Our stuff

Yeay!! Igår när jag kom till stallet låg alla grejer som blivit stulna där på golvet. Himla glad blev jag :D
Så nu ÄNTLIGEN har gisza ett regntäcke att ha på kalla, regniga höstdagar. Och alla benskydd var med. Allt i samma skick som de var när dom försvann.
Hoppningen gick jättebra och gisza jobbade på trotts hennes brist på sina fina muskler. Men hon har saknat hoppningen, de märkte jag! Så hoppas vi kan komma igång med hoppträningen så snart som möjligt!
Tack för ännu en dag som Anna, nu går jag till sängs så höres vi imorgon!
Pusselipuss :*

Kolla, gisza och hennes täcke. Så fint!


Alltid bra med en extra slant!

Hemkommen efter att ha hjälpt farmor med städningen. Och snäll som hon är fick jag en slant för de. Jättebra för mig :D
Nu blir det att plugga till ännu ett no prov , sen koll ännu lite mer awkward. Hehe...(a)
Ikväll köttar vi hoppning jag och min blomma !


Dagens Boost'


Gårdagenskvällen.

Som sagt, hade en awesome kväll med tjejerna igår!
Det hela var ju från början en riktigt nördig "gamenight". Men det slutade ju som något HEEEEELT annat!! Hahaha, jaa xD
Stakars Emmas grannar säger jag bara! Musik på HÖG volym, sång och sjukaste dansarna tog plats på emmas golv. Sjukt va vi shufflade och dansade till massa awesome musik! Sen mellan allt detta klämde vi in en film också. Sex drive. Vi fick oss några härliga skratt ;)
Tog tyvärr inga bilder men ni dör ju inte liksom. De äda som fanns att ta kort på var galna tjejer som spelade wii, dansade som galningar, sjöng sig hesa och sjukt mycket dricka och snacks. De kan ju absolut inte va någe roligt att kolla på :o... Hahaha! Iaf en av de bäste och roligaste kvällarna på läng. Tack tjejer :D
 
Nu ska jag i min ensamhet kolla lite Awkward ^^

:(

Usch, inge roligt i stallet idag!:(
Nu håller jag tummarna för elins och atasjas skull! <3


Mycket nu!

 
Det är mycket som måste planeras nu! Massa med prov och de innebär plugg, höstlovet är häs snabbare än vad man tror, de inebär massor med planer, en stallhelg, Alexandra, förhoppningsvis träffa viktor, rida en massa, stockholm...
Ja herregud va jag ska hinna göra en massa. Sen har jag troligen ett jobb på ingång. De är ju rikigt behövand kan jag ju säga. Så är jätteglad att jag har fått den här möjligheten! Så nu ska jag lyckas klämma in det på helgerna också. Damn vad jag älskar detta ;)
 
Nej men nog om mig och mina 10000 planer. Gå in på Emmas blogg och ställ några frågor i hennes frågestund vet jag! Snart drar jag till stallet och rider ut en mysig sväng med min älskade ponnie, trotts att vädret som vanligt inte är på min sida... Och ikväll blir det att vara hemma med familjen så bloggar om gårdagskvällen och våran awesome gamenight som inte blev riktigt som planerad utan mer åt danshållet. Hahah... mer om de SEN!
 

Dagens Boost!

keela.se


Gamenight!

Nu bär de av till Centrum för att möts upp tjejorna och äta, sen blir det hem till emma för att spela tvspel och titta film. Sjukt nördigt och fett skoj! Hoppas ni får en toppen fredagkväll!:D


Dagens Boost!


Dagens ridpass

Ridningen idag gick super och hon gick som en klocka efter sen stund! Hon börjar verkligen bygga upp sig nu :D
Började att rida mycket tempoväxlingar och ryggningar. Tack vare det blev hon väldigt alärt och känslig för skänken. Sedan red jag henne på volter och åttor för att få henne riktigt böjbar. När hon började bli riktigt fin och uppvärmd la jag in lite galoppbommar och halvt upphöjda travbommar. Så då fick hon tänka lite extra vart hon satte hovarna, jobba med bak/rygg lite extra och lyfta på benen lite extra. Mot slutet red vi lite galoppombyten också.
Hon blev så himla fin efter allt de här! Jättenöjd med dagens ridpass!
Imorgon longeras hon, lördag blir det en lång, mysig uteritt och på söndag ska vi hoppträna. Nu är vi igång och de känns otroligt bra!:D


Belöning!

Precis slutat efter att ha kört brännboll på idrotten. Senaste dagen idag+att vi haft matteprov. Så jag köpte mig en festis som belöning medans jag väntar på att elin ska komma och hämta upp mig med moppen. I stallet blir det bommarbete och sen ikväll ska jag ut och gå. Bra dag! Hörs senare :D


Minnen<3

Så otroligt mycket känslor och minnen till denna låt! Bara att lyssna och NJUTA!
 

Dagens Boost!


DO YOU?


Uschdagar!

Höst.
Usch! Får panik när jag tänker på de mörka kvällarna i ett halvår framöver i stallet. Burr :s dock gillar jag hösten när de gäller att sitta inne och mysa när de regnar och är riktigt höstväder ute. Då är det mysigt med höst!
Vad tycker ni om hösten?


Dagens Boost!


Beslut att ta!

Hemma hyfsat tidigt idag, och inga läxor så nu blir det att kolla massa gymnasieskolor, kolla lite mer exakt vad det skulle kosta med skolan i norrköping och bara kolla på vilka skolor som jag skulle kunna tänka mig! Så jag har lite att göra nu ikväll, och stora beslut att ta senare. Så vi hööööres!

Underbara liv!


Dagens Boost!


We made it!

Yeay! De blev en lång ridtur ändå. Vädret var helt okej faktiskt :D
Tänkte bara tipsa om lite roligare ridning. Tänk dig själv om du var tvungen att ha varenda lektion i samma klassrum varje dag. De skulle tillslut bli VÄLDIGT VÄLDIGT tråkigt. Då kan vi ju bara föreställa oss hästar. De måste gå där i ridhuset/padocken/skrittmaskinen dag ut och dag in. Men varför sitta och nöta allt där? Ta ut hästen på åkern och rid ett dressyrpass där istället. Hästen kommer få så otroligt mycke mer framåtbjudning och bli mycket mer positiv till arbetsuppgifterna du ger henne/honom :D
Eller så tar du en riktigt mysig skogstur och rider lite lösgörande på en grusväg. Kolla, helt plötsligt massa ny miljö och en mer positiv häst! Himla bra !!


Hoppas hoppas!

Det skulle inte regna! Men va är de för väder? Jo mulet Och blåsigt, precis som innan regn. Och jag å johanna som skulle rida en långtur... Men vi är hoppfulla och håller tummarna! Visade sig att jag fick B på noprovet också. Nöjd tjej!
Men håll tummarna för mig och johanna så återkommer jag ikväll om resultatet ;)


Dagens Boost!


Johanna Andersson!

Vilken tjej! Typ svart hår med lugg, vem tycker INTE de är coolt!...
 
Daaaah, hahaha nej men johanna tvingade mig att göra ett blogginlägg om henne... Man gör inte så johanna.
Tänk om jorden skulle gå under och du skulle tvinga mig att göra ett blogginlägg om de. Inte bra O.o Men iallafall så tänkte jag visa en otroligt fin bild på Johanna och hennes lilla ponnie. Snodd från Kersti och SÅ DAMN bra :D
Vilken är Johanna och cleo tror ni? ;O JAg vet verkligen inte!!

Mina älskade skor !!<3

Köpt vinterns kärlek!


Efterlysning!

Goddag mina härliga läsare!
Nu är det såhär att jag behöver en ny header, den börjar bli lite old om ni förstår va jag menar;)
Sååå, finns det nån där ute som skulle kunna tänka sig att hjälpa mig med en header? (a) Isåfall skulle du vara guld värd! Så, någon?^^
Älskar dig Alex, lite lagom seg sådär ;)


Dagens Boost!


Provridaren ;)

Hahah jaa jag vet inte va de där va för rubrik, men skit samma :D
 
Iaf så har en tjej vart och provridit Gisza idag för andra gången. De gick jättebra och man såg stor skillnad! Hon fick även testa att hoppa lite. INte hökt då hon haft hopprädsla. Men de gick bra och hon kände sig trygg på gisza. Gisza e så snäll så :3
Och jag e på fetaste humöret! Vill typ hopa runt och sjunga. Vakna med ett leende på läpparna och kände mig jätteglad! Så tummen upp för de :D Så denna kväll, trots att jag kommer sitta hemma själv kommer bara bli fett awesome tack vare mitt humör! OCh jag känner massor för att blogga nu. Vart dåligt med inspiration de senaste veckorna. Men nu jävlar på ren svenska!
Wiiiii :D Och mobba inte mitt sjukt seriösa inlägg :o
 
 
 

Dagens Boost!


Min topplista just nu!

 
 
 

Med häst kommer inte tid!

Köper du en häst betalar du inte bara med pengar. Du kommer för alltid vara skyldig hästen DIN tid. Så länge du sköter denna betalning och kommer ihåg att det är du som tagit detta ansvar. Ansvaret att faktiskt lägga all denna tid på din häst, då ska du oxå GÖRA DET! Hästen ska inte behöva stå där dag ut och dag in och knappt bli riden. Då säljer du hästen för det är absolut inte rätt sätt mot en häst. Tänk er själva , alla där ute med barn. När ni väl fått barnet kan ni inte bara låta henne/honom ligga i sin säng och bara bli bytt blöja när de behövs. Ellet skulle fu kunna vara så ansvarslös och göra de? Jag vet iallafall nån som GÖR det och det gör mig så arg! Nu väntar en dusch sen ett riktigt allvarligt samtal med en speciell person! Inga namn sagda, ingen person sårad!


Dagens Boost!


Va där detta?

Usch blogg.se! När jag öppnar min webbläsare och ser er nya startsida blir jag faktiskt lite sisådär bloggsugen. De är riktat mot stil och det ända du hittar är information om stilbloggar. Men hallå? Vad är detta? Vadå på ett INTE ALLS diskret sätt visa att det är de ni kommer sattsa på? Alla bloggar på blogg.se som inte alls har nått med stil att göra nu då. Kommer vi ens få chansen att synas på startsidan? Jag hoppas verkligen att detta bara är under en viss tid.
Såklart glad för alla dessa stilbloggar men det är inte på detta sätt blogg.se visar att de riktar sig åt alla olika slags bloggar. Bad. This is really bad blogg.se! And you made anna really angry now.

Glömde totalt bort!

Glömde totalt bort att blogga efter att jag duschat. Men tänkte sätta mig vid datorn sen när jag pluggat klart så du får ni ett lite bättre inlägg! Sålänge bjuder jag på en bild av det nästan bästa som finns att göra, att bara sitta ensam med sin häst!


Dagens Boost!


Part 12.

Hearst Castle
Resdag 12
Idag fortsatte vi på Highway 1 söderut. Fortfarande dimmigt men sett några fina vyer och bilder ändå :)

Vi körde i cirka 2 h och sedan var vi framme vid hearst castle. Med en mark lika stor som hela borlänge. Fatta vilken mark denna man ägde när han levde! Helt sjukt ju. Och högst upp bland "kullarna" ligger drömarnas hus. Ja de är faktiskt ett drömarnas hus då de är uppbyggt med hjälp av drömar en liten pojke levde med ända tills han blev vuxen och byggde sin dröm. 

-Ett paradis!
Så otroligt vackert, det går inte att beskriva för det är så otroligt häftigt! De har till och med funnits ett privat zoo här och de vilda djuren har stävat på den stora marken manen ägde. Så det var som i det vilda för dom. Men alla djur skänktes till en djurpark. Alla förutom zebrorna som fortfarande strövar fritt på dessa otroliga marker. Riktigt imponerande var det!

 
 

Host Host :s

Det blev att vara hemma idag för att verkligen vila. Jag hostar som en galning , känns som om jag ska hosta upp lungorna. Host Host Host. Nej, de är sjukt drygt att ligga och hosta hela nätterna och dagarna. Har vart hos läkare och gjort lite tester. Inte lunginflamation men heller inte bara en vanlig virusinfektion. Så vi får se åt vilket håll detta bär åt. Men jag har ju en häst så detta med att till 100 % ta en vilodag funkar inte riktigt i min värld. Så jag åker ut till stallet lite senare, tar en riktigt mysig tur i skogen och bara njuter av att få sitta på hennes rygg och känna hur hon arbetar under mig!
 
Funderar på tävlingar till bloggen... Har du nått tips på en tävling du skulle vilja delta i? :)


Dagens Boost!


Part 11.


17-mile drive
Resdag 11
Idag var vi uppe rätt tidigt då vi skulle köra rätt långt. Vi körde ut på 17 mile drive. Halvön som vägen ligger på är ett naturreservat. Det började med massa skog, sedan gick vägen vid kusten. Det var riktigt vackert med massa utsiktsplatser där man kunde stanna och ta massor med fina kort och bara känna känslan av att vara där. Det var riktigt synd att det var lite dimmigt ute. Men de funkade och var riktigt häftigt ändå! Och jag matade till och med en ekorre :3


Vi stannade på en av världens finaste golfbanor och åt lunch. Herregud vilken golfbana! :O Morfar skulle älska att få spela här!
Och nej, bilen är INTE målad eller redigerad :)

När vi kom till staden vi skulle bo i under natten så visade de sig att det fans en fin sandstrand i närheten. Så vi gick ner och jag "badade" lite. JA , de va SVINKALLT!! Staden heter Carmel och är jättemysig! Hopppas jag får göra ett kort återbesök här en dag <3

Dagens Boost!


Untitled Video


Den vanliga vardagen!

Hej och välkommen tbx anna!
Skåne va grymt, massa mys, skratt , sovande, firande och annat trevligt. Nu dröjer det väl cisådär 7 veckor innan vi syns igen "/
Tog tyvärr inga bildet. Och jag har ingen aning om vart alla USA inlägg tagit vägen. Eller de jag menar är väl tiden... Fy skäms på mig! Riktigt mycke!!! Ska försöka skriva ett imorgon eller ikväll, beror på när jag kommet hem från den lilla återträffen vi ska ha med konfagruppen om 20 min. Ska bli skoj :)
Red bara igenom gisza idag eftersom jag fortfarande är rätt sjuk. Men HERREGUD!!!!! Hon gick som en klocka! Jag bara satt där och gav stöd med yttern. Hon streta inte imot nånting! Mamma kom och filma mot slutet. Dock precis när hon började bli sådär trött och nöjd så tappar endel. Men ni får ändå se , fixar de ikväll, lovar!

Ja , detta va ett tråkigt, starta upp efter helgen inlägg. Pus och kram!
Och hurrni, sssh om bilden ;)


Dagens Boost!


Förlåt på förhand

Som ni vet så är jag i skåne och därför kommer bloggen ligga nere under helgen. De för att jag inte vill sitta och blogga istället för att vara med Viktor som jag träffar så pass sällan. Men ikväll blir det att fira hans 18 års dag och sen bara mysa en massa. I uppvärmd vattensäng! Skatta mig lycklig!!!
Kran så höres vi imorgon kväll eller måndag morgon med en boost!


Dagens Boost!


...

Just nu känns allting bara skit...


<3

Underbara häst!


Dagens Boost!


Underbart och Hemskt

Underbar ridning idag! Jag och elin red på åkern och de småregnade samtidigt som de va sol ibland och regnbåge! Gud , vi bara njöt och galopperade i full fart där på åkern. Man kan inte INTE älska detta!
Dock känner jag att jag håller på att åka på en satans förkylning :s lite såhär lagom tills jag ska till Viktor! TACK FRIDA:D...


Dagens Boost!


11/9 <3

Känslor, förtvivlan, sorg och hopp!


De här med att träna-Tips

Att komma igång och träna är segt. Det är ju inte direkt de man vill göra när man har lite tid över. Men då får man tänka framåt i tiden. Ja, träningen kommer göra resultat redan direkt efter!
För om man tränar blir man mycket piggare och får mer ork. Det får dig att orka mycket mer i ditt vanliga liv och du kommer inte alls vara trött på samma sätt! Absolut inte.
Jag är ett exempel. Har som sagt börjat springa innan skolan några dagar i veckan, eftersom att jag varken har ork eller tid efter stall och skola sent på kvällen. Så de dagar jag gått upp och sprungit innan skolan har vart rätt sköna. När jag kommer till skolan är jag verkligen vaken och redan igång och pigg till första lektionen. De tack vare att jag tränat innan. Det är en grym känsla av att kunna säga "gud vad pigg jag känner mig" medans alla andra fortfarande går och halvsover. Och sedan de här med att man får mer ork i vardagen! De får man och de märker jag som störst i ridningen och när jag ska plugga hemma.
Men orken. Vart finns den? Och vart hittar du den? Jag tycker du ska tänka på allt positivt träningen ger. Och sätt upp små mål för varje vecka. Att du ska klara springa 5 km, klara av att göra 50 armhävningar eller kanske att bara hitta den där orken! Detta funkade för mig och nu e jag riktigt duktig på att hålla igång!
Till och med så pass att jag ska upp och träna intervaller i en sandbacke innan skolan. Hahaha, undra hur jag kommer gå efter det ;)
Men hoppas detta ger er en funderare och att ni kanske till å med börjar träna lite!:)
Kram och godnatt alla!


Jaani

Blev så himla glad idag på spanskan när jag fick tbx min skrivuppgift om sommaren och det stod att den va på A nivå! Hade verkligen inte förväntat mig de så blev himla glad! :D
Sen vare no prov oxå, kändes riktigt bra!
Men lovar bättre uppdatering ikväll! Nu stallet:)
Say hey to my friend!


Dagens Boost!


Spexfoto, smexfota

Kan ni gissa vad vi är?;)


Dagens Boost!


Veckans blogg, blev lite fel

Skrev ju att veckans blogg snulle avslutats i fredags. Menade såklart söndag!
Så här har ni vinnaren,
http://keyring.blogg.se/

Ni borde verkligen kolla denna tjejs blogg! Hon är otroligt stark och en sjukt härlig tjej som lever för att bli frisk från cancern!


Dagens ridpass


Dagens Boost!


Gjort Stockholm!

Hahahah, herregud vilken dag! Snacka om att ja å alex haft de kul i stockholm! Mer om de ikväll, i ett videoinlägg kanske?;)
Men va gör man inte om man har missat ett tåg, ljugit lite för sj och sedan har två timmar att döda? Jo, man går till ett café, frågar efter en sax och sättet sig och pysslar lite!


Dagens Boost!


Stubbåkern

 
 

Planer

Kvällens planer ser väl inte så roliga ut kanske. Ska städa rummet inför imorgon sen bara typ ligga i sängen och kolla film och one tree hill. Sen blir det att sova tidigt för imorgon skos gisza halv 8 så upp tidigt. Och sen, sen kommer Alexandra!!!:D
Red gisza på stubbåkern idag. Lägger ut några bilder ikväll!


Känslan man får!

Gud va skönt! Tjuvarna är fast och vi kommer få tillbaka regntäcket och alla benskydd. Gud va glad jag blev!


Dagens Boost!


Part 6.

Vitlökens Huvudstad
Resdag 10
En andra dag bland vinrankorna. Vi har besökt 4 olika vingårdar och de har fått med sig ett vin från varje gård. Ska bli kul att se hur dom får hem det! :P  Temperaturen har vart mycket behagligare idag! Det har varit riktigt skönt, 30 grader ungefär.


 
 
På kvällenhade vi åkt 2 timmar söderut och hamnat i Gilroy, vitlökens huvudstad. Vi har skrattat och skämtat riktigt mycket om att vi ska bo här en natt. Då hasse hatar vitlök. Men vi trodde ju att det var ett litet skämt att de kallades vitlökens huvudstad. Men jag kommer aldrig glömma detta!!! xD
Gud va jag garvade när vi steg ut ur bilen och jag såg Hasses min sen kände doften. Det verkligen stinker vitlök här!! Fy, de är inte så mysigt trotts att jag inte har någor emot vitlök. Och jag kunde inte sluta garva. Sitter fortfarande och garvar för mig själv när jag tänker på det!
 
 
Och mer än halva resan har gjorts nu. Bara 8 dagar kvar. Och en av dom är resdagen. Så det är ändå inte så lång tid kvar tills jag ska hem. Och väl hemma är det skola :0

Schoouul

sitter och väntar på att matten ska börja. Näst sista lektionen så en sen dag idag, 15.25. Inte de roligaste kanske! I stallet blir det bara en skrittur i skogen eftersom vi träna hårt igår! Träningen gick föresten jättebra! Demi sa att hon aldrig sett sånna framben på gisza! Blev så glad :D


Dagens Boost!


Ny heest!

Här har ni de nya benskydden! Sjukt snygga. Dock lite känsliga men får va noga med att göra rent dom så funkar det nog:)
Sen så blev jag lite smått kär i en grimma idag så den blev min för endast 154 kr. Ett lyckat köp!


Dagens Boost!


När livet ger dig det svåra besluten!

Har så otroligt mycket i mitt huvud just nu. Jag har precis kommit igång med mitt "normala aktiva" liv igen. Skola, stall, plugg osv. Det är faktiskt så att jag nog nästan aldrig har tid för att andas för en sekund under dagarna. Tack och lov är stallet STALLET. Där har jag mitt andningshål!
Men på kvällarna passar jag på att lägga mig i sängen, sätta på riktigt bra musik och bara ligga där och tänka. Det är så otroligt skönt! Det är då jag verkligen tänker vart mitt liv håller på att ta mig nånstans. Alla olika riktningar jag gör skapar mitt liv och min framtid. Detta är MIN näst favoritstund på dagen. Det är då jag har tid att prata med de jag älskar, har tid att sakna MIN pojke, grubbla över livet och vara 15 år i mitt huvud för en gångs skull. Detta är vad jag behöver lite av varje kväll!

Bilden kanske jag borde leva upp till lite mer...


Part 9.

Napa Valley
Resdag 9.
Nu har vi åkt norrut i landet och hamnat i Napa Valley, Calistoga. Kaliforniens kända vindistrikt.
Ca 40 grader i skuggan här så här snackar vi VARMA temperaturer! Men på något sätt är det ändå väldigt skönt att få känna på riktig sommarvärme som vi aldrig får i Sverige.

Ann och Hasse har under dagen testat olika viner från olika kända vingårdar. Så vi har åkt runt  till massa olika ställen bara för att pröva lite vin :P Det är väldigt fint här men idag och imorgon blir det rätt tråkiga dagar för mig här i Kalifornien . Men de lever jag med! Jag menar, Ann och Hasse ska ju oxå få göra något de verkligen tycker om under resan.

På hotellet vi bor på under natten finns iallafall pool. Så vi har badat lite också. Det var sjukt skönt efter alla 40 graders timmar!

Kvällstur!

Ute och rider, bloggar när jag kommer hem!
Giszas nya benskydd väntar där hemma, bild kommer:D


Dagens Boost!


Höstkväll i stallet <3

Egentligen hade jag tänkt komma hem i tid ikväll och fixa lite i mitt rum osv, men de va tydligen styrelsemöte så får bli kvar i stallet en stund till. Men va gör de?!


Abslutas på fredag


Dagens Boost!


Part 8.

Muir Wood's
Resdag 8.
Red wood's, muir wood's. Kalla det vad du vill men en sak är säkert. Detta är trädens träd! SÅ otroligt vackra. Det går inte änns att beskriva hur stora och höga det är. Detta är något Kalifornien ska värna om. Jag skulle kunnat gå i denna skog en hel dag. Vandrat längre och längre in i skogen och glömma allt runt omkring. Det skulle verkligen vara skitkul att få vandra här när jag blir äldre.


Golden Gate Bridge var rätt häftig den med. Riktigt stor och röd! ;) Tyvärr var det dimma som låg över den så jag kunde inte se hela bron. Lite tråkigt faktiskt. Men men, man kan inte styra över vädrets makter tyvärr.


På kvällen åt vi på något som kallas The chees cake factory. Tydligen en jättestor, populär resturangkedja här. Och det var verklilgen jättegod mat! Och tror de fanns 60 olika cheescake sorter. Herregud säger jag bara! Men den jag tog var riktigt himla skitgod!!
Hasse tror att vi snart ser denna kedja i Sverige. Vi får väl se. Inte omöjligt!
 
 

Hagen ^^


Tråkinlägg

Precis gått upp efter en awesome kräftkväll! Vi satt UTE till halv 2 sen blev de så pass kallt och jag blev en aning trött så jag gick till min älskade säng. Men kvällen blev riktigt lyckad och guuuud va gott det var me kräftor. Som jag har längtat efter det! xD

Dagens planer ser iallafall ut såhär,
Först plugga endel, stallet och rida/fixa allt där, åka direkt därefter till farmor. Så har lite att göra idag!
Och sen ska jag ju såklart blogga lite USA och annat också!
Ha en bra dag iallafall!:)


Dagens Boost!


Kräftskiva!


Visste ni att Gisza...

  • ...Inte dricker upp allt betforvatten innan hon ätit upp allt hö? O.o
 
  • ...ÄLSKAR allt som hon inte borde. Som t.ex. människogodis, riskakor, vanliga kakor? Knäpp häst!
 
  • ...Verkligen hatar att gå i lera. Hon gör vad som helst för att slippa det!?
 
  • ...Blir helt knäpp när hon ser mat efter att man ridigt? ;P
 
  • ...Brukar dunka med i låtar som jag sätter på? :D
 
 
 

Önskeinlägg?

Nu är det eran tur att hjälpa till att få denna blogg roligare för just dig att läsa! Så nu får verkligen ALLA skriva minst ett tips om ett önskeinlägg så att bloggen blir både bättre och roligare!
 
De kan vara allt möjligt som du vill läsa om. Jag är öppen för alla möjliga förslag. Tycker bara det är roligt att få reda på lite mer exakt vad ni vill läsa om :)
Så att vi kan få ett sånt här stort hopp i statestiken!

Dagens Boost!


RSS 2.0