Outfit!

Hjälmen kommer imorgon, ska sova nu, så sjuuukt trött men såhär såg jag ut idag + lila hjälm och rosa grillor. Lite varierat känner jag haha :)


Suger på att uppdatera!

Jag suger verkligen på att uppdatera insåg jag nu. Blir liksom verkligen MAX 2 inlägg om dagen. Funkar på vissa bloggar men inte den sorts blogg jag har haha. Herregud! Vilka problem vi människor har egentligen...
 

Dagen har rullat på som den skulle. Dock så blev det riktigt dåligt väder vid lunch och de höll i sig av ov och till. Blåst och ett 7helsike snöoväder. Men de stoppade inte oss från att ta oss ner pisst efter pisst. ICKE! Brädan är väl helt ok, tycker den är lite för smal kanske.. Men kan inte riktigt bestämma mig om jag vill byta eller inte. Vi får väl se. Införskaffade mig en hjälm också för endast 350 kr, de ni! ;) Den var såklart på rea och det bästa med den är att den är...DUMDUMDUM.... LILA!! :D  Lägger upp bilder senare från mobilen för har ingen usb sladd som jag kan koppla till datorn. Så jag bjuder på en instagram bild! erixonanna för er som inte följer mig ^^ Kram!

ÅRE!

Äntligen i åre!! Rest hela dagen så är riktigt trött nu"/ Men ska sova tidigt för imorgon väntar flera h med åkning i backarna! Åh så awesome!!
Vi kör på lite skidtema här denna vecka , enjoy :D


Well Heloo there

Förs och främst vill jag bara ta och önska alla en Glad Påsk! :D Vi ska äta påskmat här hemme men annars är vi i full gång med packningen inför imorgon då ajg och mina brorsor drar till Åre, Wooop :D
 
Just nu som ni säkert märker har hela mars vart en riktig dipp för mig och mitt bloggande. Inte alls motiverad och känner att jag måste hitta nått nytt att blogga om! Hästar och Vardag såklart, men älskar att skriva åsiktsinlägg/känsloladdat och så har jag ju blivit ett stort fan av träning och sånt. Så vi får se. Men efter lovet , då jäklar!
Och glömt att säga till er att om 2 veckor så kommer Viktor hit över helgen så de ska bli niiiiice. Saknar honom som attan ju :o Så vi ska väl typ kolla bio, snacka goda minnen.. haha nä skämt å sido. Vi ska skapa nya minnen :D Men denna gång som vänner istället. Hur awesome liksom? Nej nu måste jag packa så jag får tid över att spela massa sims och ladda upp inför en tågresa på ja, 6-7 h? :D

Firar lovet...

Genom att spendera kvällen med bästisen på heroncity. Massa mys ju! Nu sitter vi i kylan och väntar buss, puuuueeesss!! :D


Gaaaah!!!

Idag har jag lämnat in mitt sämsta prov jag någonsin skrivit. Procent är något jag verkligen hatar och tycker de är så otroligt tråkigt! På lektionerna har jag jobbat klart alla sidor osv och de har faktiskt inte vart så supersvårt men idag på proven så fick jag fetaste black outen. Alltså de va verkligen hemsk och kände bara för att lägga mig och gråta eller nått. ALDRIG gått såhär dåligt. Så imorgon är det jag som går raka vägen till Sara och pratar med henne om en annan lösning. Tänker INTE sänka mig tack vare att jag hade en dålig dag och det var sista lektionen innan lunch vilket innebar att jag va sjukt slut i huvudet+ hungrig som satan. Jaja... Bara hoppas på de bästa I guess. Nu ska jag trösta mig med musik och kanske lite sims. Tack och Hej Leverpastej!


New in, äntligen!


LYCKA!!

Haha ni må skratta åt mig! Men jag har velat spela sims nu i 3 år men inte kunnat då min dator aldrig gått med på att installera det. Så igår när jag kom hem satt min brorsa och spelade det på nya datorn , så nu ska jag nörda!! Seriöst det bästa spelet ever! Säg vad ni vill men nu jäklar:3
The sims, I've missed you!


Uppe med tuppen, igen

Stalltjänst idag igen. Klockan är 06.19 och är påväg ner för att ge alla hästar mat. Omnomnom! Idag släpps Gisza och Atasja upp i skogshagen igen, tror de kommer bli lite roligare för dom där än i deras nuvarande hage. Hoppas på de iallafall! Ha en bra söndag!


Mar. 23, 2013

Kära KÄRA läsare, Annas topp är nådd. Eller ja den måste vara nöjd för jag vet absolut inte hur de skulle kunna vara bättre!
Allt bara rullar på och har gjort de nu i typ 1 månad så seriöst STÖRSTA leendet på läpparna just nu!


Jag känner såhär va...

...att det inte är okej att jag nu i två hela dagar kommer att vara uppe vid 6 för att åka ner till stallet och ha stalltjänst. Känner att detta är otroligt orättvist och alla ni som får sova ut imorgon, skatta er själva lyckliga! Nu ska jag tröstäta godis och kolla på GG, have a goooood Friday :D
 

To much to do!!

Orkar inte med mig själv ibland!! Alltså inget negativt nu alltså, utan de är bara det att jag planerar in så mycket under mina veckor att jag knappt hinner komma ihåg vad jag planerat. Lite sorgligt.. Men nu sitter jag iaf här vid datorn och bloggar lite :D Bra va?
 
Tänkte första ta och meddela att jag är så sjukt slut i kroppen! Dagens spinning/core-pass va helt sinnes. Alltså verkligen spyjobbigt typ. Nytt program på coren med jättetunga övningar. Men ändå, så skönt ju :D Bara kötta sönder totalt sen inte orka gå ner till bilen liksom. Ni borde testa!

Har massa grejer jag ska göra oxå , som är typ måsten eller vad man ska säga, tex så måste jag:
  • Beställa mina skidbrallor eftersom jag åker till åre om 9 (!!!!!!!) dagar
  • Se till att hitta en helg Viktor och jag kan ses
  • Plugga inför matteprovet
De är tonvis med grejer men som vanligt kommer jag inte alls ihåg dom. Typical mig! Bjuder på en gammal bild så höres vi :)

Så stolt!

Just nu är jag så sjukt stolt över min insatts på np! Har absolut gjort mitt bästa så nu hoppas jag att de gått vägen!


Dagens lärdom

Godkväll alla glada människor!! Hej på er ledsna människor me såklart! :D
Har dagen gett mig en större bild av hur det är att vara människa och leva på denna vackra, hemska planet kanske? Nja vet inte riktigt du. Nått jag därimot tänkt på ett tag nu är hur våra föräldrar ser på oss ungdomar. Och sen vilka sjuka KRAV vi har på oss. Vi ska göra si och vi ska säga så. Vi ska ha DOM betygen och vi ska umgås med DOM människorna. YADA YADA. Seriöst trött på allt skitsnack alla vuxna snackar HELA j*vla tiden. Och ja mamma och pappa, ni är underbara föräldrar så ta inte åt er av allt detta nu. Men tycker att alla vuxna ska få upp synen över oss ungdomar på ett annat sätt.. och de så fort som möjligt!
 
Nå, vad är de nu jag egentligen vill få fram med detta?
-Jo, se det såhär, att ni försöker uppfostra oss på ett sätt ni vill att vi ska bli/vara.  Och så som jag ser det så är det för att ni själva gjort "misstag" i eran ungdom och vill att vi ska slippa dom misstagen och ni vill att vi ska bli det NI aldrig blev och så vidare. Detta funkar inte på oss, inte för fem öre. Vi blir taggade på att testa det ni gjort, tro mig! Och min egen pappa har förståt detta och han tar mig så sjukt bra! Han om någon förstår verkligen hur jag känner! Han skriker inte på mig, han straffar mig inte och han mins hur det var att vara 16 år. LOVE IT!
Jag och ALLA ANDRA ungdomar vet att våra föräldrar inte var änglabarn. Vi vet att ni gjort sattyg och fått riktiga utskällningar, Vi är tyvärr inte så dumma att vi inte ser igenom er. För att inte gå in för djupt på detta som jag annars har 1000-tals åsikter om avslutar jag med dessa meningar,
 
"Det finns fattiga barn som slutar som rika advokater och rika "klass 1" barn som hamnar på gatan. Så inse faktum kära föräldrar, oavsett VAD ni säger och HUR ni uppfostrar oss är det alltid vi ungdomar som tar besluten i slutändan och våra liv i egna händer. Oavsett vad ni säger och tycker. End of story!"
 
 

2 h senare...

Efter 2 h på gymmet med Frida så har jag precis hoppat ut ur duschen. Nu väntar mysig middag med mamma eftersom att alla andra är borta på hockey. Sen blir det plugg plugg plugg!!


Dagens

Ännu en söndag avklarad som avslutas framför datorn. Ska nog sätta mig och påbörja ett träningsprogram. Får se om de blir av haha. Iallafall, finns det någon som är intresserad av lite träningstips och sånt? För isåfall uppdaterar jag gärna om det då och då! :D
 
Drog in till Södertälje som planerat och drog med mig Elin. Fixat laddare och nya hörlurar, ÄNTLIGEN! Så nu är mitt liv fulländat igen och jag har inget att gråta över , yeay! Ridningen gick jättebra och red igenom Gisza ordentligt eftersom hon inte kunnat ridas ordentligt på hela veckan. Men som alltid va hon jättefin, speciellt i galoppen. Alltså i galoppen slår hon allt! Hon går om rena rama GUDEN då! Och med snart en ny, troligen dressyrsadel, kommer det ju bara rinna på. Förstår ni min lycka? :D
Lycka it is my friends!
 

Tänkte bara ta och hata lite i detta inlägg oxå.. FÖR PÅ TISDAG HAR VI NP I NATIONELLA OCH SEN PÅ ONSDAG+FREDAG HAR VI SPANSKAPROV. Asså liksom kom igen.... Ahhh :@ Men känner mig fett taggad till np i no för de är biologi och de är ju sjukt niiice, naaaat. Asså hahah aaa hata NP! De är för stor grej kring det och blablabla. Va tycker ni om nationella proven? Är det bra eller nått vi borde ta bort?

Pizza.

Så trött så det ända jag tänker göra är att sova!! Lördag och jag somnar innan nio, jadå de är så jag rullar ;)

Haha nej men helt ärligt är jag fett deprimerad.. Är för trött för att hitta på nått med tjejerna , Alex är på fest så hon är inte social och viktor är på studentkryssning så han ligger väl snart däckad i sin egen spya så han är liksom inte heller så social xD haha nää okej kanske inte är så allvarligt men iaf. Imorrn hade jag tänkt åka in till tälje för att skaffa en ny laddare (äntligen!!!!). Hoppas på att jag får med mig någon annars får jag väl helt enkelt ta och pka själv. Men de kan va rätt skönt de me.

Och ikväll åt vi äntligen pizza!! Längtat efter de i typ 2 veckor nu haha xD


Kul med Fredag eller?

Hoppas alla där ute har/ska ha en grym fredag. Själv måste jag upp klockan 6 imorgon för att dra till jobbet och slita i 9 h. Ska de blir kul? Haha jaa självklart!... Nej men nu ska vi inte gnälla, älskar att jag faktiskt har ett jobb. De om nått ska jag ju verkligen inte underskatta! Väldigt bra, nyttigt att ha liksom. Hoppas ni får en fortsatt grym natt så höra vi imorgon :)


Är det inte så för alla?

Jaha då sitter man här igen då. Med pennan i handen och pappret framför sig. Är det såhär livet ska se ut?
Skolan , arbete, döden?

Jag vet inte vad som får mig att vilja skriva av mig. Jag vet inte vad som får mig att tro på att alla människor vill nått gott och jag är less på att vara den alla söker. Jag är glad, skrattar och har kul. Men nån stans där inne, djupt där inne, gnager något. Äter upp mig inifrån och bara tar åt sig mer och mer. Tillslut kommer hungern efter något eller kanske någon vara för stor. Alla skratt, minnen och all glädje, vart kommer den ta vägen? Alltid kommer det vara något inom mig som äter upp mig, Sakta sakta. Men för fort för att jag någonsin ska kunna stoppa det. Jag vet inte när eller hur jag kommer tappa greppet , men en dag kommer jag göra det. Fram tills dess ska jag fortsätta kämpa för att fylla ut de tomhål som varje dag äts större och större.


Nej jag är inte deprimerad , jag älskar bara att skriva och uttrycka känslor i text. Men de kan även vara känslor jag inte har utan som jag bara skriver om. Jg älskar att skriva !


Efter träningenmat<3

Har precis kommit hem från veckans andra spinning/core pass. Shit va bra allt känns! Har gjort mig en riktigt stor, god fruktsallad som Jag ska njuta av nu. Kommer sjukaste inlägget senare. Typ från djupet av mitt hjärta!...


Godmorgon!

Godmorgon underbara människor! Idag tycker jag vi startar upp med ett leende på läpparna! Jag önskar er alla en perfekt dag <3


Beach 2013!

Nu ska de pumpas! Spinning idag och på torsdag. Satsar på två pass i veckan så ser vi hur tiden räcker till. Minst 20 min konditionsträning varje pass på gymmet. Nu ska de brännas kalorier. Spinningen/coren idag kändes super. Börjar komma i en grym form och orkar tyngre motstånd på spinningen än tidigare. Älskar att se resultat! Man får en sån kick av det :D

För Gisza blir det mycke vila denna vecka då hon vaccineras imorgon. Stakars ponny, hon som älskar att arbeta och göra mig till lags nu för tiden. I mina ögon är hon mer än perfektion!


Hipp Hipp Hurra!!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Frida och Johans födelsedag! 2 av de jag älskar mest fyller idag 16 och 14 år och därför tycker jag att ALLA ska ta och skriva ett grattis här nere i kommentarsfältet. De är dom värda er kan jag lova. Hoppas ni haft en grym dag fylld med bara glada miner!!
DU är värd det bästa vännen!
 
Bästa brorsan man kan önska sig!

Plugg

Hemma från stallet, fikat med mormor och morfar som kom ut idag för att fira Johan. Mätt som en plätt ska jag nu sätta mig och skriva min engelska textanalys till rn låt. Ska redovisas imorgon.. Haha känner mig väl förberädd! Nej, dags att pallra mig från datorn och sätta mig med penna och papper och börja mina timmars skrivande. Ska ha sååå kul med samma låt på repeat och allt skrivande! jappjapp

Massa bilder!

Halloj och godmorgon på er!
Gårdagen blev inte riktigt som tänkt med stall och allt. Massa strul med bilen som fick soppatorsk så Wilma fick ta Gisza.
Åh gud så glad jag är över att Robin vann melo! Han var verkligen värd det och han hade absolut den bästa låten! Tror till och med att vi har en chans att vinna Eurovision igen haha. Ojoj SVT, detta kan bli dyrt!
SÅ JÄKLA BRA!
 
 
Och nu ni, nu kommer det bli bloggning! Med en dator i hallen och alla bilder från mobilen överförda känner jag att detta ser ljust ut. Så inga fler tråkiga inlägg utan bilder osv. Nej nu finns allt samlat på datorn! Och så kan jag sätta mig och rensa min snart helt fylda mobil. haha upps... Nej nu måste jag bege mig av till stallet med en förhoppningsvis tankad bil! Sen blir det att fira min kära brorsa. Tack och Hej leverpastej!
 

Haha lätt dagens Roligaste!


Ny skärm osv

Nu sitter jag här vid vår nya dator. Rätt niiiice med en stor skärm som lite skillnad från min lilla skruttiga dell dator som ändå är halvt död när det kommer till kritan xD Fast den funkarför mig, mamma och pappa därimot, klagar hela tiden på den. MEN IGÅR så lämnade dom in den andra datorn på lagning så snart är den lilla röda bara min igen (a) Eller ja, nu har vi fixat en stationär så nu är det ju bara som min igen, hehe..(a) Igår sörjde jag min ensama/tråkiga fredag med PLL och B&J. Somnade redan vid halv 12. Tidigaste kvällen på hela veckan haha. Sen sov jag till 12 i morse så nu har jag tagit igen massa sömn! Snart ska jag ner till stallet för att mocka och fixa allt och efter de möte. Och SEN kan jag hoppa upp på Giszas rygg. Ikväll komer även tjejerna hit och kollar melfest. Final och allt juuuuuu. Jag sattsar på Robin eller Anton. Vem tycker NI ska vinna? :D

Gymmet.

Svetten rinner, blodet rusar, kroppen skakar och musklerna pumpar. You must love it!


Impossible

ahh just nu är jag inne i en sån här period när jag inte kan vara utan musik. Slukar seriöst låtar i ett! Typ en hörlur i örat jämnt. Men de är verkligen så underbart med musik. På riktigt, fatta ett liv utan!
 
 
I morse var jag på möte med mamma och pappa hos SYV. Har ju liksom "paniksökt" 10 skolor. Hade ju från början en plan men pratade lite med henne(syv) när jag kom med min ansökan och la till 5 skolor. Så 2 av mina "huvudval" ska bort vid omvalet och ordningen på mitt första, andra och tredjeval ska göras om. Men efter en timmes möte är jag nästan 100 hur jag ska göra. Men still, SVÅRT som satan för mig att ta ett speciellt beslut. Behöver nog prata igenom detta ordentligt samt verkligen tänka efter själv, vad är det jag vill? För inget annat spelar faktiskt roll!
 
Snackat sjukt mycket med Viktor den senaste veckan, sjukt vad jag saknat att snacka med honom! Och nu är han tbx på riktigt oxå. Han förändrades rätt mycket under en period. Typ bytte personlighet. Men nu är han back on track liksom ;) Haha nej men vi har ju inte träffats på 5 månader så vi ska försöka träffas snart. Kul ju :D Dags för plugg !!! BajBaj ;) 
 

Trött!

Heeej, snart ska Anna sova. Vilket innebär att ligga uppe och inte kunna sova. Typ. Asså aa... Måste plugga till NP i biologi oxå. Ska nog kolla ett avsnitt gossip girl sen läsa lite no. Och sen va social med viktor på skype. Bloggar troligen later on när jag har nått på hjärtat. Puss!


Bloggvärlden förändras!

Hela tiden lägga det upp nya blogginägg från alla 100 tusentals bloggar över världens alla nätvärk. Jag vet inte hur det är i andra länder men här i Sverige har den här så kallade "bloggtränden" förändrats starkt! 
 
Kollar man tillbaka på bloggar som vart i gång väldigt länge ser man stora skillnader. Förr levde alla bloggare som i en bubbla, alla skulle skina med sina framgångar, hur mycke pengar dom hade och hur dom gled runt i butiker och shoppade för lönen de fick tack vare bloggen och yadayada. Kul för er att ni glänste!  
Känner dock att detta nu har övergått till att annat stadium, ett kanske mer "moget" tillstånd. De stora bloggarna (ABSOLUT INTE ALLA) tar sitt ansvar och vet att de är förebilder för många där ute framför skärmarna. De flänger inte runt lika mycket och många startar egna företag. Detta är att glänsa för mig!  
 
Man kan också se att de bloggar som i dag blir stora inte alls har samma aspekter och innehåll som de för 5-6 år sen. Jag tror fortfarande det handlar mycket om skönhet. Man ska SE bra ut, ha fina bilder och ha de där extra för att kunna ta sig DIT, men innehållet är helt annorlund. Skriver du om ditt partyliv kommer du inte till toppen idag. Även om du skulle vara extrem. Vi söker efter annat i dagens samhälle. Vi vill ha träning, självkänsla och peppning. Inte se hur andra lever lyxliv. Vi har blivit för snåla för sånt. Vi vill inte se andra leva gott. Både skrämmande och rätt skönt att se faktiskt! 
 
Venne riktigt vart jag vill komma med detta, men just keep going. Nånstanns kommer man ju alltid! 

Sick

Känt mig riktigt hängig hela dagen i skolan så jag hoppade gymmet och drog hem och sov. Riktigt behövligt! Inge stall idag heller, Wilma har Gisza så blir bara chill hemma. Ska försöka ta ett seriöst blogginlägg ikväll, ska bara försöka hitta lite inspiration. Nu ska jag nog ta och duscha, kanske sätta i en ansiktsmask och lyxa till för håret med en hårinpackning. We'll see! Hörs kära vänner<3


Åh så lycklig!

Jag är seriöst just nu en av de lyckligaste människorna på jorden. Måste vara så! Och jag älskar det! Ingen är värd att må dåligt , oavsett vad du kanske gjort för att må som då gör. Alla är vi trotts allt människor. Tänk på de!<3
Och mitt självförtroende fick sig em rejäl skjutning idag när Johanna och Wilma peppa mig till att hoppa en hyfsat hög trippelbarr utan sadel. Åh tack för de! Trotts att jag hatade er en aning mot hindret. Men utan er hade jag ju faktiskt aldrig gjort det! Nu ska jag somna lycklig med ett stort leende på läpparna! Godnatt<3


For life!<3


Home sweet Home

Fast de är väldigt väldigt bra i Linköping me.. Saknar de redan! Så härliga människor!!
Snart kommer även sandra och moa hit för lite melfest mys. Så de lär väl bli massa skratt och snack mitt i all musik och godisätande. Åh mitt liv rullar på, shit va awesome de är just nu! Rädd att de är för awesome... Men va äre vi säger tjejer? Jo , YOLO!!!


Awesomeness*

Ursäkta stavfelet på videon. Int alls meningen ;) (nöjd alex?)

Dagen har spenderats först av pluggande och sedan med härliga människor från Nykil! Vi kom nästan precis hem och alex sover redan. Haha men jag har ju vänt på dygnet en aaanning så jag blir väl uppe ett tag till. Tummen upp! På måndag är det skola. Vilket känns hopplöst. Förutom att jag får plugga igen. Vad vore jag utan alla lektioner?<3 Vännerna är bara en jobbig grej man får dras med tills man pluggat klart liksom...
Nä nu blev de för flumigt här! Haha "godnatt" folket!

Btw, är det någon som har nått emot att jag å Alex tar tbx idomintrenden?


RSS 2.0