Valborg

Dagen till äre är det ju valborg och det "firas" med mina tjejor. Iaf 3 av dom, resten skulle göra annat. Vi ska äta , dra till brasan sen hem och kolla film . En väldigt lugn och mysig valborg helt enkelt! Inge alkohol för min del, dock alla ni ungdomar (såklart ni vuxna med) som ska dricka ikväll, TA DET LUGNT! Valborg är trotts allt en av de värsta kvällarna när det gäller sånt. Jag ska ha kul utan det iallafall, kommer må super imorgon ju :D
Kram, ha en bra kväll!


Adrenalin

Vardag för Anna idag.. Skola, skrev np i Engelska, efter skolan drog jag direkt till stallet för att fixa 2 hästar. Sjuklingar båda två så ingen ridning dock "/ Men 20 min promenad för båda två är vad dom får. Sen efter de är tog jag en titt förbi gymmet, har ju inte vart där på 1 vecka så kändes riktigt bra! Adrenalinkick av att träna är va jag får! Oavsett hur tufft och svettigt det är är jag alltid lika glad efteråt. Tog en PW i uppförsbacke i 30 min sen biceps och rygg + en bröstövning. Min rygg börjar verkligen ta form nu, riktigt fina muskler under arbete vilket är så himla roligt och motiverande!
Vad får er att vilja fortsätta med de fysiskt jobbiga?


Stockholm x2

Gårdagen var perfekt! Shopping i storstaden med Frida och Emma först. Fick med mig massa fina saker hem + att jag hittat klänningen jag vill ha till avslutningen. Otroligt fin va den! Senare på kvällen cyklade jag hem till Frida så hade hon och jag OTH-marathon. Finns verkligen inget bättre än oth, kan kolla alla avsnitt om och om igen utan att tröttna <3
Idag blev det upp tidigt för att släppa ut alla hästar och sen sköta Gisza plutt. Nu bär det av till stockholm igen , denna gång med ledarutbildningen. Have a great day!


Vila

Veckans så kallade vila har vart behövlig! Känner mig mer än taggad att träna de närmsta veckorna när jag väl hittar tiden haha.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske äta nått gott och sova. Imorgon bär det av till Stockholm för shopping med Frida och Emma. Must love it!


Mat.

Något som är A och O för att träning ska ge resultat och för att man ska må bra är mat. ÄT ÄT ÄT!

5-6 mål om dagen om du motionerar/tränar. Och va onyttig ibland, unna dig!


Tack!

Älskar denna app.. Naaat! Seriöst hatar den! Bara (ursäkta språket nu) fuckar upp allt...

Iaf som hag nämnde tidigare blir detta en vilovecka för mig. Jobbade idag och samma i morgon och på torsdag. Även np i engelska imorgon så har ju ändå ett rätt späckat schema. Tror jag drar till gymmet på söndag, we'll see.
Men NI ska fortfarande fortsätta skapa era kroppar på ert sätt :3
Älskaträna!


Speciell K

Stallet avklarat. Min kropp har fortfarande lika ont, och så fort jag reser mig upp har den stelnat till. Får ta och stretcha ikväll igen! 
 
Nu ska jag fira min födelsedag genom att bara sitta i solen på alan, äta mjölk med speciall K och banan (perfekt lunch ju!) och kolla på Gossip Girl. MYS!

The day after

Vaknar upp av att min kropp är halvt orörlig. Usch vad den värker, nog aldrig haft träningsverk på detta sätt i hela kroppen samtidigt förut. Och ändå stretchade jag i 40 minuter igår. Men ska man komma nån vart så ska de göra lite ont. Nästa vecka blir dock en vilocecka för mig. Ska faktiskt bli skönt!
Nu ska jag försöka ta mig ner på toalettringen, it will hurt! xD
 
 

Mer död än levande

Hälsokonventet, så jäkla kul, äckligt jobbigt och lärorikt! Verkligen glad att jag gick på det.
Tränade 4 pass,
CX
GRIP
BODYATTAC
BODYCOMBAT
Kan väl säga att Grip är det jobbigaste jag någonsin gjort. Var så svettig att mina träningsbyxor var seriöst blöta och håret så blött att man hade kunnat tro att jag tagit en dusch. Mysigt! Favoriten blev bodyattac eller bodycombat. Men det är en sån sjuk teknik i combaten så det tar några gånger innan man är igång och verkligen hittar musklerna.
 
Goodiebag fick man oxå med massa fina grejer. Bilder kommer men min mobilapp är nere och har ingen sladd att koppla till datorn tyvärr. Var ju även en kostföreläsning men Fredrik Paulun. Rätt coolt att han kommer till lilla Nykvarn liksom! Och shit va bra han var! De var likaom bara basic, grunder som alla borde tänka på igentligen. Mer om de senare. Köpte en bok av honom med massa bra grejer i, allt från hur man ska äta till övningar man ska undvika. Denna dag har vart toppen! Nu är jag halvt död och ska bara ligga och kolla film. Kram!
 

Dagens pass

Blev gymmet själv idag tack vare att Frida och Sandra gav mig fetaste dissen 5 min innan vi skulle träffas. Schysst vänner man har liksom! Typ hjärtkrossad...
 
Men jag tränar för min egna skull och har ett mål med min träning så inte skippar jag gymmet för de! Idag blev det först 40 min på crossmaskinen och jag blev knappt trött alls, bara massa svettig haha. Så nästa gång ska jag försöka köra på en tyngre nivå. Brukar gå över på den lite då och då medans jag kör bara för att känna på och träna upp mig men den är verkligen mycket tyngre fast de bara är ett snäpp upp! KnasigtSen blev det triceps, bröst och mage. Jobbade mycket med medicinbollen till magen och de gick faktiskt riktigt bra! Tänkte tips om 3 övningar. Alla körde jag idag. Hoppas ni testar och kanske lämnar en kommentar vad ni tyckte om den :)
 
 
Dips med dipställning (triceps)
Övning Dips - Dipställning
 
Beskrivning: Greppa dipställningen stadigt och balansera kroppen på raka armar. Gå ned med överkroppen mellan handtagen och försök komma så djupt att axlarna kommer i linje med armbågarna. Pressa upp kroppen och återvänd till startposition. 

Svårighetsgrad: 
Svårighetsgrad 
Typ: Basövning 
Träningsform: Styrketräning 
Redskap: Kroppen
 

Bröstflyes-stående (Bröst)
Övning Bröstflyes - Stående
Beskrivning: Stå i stegposition bortvänd från kabeldraget, håll handtagen med raka armar utåt sidan av kroppen. För ihop handtagen med framför kroppen med bibehållet raka armar. Återgå till startposition. 
Att tänka på: Börja övningen i ett läge där det stramar lätt i bröstmuskulaturen. 

Typ: 
Kompletteringsövning 
Träningsform: Styrketräning 
Redskap:
 
Russian Twist-Medicinboll (Mage/Bål)

Övning Russian Twist - Medicinboll
Beskrivning: Sitt på underlaget med neutral position i ryggen, böjda ben och håll medicinbollen strax ovanför knäna med böjda armar. Rotera bollen, i höjd med magen från sida till sida genom att vrida på bålen. 
 
Typ: Kompletteringsövning 
Träningsform: Styrketräning 
Redskap: Medicinboll
 

Bloggrape

Kan ju bara säga att snart så kommer den bästa bloggrapen som ni har sett i hela erat liv, vet inte när men den kommer... Puzzpuzz/ anonym yao


Välkomnar denna härliga dag!

Godmorgon från mig! Ledig från skolan idag vilket känns riktigt bra och den sömnen var behövlig. Har ätit en ordentlig frukost och nu bär det snart av till Gisza. Sen vid ungefär halv 4 taggar jag om till gym. Blir ett långt pass idag. Kondition i cirka 1 h sen får jag se hur jag lägget upp det. Hoppas ni får en bra dag!


Ny design, nya krafter, nytt "tema"

Som jag berättade tidigare i veckan kommer ja ändra innehållet i bloggen. Dels för att höja läsarantalet då de dippat på typ 100 pers bara för att jag tappat blogglusten så mycket. Känner ju liksom inget driv osv längre. Men sen jag började träna seriöst har ett stort intresse för de väckts så nu hade jag tänkt börja skriva lite om de. JAg börjar med en mjukstart och ser vad jag tycker så får jag se hur jag gör i fortsättningen! Kul eller vad säger ni?
 

Underbara filt.

Sov med min mysigt fluffiga filt inatt och imorse när jag skulle gå upp så gick de ju inte så jättebra. Låg i sängen till halv... Har ni tänkt på att man uppskattar sängen oftast MYCKET mer på morgonen än på kvällen?


NYA planer och 1 ton plugg

Bläääääääääää för plugg!! Np i Geografi imorgon och på onsdag och även np-labben i biologi imorgon. Spanska läxa tills på fredag och idag gjorde jag matteprov. Har jag någonsin sagt hur mycket jag ÄLSKAR skolan?...
Nåja nu ska vi inte klaga och tror matteprovet gick bra denna gång, får iallafall hoppas på de!
 
Viktor åkte i morse så fett tråkigt här hemma nu hehe. He's so much fun. Nej men vi träffas om typ 3 veckor igen så de är ju typ sjuuuukaste asså ;) Men vad vi gjort under helgen? Vi har degat på mitt rum med film, BJ, serier och spel sen vart på bio. Typ de vi gjort haha. Oz, The Great and Powerful, sevärd!
 
Har nya planer för bloggen, ska bara kolla runt lite osv och samla lite inspiration så kommer jag igång med de snart hoppas jag! Kan väl säga såhär, byebye tråkiga blogginlägg, (för de mesta). Nej, so boken väntar. Gaahh hata!!!

Yeay!

Blogg.se appen är igång igen! :D


Typical blogg.se

Börjar nu bli riktigt trött på denna app som ska bugga 24/7... Inte dansa då utan lagga, stänga ner sig osv. Hade liksom tänk blogga lite idag i skolan men icke. Tyvärr Tyvärr...
 
Just nu ska jag försöka döda massa tid tills viktor kommer (:D!!!!) vilket jag hatar. Hatar att vänta på folk som ska komma när man absolut inte har något att göra. Ahhh man blir galen och skulle kunna rycka av sig håret, typ. Håller ni inte med? Nej men lite Gossip Girl it is, vi hörs!


Glass.

Såg på blogg.se startsida att dom hade tipsat om en blogg och så hade dom en bild på en sorbet som såg så himla god ut! Rosa , såg ut som hallon och då kände jag bara, seriöst nu får de vara nog. Inge mera skola, inge mera snö, inge mera tjocka vinterjackor och INGE mera klagomål på dagens väder. GE MIG SOMMAR!

Tänk att kunna gå med brunbrända ben , shorts och linne sent in på kvällarna, bara umgås med människor man älskar att vara med, chilla galet på stranden, skapa massa nya sommarminnen och bara va. Åh vad jag längtar!! Och inte minst längtar jag efter glass. Älskar glass!
Men just nu känns det ju inte riktigt som att de är max 3 månader kvar till detta trotts att de faktiskt blivit vår nu!


Imorgon.

Imorgon mina vänner, då ska ni kolla in här om ni vill läsa nått satans seriöst! Inte som mig och Emma, mycke mer seriöst skulle jag vilja påstå. Men ni måste ju medge att vi är snygga?


Google Drive.

Japp, suttit och skrivit på google drive nu och är ÄNTLIGEN klar med mitt första utkast av min novell som jag faktiskt är otroligt nöjd med! :D
 
Efter skolan drog jag in till coop för att gå på ett möte och få massa papper att läsa på och skriva under på. Och när jag fyllt 16 börjar jag äntligen jobba där! Längtar faktiskt och de ska bli riktigt kul. Ett riktigt jobb på Coop av alla ställen, hur awesome liksom? Så är taggad på de och i sommar vet ni garanterat vart ni hittar mig om jag inte är på stranden eller i stallet.
Drog till gymmet och sprang i 30 min och efter de plågade mina triceps, bröst och mage ordentligt. Kändes så himla skönt att träna ordentligt nu efter 1 1/2 vecka. Och mina ryggmuskler börjar ta sig riktigt fint nu. Happy :D
Har en plankövning som är riktigt bra och gör man den rätt snackar vi kramp i magen! Men riktigt härligt eller vad man ska säga haha. Ska försöka få ut den här någon dag, lite mer träning hit eller vad säger ni?
 
 
 

Inspiration fit

Älska att träna!


 

Hemma!!

Min vackra underbara bästaste säng!!! Står fortfarande kvar i mitt rum och just i denna sekund ligger jag på den(a)

Kom till Stockholm igår vid 23 så då vad raka vägen hem till Ann och Hasse för att sova där över natten. Så bara för en halvtimma sen kom jag hem till nykvarn och de är underbart att se att de faktiskt äntligen är vår! Underbart ju :D De lyser upp hela humöret! Har även lite träningsverk i triceps från igår så de är ju härligt de me! Nu ska jag bara njuta av att vara hemma tills jag ska åka med Fanny till de nya sjuka stallet!! Längtar. Ha en bra dag allesammans!


Hemåt vi gå

Eller snarare tuffar kanske. Killarna har redan satt sig i bilen och är påväg hem med Hasse medans jag och Ann städar av lägenheten. Vårt tåg går inte förns vid 4 så vi ska troligen till gymmet när allt är klart och ser bra ut här. Mer uppdatering senare för nu måste städtanterna jobba vidare! ;)


När helvetet bryter ut

Ikväll flyttar Gisza från vk med kort varsel! Hon kommer till ett jättefint stall med Fannys andra häst så vi kommer kunna hjälpas åt vilket kommer vara skönt för oss båda två tror jag. Blir dessutom lättare för mig och fanny med kommunikationen och allt runt omkring. Flytten bestämdes idag och varför tar jag inte upp här då det är ett otroligt känsligt ämne!

Helvetet brakade ut men efter regn kommer solsken!


Saknaden

Även fast de är mer än AWESOME här uppe saknar jag min söta lilla blomma där hemma som just nu står i sin box och tuggar hö för fullt. Det första jag ska göra på söndag är att åka ner till stallet och gosa massamassamassa och skämma bort henne med morötter. Pluttis (a)


Högt öve havet


Vad är nu detta

Vilket väder de bjöds på idag... Snöstorm ena sekunden sen skitvarmt och soligt. Haha dumma väder. Idag har jag faktiskt åkt lite med Emma och Alexandra som är här dom me. Alex åkte snowboard för första gången så ni kan ju förstå hur segt de gick. Men de va lite kul haha samtidigt som hon vlev skitförbannad och ville gå resten av backen. Men SKAM den som ger sig inte sant Alex? Sista backen tog hon skitsnyggt med svängar och allt. YEAY :D


Godnatt från Åre!<3


New in!

Lila och helt fantastiskt skön!


RSS 2.0