31 Juli-Suddenly, the unexpected happens

Idag kan bli starten på att en fantastisk dröm jag strävat efter så otroligt länge! Just nu lever jag i en dröm som kan sluta så sorgligt eller sluta så bra!<3

I'll never stop believing in the dreams
I'll never stop hoping

Vart och badat med världens bästa!<3

mms_img35985 (MMS)

Vart och badat med världens bästa!<3


Mobilblogg kommit hem från lagret idag och...

mms_img36939 (MMS)

Mobilblogg kommit hem från lagret idag och nu blire grillning med gäster;) Puss:*


Mobilblogg sista kvällen och vi sitter vid...

mms_img63021 (MMS)

Mobilblogg sista kvällen och vi sitter vid brasan:) imorgon blire teneriffa igen. Puss:*


Mobilblogg påväg till klipporna för att ta...

mms_img21706 (MMS)

Mobilblogg påväg till klipporna för att ta ett kvällsdopp och sen stannar vi där en stund och bara har det mysigt:D Puss:*


Mobilblogg snart lunch sen blir det hoppni...

mms_img60292 (MMS)

Mobilblogg snart lunch sen blir det hoppning:D Blir att rida natacha som är på bilden:) Men falko är alltid favoriten! Vet att det blir mycket häst nu och inge teneriffa men den här veckan är det ju ridläger och då är det häst på schemat:) Puss:*


Ridläger Vi ska snart dra och bada från kl...

mms_img67264 (MMS)

Ridläger Vi ska snart dra och bada från klipporna sen blire ridning ikväll igen. Skitkul har vi iaf^^


24 Juli- Teneriffa

Dag 5

Blev en poolendag igen. Vi började alla få fin solbränna och jag började få till mitt hjärta nedanför magen. Efter middagen ville vi barn ut på byn men eftersom vi bodde så långt ifrån själva centrum spelade vi kort istället :P


Haha snygg man är... ;)


24 Juli-Packa upp och packa ner...

Hallou alla!
Känns som om jag packar upp och packar ner HELA tiden! Har typ gjort det 10 gånger på 2 veckor-.-'
Och idag packade jag igen. För imorgon drar jag på ridläger med Mathilda, Amanda och Emilie. Sen kommer det ju andra som jag inte känner förstås:P

Kommer kanske lite till om teneriffa ikväll. 90 % säkert ^^
Puss:*

24 Juli-Teneriffa

Dag 3 och 4a

Dag 3:
Dagarna flött på för fort med ett väder som var underbart. Dag 3 kom och det blev oxå en pooldag. Vi åkte ner en snabbis till en strand för att kunna bada lite i havet. Vi skulle nämligen bara hålla oss vid poolen då vi veckan efter bodde precis framför playas las Americas. Vågorna va grymma och vi hade riktigt kul! Det ända som va jobbigt var att man fick sand överallt!!



Dag 4: Dag 4 kom och vi började bli trötta efter allt solande och badande. Så vi bestämmde oss för att ta en "dag of". Det passade bra eftersom att mamma och pappa skulle på ett möte. På kvällen blev vi bjudna på middag av nyfunna vänner. Vi åt på mongolian grill, Otroligt gott och fräscht. Ett måste i resturangväg om ni kommer till teneriffa!


Nu hade det snart gått en vecka...












23 Juli-Teneriffa

Dag 1 och 2

Dag 1:Vi anlände till teneriffa ca kl 15.00. Då tog vi oss till hotellet- Hollywood Mirage. Det va skitfint och jag fick till och med ett sovrum. Memme klagade som vanligt på lägenheten. Balkongen var förliten och vardagsrummet var trångt... OSV-.-' Jag,Olle och Johan gick och badade efter maten. Pollen va faktiskt rätt bra! :)




 

Dag 2:

Vi satt bara vid poolen, gick och handlade mat och tog det lungt. Vadret var toppen! Vi hade köpt ett "sportscard" så vi skulle kunna va med på aktiviteter,gymma och spela tennis blandannat.

Semestern hade börjat bra...!

 


23 Juli-Heemmmmaaa :DDD

ÄNTLIGEN är jag hemma !! :D Hoppas ni saknat mig;)
Men ska beratta om min resa i delar och bilder kommer till varje del:) Så första delen kommer senare idag och sen kommer det rulla på så ni har något att längta efter!

Nu ska jah träffa underbara Frida sen blir det tält med emelie :DDD <3
Puss:*

10 Juli-Underbart!!

Heej pa er igen!
Har inte tillgang till dator igentligen men fick lana en forseljares dator medans mamma och pappa ar pa nagot kopmote;P Det ar ett spanskt tangentbord sa det blir lite konstigt nar jag skriver... Men det far ni noja er med;)
Men vadret har varit fantastiskt och solbranan blir bara battre och battre!:D Langtar saklart hem till alla i sverige men kan nog stanna har ett tag till ifall.

Pusssss:****

7 Juli-Inatt drar vi^^

Kära läsare,
Det här blir troligen det sista inlägget från dator i sverige. För tidigt imorgon så drar jag te spanien:D Teneriffa rättare sagt. Så uppdaterar från flygplatsen och sen får vi se om dom har datarum eller något liknande på hotellet så jag kan blogga därifrån. Tar inte med min dator då jag inte orkar kolla upp om det finns trådlöst på hotellet... Men om det inte finns någe datorer så blir det inlägg från mobilen lite då och då:) Men sen när jag kommer hem så blire en riktig bildbomb!! :D Men ha tålamod då jag kommer vara borta ett tag...;/ Men sak bli grymt kul och sjönt!

Vi kommer byta hotell efter en vecka:) Inte för att skryta men riktigt fina hotell iår:D Kommer sakna alla söta här i sverige men jag klarar mig nog. Så lång tid ska jag ju inte vara borta:P


Stranden



Hotellen:D
Puss:*

7 Juli-Saknad...

Saknar min vita ängel...

Baldur föralltid i mitt <3
Puss:*


7 Juli-Morning my darlings:*

Godmorgon kära läsare! Det blev en tidig morgon så har precis ätit frukost och ska snart ut på en liten cykelrunda. Vädret är kanon så ut med er och ligg inte hemma hela dagen!
Har även funderat på vad jag ska införa för nytt till blogge.... För det första ska jag försöka fixa till bloggens utseende till ett lite somrigare... Men det får bli efter spanien tror jag. Och sen tänkte jag höra lite med er läsare om vad ni tycker jag ska införa för nytt. Så kom med förslag!!

Ska jag skriva mer om stallet och min vardag där nere?
Skolan,vänner fridit?
Familjen och våran tid tillsammans?
Ska jag ha egna tävlingar?
Tips,mode och kläder?

Jaa det kan va nästan allt möjligt. Så komentera nu och vissa att ni vill förbättra min blogg! För utan er mina fina läsare skulle jag inte blogga. Jag skriver för er!:)
Puss:*

6 Juli-Äntligen!

Nu äntligen har jag orkat starta upp en frågestundxD Så fråga på nu!!! Så börjar jag svara när tillräckligt många frågor kommit in:P<3

Puss:*

6 Juli-anniehjelm.blogg.se

Hejasnhoppsan^^
Besökte precis anniehjelm.blogg.se och såg att hon börjat med veckans blogg. Hon utser en vinnare på fredag så passa på att besöka hennes blogg och ha chansen att bli veckans blogg:)
Puss:*

Ligger på hökan med brorsan och solar lite...

mms_img16542 (MMS)

Ligger på hökan med brorsan och solar lite tills på fredag då ja drar till spanien:D Puss Anna:*


5 Juli-Min shopping;)

Hallou igen^^
Kom hem från stan för 2 timmar sen ungefär. Hade riktigt kul! Först gick vi och fönstershoppade lite och satte och för att fika. Vi delade på en muffin och en chokladbiskvi(stavning?;S) Iaf, sen så började vi själva shoppingen eller vad man ska säga och det va skitmycket rea! :D Men detta fyndade jag iaf:

Ring från JC-59:-

 

Örhängen från ur och penn-20:-/st

 

Värmeskydd till håret från HM-69:-

 

Tröjor från BIKBOK-99:- och 149:-

Puss

Anna:*

 

 

 


5 Juli-Dagens anna :)

Dagen hitills har varit rätt slö. Har bakat en kaka som kommer upp på bild senare när den är klar! Nu har jag gjort iårdning mig och plattat håret för första gången på hela lovet typ. hahah börjar faktiskt tycka om mitt hår när det är lockigt... Snart drar jag te stan med emma för att kolla runt lite och fika. Lägger ut bilder om jag handlat något senare ikväll.
Dagens anna:

Och så gav mamma mig sina gamla solbrillor. Tyckte dom va sådär men vad tycks?

Puss
Anna:*

3 Juli-Dagens låt!


Så grymt fin!
Puss:*

2 Juli-Det ni "alla" väntat på;)


:DD
Puss :*

RSS 2.0