I'm losing sleep

Gokväll! Nu har jag äntligen kommit hem till lilla Nykvarn, lagt mig på min säng och kopplat in musik i öronen. Bra kväll ändå!
 
Men jag har tyvärr tonvis med plugg så jag måste sätta mig med det nu! Hoppas ni har förståelse för det.. "/ Imorgon är det ju första advent och då ska man börja öppna julkalendrar. Och såklart ska vi ha en här med! Vad det blir , ja de får ni se imorgon. Någon som kan ha en chansning? ;) Om någon lyckas gissa rätt kan jag ge er en fin liten länkning. Good luck my friends!
 
 

No connection

Hej kära vänner! 
Jag har inge internet på mobilen och jag ska sova hos min kära mormor och morfar. Så vi hörea imorgon! 
Tack för alla fina kommentarer föresten! 



Drop that beat

Musik. Jag älskar verkligen musik! Men känner att jag behöver lite ny fräsch musik då jag hade tänkt fixa en ny träningslista! Så, vad är Din favoritlåt att träna till? :D 



Tonfisksallad

Paprika, romansallad, avokado,fetaost, tonfisk och pumpakärnor. Damn you!


Sömnsvårigheter

Godmorgon på er! 
Idag är det en riktig jag orkar inte göra nånting dag. Och de suger för jag hatar att vara på sånt otaggat humör. Samtidigt som jag vet att de är bra för min motivation på något sätt... Igår hade jag vilodag, vilket min kropp behövde. Så hade egentligen planerat att ta mig en pw på morgonkvisten men icke sa nicke. Inatt hade jag grymt svårt att sova, huvudvärk och allmänt typ otrött. Så imorse när klockan ringde på 8 (!!!!! ... Jag brukar liksom gå upp vid 6 för att träna) orkade jag verkligen inte ta mig ur sängen. Så jag lyssnade på mitt huvud, sov en h till och nu känns allt mycket bättre! 
Ikväll blir det träning iaf :D Nu ska jag njuta av min frukost sen åka till skolan, i träningakläder. Lätt bästa! 



Wake me up when it's all over

Godmorgon, det är verkligen tidigt nu! Och KALLT. Min brorsa praoar på coop så jag snodde åt mig skjuts till södertälje så jag slapp åka bussen. Idag är det luciaträning sen förhoppningavis träning. Vi får se! 



Impulsköp!

Godnatt på er, ungefär! 
Skolan på måndagar känna så himla ovärd eftersom vi bara har två lektioner och lite så... Men idag hade vi ett oförberett svenskaprov på språkdialekter men de gick nog bra! Luciaträning sen jobb 18-22. Anna lever! 
Köpte mig även ett par mörkbruna uggs, sjuukt mysiga! Har alltid vart emot uggs, tyckt det vart grymt fult osv men denna viner ville jag faktiskt ha ett par, OM dom va mörkbruna och hade en bättre sula en de flesta uggs och jajamen, anna hittar! Så de blev ett litet impulsköp hehe... :D (Kan visa bild imorgon eller något)

Imorse cyklade jag på spinningcykel i 45 min sen körde lite olika varianter av planka i 5 min. Mina ben gör ooooonnntt från igår! Haha xD godnatt nu! 



Träning och matprepp

Gokväll!
Denna helg har vart grymt skön, lugn och behövlig! Idag tog jag och Frida (skulle ju egentligen gått med Mathilda men det strulade så vi fick inte kontakt med varandra ) en mysig promenad och snackade om allt mellan himmel och jord. Världens bästa vän!
 
Drog till Stockholm vid halv sex och tog mig ett rejält benpass. Mina ben skakade som jag venne vad efter och ja, dom har mått bättre haha xD
Crossmaskin 20 min
15x3 squats
15x3(per ben) utfall
15x3 benpress (nytt PB på 90 kg!)
15x3 Rotary Calf
15x2 Lårcurl med balansboll (båda fötterna)
5x2 -.- (en fot i taget)
avslutade med 90-grader mot vägg... Kunde stå i 1 minut och 30 sekunder haha!
Promenad i backe 10 min
 
När jag kom hem gjorde jag mig en grön fin smoothies! (Vatten, spenat, mango, kvarg). Och sen satte jag igång att fixa 4 matlådor. Hade nämligen 4 skivor torsk som låg i frysen. Så kokade dom, kokade bulgur och broccoli och gröna ärtor. Så nu har jag 4 goda matlådor att se fram emot!!  
 


 
 

Promenad med bästis nu!




Perfekt väder!

Time to snarka kudde!

Hej och goddag mitt i natten! Kvällen var jättemysig och vi åt jättegod middag på "Crazy Town" i södertälje! 
Efter det åkte vi till sandra med massa godis och spelade galenpanna. Ojoj va vi skratta. Vi började även titta på en skräckis men både sandra och Wolf somna sen gick bussen så vi han inte kolla klart. 


Imorgon vid 10 ska jag ta en promenad med saknade Mathilda. Sen troligen glo lite innebandy. Bra start på en söndag! 
Godnatt vänner och ovänner<3

Jag suger.

Hej! Och hejdå typ...
Vet att bloggen går riktigt segt just nu en jag har ju berättat anledningen. Nu har i alla fall nedräkningen till jullovet börjat och jag väntar på att pluggbomben ska slå till... Och jullov och jullov vet jag inte riktigt om jag kan kalla det då jag jobbar ungefär varje dag under det haha! Men cash is king.
 
Idag råkade jag sova till 13 vilket kanske inte var så jättebra då hela min dagsplan förstördes menmen.. 12 h sömn antar jag att jag behövde. Satte mig på en gång och pluggade och sen tog jag med mig olle ut för backintervaller + lite styrka. Måste verkligen skaffa mig ett gymkort till mitt gamla gym här i kära lilla Nykvarn... Känner att jag behöver det till motivationen här hemma på helgerna. För ¨då kan jag inte komma undan med något hehe...! Men nu måste jag fortsätta plugga innan jag drar till Södertälje för att äta på restaurang med Sandra och Wolf. MYYYS!!
Ha en grym lördagskväll!
Älskar mina fina vänner över allt annat!

Catching Fire

Ojojoj... Har bara två ord att säga, GRYMT och TÅRAR. Kommer bli grymt jobbigt att vänta ända tills trean kommer ut, herregud vilken bra film, speciellt slutet. Satt i biosalongen i 2 1/2 h, kändes som max 1.. För er som tvekar på att kolla på det, TVEKA INTE!
 
Om jag måste välja någon av ettan och tvåan efter att ha summerat filmerna måste jag ändå säga att ettan isåfall var bättre. Men det är med väldigt liten marginal! Grym film!

Bananer och Jordnötssmör

Gokväll! 
Körde ett grymt pass och var i gymmet i två timmar hehe... Men det var så otroligt skönt att koppla bort allt och bara fokusera på träningen. När jag kom hem kände jag mig även mycket lugnare och matten var inte längre ett stressmoment. Jag har gjort så gott jag kan och imorrn får det gå som det går! Förstår iaf allt nu vad jag vet vilket oxå känns bra. 

Tänkte egentligen bara tipsa om något sjukt gott ni måste testa!! Perfekt att äta efter träningen på kvällen eller istället för glass/godis. Banan/jordnötssmörsglass! 
Tackar gudarna för jordnötssmöret. Man kan göra så mycket gott och ändå nyttigt av det. Testa detta! Ni lär inte bli besvikna :D 

Jag skippar att ha i chokladen, men vill man ha det lite lyxigare så kör med de oxå vetja!

Ångest

Hej! 
Idag blir det ett sånt här "jag lever" inlägg då jag har matteprov imorrn och jag måste verkligen sätta mig med de nu! Gymmet drar jag nog till runt 8.. Mindre folk då så mycket skönare att träna haha. Får se om jag uppdaterar något ikväll. Kram på er iallafall! 

Typ jag just nu!

Helt onödigt blogginlägg -Oliva

God morgon!
Nu har jag som vanligt på Tisdagar 3 h hål så passar på att blogga lite. Sitter iaf och växlar mellan matteplugg och biologi (på engelska D: ). Idag blir det luciaträning sen ska jag hem till min kära familj för mormor och morfar bjuder på middag och det vill man ju inte missa!! Så det blir inget gym för mig idag... Får se om jag tar mig ut på en pw ikväll, annars blir det en imorgon bitti om vädret tillåter det.
 
Angående de jag skrev igår, de blev kanske lite flummigt men ska försöka hålla er uppdaterade och kanske skriva lite mer ingående om mitt tänk angående bara vikten, bara måtten, bara träningen osv (?). Men igår  morse efter träningen fick jag en trevlig syn, dom har nog vart där ett tag men inte fotat på ett tag så de va nu jag märkte dom. Välkomna till världen mina två älsklingar... Hoppas ni skaffar er barn snart!
 Upp och ner med sjukt jäkla muppigt ansiktsuttryck... Vet inte om man ser så tydligt men SKÅDA, två finfina abs!! Får fixa en bättre bild haha!

Träningsupplägg månad 11/12

Hej svejs i lingonskogen. Nu sitter jag här igen och ska dela med mig av mina fina tankar angående min träning osv osv... Hoppas ni tycker ni får ut något av det iaf! :D
 
Anyway, det har nu gått ca 2 månader sen jag tog tag i min träning ordentligt igen! Och jag är hyfsat nöjd... Finns vissa saker jag kunnat göra bättre som det istället vart slarv med och visst, vad gör det om hundra år liksom. Men samtidigt känner jag att jag verkligen vill ha GRYMMA resultat. Varför skulle jag annars gå upp klockan 06 en måndag morgon? Jag har därför bestämt mig för att sätta upp "striktare regler" för mig själv och mer strikt "bokföring" av min träning. Man lär sig hela tiden mer om sig själv och hur man fungerar vilket är bevisat för mig. Jag trodde jag kunde sätta upp ett mål sen kämpa mot det bara sådär. Men tillslut tappade jag motivationen och jag gick till gymmet för att jag var "tvungen". Jag visste inte varför men samtidigt fick jag dåligt samvete om jag inte gjorde det, OCH SÅ FÅR DET ABSOLUT INTE VARA!! Man ska träna för att man tycker det är kul och för att man har ett mål med det, inte bara för att träna om ni fattar vad jag menar.
 
Därav kommer jag från och med idag börja föra träningsdagbok. Morgon -och kvällsvikt ska skrivas in, samt allt som jag stoppar i mig och all träning för dagen. Jag ska även mäta mig på vissa ställen för att se hur mycket jag tappar i kroppsfett som i stället går åt till muskler senare.(1 gång varannan vecka) Och nu vill jag påpeka en väldigt viktig sak kära vänner, vikten är inte det viktigaste. Kom ihåg att muskler tar mindre plats en fett, men väger MER. SÅ varför ska jag då anteckna allt detta kanske ni undrar?
-Jo, JAG har nu kommit fram till att jag börjar slarva om jag inte följer ett strikt schema som jag sedan kan kolla tbx i. Jag har inte satt upp förbud mot mig själv, än. Men detta ska få mig att inse att det inte gör något att missa träningen en dag. Har jag bara skött min kost dagen innan kommer morgonvikten fortfarande vara den samma som dagen innan. Vikten/mätningen är alltså något som får MIG att bli motiverad och fortsätta kämpa. Detta gör det även ännu lättare för mig att lära känna min kropp. Då jag kan sammanfatta hela veckans kost/träning och sedan se vad som hänt med vikten/måtten för att sedan kunna se vad jag behöver ändra och vad jag ska fortsätta med. (Och ja, jag vet, det kommer inte gå att se resultat efter en vecka.. Snarare en månad men you get it.)
 
Men kom ihåg att detta är något jag personligen klurat ihop åt MIN kropp och MITT psyke. Alla mår inte bra av att ständigt väga sig för det sätter sig lätt på hjärnan och tillslut börjar man räkna kalorier och BAM, du har en ätstörning. Men för mig funkar det. Och det viktigaste av allt för att inte tappa motivationen... Det ska vara förbaskat jäkla kul att träna, du ska svettas som en gris medans du gör det och du ska kunna le åt dig själv efteråt och säga "fyfan de där gjorde du bra". DET ÄR DÅ DU NÅR BÄST RESULTAT!
Har du några speciella frågor eller invändningar? Ja men varsegod, jag bitts inte ;)
 

Morgonträning är det bästa!

God morgon!
Idag är det måndag vilket innebar att jag steg upp klockan 06.00 för att ta mig till gymmet. Härligt gummor och gubbar!! Blev 45 min shape och sedan 30 intensiva minuter på crossen. BRA respons från kroppen så riktigt nöjd med dagens pass. Imorgon bir det sen kvällsträning så satsar på intervaller på cykel och sedan lite blandad styrka. Angående mitt nya träningsupplägg och hur det kommer se ut/varför jag vill göra på de viset kommer upp senare ikväll.
 
Bara älskar denna bild! Texten är så jäkla sann. Det handlar inte om hur mycket du lyfter, hur lite du väger eller hur mycket protein du får i dig. Det handlar om hur långt ditt psyke kan ta dig. För att få måste man göra det omöjlig, om och om igen. DÅ mina vänner, då får du kalla dig stark. Oavsett hur du ser ut, hur mycket du lyfter eller hur mycket du än väger. FACE IT!

Vad är nu detta...

Hej på er! 
Hoppas ni haft en bra helg! Jag har jobbat, pluggat och spännderat tid hemma. Idag har jag även vart ute i 40 min och tränat. Men hade min brorsas gamla innebandyskor som fortfarande suger att löpa i så det blev en kort runda på ca 4,5 km sen tabataintervaller i en trappa. Men känns bra att faktiskt vart ute och rört på mig lite iaf! Snart ska jag få i mig lunch oxå. Kör på havtegrynsgröt. Gott och meganyttigt! 
Imorgon kommer jag införa något helt nytt för min träning/kost. Fått tbx motivationen på riktigt igen! Mer om det imorgon. Nu ska jag plugga massa sen jobb 4 h. Vi höres! 



Viktigt med uppvärmning!

Gokväll i stugorna! 
Satan vilket pass det blev idag på boxningen! BAM DÄR SATT DEN, ungefär så! Underbart verkligen! Mina ben va dock rätt sega från bodypumpen igår men äh xD allt kan inte vara tipp topp hela tiden. Sprang även 30 min på bandet innan passet för att verkligen få upp pumpet och andningen och BLI VARM för att förhindra skador. Uppvärmningen på boxningen är ju bra men vill ha lite mer flås så blir från och med nu en egen uppvärmning på 30 min innan passet framöver. Ha en bra nattsömn, nu ska jag snart starta min 8 h sömn! 



Detta var min middag förresten. Lax, sallad och celsius. Ligger även en macka på sidan för lite carbs oxå ;)!

Tired as F*uck

Hej på er!
Jag har märkt en sak med mig jag nog i fortsättningen ska leva efter. Jag ska INTE sova mer än 8 h per natt. Sover jag fler timmar, även 9 timmar, blir jag seg och då känns det som att jag är jättetrött. Alltså, 8 timmar är den perfekta längden sömn för mig. Då kan jag vakna 6 och ändå vara hur pigg som helst. Det gillar vi!
Har inte ni hittat eran "perfekta sovtid" tycker jag verkligen ni ska göra det för det gör så mycket för orken och humöret osv. :D
 
Det var något jag skulle skriva om... Något viktigt angående min träning men jag kan verkligen inte komma ihåg det... Iaf så blir det boxning ikväll. Taggar satan med grym musik och ska snart sätta igång att fixa lite mat. Samtidigt som jag övar mina lucialåtar haha. Livet som Anna, älska! Jaja, ett tråkigt inlägg.. Men så blir det väl om man glömt det viktiga innehållet man tänkt skriva haha...

Detta är min "träningsinstagram" så vill ni ha mer BARA träning checka!
@mystrongdream

RÖSTA PÅ MIG!

Som jag nämnt tidigare är jag en av Södertäljes Luciakandidater vilket är himla jättekul tycker jag! :D Och nu finns det ett klipp ute på lt.se där jag sjunger lite och berättar lite om mig själv. Om ni är intresserade att kolla in den kan ni trycka hääääääääär (!!!). Och om ni inte vill kolla in videon men ändå rösta på mig skickar ni et sms till
72001 men texten "LTS LUCIA 1" .
Vill du slänga iväg en röst är jag supertacksam och jag lovar er att jag ska sprida glädje och mitt ljus genom HELA Södertälje. Puss och Kram! :D
 
 

Underprioritering

I dessa tider, när man har väldigt mycket på schemat måste man verkligen lära sig att peioritera och PLANERA! Och tyvärr så är det så att bloggen kommer längst ner på viktiga saker här i livet. Alltså, uppdateringen kommer inte vara topp dom kommande veckorna. Jag tycker det är jättetråkigt och jag kommer skriva så mycket jag hinner men tiden räcker inte alltid till! Och de flesta inlägg kommer nog bli medans jag är i tunnelbanan eller så, alltså inga "välskrivna" inlägg utan mer av "hej jag lever och nu ska jag träna" aktiga. Men eftersom att ni är så awesome så har ni förståelse för detta!?<3 

Ikväll kommer jag iaf lägga upp en länk med ett filmklipp om mig inför lucia. Så om ni vill rösta så skulle jag bli mega super glad! :D

06.45

Det är måndag morgon och det är dags för... SHAPE! Och lite rodd på det senare. Bra start på veckan! Tog en celsius innan träning och direkt efter blir det frukost, viktigt! Kom ihåg de, ge alltid kroppen direkt energi om du tränar tidigt! 



Ett litet skratt såhär på morgondagen!



Energy Armor

Allt fler börjar använda något som kallas för "Energy armor" vilket är ett slags armband som är proppat med negativa joner för att sammanfatta det kort. Jag har inte läst på om det så mycket än men hade tänkt göra det eftersom alla som börjat använda detta fått en positiv reaktion. De märker stora skillnader i deras humör, ork och sömn. Någon av er som vet någon som använder eller har använt själva? Isåfall, vad tycker ni?
 

Min Vackra Vän

Gårdagskvällen/natten spenderades med min underbara bästa vän Frida. Det känns så konstigt att nästan aldrig träffa henne längre när vi gick 7-9 i samma klass och träffades dagligen i flera timmar. Men man får göra det bästa av den nya situationen och när jag är med henne blir jag alltid så himla glad! Hon smittar av sig med sitt glada humör helt enkelt. De va riktigt skönt att bara ha en kväll hon och jag! Vi hade dessutom lägenheten för oss själva så vi lagade middag, kollade på Idol och myste sedan framför serier och film. Vi snackade även massor, både om rätt hemska saker och såklart bra saker! Och jag får ju inte glömma att berätta hur sjukt mycket vi skrattade... Jag var verkligen på skratthumör igår, ojojoj säger jag bara!
Fina vackra Vän! ♥
 
 
 

Dags att bygga muskler!

Nu har jag kört mkt cardioträning. MYCKET cardio... Och jag har ju min kärlek i styrkan och nu känner jag att det är dags för den. Har inte tränat tung styrka sen innan sommaren , så är grymt taggad ska ni veta! Men nästa vecka blir det samma upplägg som innan, sen ska jag ta och göra mig en ny träningsplan. Såklart med nästan lika mycket cardio, men Mer styrka. Sen öka den delen lite hela tiden för att inte skada min kropp. Just nu formen när det kommer till mina armar är följande: 
Översta bilderna är i avslappnat läge, de nedersa spänt läge. 
Jag har alltså en hel del att arbeta med, KUL! 

Hit och Dit

Hejhej! 
Anna är i farten igen, bokstavligen. Var i södertälje i en timma och är nu påväg upp till stockholm igen, snacka ovärt haha! xD 
Hade egentligen tänkt träna ikväll men min träningavärk i benen får säga nej denna gång... Har även matte och luciagrejer att fixa. Och jag ska ändå upp och cykla kvart i 7 imorgon så träna får jag ju ändå göra snart! Hoppas ni haft en bra dag! Här på bloggen har det väl inte direkt vart en av de bästa bland rolig och läsvärd uppdatering... Kanske ska jag slänga in lite tips senare om morgonträning! Vi får se hur mycket tiden räcker till. Kram 

Min middag i Tisdags, damn va gott de var mina vänner! Älskar kombinationen Lax, Keso och Avokado


Dagens.

Idag körde jag lite tvärt om på gymmet, började nämligen med styrkan och sen körde jag cardio. Det va sjukt tungt för benen att springa intervaller efter benstyrkan men samtidigt förbränner man mer av att göra såhär. Fast gillar att köra cardio först mer så blir nog mestadels som på det gamla vanliga sättet ändå. Men jag hade innan gymmet precis kört fotboll på idrotten så var varm i kroppen. Kom ihåg det, man bör alltid iaf gå en stund på löpbandet eller cykla lite lätt innan styrketräning. Även helst stretcha.
Iaf såhär såg dagens pass ut:
Squats 15 st med 20 kg kettle+ 16 st utfall med 16 kg kettle, repetera detta 3 ggr utan vila.
VILA
Plankan 1 minut, sidoplankan 1 minut vardera sida, "klättrande" plankan x 15, sidoplankan med ned -och uppgång x12 på vardera sida, plankan 1 minut, sidoplankan 1 minut vardera sida.
VILA
Squats 15 st med 20 kg kettle+ 16 st utfall med 16 kg kettle, repetera detta 3 ggr utan vila.
VILA
Kettlebell axelpress 6kg x 8 + bicepscurl kettlebell 6kg x 8, repetera 3 ggr utan vila.
VILA
Kettlebell axelpress 6kg x 6 + bicepscurl kettlebell 6kg x 6, repetera 3 ggr utan vila
 
Efter detta körde jag HIIT, sprang 30 sek på 17 km/h och vilade sedan 20 sekunder. Detta repeterades 15 ggr.
 
 
Dagens pass sammanfattat kort och gott. Nu ska jag sova, imorgon är det en ännu längre dag än idag, tagga vara igång i ca 15 h, så det kommer se ut nu innan lucia vissa dagar. Aja, Anna knögar på, god natt! :D
 
 
 
 

På radion sjöng dom om fred på jorden...

...Jag ville tro de slitna orden...
 
Japp här sitter jag och lyssna på jullåtar. Jippi kanske ni tycker men jag blir deprimerad... Det är snart JUL ÅR 2013. Det är helt sjukt va tiden går fort alltså. Och då kanske ni undrar varför jag sitter och lyssnar jullåtar om jag blir deprimerad av det haha? Jo, jag är utsädd till att vara en av de 9 luciakandidaterna i Södertälje vilket jag tycker ska bli jättekul!! Idag träffades vi på tidningen och fotades samt blev intervjuade och på fredag ska vi spela in en kort film där vi sjunger en valfri jullåt. Därav lyssnandet av jullåt. Har hittat 5 alternativ så  u måste jag sålla lite och se vilken som passar min röst bäst! Skriver ut dagens träningspass senare ikväll också, sålänge kan väl ni också lyssna på lite julmusik eller? ;)
 
 
 
Hehehehe .... ;) Jul mina vänner, jul

Come on, I like it!

Nanannanan.... Halloj och godkväll! Äntligen i sängen efter en bra dag. Avslutade ju kvällen med bodycombat och denna gång var det mkt roligare än förra gången och jag svettades lite mer ;) Kan bero på att jag börjar fånin tekniken bättre. Men står fast vid mitt ord hårt, boxning ÄR mycket GRYMMARE! Till middag blev det keso, kvarg, russin och solrosfrön. Goda grejer! 
Jag tipsar verkligen om att blanda keso och kvarg sen ha i något man gillar och känner för. Perfekt efter träning eller sent kvällsmål som förberedelse inför tidiga morgonpass! Nu sla jag sova, lång dag imorgon. Vi hörs! 

True story, det går inte att fuska!

ABsolut

Hejhej folket!
Jag är ledig idag vilket är grymt skönt! Uppsatsen ska vara inlämnad ikväll så ska skriva klart källkritiken och källförteckningen och sen bara läsa igenom den. Förutom att datan fuckar upp så går det bra typ. Pluggar även matte samtidigt vilket just nu inte är en höjdare ska jag berätta för er... Satser och Bevis för geometri, iiiinte min grej. Men vafan, bara ta sig i kragen och räkna på! 

Mer som att läsa ett språk än att räkna matte känns det som...

Har iaf vart på en 8 km lånh pw i morse och det känns i benen kan jag lova. Dom blir som möra fileer :3 Så lite bodycombat ikväll sen är jag glad! Åker hem till nykvarn ikväll igen för imorgon ska jag till tidningen och intervjuvas... Man kan ju undra för vad?;) 



Tog sovmorgon!

Planen ändrades, jag fick plats på passet redan igår kväll, men kände verkligen att jag ville sova ut så då gjorde jag det! Ska ju faktiskt dra till skolan idag och sen jobba 17-22 så sömn kan ju behövas. Imorgon därimot är jag ledig så då blir det löparrunda på förmiddagen sedan bodypump på kvällen. Hoppas ni får en bra dag! 



Back on Tracks, soon...

Hej alla underbara!
Denna vecka har ju vart rätt tom på allt som skulle kunna tänkas vara hälsosamt. Eller ja, jag har ju dansat mkt så det är väl det ända... Men det har vart höstlov och då blir det som det blir helt enkelt! Jag hoppas i alla fall att ni oxå haft ett bra lov och om ni inte har höstlov längre så hoppas jag att ni haft en bra arbetsvecka ;) Det har ju även vart Halloween och jag älskar verkligen att fixa mig till de hehe.. Lite som ett barn när det kommer till sånt kanske. Och detta va hur jag och alex såg ut i Fredags när vi drog på halloweenfest, titta och njut eller nått ;)
 
Riktigt mysigt måste jag säga!
Men nu är det back on track som gäller. Skola träning mat. Allt ska tbx till det gamla vanliga och måste säga att det känns skönt. Saknar mitt fina gym och mitt svett en aning. Att plugga saknas väl kanske inte lika mkt haha. Imorgon blir det antingen shape 06.45 eller ingen träning alls. Eftersom jag glömt mina träningsskor i Nykvarn. Shape går utan men annars gillar jag inte att gå utan skor på gymmet. Inte min grej asså. Nä, nu rockar vi igång nästa vecka på ett bra sätt. Kram!

Rescue Me

God afton alla. Igår va det Halloween men det sket vi i och tar igen det idag för ikväll blir det halloweenfest. Jag, alex och emma ska... någonting, tänkte skriva åt anna men hon försvinner ju hela tiden så nae... anyhow, we ska sminka oss och så nu så senare ikv kommer det förhoppningsvis bilder också!! fett me nice maaan!
 
i onsdags var vi på fetaste festen i nån lokal och det var askul med mycket folk och sjukt bra musik! igår så kollade vi på film med tjejerna och typ jag gick ut helt ensam i mörkret för att träffa Adam och en till människa.. det var chill, men vi somnade tidigt för datan lade av och endå vaknade vi typ vid 12 eller nått... fan va nice!
 
´men nu ska vi planera annas blodförluster och sånnt så vi skriver nog senare eller så! adios // Alex

RSS 2.0