Ta mig tillbaks in i dimman

Gårkvällen var sjukt awesome! Var på en artonårsfest i en hyrd lokal med DJ osv. De va fett! Dansade för mkt, typical mig typ haha. De va sjukt kul för vi va ett rätt så stort gäng tjejer som drog dit tsm. Det var iaf en grym kväll ska jag lova er! 




Lever galet

Om jag lever galet? Nae men tyckte de va en cool rubrik, typ. Haha just nu ligger jag inträngd längst in i ett rum och sover halvt som halvt med fem andra. Japp, vi har sovit fem pers i ett litet jäkla rum. Trångt och mysigt haha. Igåt kollade vi på the conjuring och we're the millers. Sjuukt bra filmer båda två! Rekomenderar starkt om ni har en dålig dag och vill kolla film. Nu ska jag försöka sova vidare eller gå och kolla om jag kan hitta en av killarna. Vi är nämligen bara fyra i rummet för tillfället. 



Nu börjar det!

Nu börjar lovet på riktigt!! Så sjukt taggad på detta lov. Sitter just nu och väntar på tåget som ska ta mig mer till Linköping. Ska bli grymt att komma ner dit igen. Och såklart underbart stt träffa bästa Alex oxå. Vi får se vad detta lov har att bjuda på, jag ska iaf ta för mig! 




Comeback

Min livsglädje har åter spritts i min kropp. För idag har jag äntligen ridigt igen. Och det var mörkt, regnigt och kallt men inte tusan kunde det hindra mig från att rida ut i skogen. Och jag blev knappt "berörd" av regnet och kylan. Det var liksom inget som störde mig som de gjorde förra hösten när jag red i det varje dag. Nej, idag var allt bara perfekt!
 
 
Det är sjukt vad man kan sakna något utan att sakna det eller vad man ska säga. Det var inte Gisza jag red på tyvärr men det spelade ingen roll för det var ändå obeskrivligt fantastiskt. Åh gud vad jag saknar det.. Ibland önskar jag att jag valt en skola i Södertälje bara för att kunna fortsäta rida på samma sätt som förut. Men samtidigt tror jag att denna förändring var bra för mig och jag älskar verkligen att slita mig svettig på gymmet. Trotts att det såklart inte mäter sig med ridningen. Det är en svår grej att förstå sig på för mig. Men ja, såfort jag får chansen att hoppa upp på hästryggen , då finns det inget som kan stoppa mig seriöst.
 
Älskar det och det är det jag lever för. Inget annat.

Nu gör vi detta grymt bra!

Nu är det lov och lilla jag har inget att plugga. Känns overkligt fantastiskt. Jag har inget att plugga!!! Kommer nog räkna lite matte men annars, nada nada. 

Idag i skolan var det Halloween med massa skoj och lite godis oxå ;) men jag är ju en av atleticas änglar (typ kamratstödjarna) så vi var de som arangerat allt, alltså inge godis till oss. Eller ja, de va så det skulle vara iaf ;) Nu bär det av mot lov. Så j*vla underbart! 




Svar -Del 3

Var handlar du dina kläder mest?

Hmm… Asså jag shoppar nästan aldrig och när jag gör det är jag en allätare bland butikerna haha.


Säg en sak du önskar dig i julklapp?

En kokbok för organicfood


Det bästa du vet med fredagar?

Vad älskar man minte med fredagar typ?! Men det måste vara att få komma hem til min egna sköna säng och veta att imorgon, imorgon är det lördag!


Det bästa du vet med sommaren?

Att det är varmt och soligt och att man alltid är så himla glad och jag älskar verkligen att bada!! Och att vara te i skärgården.


Det bästa du vet med vintern?

Att åka pulka. Blir som ett litet barn igen. Och att bara ligga inne med tända ljus och kolla film. Och såklart JULAFTON och NYÅRSAFTON!! Magisk känsla där alltså.


Det värsta du vet med sommaren?

Att man inte får läxor… HAHAH nej herregud, det värsta med sommaren är myggorna.

Det värsta du vet med vintern?

Att det blir mörkt så himla fort :(

Vad hos killar går du igång på?

Faller mest för brunetter och de ska ha lite halvlångt hår. Och nu menar jag inte LÅNGT hår så som vi tjejer utan ni förstår vad jag menar. Snygga bröstmuskler och armar is the shit!


Gillar du att killar kollar på dig på ex stranden?

Ingenting jag har problem med eller så. Samtidigt är jag ingen som står och VILL ha blickar på mig J

Hur många har du sett nakna(killar asså) ? 1-5? 6-10? 11-15?

1-5

Oskuld?

Nepp


4. Har storleken betydelse?

Ja.. Killen ska inte kunna ha samma skor som mig. Lite pinsamt små fötter för en kille då asså…

 

Vem är den snyggaste killen du vet? (Du får välja en kändis)

Channing Tatum och Ed Westwick är ju inte så dåligt skapta, ögongodis!

Asså omg skåda!!

 


Svar -Del 2

Vad saknar du mest med Emma Gabrielsson?
Att hon alltid var så öppen och alltid gick att prata med. Och alla våra heta diskussioner där jag alltid hade rätt ;)


Planer till halloween?

Ska väl försöka klä ut mig megaläskigt tillsammans med Alexandra och kanske gå på nån trevlig halloweenfest eller bara skrämma små söta barn. Ska i alla fall umgås med Alexandra ungefär hela lovet haha.

Hur ser du på framtiden?

Just nu är min framtid väldigt oklar eftersom jag inte alls vet vad som kommer hända eller hur långt fram jag ska se. Men jag hoppas på att den är ljus, att skolan går bra och att jag får ha kvar mitt jobb. För efter gymnasiet ska jag ut och resa och uppleva och lära. Efter det , då kan jag börja fundera på universitet och förhoppningsvis kanske även skaffa mig en egen liten pålle.

 Vad vill du läsa vidare till/jobba som?

Jag har alltid drömt om att få bli veterinär. Men nu på senare tid har även läkare eller lärare i något NO ämne börjat växa fram som idé. Eller jobba på något sätt med miljön! En dröm jag har är att hitta ett botemedel mot någon vanlig sjukdom eller att driva en framgångsrik kampanj mot en grönare planet!


Hur är det med kärleken nuförtiden?

Det är lite fram och tillbaks med det haha. Men jag är singel och jag är inte kär just nu :)

Varför började du blogga?

Från en början för att jag va liten och ville ha en blogg som alla andra. Nu för att motivera andra och för att jag tycker det är kul att skriva!


Vad får dig att bli intresserad av andra bloggar?

Fina bilder, men fastnar inte för fotobloggar utan menar mer att bilderna ska ha ett syfte eller liknande och att den som skriver verkligen gillar det hen gör och inte gör det bara för att ”alla andra gör det” eller så. Och ett varierat innehåll och såklart, mycket träning, kostråd och träningsråd!


Har du något mål med din blogg?

Nej, bloggar inte för att bli känd eller så. Bloggar för att motivera och ha kul så mitt mål är väl i såfall att motivera :D


Bästa resan du varit på?

USA, lätt! Allt om den resan kan ni hitta bland mina kategorier under USA.


Favorit mat?

Pappas hemlagade lasagn!!


Favorit dryck?

Celsius (halvt beroende) och mjölk.


Favorit godis?

Choklad och saltlakrits.


Svar -Del 1

Var det skönt att sluta lillhagaskolan? Vilka saknar du därifrån ?

Både ja och nej. Saknar inte alla 6:or och 7:or osv men saknar alla lärare jättemycket och jag saknar faktiskt min klass väldigt mycket!

Känns det skönt att ha klarat grundskolan?

Ja verkligen. Gymnasiet är en helt annan sak med mycket mer ansvar och det är kul för varje ny uppgift är en ny utmaning. Mer tempo och mer utmaningar. Perfekt för mig! Gymnasiet känns liksom mer på riktigt.

Hur kommer det bli angående hästar osv? Ska du sluta rida helt eller gör du bara ett litet uppehåll?

Det kommer tyvärr inte alls gå att få ihop ridningen och mitt liv just nu och det gör ont djupt in i min själ kan jag säga er! Saknar det varje dag och jag vill verkligen tillbaks upp på hästryggen. Men jag har tagit valet om att nu bara satsa på skolan och träningen med tanke på att jag även bor i stockholm. Men jag kommer aldrig sluta rida. Ska faktiskt rida en kompis häst på Söndag. Som jag längtar!! :D

Vad på din kropp är snyggast enligt dig själv?

Oj svår fråga. Får man säga ögonen hehe? Är nämligen kär i mina egna ögon. Men på min kropp får jag väl ta och säga mina rätt välmusklade ben och min rumpa.

Hur kom det sig att du blev så intresserad av träning, kost och hälsa? Alltså hur började det hela?

Har alltid vart aktiv med fotboll, gymnastik, ridning osv. Gymma började jag göra för snart ett år sen och varför var för att jag ville biffa till mig lite ;) Nu är det inte bara därför jag tränar. Jag mår väldigt bra psykiskt av att äta rätt och av att träna hårt. Märker på en gång när jag inte skött min kost på att jag blir mycket mer negativ till allt till exempel. Och eftersom det har gjort en så stor skillnad för mig som person vill jag fortsätta må så bra och även dela det med andra här på bloggen! Det är helt enkelt en livsstil.

 

Vad är ditt bästa tips på en nyttig frukost?

Havregrynsgröt. Lätt! 1 dl havregryn och 1 ½ dl vatten sen in i micron i ca 2 minuter, KLART. Sen kan du ha på exakt vad du vill. Ska du träna hårt den dagen kan du till exempel kombinera med keso. Kan blogga lite mer om mina frukostar om du vill? :)

Var köper du dina träningskläder?

Överallt och ingenstans. Shoppar nästan aldrig nya träningskläder hehe…

Vilka är dina bästa vänner ?

Mina bästa vänner måste jag säga är Alexandra, Frida , Sandra, Moa, Emma och Matilda. Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan dessa tjejer. Frida och Alexandra måste jag ändå säga är mina allra bästa vänner. Dom har funnits där ända sen jag var ett litet spädbarn.

 

Vad är det bästa du vet?

Detta svar skulle kunna bli oändligt men om jag måste välja en sak så är det att få sitta på Giszas rygg, mitt ute på ett stort fält, trycka till lite lätt och få henne att börja springa. Springa som om inget någonsin skulle kunnat stoppa oss. Det är lycka och frihet på riktigt!

Vad är det värsta du vet?

Hur illa vi människor behandlar varandra och våran planet. Och att man inte kan äta oändligt med  godis utan att bli fet heheh .. (a)

 

Favoritfärg?

LILA!!

 


17.30

17.30 smäller det. Då ska jag testa på MUD (tryck på mud för att komma till en länk som visar er vad det är) för första gången och jag är faktiskt lite nervös men jag tvivlar alltid på mig själv i början av ett nytt pass.
 
Men jag är ju faktiskt i rätt bra form vilket jag märkte idag på idrotten hahah. Shit! Vi delade upp oss två och två, det blev jag och Safi, en kille i min klass som dessutom tränar kampsport. Och här kör vi nu massa styrkeövningar och kör lite man mot man och jag bara köttar ner honom totalt. MAHAHA :D Han stod där med ögonen en centimeter utanför huvudet och bara "shit..." Så lite stolt är jag allt över att vara jag. Dagens egoboost klar. Här är en till er, keep it up friends!
 

I'm not proud of my dress

Godmorgon världen! Klockan är 09.33 och jag checkar ut från nykvarn en sista gång för denna vecka. De va skönt att komma hem igår kväll och få sova hemma faktiskt. Men nu tbx till stockholm, skolan och träningen. Ikväll ska jag och johanna köra MUD. Det är ett träningspass utomhus i grupp och ja, MUD... Nog lär vi bli exakt, leriga. Men är faktiskt trotts detta skitvädet fett taggad! 

Ikväll hade jag tänkt börja svara på era frågor. Beroende på hur mycket jag har kvar på uppsatsen och idrottsinlämningen. Så det får visa sig helt enkelt! Ha rn bra dag :)

I-landsproblem

Nu är det höst och jag tänker klaga! 
Pendeltågen är jättesena så jag är NU i södertälje och kommer till nykvarn fett sent så då blir det uppsatsskrivning all in! Och jag va så sjukt kissnödigt nyss, alltså HEMSKT kissnödig så jag var tvungen att betala en 5a och gå på en snuskig allmän toalett, ett sånt där bås ni vet. Ett sånt sjukt ilandsproblem jag vet MEN jag har fobi för allmäna toaletter men desperata tider kräver desperata lösningar. Tack och hej!



I miss you, so damn fucking hard








I've seen it all

Nu. Kan. Jag. Dö.
Ungefär aå känner jag nu. Är så GALET trött så jag bara vill slå huvudet i väggen och sova djuuupt i massa timmar och vakna upp lagom till att gå till gymmet om 2 dagar :D För imorgon är de ingen träning för lilla mig. 
Matteprovet idag kändes helt okej iallafall så de var skönt. Men efter att ha tränat vid 7, haft prov och sedan jobbat säger kroppen att det är dags att sova. 
Fyllde på fruktskålen i lägenheten med frukt, upps, lite överfylld men så ska dem se ut ju! :D 

Nu önskar jag er alla en underbar nattsömn, puss och godnatt!

Idag ler jag!

Hej och godmorgon världen! 
För mig som vart uppe fyra timmar är det mer som förmiddag men iallafall. Upp vid 6 för att köra shape 45 min sedan intervaller 20 min på löpbandet. Sprang 1 minut, vilade 30 sek x 10. De var dagens träning. Känner mig på ett himla bra humör och veckan har börjar perfekt! Mot skolan och andra matteprovet i kursen. Ja, livet rullar på helt enkelt! :D 



Ask me a question dear!

Sådääär, hej och välkomna till Annas lilla frågehörna. Jag har fullt upp med min uppsatts och snart får vi även gäster så därav denna verkligen kassa uppdatering!
 
Därför är det nu eran tur att hålla igång denna blogg! Fråga massa frågor. Jag svarar på allt, om frågorna inte innehåller allt för personliga saker eller något kränkande. Vad du en vill veta står jag nu till din tjänst att besvara detta. KLARA. FÄRDIGA. GOGOGO!!.
 
Heja er! :D
 
 

Full rulle!

Hej! 
Idag är en dag då bloggen tyvärr inte prioriteras. I morse gjorde jag en överraskningstårta till mamma som stod på bordet med en blomma när hon kom hem. Grattis världens bästa mamma!

Jobbtimmarna flöt på ovanligt snabba, kanske för att jag ska sitta uppe halva natten och skriva uppsats eller något haha. Aja. Så nu vet ni vad jag ska göra resterande timmar på dygnet. Men jag måste ta nån slags break i pluggandet så ska fixa en frågestund senare ikväll/inatt! Så sätt igång och klura på massa awesome frågor! :D 

Nu checkar jag ut!

Efter en dag bestående av vakenhet i 18 h säger jag nu GODNATT. Imorgon väntar ännu en lååång dag. Men med 8 h sömn blir det perfekt. Godnatt! 




Work B*tch

Gokväll!
Har äntligen kommit hem till lilla Nykvarn. Här stannar jag tills söndag kväll. Fast kommer ju inte spendera så mycket hemma direkt haha. Jag jobbar ju 12-20 imorgon och 17-21 på söndag och resten av tiden ska jag plugga! Hemma såklart men ändå. Blir alltså en helg med vila från träningen vilket min kropp kommer tacka mig för med tanke på hur min kommande vecka ser ut. OJOJOJ.... MEr om de later on. Nu ska jag äta mat, gjord av mina kära föräldrar för en gångs skull :D Sen ska jag träffa Sandra Matilda och troligtvis moa. Fina tjejorna!
 
 

OMG

Godmorgon på er. För mig känns det som förmiddag typ. Redan vart uppe 3 h så de förklarar väl saken. Det är skitväder ute så de var perfekt väder för spinning! 
Nu hr jag och johanna en tid att döda innan skolan börjar. Så vi ska bara sitta och chilla i fotöljerna på sats. Vi hörs! 



It's about the food

Tänkte bara ta upp två "recept" jag ätit igår och idag. 

Middag Onsdag: 
Currygryta med kyckling + kalkon. Stek först kycklingen och ha i kalkonen. Tillsätt matlagningsgrädde och så mycket curry du vill ha. Koka upp bulgur och gör en smaskig sallad till. 
Som kvällsmål gjorde jag banan/jordnötssmörsglass. Otroligt supergott! 
Skiva en banan och lägg den i frysen i ca 2 h. Blanda sedan i mixer med 1 stor sked jordnötssmör. KLART! 

Middag Torsdag:
En klassisk sallad bestående av grönsallad, paprika, gurka, äpple, mozzarella, avokade, majs och ett kokt ägg. (Tänk på att lägga till nån slags mer protein+snabba kolhydrater om du inte ätit de på lunchen) 
Till "efterrätt" tog jag äpple med jordnötssmör on the top. 


Mjölk eller vatten är alltid drycken till måltiderna iallafall på vardagar. På helgen kan jag ibland lyxa till det med ett glas läsk. 
Nu taggar jag boxning. SÅ GRYMT KUL!!

en så kallad "träningsblogg"

Jag gick igenom massa gamla kommentarer och såg att jag en gång för ca 4 mån frågat en tjej om vad som fick henne att starta träningsblogg. Och nu, 4 månader senare sitter jag med en blogg som skulle kunna klassas som träningsblogg. Och hur kommer det sig egentligen?
 
Jag började att blogga om mitt liv och min vardag som sedan övergick mer åt hästar. Men hästar och stallivet finns tyvärr inte i mitt liv just nu utan istället finns träningen här. Under året som gått har mitt intresse för välmående, träning och hälsa växt starkt. Jag älskar att spändera tid på gymmet med håret åt alla håll och svettas som en grillad gris. Det SKA kännas och synas att man tränat. Så, varför vill jag skriva om detta?
 
Dels för min egen skull. Som utvärdering av vad jag åstakomit, hur jag utvecklas och för att kunna kolla tillbaks och jämföra och se vad jag gjort.
 
Men även för eran skull. Det finns väldigt många som tränar men aldrig når riktiga resultat. Det var jag för ett halvår sen. Men nu med en mer "riktig", ordentlig träning med tränare och ett BRA kostintag vill jag dela med mig av detta för att de lite mindre vetande och de som har svårt att nå sina mål  också ska ha en chans att nå dit dom vill. För alla kan komma dit dom vill sålänge man aldrig ger upp. Den störst avgörande punkten sitter i ditt huvud. Det är där du ger upp, inte i benen/armarna eller whatever, ni förstår.
 
Jag gör även detta för att motivera. Motivera och bevisa att allt är möjligt. Det tar tid men det kommer att löna sig i slutet. Sen jag började ta träningen på allvar har jag fått massa positiv respons av folk som sagt att dom är otroligt imponerade och vissa överväger själva att börja träna. Och detta gör mig så otroligt glad och jag blir så otroligt stolt över mig själv och speciellt över min kropp. Den klarar av så mycket mer an vad jag trott. Detta är vad jag kommer att syssla med i en lång tid framöver. Det är detta jag vill göra. Träna, äta rätt, utvecklas, motivera andra och vara lycklig helt enkelt. Svårare än så är det inte! Alla kan, även Du.
 
 
 

På väg hem

Hola, hello, hej.
Nu är jag påväg hem. Hade bara två lektioner idag så jag och johanna han gymma tidigt idag! Det blev ett väldigt annorlunda pass haha!! Men ändå väldigt effektivt. Läsvärt inlägg ikväll. Nu ska jag skynda mig hem och laga mat. Kyckling med currysås, sallad och bulgur. Börjat bli duktig på detta nu!


 

Cuz I wanna see you naked

Japp, av med kläderna bara!! 

Okej nej, "godmorgon" på er. Idag tog jag sovmorgon. Börjar halv 12 och hade ju kunnat träna innan skolan men nej, sovmorgon it was! Låg uppe alderles försent igår och kolla på serier oxå. Men imorgon och på fredag blir det tidiga mornar. Buhu! 

Bodycombaten gick bra och jag vakna även upp med lite träningsverk i övre kroppspartierna. Skönt! MEN , bodycombat är inget för mig haha. Skitkul, mycket tempo och förbränner bra. Men de är liksom så mesigt om man fastnat för boxning. Så jag kommer från och med nu se combat mer som ett kompliment till boxningen för att få in en bättre teknik och så. Men det är kul att testa på lite olika! 
Ni får ha en bra dag :D

Som det kan gå

Gokväll folket och välkomna till Annas virriga värld. Jag ska inte köra mig slut i ett bodypump pass ikväll inte. Det var bodycombat som jag bokat in. Haha herregud va virrig man kan vara ibland. Så bodycombat ikväll och boxning på torsdag. Denna vecka går vi i kampsportens spår. Jag och johanna har även tagit vatten över huvudet och bokat in cyclingpass både denna fredag och kommande fredag, 06.45!!! FAttar ni hur galet tidigt det är?! PÅ en fredag!? Menmen, vi gör det tillsammas så det ska ändå bli rätt kul!
 
Min träningsvecka blir alltså fylld med rätt så mycket pass. Men det är kul med lite variation. Imorgon har jag ingen idrott så då går jag nog till gymmet och kör för mig själv, dock INGA ben haha. Måste kunna kicka ordentligt på boxningen ju! ;)
 
Skrev även mitt första biologiprov idag. Och jag känner mig nöjd. Det som är det viktigaste! Nu måste jag kila till gymmet för lite bodyCOMBAT , vi hörs! :D

Lugn dag?

Hej hopp! 
Nu har jag haft en av mina dryga veckostarter. Jobbade till 22 igår sen upp vid halv 6 imorse! 
Men nu är jag iallafall i skolan. Har biologiprov i tre timmar senare så sitter och läser lite just nu. Känner mig både förberädd och icke förberädd. Fick en kommentar om att jag borde ha en frågestund och kanske borde jag ha det? Detta har ju blivit mer av en tråningsblogg och har inte haft något sådant sen jag bytte stil här. Så tror det kommer upp snart! 
Ikväll blit det bodypump. Tagga träningsverk imorgon. Wooop!



The sun is shining

Hej mina fina läsare! 
Kryssningen va galet grym! Dansade fram till klockan 5 på morgonen haha. Bandet De Vet Du spelade detas låtar oxå. Dom lekte så sjukt på scenen. Men inte på ett dåligt sätt utan man såg verkligen att dom hade kul där uppe. Vilket liv dom måste leva alltså! Efter de när dom satt och chillade vid ett bord drog vi fram till dom och snacka lite och fick våra armar signerade haha. Senare var dom även på dansgolvet. 

Idag är det turinge marknad MEN icke för min del. Jag måste plugga känner jag. Ska nog även ta mig en tur in i skogen och fota lite som ett break i pluggandet. Ni får ha en grymt fin höstdag allesammans! 






Intervallträning

Sådär, nu ska vi ta upp detta med intervallträningen lite basic basic. Som jag skrev tidigare så ska man inte träna intervaller eller ja, HIIT (Högintensiv intervallträning) förns man är igång med träningen ordentligt. Precis som det heter ska det också vara. INTENSIVT! Du ska inte orka mer än MAX 30 min. Orkar du mer har du kört alldeles för enkelt. Hur du kör kan jag skriva om i ett annat inlägg om någon är intresserad? Det viktigaste för mig i min träning är att hitta en tydlig skillnad mellan distansträningen, tempoträningen och intervallträningen.
 
Distansträningen:
Maxpuls på 70-80 % av maxpulsen med ett tempo på ca 10 km/h
Tempoträning på 80-90 % av maxpulsen med ett tempo på upp mot 12 km/h
Intervallträning och här ska pulsen vara 100% under intervallen med ett tempo på upp mot 14 km/h eller mer
 
Som ni ser blir det en bra brygga mellan dessa och alla tre träningsstilar kommer åt på olika sätt. Intervallträningen är för att jag ska klara av tempoträningen med ett bättre flås och ett högre tempo. Tempoträningen är för att jag ska orka en längre distans med så småningom ett högre tempo. I och med att jag blir mer vältränad kommer km/h stiga på varje distans. Och varje träningsstil ska jag köra minst en gång i veckan och även komplitera med styrkan och gruppass om jag vill.
 
 

Love morningcardio!

Godmorgon folket!
Dagens träningspass är nu avslutat och det innehöll 40 min på cykel. Körde i ett bra tempo på ungefär 80 % av maxpulsen , stående 10 min, sittande 10 min , stående 10 min, sittande 10 min. Förhoppningsvis känns det lite i benen imorgon!
Nu ska jag hoppa på tåget mot södertälje. Plugga all time på tåget!! xD 

Ha en bra dag alla!!

30-20-10

Hejsaaan!!
Idag har vart en bra dag igen så nu är jag lycklig! :D
2 timmar gym igår var precis vad jag behövde!! Sen körde jag även lite intervallträning idag + lite mage. Mer om dom två passen och min nu uppstartande intervallträning imorgon. Imorgon är jag även ledig från skolan, ska nämligen på begravning. Usch hatar begravningar... Men man får tänka att man glädjs åt dom åren man hade tillsammans med den personen som gått bort! <3
 
Idag åt jag en underbar middag, som vanligt made by me ;)
Citronlax, morötter i ugn, vattenmelon, gurka, färska groddar, tomat och mozzarellaost. De satt väldigt fint i min mage efter träningen! Känner att jag efter dessa tre år av egen matlagning nästan varje kväll kommer kunna min sak i köket. Det är nästan en sak som är helt säker! Nu senare mot kvällen åt jag också en tallrik med kvarg, valnötter och lite honung för att fylla på energiförrådet till morgonpasset. Cykling står på schemat. Nu ska jag kolla serier vilket jag inte gjort på flera veckor ( tack skolan för att du förstör mitt serietittande) sen ska jag SOVA!!
 

Hörde jag en negativ reaktion?

 
Blääää vilken dag. Känner att detta absolut INTE vart en dag att heta Anna Eriksson på. Nej usch. Bara ladda om och ta nya tag inför imorgon istället.
 
Jag har precis ätit en god middag bestående av salladsblad, morötter, broccoli, oliver och skinka. Till det en knäckemacka med keso och avokado på. Känner mig nästan som en kanin haha. Men den maten är så lätt att "laga", så gott och så nyttigt! Åt pasta idag till lunch också så kände att jag fått i mig tillräckligt med snabba kolhydrater för dagen. Har tänk på en sak angående min träning också. Får höra ibland att folk tycker att jag tränar för mycket och då får jag lust att skratta. Faktiskt.
Jag tränar för att må bra och för att det är kul. Inte för att tävla mot ANDRA eller stressa sönder mig själv. För det första har jag inte häst längre vilket ger mig ca 3 h extra tid om dagen. Tack vare att jag inte rider just nu alltså har jag mer energi till träning + tiden jag lägger ner på den. För det andra, har du kollat hur folk tränar innan du dömer mig? Jag skulle vilja kalla mig själv en vardagsmotionär som tänjer lite på gränserna. Dela gärna med er av era åsikter och tankar. Men detta är min träning och vill jag veta något frågar jag antingen min tränare eller frågar ER.
 
Nu ska det pluggas sen ska det gymmas. Känns som om i alla fall kvällen slutar bra!

Jag skyller Allt på skorna.

 
Godermorgon alla pigga och glada!
Själv sitter jag och äter frukost och funderar över orsaker varför min morgoncardio blev en av de sämsta någonsin... Och jag tror jag har kommit på iaf två tänkbara alternativ.
  1. Det var regnigt och mulet ute. Då föredrar jag att nöta på gymmet.
  2. Skorna. Mina löparskor är uppe i Stockholm så jag fick låna min brors gamla innebandyskor. Ingen sula, ingen mjukhet alls. Hade lika gärna kunnat springa direkt på asfalten. typ. Nej usch INGA skor jag ska löpa i i fortsättningen.

Meen , jag är stolt ändå att jag tog mig ut 7 på morgonen. måste tänka att jag är bättre än alla som ligger kvar i sängen och skippar träningen. Precis som jag gjorde igår. Jag vann alltså över gårdagen i morse! Och det är ju faktiskt så man får tänka. Det som från en början skulle blivit ca 7-8 km löpning blev istället 3 km och sen 20:10 intervaller samt några köttande spurter i grusbacken. Så så illa pinkat var det inte. Nu ska jag tagga om för ikväll ska jag banne mig "låsa in" mig själv i gymmet och kriga som den krigare jag oftast är. 20 min intensiva roddintervaller, styrketräning och sedan 40 min cross. Grejer det!

 

Få skäms på mig! Eller?

Hej! 
Idag har gått.. Ja de har gått. Jag vaknade vid 8 och bara kände att "nae jag orkar inte dra ut i kylan och springa" så jag sket helt enkelt i det och sov 1 h till. Kanske dålig självdisiplin men samtidigt kände jag att jag behövde sova den extra timmen. Känner att de ändå inte hade gett så mycket om psyket inte fanns med. Hade bara blivit att jag sprang utan ork och de blir dåliga vibbar inför nästa gång och de vill vi ju inte! 

Men imorgon blir jag väckt av mamma vid 7, och då SKA jag knyta på mig skorna hur kallt det än är ute. Så får vi se hut långt benen tar mig. Nu ska jag råplugga friluftsliv och sen ska jag bums i säng! Hörs imorgon. Förhoppningsvis lite mer tränade och lite mer motiverade. 
Godnatt! 



När inte benen bär längre då får psyket hjälpa till

Imorgon blir det inte skola förns 12.40 , spanskan är inställd. Men inge sovmorgon för det inte! Blir upp och ta rn löprunda. Satsar på att springa 7-8 km så får vi se vart jag springer men de blir hemma i nykvarn eftersom jag sover här inatt! :D 
Sen ska jag plugga imorgon också innan skolan. Men om jag stället klockan på halv 9 blir det iaf lite sovmorgon. Sov gott härliga värld!



Morgoncardio

Godmorgon och halloj!
Gick upp halv nio och va på löpbandet 9. 20 min intensiv löpning, ca 5 km. Efter de körde jag några av mina styrkeövningar. Mage intensivt sedan vila. Ben intensivt sedan vila. Axlar intensivt sedan stretching. Gillar de upplägget då man känner ur musklerna pumpas upp. Maaaahh :3!! 
Direkt efter innan duschen tog jag mig en banan för att inte ramla ihop haha sen blev det frukost i lägenheten nyss. Lite kvarg, 1 satsumas och 1 macka med ost och paprika. Alltså en perfekt start på morgonen! 



~Paulina Suonvieri~

Denna tjej är verkligen angagerad. Check it out!

Ack sådan helg

Helger, då anna blir inaktiv på bloggen. Ungefär så är det då jag har massa annat kul för mig för det mesta. Egentligen har jag ju mer tid över åt att blogga men det blir ändå aldrig av. Ju mer tid man har destå latare blir man stämmer nog in rätt bra på mig! 
Måste verkligen tipsa om en grym blogg sen! Tjejen rockar. 
Nu ska jag ta en paus i mitt eviga biologipluggande och ta en promenad med fridis. Sen mera plugg på de! Ikväll åker jag tbx till lägenheten för ska träna innan skolan. I veckan ska jag skriva lite mer om min nya träningsplan osv. Japp Japp!

Älskar min och tjejernas humor!...

I just gonna die here, yes

Hemma i min säng. Äntligen. Vet att jag typ påtalar detta varje fredag men kärleken till min säng är oändlig! Och det är väldigt skönt att få komma hem till familjen och naturen här. Så hemma är bäst helt enkelt! 

Ikväll ska jag bara plugga sen kolla någon bra film och sussa riktigt tidigt! Imorgon är det jobb 11-20 sen direkt till sandra för tjejkväll. Saknar dom enormt!! 
Vi höres! 



SU-Stockholms Universitet

Halloj! 
Idag har det vart en bra dag. Vi har nämligen vart på forskardagarna på SU och gått på 3 olika föreläsningar. En var om att studera på universitet och vad man ska tänka på osv. Otroligt givande föreläsning faktiskt! 
Den andra var "ställ frågor till forskare om vatten och miljön" och den tredje var om etisk marknadsföring. Så det har vart en intressant och givande dag! Skönt att få komma bort från skolan och se allt ur någon annans perspektiv också. 
Vid tre hade jag ett möte med pt. Vi gick igenom hur träningen gått och satte upp ett nytt schema för 3 veckor framöver. Så jag var lite busig och missade mattelektionen idag. MEEN, lovade att plugga matte hemma och giss va jag gör just nu? Juste, pluggar matte. Känner oxå att jag ligger rätt bra till så de blir nog bra! 

Nu måste jag fortsätta plugga mig igenom procentkapitlet , vi hörs vänner!




Det är bara de med viljan som lyckas.

Du kan vara stark. Du kan vara uthållig och du kan sitta och önska dig en drömkropp. Men det är bara de med viljan som kommer dit dom vill. För utan viljan är du ingenting. Att vara stark mentalt är första steget till att vara stark fysiskt. Så tänk på det nästa gång du blir trött för oftast är det huvudet som ger upp först. När du börjar bli trött har du ungefär 75 % kvar att ge. Sug på den tabletten!
 
Idag för min del var det väl till 90% viljan som tog mig till gymmet för jag hade verkligen inget sug till att träna idag men samtidigt ville jag inte bara vara hemma. Så ja, guess viljan till att nå mitt mål vann även denna gång. Ibland svider de i benen av att vara så envis som jag är men ska man va fin får man lida pin. Inte sant? ;) Körde dock ett väldigt kort pass eftersom jag vill kunna ta ut mig till 100 imorgon på boxningen!! Wiii. Så blev rodd 20 min, cross 10 min sen 4 olika magövningar på de. Inga komplicerade eller så. Skönt att iaf ha fått röra på sig lite idag. Till middag blev det stekt kyckling med fullkornspasta, pesto och grönsallad. Även inne på min tredje dag på mitt 10-dagarsmål jag har. Inga onyttigheter på 10 dagar. Inte så svårt haha men kände att jag behövde sätta upp det som ett MÅL och verkligen INTE äta något sådant på minst 10 dagar. För det tar ju ungefär 10 dagar att bygga bort sockerbehovet. Sen får man ju såklart se lite ur eget perspektiv vad man inte ska äta och vad som är tillåtet haha. Alla är ju olika. Nu ska jag ..... Japp ni gissade rätt, plugga! Puss
 
 
 

Godmorgon världen!

Godmorgon på er denna härliga Onsdag! Känner att dagen kommer arta sig bra och får hoppas att de håller i sig! Till frukost åt jag en äggmacka och lite vattenmelon. Färsk frukt på morgonen är bara för bra. Ska fixa fram några bra övningar till kvällens magpass så kan jag skriva ut dom här sen för ikväll ska jag bara plugga och blogga så de lär jag hinna fixa! 
Nu ska jag snart möta upp Johanna innan skolan. Ha en bra dag! 



Time Is Money Bitch

Hejhejhej!
Nu har Anna vart på gymmet och ätit en god sallad så nu är hon lycklig igen. Eller ja, adrenalinhög kanske är ett mer lämpligt ord att beskriva det med. Idag var det som sagt CyclingPuls 55 min + styrka som stod på schemat. Cyklingen kändes mycket bättre än i torsdags! Kan ju bero på att jag faktiskt inte hade någon träningsverk i benen denna gång haha. Efter de blev det mina 5 styrkeövningar.
  • Gobiet squat 3x15 10 kg
  • Utfall 3x15 16 kg
  • TRX rodd 3x10
  • Repmaskin Rak 3x40 sek / Horisontal 3x40 sek (Denna maskin finns endast på sats spårvagnshallarna)
  • Planka 3x1 minut

 

Så styrkan var lite lagom sådär efter 1 h cykling ( Var helt slut...!!) och avslutade såklart med stretching! Kan nog fixa en film med övningarna ifall ni inte har så stor koll på vad det är för något. Får tvinga med Johanna eller lägga mobilen på nått smart ställe. Vi får se men kan inte lova något. Bästa middagen på detta sen! Rucolasallad med fetaost och valnötter. Himlen!



 

Veckans träningsupplägg ser ut ungefär såhär:

  • Måndag löpning 7 km
  • Tisdag CyclingPuls+styrka
  • Onsdag Tempo på Crossmaskin + mage
  • Torsdag: Pt möte + boxning
  • Fredag/lördag vila
  • Söndag Löpning 7-8 km

 

 


Äntligen pusta ut på gymmet

Upp 05.40. Tungt efter jobb till 22 dagen efter men samtidigt skönt att komma igång tidigt! 

Nu ska jag, efter en lång dag snart dra mig mot gymmet för 1 h cyclingpuls och sedan några styrkeövningar. Efter de ska jag hem och göra mig en god sallad! Sen blir det väl plugg och bloggning. Har vart och handlat på mig lite nytt till kylen oxå nu efter skolan. Måste ju ha mjölk, ägg och kvarg hemma. Jappjapp! 



RSS 2.0