Sitter här och knaprar

Jag älskar sesamkakor. Min nya kärlek eller något. 

Dagen började med 7 km löpning och frukost på de. Risifrutti pch färsk ananas. Nomnom! Skolan flöt på snabbt med 2 lektioner så snart väntar jobb 17-22. Sover hemma ikväll så måste ta bussen halv 7 imorgon bitti. Haha ah hate life sometimes asså! Imorrn blire lite mer bligg om veckans träningsplaner och så även ett recept på jättegoda matmuffins jag bakade igår!! Vi hörs !:D 



Will You Still Love Me

Hej hopp!
NU är det söndag och kväll.. Lite söndagsångest på de men va tusan, bara tänka positivt! I helgen har Alex vart här därav ingen uppdatering. Men helgen har vart riktigt topp! Vi va även på bio och såg The White house down. Riktigt bra film, 5 av 5 toasts. I veckan ska jag försöka få igång bloggandet som innan och inte som i helgen haha. Få upp statistiken och skriva några läsvärda inlägg angående träning osv. För som de ser ut nu har vi absolut nästan inge plugg alls. WoopWoop. 5 av 5 toasts där me asså. :D
 
 

Helg, äntligen helg.

Goderafton. Eller nått. 
Sitter just nu och dricker en smoothie innehållande vaniljyoghurt, havregryn och frysta bär. Gott! 
Hade ju från en början tänk springa idag men de skippar jag! Har sådan otrolig träningsvärk i mina ben, axlar och ryggparti så lyssnar på kroppen idag. Tar en pw istället, mest för att få igång blodcirkulationen och fördriva tid haha. Ha en bra fredag!



Inte bästa kombon

Hej !
Dagen har varit riktigt bra! Lite trött men ändå tänd på livet. Så de känns braaaa

Har sån otrolig träningsvärk från bodypumpen igår i benen, så ska bli kul att köra cyclingpuls i 1 h nu. Go for it bah! Woho nu kör vi! 

Dagens

Gokväll!
Här sitter jag vid datorn igen efter en , ja , GRYM dag om jag får säga det själv! Matte, engelska och idrott stod på skolschemat idag och de flöt på som vanligt. Känner att jag verkligen kommit in på rätt skola! Älskar verkligen alla lärare också. Efter skolan var det bodypump som gällde. Shit vilken pump! ;) Haha nä skämt å sido men de va riktigt kul att få köra ren styrketräning igen. Detta pass och boxning är dom ända passen som innehåller styrka som jag kör just nu. Viktminskning viktminskning viktminskning... Så ja, de var kul! Imorrn blir det hårda tag tag med konditionen, cyclingpuls står på schemat. SHIT JAG KOMMER DÖ typ xD Dagens middag bestod av paprika, gurka, sallad, keso, mozzarellaost, skinka och ett glas mjölk. Till efterätt tog jag mig en apelsin :D
 
 
 
Egentligen är siffror inte viktigt med för mig men ett mål jag satt upp är ju att gå ner 5 kg på 8 veckor. Och denna vecka som gått (Ons-Ons) gick jag ner 1 kg. 1 kg på en vecka är ju helt sjukt bra med tanke på att jag sköter min kost. 5-6 mål om dagen ska det vara. Punkt slut! Så riktigt nöjd och då blev jag lite extra motiverad. Tänk om jag faktiskt skulle klara att gå ner mer än 5 kg på 8 veckor. Det skulle vara grymt jobbat av mig isåfall! Nä nog om min lilla egoboost stund. Nu ska jag plugapluggapluggaplugga!!!  Årets skolfoto, ja , nöjd men ändå absolut inte haha.
 
 
 

Veckans träning

Tänkte bara visa er veckans upplägg för träningen.
Måndag: Crosstrainer 65 min
Tisdag: Vilodag
Onsdag: Skolidrott+Bodypump 
Torsdag: Cyclingpuls + styrkeövningarna
Fredag: Löpning tempo
Lördag+Söndag : Här är se fortfarande lite osäkert för Alexandra kommer kanske :D

Mer om träningspassen kommer efter isåfall. Nån som skulle vilja veta något speciellt?:) alla får ha en bra dag!

Kosten, det viktigaste av allt!

Då var det dags att ta tag i kostfrågan som hör ihop med mitt träningsupplägg.
 
Jag ska börja med att säga att jag inte följer någon slags diet och absolut INTE 5:2. Det är en otroligt riskabel diet JAG sett inte fungerar positivt på träningsmotivation samt psyket/humöret. I alla fall inte för oss yngre.
 
Eftersom att jag just nu tränar för att minska mitt procentuella kroppsfett måste jag tänka på att göra mig av med mer kalorier än vad jag stoppar i mig. Och nej, jag räknar INTE kalorier. När det kommer till träning och välmående är kosten det viktigaste för resultat och psyket. Ska du gå ner i vikt till exempel ska du inte sluta äta kolhydrater och fett, bara dra ner på det. Detta är något många missförstår och helt slutar med. Men kroppen behöver fett och kolhydrater. Det är därifrån kroppen hämtar sin energi. Men ja, mer om det någon annan gång.
 
Min kostplan är inte så komplicerad som man skulle kunna tro kanske. Har inget strikt schema jag måste äta efter och ja, jag äter ungefär de ja är sugen på. MEN med ett hälsosamt öga. Lagom av allt är alltid bäst. Eftersom att jag just nu konditionstränar väldigt mycket behöver min kropp mycket energi men INTE från snabba kolhydrater. Utan äter fullkorn. Men jag måste samtidigt tänka på vad jag stoppar i mig såklart. Inga sötsaker i veckan, bara en utav helgdagarna kan jag få lyxa till det. Och då menar jag inte bada i godis och sötsaker utan en lagom mängd. Jag vet av egen erfarenhet att ju mer socker man äter desto mer måste man ha det. Det är ett sjukt beroende socker skapar. Alltså, socker gör det inget om du skippar lite väl mycket. Vi får i oss tillräckligt ändå!
 
Men mina måltider ser oftast ut ungefär,
  1. Sallader med lax, avokado, keso eller skinka
  2. En slät soppa med fullkornsbröd
  3. Kyckling
  4. Fisk
  5. Fullkornspasta/bulgur
  6. Tonvis med frukt och grönt
  7. MASSA MASSA vatten.

Och SÅKLART är inte detta bara vad jag äter. Variation är det bästa för kroppen! Absolut, strikta dieter där du äter samma sak i månader är otroligt effektiva för din fysik. Men kroppen behöver massvis med vitaminer och mineraler du måste få i dig och ska du då följa en sådan diet måste du använda dig av kosttillskott.

 

Jarå!!




Helvetesdagen

Hej på er! 
Är just nu tbx på hemmaplan , gymmet. Står på crossen och ska göra de en h så varför inte utnyttja tiden till att blogga?! :D
Denna dag började i total kaos... Alla pendeltåg va inställda så kom sent till mitt första matteprov på gymnasiet. Bra tajming, verkligen! Men matteprovet gick bra hoppas jag. 
Efter skolan följde johanna med till lägenheten och så filmade vi lite till vårt engelskaarbete. Matlagning stod på schemat och DAMN va vi fick till det. Under en sjukt billig summa oxå. Här har ni det på bild iaf, bli inte för hungriga ;)



Nytt personsbästa för i höst!

Löprunda. 29 min och 6,3 km. FYFAN va stolt jag är. Vissa kanske skrattar, vissa är sjukt inponerade. Jag märker iallafall att jag utvecklas och de äger! 
Nu ska jag plugga satan inför imorgon. Idag har vart en bra dag! Kram



Sunshine

Godmorgon! 
Vart uppe i drygt en h och ätit en god frukost med familjen innan jobb. Även hunnit repetera lite matte. Just nu regnar det och jag hoppas verkligen det slutar mot kvällen! Vill inte dra ut och springa i regn ju. Hehe (a) 
Men om det skulle regna ikväll ska jag ta mig i skortan och knyta på löparskorna iallafall för ett distanspass. Inga undanflykter inte! Ha en bra dag, nu väntar jobb, 10-17 med bara kassa. 



Önsketänk!




Ideologi

ÄNTLIGEN är det lördag. Jo visst så skulle man ju kunna tänka men jobb och massa plugg står på schemat. Jobb 13-21 idag och imorgon 10-17. 
Igår skrev jag iaf klart mitt tal, så de finns nerladdat på mobilen så att jag kan öva som en galning på rasterna haha. Matten ska repeteras inför provet på måndag! Skönt att vara klar med alla sidor man borde ha gjort iaf. Hellre sitta med matten lite varje dag än att stressa nu i slutet. Riktigt nöjd med de faktiskt! 
Ni får ha en bra lördag! 



Träningsprogram

Gokväll på er!
Som jag lovat skulle jag ta upp lite mer exakt hur jag kommer träna och så under de första fyra veckorna av mitt träningsprogram. Egentligen är det inte alls komplicerat och huvuduppgifter här är att fettförbränningen, alltså konditionsträning och efter det lite mer konditionsträning.
Jag tränar 3-5 dagar i veckan och för ska ha med minst 3 konditionspass då.
 
  1. Pass ett består av enbart konditionsträning. Disstansträning för att vara exakt. 45-60 min på en puls på 60-70 procent av maxpulsen. Här kan jag välja på crossmaskin, löpning, cykel eller rodd. Och eftersom det är distansträning är det inte tempot som är det viktiga här. Men ja, efter 45 min ska jag vara TRÖTT. Annars har jag inte kört tillräckligt.
  2. Pass 2 består av konditionsträning med tempo. INTE intervaller. Det ska man absolut inte börja med förns man är igång. Många tror att det är det bästa sättet att bygga konditionen och förbränna fett på och visst är det så. OM  man gör det på rätt effektivt sätt som man bara orkar om man redan är i hyfsat god form och igång med kroppen. Så alla som gör de innan dom klarar löpa 1 mil på en 60-70 procentig maxpuls, BIG NONO!! Här ska jag iallafall ligga på en puls runt 70-80 procent av maxpulsen och jag ska inte överhuvud taget orka stå på benen efter 45 min. Då ska jag alltså krypa skakandes fram. Ni fattar nog.
  3. Pass tre ska bestå av ett grupppass. Alltså ska jag även få in minst ett gruppass i veckan helst. Har fått 6 olika som passar just mig. Och sålänge det innehåller mycket cardio och styrkeövningar för HELA kroppen är det ju bara att köra på! :D
  4. Här kommer styrketräningen in. Gobiet squat, utfall, trx rodd, repmaskin både rakt och horizontalt, plankan. Går inte in mer på dom just nu eftersom de inte är huvudfokuset för min träning. Pass 4 är bara ett KOMPLIMENT till de andra passen och ska alltid innehålla pass 1,2 eller 3 som uppvärmning.
 

Detta är alltså grunden för min träning just nu. Hur jag äter, när jag tränar och vad jag tränar kommer uppdateras försom. Har ni frågor eller vill ha mer tips är det bara att kommentera så ska jag försöka hjälpa till! En liten fortsättning på min lilla träningsplan kan väl handla om hur jag äter? Nån gång i början av nästa vecka. Nu, dö i min säng och räkna lite matte. Ha en bra början på en braigare helg gott folk! :D

 


Rutiner

Gokväll på er!
Skulle vilja påstå att Gymnasielivet och stockholmalivet börjar bli en vana. Rutinerna börjar komma fram och allt går lättare. Idag satt jag kvar i skolan en timme för att plugga matte. Gick igenom lite gamla tal för att fatta hur dom skulle räknas haha. Kom hem för 1 1/2 h sen och ätit + pluggat enda sen dess. Middag blev kokta nuddlar och grönsaker. Bra påfyllnad med kolhydrater inför gymmet ju! Idag blir det att köra tempo-pass på cykel samt min styrkeövningar. 
Och i morgon mina vänner ska jag lägga ner tid till att fixa träningsschemat ut på bloggen. Heja mej! :D



Regnig morgon

Nu är det höst! De märker man på både humöret, kläderna och vädret. 
Sitter iallafall i skolan och ska snart ha samhällskunskap. Kom igång med talet igår kväll så ska höra med läraren om jag är inne på rätt spår. Hoppas verkligen de!! Är det de har jag min livsglädje tbx typ!



Förbaskade ideologi!

Hej på er! Hoppas ni har en bättre kväll än vad jag har vill jag bara börja med att säga. 

Min morgon däremot började bra! Var på gymmet vid halv 9 för att köra lite morgoncardio. Blev rodd i 25 min. Lite lagom sådär. Igår kväll var det ju löpning så nöjd! 
Skolan gick bra och direkt efter de gymmet igen med Johanna. Körde 30 min crosstrainer samt massa mage. Eller ja, massa och massa. 6 övningar var av 3x15 rep. Så riktigt riktigt nöjd med min träningsprestation hittills denna vecka!


Just nu sitter jag och klurar på mitt tal jag ska ha på måndag. Och de är SÅ FÖRBASKAT svårt... Ska argumentera positivt om liberalismen och visa att "min" ideologi bäst kan lösa miljöproblemen... Hjälp någon?!!

Mitt träningsupplägg

Fick en kommentar om att jag skulle skriva upp mitt träningsschema för de fyra kommande veckorna och hur långt osv jag ska springa och absolut kan jag göra de! Kommer inte ha tid ikväll men gör det såfort jag har möjlighet! 
Ikväll blir det mellan 45-60 min löpning på 60-70 % av maxpulsen. Sen måste jag skriva klart min matteuppsats! 



Måndag?

Står och väntar på tunnelbanan.. Känns som om det är Måndag. 
Skoldagen igår var väldigt lugn och skön. Sen jobb på de i 4 h. Men de funkade bra! 
Står iaf nu och väntar på en tåg som de ståt ska komma om 1 minut i 4 minuter nu... Vafan liksom xD 
Ah , nu kom det :D Tjockt med folk som vanligt på morgonen. Storstadslivet asså. Haha nää känner att detta inlägg blev OTROLIGT misslyckat. Ikväll ska jag ta mig an löpbandet för lite distanslöpning! 



Det här sög ju rätt hårt

Hahah så länge varade den lyckan typ.
Nej skämt å sido men miniräknarn är i skolan så de är lite svårt att räkna kubikroten då eftersom de inte finns på mobilens miniräknare... Så matten kanjag inte fortsätta med idag. Men har fortfarande rätt mycket Engelska och Samhällskunskap att fixa så jag överlever väl ;) Men tog en pause i pluggandet och kollade lite på hästar som söker medryttare. Mejlat 3 tjejer.. Men asså detta känns så jäkla hopplöst. Funderar starkt på att bara ta och skita i ridningen helt ett tag... Men ahh va svårt de kommer bli. Aja, de får jag deala med senare. Plugget väntar en gång för alla!
Guess I know that now..
 

Riwers flows in you

Hej! 
Precis kommit hem från lägret. Vi avslutade med Gudstjänst i Nykvarnskyrkan. Först stjärnholm sen nykvarnskyrkan... Allt får mig bara att minnas Konfirmationen. Kan inte fatta att det nästa vår är TVÅ år sen. Åh, en utav de bästa tiderna i mitt liv, lätt! Alla som funderar på att konfirmera er, GÖR DET! Så värt det. 
Som jag sa avslutade vi allt i Kyrkan. Även fast jag inte alls går i kyrkan ofta eller är otroligt troende så blir jag så otroligt lugn efteråt! Så efter en riktigt lyckad helg kan jag nu starta upp nästa vecka med ett riktigt leende på läpparna.
Älska livet! 



Godmorgon Lördag!

Morgonpigg? 
Njaaa de hade vart skönt att få ligga kvar i sängen! Men ska man på läger så ska man. Och de ska ju förhoppningsvis bli rätt kul så jag överlever. Tar inte med några läxor. Ska koppla bort skolan helt och BARA ha kul. 
Om jag har nått godis med? Nepp. Min "icke nyttiga dag" var igår, så både godis och pengar lämnades hemma så jag absolut inte kan få i mig nått av olyckhändelse ;) 
Att deffa äe hårt mina vänner!

Home sweet Home<3

Nu ligger jag här i min egna säng. De är så underbart att komma hem nu för tiden faktiskt. Men en sån sjuhelsike träningsverk i ben och rumpa ska jag nu inleda denna pluggfredag med Idrottsarbete. Inte fysiskt tack och lov! De skulle mina ben aldrig palla just nu haha. Hoppas ni får en bra fredagkväll! Nu -Ta mig an denna hög....


Herregud!

Hej på er!
Precis avslutat mitt första möte med PTn.. Planen för 4 veckor framåt ser ungefär ut såhär:
-Distansträning
-Tempo
-Distansträning
-Tempo
-1-2 gruppass i vecka
-Några styrkeövningar per vecka
 
Kommer börja med att få ner procenten av kroppsfettet mitt. Alltså inefattar de nästan BARA konditionsträning... Jag gillar ju styrketräning före konditionsträning, men för att kunna nå mina mål och få snyggare kropp där musklerna är huvudsaken måste kroppsfettet bort. För vill inte bygga muskler av allt mitt kroppsfett just nu haha. De skulle bli rätt stora muskler xD Så minst i 4 veckor framöver nästan bara massa distansträning och tempo som gäller. Senare kommer även intervallträning komma in. Efter dessa 8 veckor kommer jag förhoppningsvis nått mitt mål för viktnedgången och då, DÅ är det äntligen dags att låta musklerna få pumpa. Det ska bli så kul att jobba för framtida mål! Lägga en bra grund med fettförbränning och BRA kondition. SEDAN ta muskelmassan. Känns rätt och väldigt smart. 

 
Mitt mål? 5 kg viktnedgång på 8 veckor. Ett rimligt mål. MEN, vikten för mig är egentligen inte den viktigaste. ABSOLUT INTE!! Men jag vill få bort kropsfett för att kunna ha en bättre grund för muskeluppbyggnad senare. Då är detta ett bra sätt att nå dit.
Tuffa veckor men många mil framöver? Utan tvekan!
Taggad? Utan tvekan!

Att vara på riktigt

Att leva i en falsk värld där lycka är något man bara spelar är ett liv att göra förändringar i. 

Så skulle jag vilja sammanfatta det. Kväll och tankarna flödar som vanligt. Ibland vill man skriva... Ibland inte. Idag? Skriva.

Fanns det möjlighet att spola tillbaka tiden hade jag gjort de, till våren 2012. Har nog aldrig mått så bra. Allt va verkligen perfekt och varje dag lever jag på den våren. Den underbara våren. Men allt förändras och jag växer, blir äldre, inser saker, blir sårad, blir lurad, blir lycklig, blir överraskad osv. En sak jag fått lära mig under min livstid är att leva utan människor och de man älskar. På olika sätt dessutom. Är det något de frambringar så är det 100 tusentals olika känslor. För de ena lycka, för det andra en hemsk saknad och sorg och för något annat svartsjuka. Detta får mig att fundera över om jag egentligen lever i en så kallad falsk lycka? 
Jag var LYCKLIG våren 2012! Definitivt. Jag hade allt man kunde önska och lite till. Och just därför har jag sånna krav på mitt liv. Ibland vill jag så gärna nå den känslan jag hade då igen! Men samtidigt inte. Detta låter väldigt flummigt.. Jag vet. Men jag tror ni någon stans förstår mig. För alla måste ha upplevt detta. Oavsett ålder, kön och faktorer. Alla strävar efter DEN lyckan i en falsk, underbar värld. 



Ja men aa...

De första inlägget jag försöker publicera via appen fuckar ur och vill inte uppdateras... 
Känns ju bra! Iaf hoppas det går bättre nu? 
Har precis tränat, hur lycklig är man inte nu?!

Snart lycklig igen

Haft konditionstest på idrotten nyss... Gick väldigt BRA för att ha vart förkyld och fortfarande vara lite snorig!! 17.00 -LEGsolution , sen kan jag gå hem som en lycklig tjej som äntligen fått vara på gymmet igen!<3


Naturen är en ända organism

Goderafton på er !
Citatet i rubriken är en liten mening min biologilärare nämnde idag på lektionen. Något jag tyckte var väldigt bra så jag snappade upp det. Liten geek som jag är. Nej men igår på svenskan var det oxå ett otroligt bra citat... Borde kanske skaffa mig en citatbok istället för en ordbok? Vem vem! ;)
 
Just precis i nuet har jag kommit hem från en lååång dag i skolan, 08.20-16.00. Så sitter och avnjuter en latte som jag gjorde när jag kom innanför dörren. PÅ senaste tiden har jag verkligen börjar uppskatta kaffe! Inte för starkt dock. Då är det uschfyblä... Ingen träning idag heller... Men imoorgon kör jag igång igen. Taggad? EH AAA!! Skämta inte. Abstinens efter att få röra på mig ju. Så ikväll blir det bara fila på mitt svenskatal och maten, plugga lite spanska och laga mat. Och såklart idol. Fun night(y) 
 
 
Senaste bilderna på instagram^
Nu ska jag kika lite på den nya uppdateringen till blogg.se appen... Hoppas Hoppas den funkar bättre en den gamla!

On my way to school

Godmorgon allesammans!
Sitter i tunnelbanan påväg till skolan. Börjar tidigt idag, 8.20 så får dela tunnelbanan med alla stressade morgonmänniskor. Jaja så kan de va! Själv åker jag 30 min innan skolan börjar så jag kan ta det lugnt. De är riktigt skönt faktiskt och jag tycker alla stressade morgonlirare verkligen borde testa:D
Åt världens godaste frukost oxå! Bananpannkaka med kvarg + frysta bär. Känner att denna dag började super.


Alltid ger det något!

 Hej!
Idag på svenska lektionen kollade vi på en kort dokumentär om upplysningstiden och litteraturens påverkan på revolutionen och lite sånt. Det var faktiskt väldigt intressant. I alla fall, kanske inte så kul för er att läsa om så hoppar att berätta om det haha!
 
Jag jobbar ju som sagt inte i kväll så har precis kommit till lägenheten, skrivit en liten inköpslista och ska snart bege mig mot affären. Tycker verkligen att allt detta med att handla och laga mat är kul! :D Ikväll blir det dock bara något lätt att äta, Fullkornspasta med pesto tror jag att jag kör på. Gott ju. Och så ska jag må dåligt över att jag inte kan gå till gymmet för de suger rätt hårt... Men bestämt att vila ända fram till onsdag för då har vi konditionstest i skolan så vill vara så fräsch som möjligt tills dess. Så ska knarka C-vitamin och sömn nu! För på Torsdag är de även första mötet med min PT och sen boxning. Och de vill man INTE missa!! :0
 

Skithelg!

Hejsan på er!
Rubriken sammanfattar ungefär hela min helg och de känns ju inte så superduper kul inte. Efter Nause (som va sjukt grymt!!) blev jag jätteförkyld och snorig. Så de va lite halvdrygt att jobba igår, men de gick sig an. Men när jag kom hem sen vid 8 skulle jag ju egentligen behövt lägga mig för att vila upp mig tills idag. Men de gick inte eftersom jag har ca 15 sidor matte att räkna. Bara nu i helgen. Känner att denna förkylning inte kom så lägligt men men. Idag skippade jag iaf jobbet eftersom jag fortfarande va vääldigt förkyld. Har inte råd att missa mattelektionen + svenskan imorgon så stannade hemma lite för säkerhets skull oxå. Pluggat hela dagen dock. Nu är jag ute och går en lugn promenad, kände att jag inte kunde sitta framför matteboken längre haha!
Hoppas eran helg vart bättre än min iaf ;)


I väntan på Nause


Jag måste bara säga...

...Att jag fallit för boxning. SHIT va kul det är! 1 timme med träning träning träning. Svettas som en gris gör man, men shit va underbart det är! Även fast jag tog ut mig 99% ( 1% behövdes ju för att gå hem ;) ) så hade jag lugna kunnat köra en timme till BARA för att de är så jädrans roligt och bra för psyket.
 
 

Ingen är perfekt, typ

Tuff dag igår! Skola 11-16.30 sen vidare för att provrida en häst och va hemma runt halv 10 på kvällen. Låång dag. Men samtidigt kändes det på något sätt bra eftersom jag är van vid dessa dagar från när jag hade Gisza. Så idag kände jag mig typ utvilad haha. Jaa alla funkar vi olika!
 
Ikväll blir det boxning på gymmet. Sen ska jag hem och bara chilla. I helgen är det massa jobb och typ 50 sidor matte. Jaa, helg va de ja... Knappast va xD
 

På riktigt nu!

Min träning är från och med igår officiellt en del av min vardag igen! Och jag är så grymt taggad på att komma igång, kunna lyfta lika tungt som förut och bara kötta tills svetten har gjort mina kläder genomblöta och musklerna pumpar av andrenalin och mjölksyra. That's how it Always should be!
Kommer starta upp träningen med ett personligt kost -och träningsprogram samt tre tillfällen med PT. Känns bra då jag vill få in en ordentlig start nu i början. Förhoppningsvis se resultat snabbare än vanligt också med hjälp av PTn och programmet.
 
Skolan kommer såklart ALLTID komma i första hand och jag vet att jag har mycket plugg framför mig. Men vill jag något så tar jag mig dit. Hur mycket jag än måste kämpa. Sova på nätterna. Ordentlig sömn! Inga sena nätter längre. BIG no! NYTTIG, bra, proteinrik mat. Simpelt, grönt och smidigt. Vatten. Bara massa vatten och mjölk. Men såklart ska man inte sluta leva. 1 dag i veckan med lite extra godsaker. För man måste ha något att kämpa för också. Om ett år från och med idag, kommer jag se tillbaks på allt mitt hårda jobb och bara älska mig själv. Kunna skratta åt hur otroligt envis jag vart med att nå alla mål i min träning OCH ha grymma betyg!
 
 
 
Denna gång är det på riktigt och nu J*vlar ska jag göra det 200 %. Blod, svett och tårar.
 

Godmorgon!

Hejsan svejsan!
Känner att detta är en måndag på en bra vecka. Känner att nått riktigt bra kommer hända och ja, känner på mig att det kommer bli en grym vecka helt enkelt!!
Nu ska jag hoppa in i bilen och åka till Stockholm med pappa. Ska skaffa gymkort och lämna tidgrejer i lägenheten och lite sånt nu innan skolan börjar vid 12. Ni får ha en bra start på veckan allesammans!


Höstnytt

Nu är det ju officielt höst. 1 september, Gula löv på träden, regn osv. Väldigt deprimerande men hösten är ju faktiskt väldigt mysig oxå! Och nu är det även så att jag ska införskaffa mig ett par boots till hösten/vintern. Och har hittat ett par riktigt snygga på dinsko som jag tror det blir! Va tycker ni?

 
Tycker dom är grymt snygga, ännu snyggare i verkligheten desutom! Fick även ett par nya converse av morfar idag. Så himla snälla morföräldrar har jag! Dom bäste lätt!<3 

Omnomnom!!


RSS 2.0