True story!

Don't be a follower, be a leader.
Walk your own path, take your own footsteps and don't follow others.

BE YOURSELF!


2 mil-[check]

Ojojojoj, så sjukt stolt över mig själv just nu! Minst 2 mil på cykel med Mathilda nu ikväll:D
Ute i ingenstans var vi och herrw gud vilken tur att jag hade mobilen satt jag kunde se vart vi var!!!!!

Så nu kommer jag sova riktigt bra!


Nu ni!

Nu ska jag sätta mig i hårdträning satt flås och snygga ben/rumpa kommer (y)!
Blir att så ofta som möjligt dra ut och gå powerwalk/cykla/löpa med Mathilda. Så idag tog vi en lååång powerwalk i en timma. Så skönt! Känner att jag kommer sova gott inatt:D

Och ni, glöm inte vara med i tävlingen! Bilden ska innehålla något gult. Läs om hela tävlingen längre ner i bloggen eller under kategorin "tävlingar"
Kram!


Dagens Outfit

Otydlig bild men en liten dagens ;)


27 Maj 2012

Igår tog jag alltså min konfiramtion! De har vert ett otroligt läsår med så otroligt mkt skratt! Gud va jag kommer sakna denna härliga grupp!! Men igår va det en så sjukt awesome dag. Med massa härligt folk från släkten, och min älskade Viktor var ju med! De betyder så mkt att han tog sig tid att komma upp! ♥

Och tack alla för OTROLIGA presenter! Blev ju lite tårögd.. Ni är så underbara allihop!

Min bibel vi fick från kyrkan, rosen från kåpan och så mitt konirmationskors jag ärvt av mormor, tack!


Otroligt fint pärlshalsband från farmor. Fick lite andra smycken också, himla fint!


Behövligt då jag behöver ridkläder!


Peeeeennnngggaaarr!!! Så behövligt så tack så himla mkt alla!


Herregud! Jag kan inte förstå detta. Fatta tårögd jag blev. Herregud, herregud! Så glaaaad över detta. TACK Ann och Hasse!


Och så detta från Viktor, så himla fint! Du är för underbar!


Och Tack mamma och pappa för att ni gjorde denna dag för min skull!

Så sjukt jäkla awesome helg!!

Heeerrrreeeeggguuudd!! Vilken helg! Seriöst den bästa på länge!:0 :D

I fredags hade jag och några tjejer från klassen en "girls night" hemma hos sandra. Så mysigt och vi hade riktigt kul! Vi planerar att göra om det, fast i tält nu i sommar! Kommer bli så sjukt awesome isåfall!!! Sen vare upp tidigt på lördag för en heldag i stallet. Ojoj va jag va trött efter att ha skrubbat hela padocksstaketet i 2 1/2 h. Så gnällde lite på sms till Viktor. Han "skrattar" och säger att det blir kul när jag kommer hem. Joo men visst , hem och städa inför konfirmationen(y)
Kommer hem, duschar och går upp för trappan och vem hoppar fram bakom dörren i mitt rum om inte VIKTOR!!!!!!? :D fyfan va jag blev glad! Blev till och med tårögd :$ Men kan ju säga att jag hamna i chock xD men fyyy 17 va glad jag blev, seriöst! De va planerat jättelångt innan och alla visste typ om det :p Viktor hade sagt han skulle på domarkurs sen hoppar han fram bakom min dörr liksom, Fatta mig xD

Sen igår var det konfirmation. Men de får jag ta i nästa inlägg för det finns ju endel att berätta, sen visa allt jag fick! Kan ju lova er att det är några sjukt awesome grejer!!!

De vi åt på tjejkvällen, sjukt gott med lite sallad!


:D


23 Maj-Tääävliiinngg!!!

Jaaaaa!! Nu är det dags för min första "stora" tävling :D Och det blir en FOTOTÄVLING


Så här går det till
Du tar en bild på något som innehåller gult. Temat på denna fototävling är alltså gult! Alla får vara med, oavsett om du har blogg eller inte. Bara kul om så många som möjligt vill vara med! :)
Och om du har en blogg skulle jag verkligen uppskatta att du skrev att du är med och tävlar här på min blogg. Det skulle jag verkligen uppskatta! Men det ger INGEN fördel i tävlingen. Detta för aytt de som inte har en blogg ska ha lika stor chans att vinna!

Och priset är ett smycke som är handgjort av mig och frida!!! Dom är otroligt fina och vi har fått massa beröm så de är inget dåligt skitsmycke inte ;)

Tycker om dom väldigt mkt!

Det ända ni INTE får ta kort på är maskroser. De ni ;)

Så mejla in era bilder till
: [email protected] och sista inskicksdagen är 1/6 så ut och fota nuuu!!!


Godmorgon Alla Fans!;)

Hoppas ni får en bra dag, de ska jag ha!:D


Bete

Sommaren är här här och det innebär sommarbete för alla häster!
Men innan de, inbetning (y)


Sol!

Sitter i solen och väntar på att spanskan ska börja. Så härligt väder! Efter skolan cyklar jag till stallet och sen ikväll blir det sista konfaträffen innan söndag då jag konfirmerar mig!:D


Sommar jaaa!!!

Sååå jäkla nice väder! Shorts, tshirt och solglasögon. Sommar vare ja!
Sååå niiice!!
Så efter orienteringen tog vi årets första dopp! Sååå awesome :D


21 April-Grattis Älskade Alexandra!

Allt är du värd! Du är så otroligt fin Alex. Önskar dig en riktigt awesome dag!! Älskar dig!






Hur ser våran framtid ut?


20 Maj- Tiden går fort!

Dessa dagar har gått för fort! Önska man kunde få stanna ett tag till! Men dessa dagar har vart så sjukt awesome så jag klarar mig tills nästa gång, då Viktor troligen kommer upp till landet:D

Sååå fint väder har det vart idag så när vi gått upp och tagit en dusch, ätit frukost och jag packat så stack vi ut på en lååång promenad! Så fick se lite av Tollarp, viktors gamla skola osv^^ Jättefint där nere! Ingen tvek om att jag åker ner igen! Sedan när vi kommit tbx så la vi oss och sola och satte på musik , riktigt niiice!!;)
Men de roliga tar slut någon gång så nu sitter jag alltså på tåget hem :( Men alltid lite skönt att komma hem ofc!
Kram sålänge!


Detta bjuder jag på, såå stort!


18 Maj - Kristianstad

Gick upp vid halv 9 ungefär så tog en dusch (y) sedan åt vi frukost. Viktor geggade ihop två olika flingsorter, mjölk och oboypulver, så äcklig xD :s

Iaf så drog vi in till Kristianstad vid typ halv 12, awesome bussar !! så fick se hans skola, rätt tråkig men niiice ;)
Sen fick jag välja ut min 15 års present , så två jeansshorts från hm, så snäll så söta viktor ^^
så bussen "hem" nu så får vi se vad vi hittar på ikväll(y)
Kram!


Mys

Haaaloj!^^
ligger i fåtöljen med Viktor och kollar tv, mysmys :3

Träffat hans pappa idag, kul kille det xD Typ samma humor så. Och viktor med sin tråkiga existenz humor bara sitter där och wääää -.- men men, söt ändå ^^

nej, nu ska jag fortsätta kolla på det vi kollar på som jag dock inte vet vad det är (y)
Tummen upp för mig!


Wääää

I'm alive(y)


Skåne, here I come!!!

Gaaaalet!!! Tåget i 4 timmar sedan hos viktor ^^
och ja Clara, viktor är min kille :)

5 dagar med honom och jag klarar mig till sommarlovet :D


Grattis!!

Grattis på 15 årsdagen älskade syster!


15 Maj-10 år!

10 år, 10 år sedan jag förlorade dig min älskade bror. Men trotts mina 5 år så minns jag allt detta,



http://aeap.blogg.se/2011/december/29-december-min-bror.html#comment
Skrev ju i tidigare inlägg om att jag hade en brorsa som dött. Och några har undrat varför och hur han dog och eftersom det inte är en direkt hemlighet (lämnar såklart detaljer utanför) och de var för ett tag sen kanske de är dags att jag berättar det för er. Ni vet ju redan en hel del om mig som sagt.

När jag var fem år födde min mamma tvillingar. De blev två pojkar som fick heta Olle och Mikael. Men mikael var inte helt frisk. Han hade problem med hjärtat och kunde inte heller andas själv. Därför fick han ligga i kuvös uppe på huddinge sjukhus. Mamma fick alltså inte föda på Södertälje då de viste att den ena bebisen inte var helt frisk. Vi fick besked av läkaren att han inte skulle klara sig. Mamma och pappa anårdnade ett nöddop i ett litet rum på sjukhuset. Han döptes till Lars Mikael Eriksson. Han blev tre dagar gammal och dog i mammas famn.
Jag var som sagt bara fem år när detta hände så jag kommer inte ihåg så mycket. Men jag kommer ihåg vissa minnesbilder/filmer som jag kan få fram. Jag ahr två som jag minns riktigt starkt.

En av dessa är från när vi var inne i de rum där alla kuvöser står. Jag kommer ihåg hur vi gick fram till mikael och såg honom ligga i den. Med slangar kopplade till munn och näsa. Det såg för hemskt ut i mina ögon. Jag förstod ju inte varför de var bra att ha dom där. De fanns två hål i kuvösen där man kunde stoppa in händerna. Jag minns starkt känslan av att sin svårt sjuke lillebror knöt sina pyttesmå, lilaaktiga fingrar runt mitt ena finger. Det kommer jag aldrig glömma!

Den andra rätt tydliga minnesbilden jag har från detta är då vi fick veta att han var död. Jag kommer ihåg att alla fem var i mammas sovrum. Mamma låg i sängen och hade mikael i famnen. Olle låg i en liten barnsäng framför sängen. Vi stod på vänster sida av sängen. Med ryggarna mot fönstret och jag såg rakt på min nu bortgångna lillebror. Jag grät. De gjorde vi alla. men jag kommer alltid minnas denna dag med glädje. Såklart kommer det vara en stor sorg inom mig. De kommer det alltid vara! Men att se honom somna in och kunna se att han inte ahr ont längre. Att han inte behöver kämpa varje sekund för att kunna överhuvudtaget överleva. Det var nog det bästa. Det förstod jag såklart inte då. Men nu när det gått nio år förstår jag att det var de bästa. Att låta honom slippa alla smärtor.

Det kommer alltid finnas en tomhet i vår familj efter honom. Även fast han bara var med oss i tre dagar så är han ändå våran bror/son. Vi saknar dig Mikael. Men vet att du har det bra, någon annan stanns!

Denna låt sjöngs på hans begravning om jag kommer alltid koppla Mikael och denna låt. Den betyder mkt för mig!

15 Maj- Låt det gå fort !

Är iFull gång med packningen! Och självklart är OnePiecen med. Jag <3 Min lila kärlek !!


I wish I can stay in this perfect moment!


14 Maj- 48 Timmar

48 ynka timmar nu. Sedan ligger jag i viktors famn!! Galet vad jag kommer hata dessa timmar som väntar innan jag hoppar av tåget ! GALET!!

Iaf så hoppade jag och Elin lite idag(y) Kommer en kort liten film som är halvt failad men iaf xD
Den får ni sen som godnatt^^
Packat lite nu ikväll, alla kläder är check så bara packa allt annat som ska med imorgon när jag vart och tagit en lugn ridtur och sagt hej då till Giszan "/ Men hon får det bra med Emma!!


Awesome!

Sååå jäkla god!! Alla borde testa och om ni inte gjort det, spring iväg till affären!! NUUU


13 Maj- Hipp Hipp Hurra!💝

Grattis älskade Bror! 10 år är inte så dåligt:D

Och ett stort grattis till dig mikael, hoppas du har det bra där uppe! Vi tänker på dig(L)


Svar på tal 2

"Vad har du för mobil?"

Svar: Jag har en vit iphone 4s som jag haft nu i två veckor (y)
Och de är ju bra för bloggen är igång mkt mer!!


Hemmåt

Sitter på tåget hem nu, awesome shopping idag ! Visar imorgon, för nu blir det hem och äta något sedan ner till stallet direkt!


Stockholm, here we come!

Blåa jeans från cheap monday, vitt linne från gina , spetströja från gina och skinjackan med rakt hår. LOVE!


Godnatt

Imorgon kommer jag med något som kan förändra denna bloggs framtid!!

Men för tillfället säger jag GODNATT mina awesome läsare!💜


Här har ni den!

Jag sjunger en bit av "Utan dina andetag"


11 Maj- Live Your Life!

Skolan vart awesome! Fick till och med glass efter maten av kökspersonalen^^

Red lite tempoväxlingar med gisza, hon var riktigt duktig! Fixa vattnet i hagen och lite så..

Imorgon är dagen fullproppad! Blir stockholm med frida vid halv 10, gå och kolla lite i affärerna, köpa jeans, lite sommarkläder, present till olle och mathilda. Sedan bio vid 1, kommer nog gråta vääääldigt mkt!! Ni får veta vilken film imorgon, så gör jag samtidigt en liten recension(y)
Efter stockholm blir det hem, äta middag sedan vidare till stallet för att rida och sedan sova där med Emma, kanske Saga.
En awesome Lördag helt enkelt! Jag gillar att ha massa roliga saker att göra!!^^

Men ikväll blir det bara chill med lite gottigott och nu, ansiktsmask!(y)


Till farmor(y)


Svar på tal!

"Vilken är din favoritglass?"

Svar: Jag äääälskar glass men dock inte packetglass:s
Så när sommaren kommer så äter jag massa med glass!! Speciellt isglass. Det är det bästa som finns, helt seriöst! Och här har vi två av mina absoluta favoriter,


The wather is clear

Två dagar innan helg. Händer massa awesome saker i helgen oxå ^^

påväg till skolan, solen skinner så nice äre ju!;) Inge stall idag heller, rätt skönt faktiskt! Men istället drar jag till farmor en stund och sen konfa. Blir att vara i turinge kyrka idag då vi ska ta kort.

Kommer en lite somrig fråga jag gick av en läsare lite senare:3 haha, inge speciellt med den men iaf .
Ha det bra!


9 Maj-Träningsverk?

Träningsverk i morse i låren.. Haha hur de nu kommer sig. Från tävlingen iaf :P

Iaf, fick lite "kritik" igår av en kompis om att jag skriver väldigt mkt om Gisza. Men hon skriver mkt om sina hästar så hon borde inte säga något ;)
Men vad äre ni vill läsa om egentligen? För jag bloggar om sånt jag vill blogga om, och om ni har ett bra tips så berätta för 17!!


Du är och kommer alltid vara min guldfisk !(L)


8 Maj-Så grym är hon!

Hon har inte blivit tävlad på ÅR, VI har aldrig tävlat tsm och HON är ändå så jäkla grym och tar allt så coolt! Bara jag som var så sjukt nervös satt de förstörde lite "/ Men det tar jag och Gisza igen nästa gång. Nu jäklar ska vi klättra och tillslut kommer vi nå toppen. Det kommer inte vara toppen av topparnas toppar, men det kommer vara VÅRAN topp som vi själva klättrat oss upp till. Allt arbete ger resultat och att kolla på henne efter när hon står i boxen och gnäggar efter sin betfor hon vet att hon ska få, man är bara för stolt över henne!


Våran runda var bra i helhet och jag ÄR nöjd! Så synd att jag "lutade mig tbx" vid första hindret för att hon hoppar sånna varje gång vi hoppar så jag tog för givet att hon skulle hoppa det. Men men anna, man lär sig av sina misstag och det är precis vad jag och Gisza ska göra just nu! För vi håller på att klättra, vi har INTE nått toppen, !ÄN.





Gisza Vem<3

Lite nervig nu inför imorgon. Har ingen aning om hur det kommer gå men håller tummarna och litar på Gisza. Hon kan sin sak!

Nu blir det att sova, riktigt lång dag imorgon. Godnatt alla :)


Imorgon kör vi!

Blev 70 cm istället (y)
Så imorgon blir det alltså tävlingsdebut på Gisza!! Köttar och börjar som 10:a. Nu kör vi ;)


Bästa vän!

Förlåt för att du får leva med alla mina misstag.
-
Jag vill uppleva fler otroliga minnen med dig trots dina misstag.
-

Frida Sofie Eriksson dog idag, 93 år gammal och hennes barndomsvänn och bästa väninna har bestämt texten för denna underbara kvinnas bortgång

Frida Sofie Eriksson, du har Alltid vart min absolut bästa tjej! Du har alltid ståt vid min sida oavsett. Allt vi gått igenom tillsammans i Hela 93 år är de som fått mig hit. Att ha fått uppnå alla mina mål tillsammans med dig samtidigt som jag sätt hur du skapat en trygg framtid och nått alla dina mål.
Trots mina 93 år tänker jag inte deppa ihop över din död. Jag kommer leva mina sista år FÖR dig. Jag kommer sörja men livet är för kort för sådant. Det vet både du och jag! Och du, vi ses snart igen! Fortfarande lika levande, fortfarande lika vackra!
Vila I Frid älskade vän! Jag kommer alltid att älska dig.


Videoblogg i stallet


Tja

Elin här :)!!!! Gör så att annas blogg blir mer niiiice kommentera gääärna? :** // bästa ELIN yaaa bjuder på en bild!!:$


Stallhelg!

Vart i stallet 06.30 till 15.00 sen direkt hen för dusch och nu har jag sovit en stund. Snart blir det stallet igen för ridning, kvällsfodring och sen... ZzzzZz i stallet med Elin och Saga, ohhyeee ;)

Fick jättesöta bilder på gisza i boxen idag. Inte ofta hon är med på sånt annars xD


5 Maj-Så drygt!

Tråkigaste Fredagenskvällen EVER!! Ingen är typ social och min familj sitter och kollar hockey -.- Får helt enkelt ta och ha tråkigt ikväll. Såå drygt bara. Inte änns någon inne som man kan snacka med på skype. Ahh, pallar inte med dessa kvällar.


Iaf så var jag ute i taxinge och gjkorde några riktiga fynd på specialkvällen för medlemarna på vk, hittade en jätteskön och snygg väst och sen en keps (y)

haha snygga i stallet lr, alla tre med keps liksom ;)
Men måste VERKLIGEN böja skärmen för det är INTE vackert när den är sådär "rak" xD

5 Maj-High we fly










Underbara ponny!!


Gymnasieinfo.

Det ska börjas i tid. Nu blir det gymnasieinfo med alla 8:or i sländan.


24/7?

Japp elin, välkommen!;)


Annas facetime

Hahah, lite kul att titta på bilder och se att jag verkligen gillar att få till riktigt "fina" miner (y)
Hur duktig är man inte då?! ;)


Lunchrast i solen!

Sitter i solen med tjejerna och njuuuter av värmen medans vi duknar grym musik!! Sommarkläder på satt man kan få upp lite solstrålar på våra vita kroppar(y)
Men såg faktiskt i morse att jag fått fin färg på ansiktet och armarna redan nu. Hur awesome är inte det!!?
Idag blir det fotografering i stallet så klänningen är med. Hoppas det blir riktigt bra bilder! Ha en fortsatt bra dag och njut av värmen! För i helgen försvinner den ;(
Kran


Musik!


Frisk som en ärta?

Allt känns mkt bättre idag så köttar skolan! Men får ändå tänka på att ta det lungt.
Plattat håret, satt på mig mörka jeans och en ny awesome tröja. Det blir bra för en ny grym dag med bästa vännerna!


1 Maj-Samma häst?


2009


2012

Tro det eller ej, men Gisza Vem i högsta person!


1 Maj- Maj Maj måne, jag ska lura dig till skåne...

..Eller?! Neeeej, för jag ska ju faktiskt dit frivilligt;D Om ni bara visste hur glad jag är!! Men två veckor kvar dock "/ Men finns ingen annan värd att vänta på så länge!<3

Iaf, vaknade vid halv elva och sovit jättebra! Bara lite huvudvärk som bråkar med mig nu. Annars känns jag rätt bra! Så det blir skola imorgon. I helgen blir det stallhelg med Elin Larsson, wuup wuup;) kommer bli skoj även fast man måste gå upp med tuppen! Men vad gör man inte för hästarna säg. Nu blir det bara att chilla gaaaaaalet, haha, och lägga sig i tid satt man inte ramlar ihop i skolan oxå.
Kram på er!


RSS 2.0