30 September-Freeedag:D

Hallou^^
Haft en toppendag fktiskt! Stallet med Elin. Hahah garvar ihjäl varje dag jär är där med henne;) Men iaf vidare till dagens punkt:

Helgens blogg! Så det ända ni behöver göra är att skriva att ni är med så fixar jag vinnaren på Söndag. Så anmäler nu för tusan! :D

Kram!

29 September-Kvällning.

Godafton;)
Gjort klart allt hemstudier nu. Guud va segt det gick i slutet! Helt otroligt. Men iaf, hoppas ni anmäler er till tävlingen jag startar imorgon. Ni har vart dåliga på det men visa nu att ni vill att jag ska fixa sånt. Jag bloggar ju faktiskt FÖR er...

Imorgon blir det andra riktiga skoldagen för veckan. Och det är ju Fredag så efter det blir det helg. Haha chill vecka kan man väl säga?! I helgen ska jag in till södertälje och träffa någon...;) Hahaha ni får veta senare. Kankse.. Ja, om ni är snälla!!
Vad händer imorgon?

Nu ser ni bättre hur kort mitt hår blev...;(
Kram

29 September-haha.


kram<3

29 September-Ny studiedag!

Godmorgon!
Studiedag idag igen:D Ska nu till stallet för att pyssla lite med Gisza. Inge ridning men vi kör lite skoj från marken. Sen blire äta på goggos med sköna tjejor och efter det utvecklingsamtal. Sen drar jag direkt och klipper mig. Äntligen! Mitt hår ser ut som skit och är riktigt slitet. Sen hämtar M+M upp mig i centrum så åker vi och köper snyggaste vinterjackan och troligen ett par nya skor... hoppas på de iaf!

Ha en bra dag!
Kram<3


28 september-Skolfotot-.-"

Kollat skolfotot nu och jag hade rätt. Det blev inge bra! Eller helt okej men det hade lätt kunnat bli bättre.. Eller vad tycker ni?


Ser ut som en anka elle någe...


28 September-Rider du?!



Min kompis Elin Söker medryttare till halvblodssto på 6 år. Allroundsto. Lite tittig men snäll. En dag i veckan 300:- mån. Hon är en underbar häst som är under utbildning kan man säga. Hon är 160 någonting i manken och jättemysig! Om du söker medryttarhäst och bor i närheten av Nykvarn så tycker jag du ska kommentera så fickar jag resten!



Finfina tjejer det där!

28 September-Länkbyte!

Nu kör vi ett länkbyte här:)


Kolla in dena tjej och hennes gryma blogg!

Vill du oxå göra ett länkbyte? Kommentera bara!:)
Kram


27 September-Studiedag.

Guud va skönt! Studiedag idag dåe:D Och den spenderas med Frida^^^Tyvärr så har man ju såklart studier att göra-Studiedag...-.-"
Men ledigt från skolan iaf. Det är ju de viktigaste;) Drar till stallet senare för att rida ut med Elin och Atasja. Vi ska rida riktigt långty så det ska bli mysigt!


Elin och Atasja.
Kram:)

26 September-Kategorier?

Hej!
Nu ska jag komma i skott med mina kategorier. Så ni får skriva kategorier jag tycker ska ha och använda:) Så skriv era förslag och tankar så väljer jag ut de jag tycker passar in på min blogg! Hoppas ni vill hjälpa mig.

kram<3

26 September-Stånk å stön.

Äre la ba ja elle går mitt liv ut på att bara bygga muskler?! Nu ska vi troligen göra om en hage så då blire bara ännumer kroppsarbete. Ni tänker säkert, de är la bra..?
Jo visst är de bra men vill ju vila min lilla kropp ibland oxå;)


Uppdaterar när ja kommer hem från stallet. Kram:)

26 September-Chill dag!

Hemma nu efter en chill dag. Har cyklat runt i lilla Nykvarn och gjort uppgifter med Emma, Lovisa, Erika, Mathias och Viktor. Gick bra asså! Paddla kanot oxå. Haha fan vi ägde ju;)

Nu sitter jag i sova och vilar upp mig innan jag åker till stallet. Lyssnar på grym musik.

Kram!


25 September-12 timmar!

Jaha... då blev det stallet 12 timmar då. Gud va mina händer värker och va jag är trött som attans. Men sovmorgon tills 9 så får sova en liten stund iaf;) Men blir inge mer bloggande ikväll för ska sussa kudde nu för är gryyymt trött!!

Gonatt<3


25 September-06.00

Så var man uppe igen då. Hoppas för eran skull att ni inte läser det här förns om några timmer:P Men Zombie=Anna!! Ojojoj, det är helt sjukt va man kan ta utsig på stalljobbet. Mockat ungefär 15 boxar på 1,5 h och idag blir de samma sak... Och släppa ut, fodra, packa typp 100 kg ensilage.( Jag skojar inte, hundra!)

Det här blir typ enda inlägget tills ikväll. Men ni får vänta ett tag;) Känner oxå att jag haft rätt bra uppdatering den senaste veckan. Va tycker ni?

Kram:)

24 September-it was a dream..

Nu tillbaka från drömmarnas värld.. Gud va skönt det va att sova! Och så har ja fått i mig lite tacos oxå. Nu ska jag bara slappa tills jag ska tillbaks till stallet.

Ha en fortsatt bra kväll!
Kram:)

24 September.. Trött men vaf*n;)



kram

23 september-Fy usch!!!

Hur kan man??!!


Kolla en stund så förstår ni vad jag menar..

23 September-Från mitt hjärta.

Frida,Mathilda,Alexandra,Amanda,Emma,Sophia,Emilie,Sofia,Moa,Lovisa,Erika,Elin,Emelie,mamma,pappa,mormor,morfar,johan,
Olle,Ann,Hasse,klass 8a.. Minnen jag har med er går inte att beskriva.
JAG ÄLSKAR ER!<3


22 September-länkbyte?

Sitter på rummet med Frida. Har precis fixat ihop en liten film till er som kommer imorgon tror jag... Är inte riktigt klar än.

Nu kör jag lite länkbyten tänkte jag! Din blogg behöver inte ha något speciellt antal läsare/dag. Så för dig som är rätt ny inom bloggandet så är det ju en bra chans. För er som inte vet vad ett länkbyte inebär frågar bara på en kommentar så förklarar jag för er:)

Kommentera bara att ni vill köra ett länkbyte så fixar vi det.

kram:)

21 September-Yeey.

Nästan fullpott på spanska. Skitnöjd!


Och emmas och min fina bommövning igår. Förlåt kvalitén;)


Kram!

21 September-Skolfoto.

Ida vare alltså skolfoto.. Kändes som om det blev bra men det är då det ofta blir dåligt. Eller vad säger ni? Hade lila älsklingen på mig såklart;) Och platt hår för en gångs skull! Haha det hhöll sig faktiskt platt hela dagen. Helt otroligt!
 




Coolingarna;)

Nu blire snart stallet och köra dressyr..:)
Kram!


20 september-Tro det eller ej...

...men jag håller vad jag sagt
,


20 September-Haha..

Hallou!
testar min brorsas nya dator och jag har faktiskt fått tillåtelse;) Den e awesome och ska sno den .. haha . Han märker nog ingenting.
Men åkte inte till stallet direkt så drar dit efter middagen. Måste nog städa rummet lite nu tror jag... Videoblogg snart!!

kram

19 September-Hela långa dagen..

Tjenare!
Som vanligt så blev det en lång dag. Och så har vädret varir skit oxå. Kommer till skolan helt genomblöt och hänger in den blöta jackan i skåpet. Hur tror ni det luktar efter 1 lektion,? Jo det luktar blött och unket-.-" Usch, hatar höst, kyla och regn!!

Men över till lite gladare saker. Veckan här på bloggen kommer se rätt bra ut tror jag:) Har tänkt ut en tävling som kankse kommer. Sen så ska ni hjälpa mig med kategorier och så kommer det en frågestund i slutet av veckan så håll utkik!;)

Red Barbacka på underbara ponnyn idag. Hon gick skitfint så fort jag tog tyglarna. Kännns som hon börjar bli riktigt bra lösgjord...!:) Imorgon blir det bommarbete med min minitränare Emma, haha;) Sen kör vi ett hårt dressyrpass på Onsdag innan hon får vila på Torsdag. Sen blire hoppträning på Fredag för bästa tränaren, ska bli grymt skoj!

Världens finaste!

Och nya tavlan till Giszas box är äntligen på plats. Den andra var värkligen skit!

Kram!


19 September-Ponny<3

Världens finaste ponny i hagen idag!

18 September-That's right.

Frida har gått hem nu så har fixat lite hemma och tankat min mobil. Kl 17 ska jag träfa Emelie:) Va grymt längesen vi sågs så Vi har ju endel att snacka om..
Hade tänkt börja videoblogga lite mer. Vad tycker ni, skulle ni kolla på videorna?

18 September-Fika.

Hej!
Frida slagga här inatt me så haft en toppenhelg! Nu blire fika med mormor och morfar men mkt fikabröd!!
Gud, jag mådte värkligen sluta äta kakar...

kram

17 September-Skitnöjd.

Haft en Awesome dag! Vart i stockholm med Frida och Annis. Och är skitnöjd med minna köp. Det är inte ofta man hittar saker som värkligen sitter perfect. Men det gjorde jag idag! Sen att man brännde ändel kronor behöver man ju inte alltid tänka på;)

Pippitröja från GinaTricot 299;-


Cardigan från GinaTricot 249;-


ChepMonday Jeans

Och sen ny mascara och ett par svarta örhängen. Ble iaf skitnöjd!:) Nu har Frida kommit igen så nu blir popcorn, tv och cod;)

Kram

16 September-Okejokej.

Vet, uppdaterandet den här veckan har vart skit. Men har haft sjukt mycket att göra...
Men ikväll slaggar Frida här så kul ska jag ha iaf:D Uppdaterar senare. Kankse en video, vem vet;)
Kram <3

13 Spetember-Jag älskar!

Jag och min underbara lila kärlek igår och moa i sin svarta kärlek;)

 Imorgon blir det massa fina bilder på Gisza!:D
Kram

11 September-10 år.

Tio år sen. Tio år av glädje och sorg. 10 år sen många misste sina nära och kära. Idag tror jag att vi alla tänker lite extra på de som drabbades. Både de som dog och de som misste någon.

11/9-2001

R.I.P

Idiot!
Så här ska det inte va.


11 September-Bästa.

Gomorrn!
Ska snart dra mig iväg till bussen me Frida. Men först ska jag skriva lite till er. Kommer nog hem någon gång vid 4 så då uppdaterar jag och så bjuder jag på bild med nya hålen:) Allt klart så har inget att göra fram tills bussen går, 10.59.
Har tp bara sovit 5 timnmar inatt... Hmmm känner mig väl lite sådär småtrött men Frida lär väl pigga upp mig;) Ingen ny väska blire för mig ida. De skulle vi tydligen ta när vi drar ch handlar skor. Vinterskor, Usch!!
Men nu måste jag springa iväg.

Hoppas ni får en bra dag för det ska jag iaf ha!
Kram

Kan jag sakna något? jag Har väl allt? bä...

Kan jag sakna något? jag Har väl allt? bästa kompisarna, en häst, en underbar familj Och är frisk. Jo, jag saknar en sak-dig.


10 September-Grymt bra!

Hallou!
Haft en grym Lördag! Förs hööks och granngården. Sen träning för världens bästa tränare! Demi är grym och gud va hon gör så att man rider. Haha iaf sitter och lyssnar lite på musik så varför inite tipsa om några topplåtar just nu. Så varse:)

En låt jag diggar grymt:



En låt som är lätt att plugga till:



En låt jag bara älskar:

 

Skön låt helt enkelt: 



Fastnar skönt i huvet:
 

Jag just nu...:


Vilken av dessa låtar är bäst?
Vill ni ja ska lägga upp någon som ni gillar? Skriv låt och artist så fixar jag det!

Kram


10 September-Slösapengarhelg!

Hahaha just nu på hööks eller granngården. Så detta är alltså ett tidsinställt inlägg. Men iaf, man kan snacka om att jag kommer bränna pengar i helgen... Idag hööks och handla reflexer sen vidare till grangården för att inhandla havre.
Imorrn blire stan med bästa Frida för att ta två till hål i öronen, fylla på garderoben då min är tom, och handla ny väska då min gick sönder idag. Ja känner att det kanske blir lite mkt. Men vad ska man göra liksom. Bättre att ta allt på en gång ;)

Världens finaste ponny!<3

9 September-Tävling!:D

Hallou!

Nu äntligen blire tävling:D HAr bestämmt att ni ska skriva en text om bloggen. Ni får skriva vad ni vill. Kanske vad ni tycker om den, vad ni tycker jag gör bra/dåligt, vad jag ska skriva mer om och så vidare. Vinnaren får gästblogga här på min blogg:) Hur och när kommer vinnaren och jag överens om.

Så ta chansen nu och Lycka till!


8 September-Spanska.

Hola a todos! Hacer la tarea español en este momento y que es aburrido! Para poder traducir un texto de 500 palabras del sueco al español y puede escribir un texto como medio de largo ... Jaja Espero que vaya bien en la entrevista que es mañana:O

Ja om ni inte förstår så förstår jag er;) Men imorgon kommer det upp en minitävling.
Blir antingen helgens blogg och vinnaren länkas på min blogg till nästa helg då en ny vinnare utses.
Eller så blir det en tävling där ni ska skriva en text om min blogg. Där kan ni ha med allt från saker jag ska förbättra till saker jag gör grymt. Vinnaren får gästblogga här på bloggen.
Ska ta och fundera vidare på det så får vi se hur det blir imorgon:)

En av bilderna :)

Kram


7 September-So.

Ida vare soprov dåe. Tror det gick bra. Sattsar såklart på ett A men tror det blir ett C eller ett B.

Hahaha ja iaf dagen i övrigt har väl vart sådär.. Regnit och tråkigt väder och blovit dyngblöt under ridturen:P Men bilderna får jag fixa imorgon så ni får längta ännu mer! Bjuder på denna vackra bild sålänge;)

Kram!


6 September-Äntligen!

Hej!
Nu äntligen på Söndag drar jag te s-tälje med bästa Frida och tar två till hål i öronen:D Skulle gjort det i vintras med det blev aldrig av och på sommarn är det ju inge bra eftersom man badar mkt. Iaf ja;)

Bilderna kommit nu så bildbomb imorgon då :D<3

5 September-Vi flög.

Hej alla!
Måndagar=LÅÅÅNG stalldag. från 16 till 21 in tha stable;) Så nästan precis hemkommen. Kollat lite bloggar och så... Hoppas ni gillade videon igår;) Man måste ju bjuda lite på sig själv! Hoppas på att bilderna ska komma snart så ni kan få lite fler bilder av mig och Gisza.
Nu ska jag hopppa in i duschen.
Kram

4 September-Helium i stockholm:D

Hallou^^
Vi fick heliumballonger och här har vi resultatet;)

Haha har man inge liv så har man inte...
Kram


4 September-Hjälp mig!

Ahhhhhhh jag blir galen!! Jag ska ju troligen måla och fixa om i rummet. Och hittar massa fint som jag tror jag ska köpa men jag her ett STORT problem! Jag kan inte bestämma hur jag ska måla mitt rum.

Ska det va helvitt?
Vitt med en målad fondvägg? ( Vi ska inte tappetsera:/)
Och isåfall vilken färg ska fondväggen vara? Kan inte ha för mörk då mitt rum är otroligt litet... Och jag vill ha svarta och vita detaljer.
Och jag får bara inte ihop det!!:O

Så nu vänder jag mig till er. Ni brukar komma med bra tips och råd så, har ni några tips? Isåfall får ni jättegärna hjälpa mig. För behöver värkligen HJÄLP NUU!!!

Mitt rum just nu







Ursäkta kvalitén men tog med camen... Men som ni säkert ser så känns det ju inte lite 9 årig tjej lr någe... Så det behöver frächas upp så storma med ideér så blir jag jätteglad!:D
Kram




4 September-Skansen.

God morgon:)
Uppe med tuppen på en helg. Vad är det här... Men vi ska till skansen med familjen och GUD va jag längtar!!*HOST*

Kommer väl antagligen inte bli så spännande så bara att skicka iväg ett sms om ni tycker att ni har ork att underhålla mig lite.
Kram

3 September-is it my turn?

Tjabadaba;)
Hah nej skoja ba men Frida har iaf gått hem nu:(Hon skulle iväg.
Men jag ska ha kul iaf. Drar snart till mathilda för lite "fest":D Hoppas det blir skoj^^ Mathilda är ju me så antagligen, JA!

Smink och hår klart. Bara att klä på sig sen drar jag. Ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon om det inte kommer ett smsinlägg senare ikväll.




Kram


3 September-My love.

Sitter här i min lila kärlek och väntar på underbara Frida<3
Vi ska typ nörda lite framför tv:n med varsin konsoll i handen ;) Haha lite killit kanske men det är ju kul!! :D

Nu ska jag springa och bädda.
Ha en fortsatt bra dag!
Kram

2 Augusti-Freeedag:DD

Hallou! Glad nu när det är helg. Och så börjar förkylningen försvinna:D Topp(y)
Vad händer såhär på kvällsningen?

Själv sitter man och skrattar för sig själv åt ett visst telefonsamtal man fick av Mathilda. Och så musiken såklart;) ALDRIG en bra kväll utan den ju!!

Idag hoppade jag Gisza. Det gick värkligen jättebra och vi körde studds. KOmmer föresten en bildbomd på mig och gisza från när vi longerade om några dagar, när min kompis skickat över bilderna! Jättefina bilder blev det:)

Kram

1 September-Mathilda Koskela<3

Mathilda Koskela-Vad ska man säga om dig? Du är helt jävla underbar!! Utan dig skulle jag inte vara någonting och utan dig skulle mitt liv inte värt att leva.
Du är min glädjekälla. Med dig runt mig så har jag Altid kul. Du är mitt lyckopiller!

 



Du började i min klass i 3:an tror jag det va... Vi pratade väl lite ibland men inget mar. Men sen för ungefär 2 år sen så kom vi närmare varandra. Och det är något av det bästa jag någonsin gjort! Vi va mer och mer och tillslut, blev du systern gud aldrig gav mig. Du finns alltid där när jag behöver någon att prata med och du förstår mig precis! Som om vi va systrar på riktigt. Till och med att folk tror vi är tvilingar för att vi är så lika... Men jag Älskar dig för just det Du är. Den där otroligt självständiga tjejen som ska klara allt själv, som är så otroligt roligt, mitt energiknippe är vad du är! Om du inte fanns vet jag inte om jag skulle orka, orka dessa långa, grå tråkiga dagar.


Förra sommaren träffades vi nästan varje dag. Det va värkligen du och jag! Den sommaren tror jag vi skapade ett systerskap som aldrig kommer brytas. Du kommer alltid vara min syster. Du kan värkligen gå mig på nerverna ibland, men är det inte det systrar ska göra? ;)
Men i sommras gjorde vi ett mistag. Det har nog både du och jag insett. Och jag ska ALDRIG igen va nästan en hel sommar utan dig, världens bästa syster.

Men en vecka fick vi iallafall tillsammans. en otrolig vecka på Bästa Basta. Det va nog top 3 av de bästa veckorna nu i sommar!

Och våra framtidsplaner, gud va vi ska göra mycket tillsammans! Jag längtar värkligen tills jag får nya minnen med världens bästa syster-Mathilda koskela<3

Den tredje och sista delan som håller mitt hjärta helt och rent!

Men glöm INTE, Jag älskar er ALLA!


1 September.Kolla in den här tjejen!




Longerat gisza nu. Gick jättebra:)

foto_0715 (MMS)

Longerat gisza nu. Gick jättebra:)


Skolan nästa. Ha en Bra dag:)

foto_0710 (MMS)

Skolan nästa. Ha en Bra dag:)


RSS 2.0