda x-box, äta godis och kolla X-factor.
Lördagen har GRYMMA planer, så det blir en bra lördag innan jag på söndag ska jobba 7-16. Taggish eller?


Dagens Boost!


Sängen i mitt <3!

Nu ligger jag här i min säng, ännu en kväll efter en vanlig vardag i mitt tråkiga helt perfekta liv. Typ.

Nej men inget att skriva om seriöst. Livet flyter på! Finns saker jag fortfarande saknar osv men nada más om de, nu ska vi vara glada folket!
Gisza gick som en klocka mot slutet. Hon gick så otroligt fina slutor på volt! Så glad :D Hon dansade fram min fina ängel<3

Nu ska jag och Emma fortsätta vara forever alone på kik. Som förr, godnatt alla, imorgon är det fredag och sen HEEELG<3


Påväg ut!

Ska snart ta en 50 min promis med Mathilda! Saknar att umgås med den tjejen rejält! Men massa skit som kommer ivägen hela tiden... Men nog om de. De tar vi inte här!:)
Suttit och pratat gymnasium med Mamma och Pappa. Snacka om att vi verkligen har olika syn på detta. Men jag ska iaf INTE gå på en skola jag är halvnöjd med. Never !!! Inte när du är jag. Jag ska fan komma in där jag verkligen känner att "å vilket bra val jag gjorde!!" Så de det ska kännas!
Nej, nu kom mathilda, vi hörs senare :)
If U know what I mean...;)


Tja!

Anna, dendär parodin var sämst.


Dagens Boost!


Gisza Pissa!

Måste bara börja med att visa er denna awesome parodi på gangnam style! Nästan så den slår våran....
 
Vidare i ämnet hest dåra. Haha nej men inte vart så mycket ridning och sånt på bloggen den senaste veckan. Kan ju bero på att jag vart i Linköping osv men jaja, nu kommer sde lite info om hur det ligger till för mig och GIsza just nu.
Giszas foderstat har gjort sitt jobb och nu börjar hon ist bli tjock. Och de är bra, satt hon får massa extra att bygga muskler för. Bra jobbat GROOV125! Men herregud vilken gosig björnpäls hon har fått! Men tyvärr så gör det att hon blir VÄLDIGT svettig. Och de vill vi ju inte. Så jag måste verkligen hitta någon som har en klippmaskin om inte fanny kan komma hem snarast och klippa henne. Men mysig, de är den!
Annars jobbar vi på med ridningen! Ska komma igång ordentligt med intervaller nu när hon ändå byggt upp sig rätt hyffsat. Så jag kommer sattsa på intervaller/klättring 2 ggr i veckan, 3 ggr i veckan kör vi dressyr/markarbete, 1 gång hoppning, sen får vi in vila och massa mysiga uteritter oxå! Beroende på lite hur hon gått, väder osv. Ser väl rätt bra ut eller?
Är de någon som har några speciella frågor om ridningen eller nått som har med gisza att göra? Fråga på så tar jag och svarar i ett enskilt inlägg! :D
 
 
Juppjupp... Nuska Anna nutta kudden, kramis!
 

...

Nu vare såhär att jag hade gjort ett videoinlägg, men de tog sån jäkla tid sä jag orkade inte vänta på det! Sorrysorry...
Är iallafall påväg till fotograferingen av oss 9 kandidaterna nu, så bloggar HÄST när jag kommer hem. Yeay säger johanna ;)

Johan och axel bjuder på en bild från i lördags hurrni!


Dagens Boost!


That's right.."/

Japp... Tyvärr sitter jag med mer plugg ikväll. FÖRLÅT... Jag vet att denna dag suuuger på denna blogg, men de blir förhoppningsvis något senare, när jag ligger i sängen och kan tänka feelings. Men nu måste jag dyka ner i böckerna.
Följ mig på insta hurrni, erixonanna is the name ;)


Dagens Boost!


Återträffen.

Har ju inte skrivit något om hur det var att träffa Viktor igen... Privat men inte FÖR privat.
 
Men iallafall, de kändes bra gjorde det! No hard feelings, bara kompisar som snackade om vad som liksom. Vi tog en kram oxå. Bara för att liksom bli av med de där stela som annars kanske skulle komma smygande. Vilket det inte gjorde. Känns ju toppen! Det var himmla kul att träffas faktiskt, inte för att vi han träffas så länge. Men de blev iallafall några timmar. Men de räckte ju verkligen! Haha jaaa... Alltså egentligen, varför gå och va ledsen över det? Tänker skratta åt det, de höll ändå i 10 månader. Rätt mycket för att vara en 15 och en 18 åring som bor 54 mil ifrån varandra. Fan bra jobbat av oss alltså, en applåd där! Så nu får vi väl se när vi två ses nästa gång. Blir det i liköping, kanske på hans student eller blir det kanske om 10 år när Alex gifter sig? Who knows. Men som sagt, livet spelar en spratt ibland. So just deal with it, Cuz it's a bitch who wont give up! ;)
 

Plugg.... Brb!


Dagens Boost!


Untitled Video


Vilan är över mina vänner

Då har ännu en vecka gott. Lov desutom. Och mitt lov har vart helt underbart! Ska berätta lite mer om de imorgon eller så, lägga ut lite bilder från varje dag och så. Men jag hinner inte de idag tyvärr, för jag har en inlämningsuppgift som ska vara klar tills på Tisdag, så måste börja skriva på den NU!
Kommer en kort film från ridpasset idag lite senare ikväll. Nej, nu MÅSTE jag verkligen komma igång. Vi hörs!
 

Talk 2 you soon!

Kan bara säga att denna natt va awesome !:D


Fett tung helg!

Man kan inte få ett bättre avslut på lovet än vad jag kommer få, seriöst!
 
Festen igår va så sjukt grym! Massa trevligt folk, bra stämmning, SNYGGA killar, grym musik och massa dans! Hittade mig en danskompis, han å jag köttade sönder dansgolvet till 110 %, Oboykillen som vi nu kallar honom, som kom och bjöd mig å alex på Oboy, sen gick vi runt och skrek OOOOOOOOBBBBBOOOOOOOOYYYYY. Sjukt akön kille ! Sen mitt nya smeknamn dåra...stockholmstjejen. Hahah jaaa... xD Iaf, sjukt grym kväll som tyvärr tog slut redan vid 11 då bussen gick då "/
Och inte för att vara sån... Men har hört att när vi drog blev de jättetråkigt. Alltså va det ju vi som gjorde hela festen. FUUUUCK YEEEH! ;)
 
Nu sitter jag och alex och fixar musik tills ikväll. Mera partande ikväll jue. Taggataggatagga!! Neej, men nu ska vi fortsätta. Tog tyvärr inga bilder igår. Hahah de kanske ändå inte hade blivit så bra xD Men vi hörs folket! :*

Feeeest!!'

Nu e jag å alex på stan och har fixat muggar och så tills imorgon. Vi drar hem snart, äter middag med familjen sen drar vi iväg på nån fest. Vet inte riktigt vad men de blir inte så sent iaf. Vi måste ju vara pigga tills imorgon då de blir ännu mera fest ^^ Men nu ska vi fortsätta tjocka oss med pommes på donken. Vi hörs!


Dagens Boost!


Skaffar oss lite träningsverk

Sådär ja, snart 2 h på gym avklarat! Kändes ju rätt bra när en biffig kille satt och körde 50 på innanlår sen kommer jag å alex och kör 77. Hahha that face! Men rider man så rider man ;)
Så med spagetti(!!!!!)armar och trötta ben ska vi nu bege oss hem för middag. Gott med mat! Fast jag e typ för trött i magen för att känna hunger. Eller nått...xD känns iaf bra detta så när jag kommer hem, då jäklar ska jag hitta tiden! Anna ska bli feeeet snyyyyg :3

Och håll koll, ikväll kommer ännu en awesome videoblogg ;)!!!


Dagens Boost!


RSS 2.0