HAPPY NEW YEAR!

Tänkte bara kika in och önska er alla ETT GOTT NYTT ÅR! Vi hörs 2014, pigga och glada! Ikväll ska vi ha kul vänner! 




Jag vill träna, men min kropp säger nej.

Hej på er sötisar! Idag är det bara tre arbetsdagar kvar och det känns toppen. Idag jobbar jag ett långt drygt pass iförsig, 14-22, men det ska nog gå vägen! Och imorgon är det ju nyårsafton. Gud vad jag längtar och det ska bli så kul att få göra sig riktigt festfin!
 
Som ni märker så har det inte skrivits om träning på väldigt länge, och det är ju egentligen det jag vill göra här. Men min kropp orkar inte med att träna efter dessa långa jobbpass. Såklart att den orkar, men jag har även lov och meningen är att jag ska vara utvilad tills skolan börjar. Och då väljer jag att prioritera bort den tyvärr. Istället för att gå om några timmar tidigare för att dra ut och springa känner jag faktiskt att jag behöver sova. Och jag skrev ju i inlägget nedan att jag önskat att jag vart mer ärlig mot mig själv och det ska jag ändra på tills 2014! Så detta är ju faktiskt en bra början. Att jag inte heller haft tid att träffa Gisza är bara så j*vla tråkigt. Jag vill verkligen träffa henne innan hon åker ner till Götet igen och det Måste jag också göra... Usch för tidsbrist i livet.
 

Men jag hoppas att ni alla får en bra dag och att ni njuter lite extra av ert jullov, åt mig!

 
 

2013

Gjorde du något i år som du inte gjort innan? 
Hehhe... Ojoj va de kan rabblas upp mycket på denna punkt! Men jag började träna seriöst på egen hand. 



Har du några nyårslöften? 
Ja det har jag! Efter nyår är det hejdå med Godis, sötsaker och allt som kan tänkas vara onödigt att inta. 

Bästa köpet? 
Min flygbiljett till Spanien i somras!

Vilka länder besökte du? 
Sverige, Finland, Spanien, Lettland 

Vad önskar du att du gjort mindre? 
Klagat.

Vad önskar du att du gjort mer? 
Vart mer ärlig mot mig själv. 

Bästa minnet 2013? 
Kan nog inte säga en sak. Det beror ju helt på vad för slags minne liksom. Men en utav de bästa minnena som jag sent kommer glömma var avslutningsbalen i 9an! Eller lucia nu i december.



Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, egentligen en massa grejer! Men När jag kom in på mitt förstahandsval på gymnasiet blev jag väldigt glad och lättad. 

Var du gladare i år än du vart föregående år? 
Nej de tror jag inte. Har nog aldrig haft ett helt år där jag mått på ett speciellt sätt. Alla år har haft sina bra och dåliga perioder. 

Är det något/någon du kommer sakna extra mycket från 2013? 
Gisza. Alla gånger Gisza! 



Vad ser du mest fram emot av 2014?
Oj.. Ingen aning! Men sommaren tror jag. 

Listan är lånad från 




Mitt liv är så färglöst

10/10 möjliga till dem rubriken när det kommer till mitt liv just nu. Den ända jag gör att sova sen jobba sen sova sen jobba. Och de pågår ända fram till den 1/1. Efter de tar jag jullov och åker till Linköping! Så därför dessa tråkiga, rätt så sällan inläggen... 

Men nyårsafton närmar sig och 2014 står på glänt. Nyårslöften ska sättas och det nya året ska bli bättre än de föregående. Ungefär så. Hahah nej men jag är sjukt taggad på nyår! Kommer bli en bra kvälk trotts jobb både nyårsafton och nyårsdagen. 
Har ni jobbat på några nyårslöften? 
Usa sommaren 2012

Spanien sommaren 2013

Nageltrix


Mina naglar ser nästan konstant hemska ut och flisar sig och är allmänt fula. Så nu ska de förhoppningsvis fixa sig med detta... Ha tålamod Anna, ha tålamod!

Bloggtips?

Sådär, nu har jag äntligen kommit hem efter ännu ett arbetspass och nu är jag hungrig som en tiger! Bara ätit frukost idag.. Ajaj Anna, inte slarva så med maten!! Och på tal om slarv så saknar jag att träna.. Blir så trött och orkeslös och "deppig" av att inte göra de. Att träna höjer både humöret och orken. Dessutom mår man ju bra och böir lite extra snygg av det oxå;)  Men fick en grym julklapp av A&H iår! Ska testa ut ett par löparskor anpassade efter mina fötter och min löparteknik. Så det kommer bli skitkul att löpa i vår/sommar ute och inte bara nu inne på bandet..! :D 

Har ni föresten några bra tips på läsvärda bloggar? Måste komma in i bloggandet igen och då känns det ju ypperligt att hitta några bra bloggar att titta in på! Nå, några tips? Ikväll ska jag oxå svara på alla era kommentarer som inte ens blivit godkända 2 veckor bak... Sen mysa och kolla nån tecknad disneyfilm! Ha en bra kväll<3 




Dan efter dopparedan

Hej på er! Jag hoppas att ni alla haft en mysig julafton och att ni är nöjda med gårdagen. Det är i alla fall jag. Jag hade en supermysig julafton.
Vi åt grötfrukost här hemma sedan drog vi oss upp till Stockholm och till Ann och Hasse där vi åt jullunch, såg på Kalle, fikade, julmyste och öppnade lite packet. De flesta var till Ann och Hasse då familjens paket låg kvar hemma under granen. Dom öppnade vi senare när vi kommit hem. Vid 21 ringde vi upp familjen Larsson och så åt vi lite mat, spela kort, snacka, skratta och sen drog vi barn ner till dom och de vuxna stannade kvar hos oss. Att träffa Larssons på julafton har blivit lite som en minitradition och det är alltid lika kul! Det blir liksom som ett extra roligt avslut på en fin julafton.
 


Åter igen hoppas jag att ni alla hade en mysig Julafton och att i får fortsätta mysa med vänner och familj några dagar till. Jag påbörjar nu mitt jobbMarathon som håller på fram tills den 2/1 då jag går på mitt jullov typ. Haha tät flicka här! Ha en bra dag! Kram
 

GOD JUL





Ångest

Hej på er! Vet inte riktigt vart jag ska börja... Får väl helt enkelt förklara hur allt ligger till, eller legat till. Nu börjar det lugna ner sig.
Som jag berättade i början av månaden så har mitt liv vart extremt fyllt med händelser den senaste månaden att bloggen skulle prioriteras mindre och ja, det är precis det som hänt. Sista två veckorna i skolan var hemska och samtidigt hade jag lucia och jobb. Jag orkade helt enkelt inte tänka på bloggen så jag bestämde mig för att sätta bloggförbud! Hade såklart tid åt att blogga på kvällar och så men jag behövde verkligen koppla bort allt då och bara koppla av och sova. Så då var det bäst att göra såhär! Just nu ligger jag nerbäddad i min nybäddade säng men mina nyinköpta lila beats by dre hörlurar (japp ni läste rätt!!! Jag köpte mig en julklapp och jag älskar den!) och hade tänkt berätta lite för er om hur mitt liv flytit på under de senaste veckorna jag vart frånvarande här.
 
Lucia var riktigt slitigt för lilla mig men jag kan bara säga en sak, WOW. Wow vilken upplevelse. Det var bara såå värt allt resande och alla träningstimmar. Och det var verkligen något speciellt att få lussa på sjukhuset. Både väldigt väldigt jobbigt men också så otroligt uppskattande och givande. Vi både log och skratta efter det. Vi åkte runt på 19 olika ställen och allt gick superbra och jag har fått lära känna några grymma tjejer verkligen!
 
Julen kommer med stormsteg och i övermorgon är det äntligen julafton! Alla julklappar är äntligen inhandlade och jag är nöjd med alla inköp faktiskt. Igår träffade jag Frida och vi böt julklappar med varandra och skrattade massor! Av henne fick jag boken "Femti nyanser av honom" och jag har redan börjat läsa den. Den verkar faktiskt riktigt bra! Jag jobbar ju som sagt ungefär varje dag detta jullov. Är ledig på julafton sedan är det jobb varje dag fram tills den 2/1. DÅ, då går Anna på jullov i några dagar heheh...  Vi får se hur det blir med träningen dessa veckor. Får väl köra igång ordentligt sen igen till skolan börjar.
 
I övrigt så är jag väldigt trött men samtidigt väldigt nöjd med allt jag åstakommit. Grymma resultat i skolan, jag mår bra, jag har klarat av lucia, jag har ett jobb, jag har vänner och jag har en grym blogg som jag älskar att skriva på! Jag måste bara finna den där grymma motivationen igen! Men det känns bra att iallafall vara igång med detta nu igen. Nu säger jag godnatt och Glad Fjärde Advent på er!

Dagens lucka

Vi kör ännu en gång 100 situps! Abs here we come!! 



Till Mina Krigare

Livet kommer någon gång att få dig att tveka. Tveka på dig själv och på allt du gör. Allting kommer kännas hopplöst och meningslöst. Tårar kommer rinna, blod flöda, drömar dö, hjärtan krossas och ytterliggare mer tårar kommer att rinna.

 
Men till er mina krigare, till er vill jag bara säga att ni kommer klara det. Krigsresan må vara lång men någon dag kommer den att vara slut och starkare än någonsin kommer ni då att vara. Ni får aldrig ge upp. Ni får aldrig sluta bry er. Ni får aldrig somna in. Ni får aldrig svika mig. För jag kommer aldrig svika er. Mina Kära Krigare.

 
 

Jag är faktiskt människa

Hej alla! Nu kan jag slappna av lite för igår gjorde jag nationella proven för matte 1c. 
Och det kändes rätt bra faktiskt! Jag avslutade iallafall dagen med ett starkt benpass. Eftersläntarna av de tar jag bort just nu, på bandet. Riktigt skönt att gå bort träningsvärken! Jag börjar inte förns 12.45 så ska ta och gå milen sen slakta magen om jag hinner! "Dagens lucka" igår kom aldrog upp och jag vet faktiskt inte varför. Så idag KÖR VI 200 REP. Woho! ........
Fast nej det skulle faktiskt bara göra mer skada än nytta så det ska vi absolut inte göra! 

Men idag tycker jag vi köttar 100 rep på sidoplankan "upp och ner"! Bilden är rätt dålig men hittade ingen bättre just nu. 



Triceps med en glimt av bröst

Idag var det alltså triceps och bröstmuskelaturen att få darra lite och ja, det gör dom! Fick knappt av mig kläderna efteråt för att det var så ansträngande haha! Fanns även en plats kvar på 30-20-10 så körde det som uppvärmning. Körde verkligen slut på mig redan där! Dagens pass hade jag fokus mest på triceps och tog bröst mest som en sidomuskel av dagens pass. Att jag nu inte längre har känsel i övre armpartiet behöver vi inte prata om. MEN , ska man träna ska man f*n göra det ordentligt!
 
  • 50 smala armhävningar
  • Tricepspress KB 6 kg 3x15
  • Cross Over (Bröstflyes ungefär) 3x10
  • Bänkpress KB 3x10 16 kg
  • Triceps pushdown 3x15
  • 50 smala armhävningar
Stoppade även in några repetitioner med dips mellan varven bara för att köra slut på triceps lite extra. Det var ett grymt kul pass och nu, nu är jag förberädd inför imorgon och matte nationella! Let it begin!
 

Den här bilden passar verkligen Inte in på mig... Fattar inte riktigt hur folk kan träffat sin partner på gymmet. Jag ser ut som en gris med håret utstickande överallt så njaaa.. Tror inte jag har sån stor chans att möta min största kärlek på gymmet xD!

Jag är väl inte som alla andra

Hej! 
Har precis kommit hem från skolan och stannade även och handlade mat på vägen hem. Frågade typ alla i klassen vad jag skulle äta med ingen kom med ett bra föeslag.. Förutom Olimpia som sa keso och då bestämde jag mig för att äta en av mina favoriter. Nämligen, som ni troligen vet, lax, avokado och keso. Det är så underbart gott!! Sen att ingen annan 16 årig människa på denna planer gillar det är ju en annan sak och jag antar att jag antagligen inte är som alla andra hehe.. ;D Nu ska jag kolla igenom övningar till dagens pass. Puss och kram! 




Dagens Lucka!

Idag mina vänner ska triceps få vakna till ordentligt! Jag, kommer definitivt inte må bra i de musklerna imorgon då jag ska träna bröst/triceps ikväll UTÖVER dessa 100 repititioner... 

IDAG KÖR VI 100 SMALA  ARMHÄVNINGAR. På knä, på bänk, på bosoboll.. Hur du väljer att föra det spelar ingen roll! Men fladra inte ut med armbågarna!! Ha dom hela tiden intill kroppen annars är det en stor chans att du skadar dig! 
Gogogo!!




Dagens lucka... Ingen träning

Dagens lucka blir lite speciell. Har nämligen haft luciaträning/kröning under hela dagen så kommer inte hinna träna och då känns det ju lite knasigt att lägga ut en övning jag "gör" hundra repetitioner av. Hoppas ni inte dör av en dag vila ;)
 
Iallafall var det luciakröning idag och gud va vi var fina! Tror det lät väldigt bra också, många från publiken hade iallafall sagt det haha. Det började även snöa under kröningen. Åhh, allt var verkligen jätteperfekt!
Har ingen bättre bild för tillfället, men detta är Södertäljes luciatåg år 2013. Står till vänster om lucian på bilden. Så himla stolt över att få vara en del av detta! Vi fick även ett jättefint armband var! Så himla roligt att få något sådant som man liksom kommer kunna ha kvar hela livet!
 
Visst är det fint?!
 

K.A.R.M.A

Goddag på er denna snöiga lördag! Kan börja med att säga att denna vecka har vart kass. Inte haft turen på min sida och igår var jag riktigt nere. Min mobil har spruckit i tusen små sprickor, matte np börjar närma sig, hinner inte träna, luciaträningar, SL vill aldrig funka när jag ska nånstanns, Henke kunde inte komma hit på grund av snön osv osv. Massa andra smågrejer som helt och hållet gått fel denna vecka... Min karma är något otroligt låg just nu alltså... Iaf , idag är det en LUGNT lördag som står på schemat med massa plugg och bara massa mjukiskläder. Imorgon är det Luciakröning. Det ska bli himla kul och hoppas det blir jättefint! 

En liten lördags-boost såhär på förmiddagen!

Dagens Lucka!

100 lunges eller utfall, vad man nu vill kalla det! Med eller utan vikter. Kom ihåg att ha en spänd bål så att du inte börjar svanka och skadar ryggen! 



Dagens Lucka!

100 bicepacurl! Vet att det låter mastigt men gör inte alla på samma gång. Sprid ut dom lite under dagens lopp! :D 



Dagens Lucka!

Jumping Jacks , minst 100 st! 



~Det Är Då Man Säger Att Underbart Är Kort~

Vet inte riktigt hur jag ska skriva av mig detta och jag vet heller inte om ni kommer läsa det. Men det här är som min dagbok så nu får det bli så...
Som jag berättat förut så har denna höst gått så otroligt fort och jag är nästan konstant glad! Vilket jag verkligen gillar. Känner hur jag lyser och sprider glädje överallt och jag mår bra av det. Men hela tiden saknas det något i mitt liv och det har vart som en tickande bomb inom mig. Idag tror jag lite av den bomben exploderade. Vi satt i matsalen och en tjej frågade om jag red eftersom hon såg min bakgrundsbild som är på mig och Gisza. Så pratade vi en liten stund om det och de var då jag verkligen Verkligen insåg hur otroligt mycket jag saknar det.
Ridningen och Gisza.
Jag saknar alla sena kvällar i stallet. Jag saknar att få träningsverk av ett Ridpass. Jag saknar att rykta bort allt damm och jag saknar att kratsa hennes hovar. Jag saknar helt enkelt alltsom har till saken att göra. Hela dagen har vart en stort jäkla fall ner i ett svart hål och har vart på gränsen till tårar hela dagen. Måste kämpa, håla ut!
 
Åh det är så svårt att skriva det här... Vet inte riktigt vart jag ska börja och hur jag ska göra.. Gisza kanske inte behöver mig shit vad jag behöver henne. Kanske inte varje dag men mer än aldrig. Att kolla på alla bilder gör ont i mitt hjärta och det är svårt för ig att inse att det aldrig kommer bli så igen. Tårar rinner och orden kommer inte riktigt ut rätt just nu. Jag är lycklig och jag mår bra. Men det är hela tiden någonting i mig som saknas. Den andra halvan av mig som jag levt med i 3 år är i göteborg just nu. Jag kommer inte ens ihåg hur hon luktar eller hur det känns att sitta på hennes rygg längre... Jag vet att inget håller för evigt men mycket borde göra det. Känner att jag inte riktigt har lust till någonting just nu. Inte ens till att le, och de gör jag annars typ konstant.
 
 
 
 

Lucka 3

Idag mina vänner kör vi lite kondition och bålstabilitet, 100 mountin climbers! GOGOGO!!
(Varannat ben)

Pumping Blood

Tjenahej!
Idag har vart en hemsk dag på lite olika sätt men samtidigt en väldigt bra! Skolan gick sådär och jag fick nästan ett sammanbrott på grund av att jag nu förstår hur mycket plugg jag har framför mig. Har så otroligt stressad över NP i matte om en vecka. Även fast det gått bra på proven hittills så känner jag mig osäker eftersom det är nationella... Känns så seriöst liksom. Usch! Varför utsätta oss elever för sådan stress?!? Sen har vi massa annat men de tänker inte jag sitta och tynga ner er med! Den har även vart väldigt psykiskt jobbig för att min kompis hade en otroligt jobbig dag. Tårar från henne osv. Vad det var tänker jag inte ta upp här då det verkligen Inte är något trevligt att prata om! Så direkt efter skolan gick vi och fikade på Espresso House. Tjejsnack i 1 1/2 timme, snacka om behövligt! Och efter det, ett riktigt jäkla benpass på gymmet. Fokuserade bara på bakre delen och rumpan idag. Inge framsida alls. Om jag kommer ha ont i min lilla rumpa imorgon? haha OHJA!

Men ja, nu kallar läxorna och de suger men ja, what to do xD Ha en fortsatt bra kväll alla!
 

2 luckan

Idag kör vi 100 valfria squats! Let's go! 



Första luckan

Jag vet att det var första advent igår men jag har haft fullt upp. Så från och med idag och ändra fram till jul kör vi! Och såklart har det något med träning att göra ;) Vi ska nämligen köra hundringen av olika övningar varje dag! För er som inte har koll på vad hundringen betyder så är det alltså 100 repetitioner av en och samma övning. Det ska riktigt svida i dina muskler! ;) 

Dagens övning att kötta 100 ggr är..... 
CRUNCHES! 



Allt kan hänga på en tunn liten tråd

Kroppsideal... Hur ska du se ut egentligen? Tränar jag för mycket eller äter jag för onyttigt? Äter jag för lite eller tränar jag för lite?
 
Min motivation är på topp, jag ser hur jag varje morgon får nya former och mer detaljer på min kropp. Jag skulle vilja säga att jag skiter i vikten i nuläget. Förut var mitt mål att tappa VIKT. Skit samma nu, jag vill må bra och bli glad av att SE resultat på mig. Både psykiskt och fysiskt... Jag mår så otroligt jäkla bra av att träna. Den här hösten har jag vart gladare än någonsin. Men hela tiden, någonstans där inne finns det spöken. Spöken som kan spöka till det oavsett hur jäkla pepp jag är på livet. Men så länge jag får stöd av alla runt om mig och blir motiverad så håller dom sig där, djupt där inne.
 
Jag tror alla som tränar (andra aktiviteter också såklart) vet hur viktigt de är vad folk gör och säger till dig. Jag har folk i min närhet som säger att jag är SJUK.. Att jag blivit besatt av träningen och att jag skadar min kropp. Sen har jag folk i min närhet som frågar om jag verkligen tränar? Dom ser ingen skillnad osv.. Ursäkta mig men BULLSHIT. Sånt kan ni hålla för er själva tack. Jag är seriöst inte intresserad av era åsikter. Har ni inget bra att säga så kan ni vara tysta. Är det något jag undrar över eller tvivlar på pratar jag med människor jag känner mig trygg med och som jag vet alltid säger sanningen. Och får man höra något negativt drar det ner motivationen på en gång. Finns inget som drar ner en så mycket som andra människor och deras åsikter.
 
Jag kommer iaf aldrig låta någon plocka fram de där spökena på riktigt. De kommer säga buu ibland, oftast tack vare människor i min omgivning. Men Jag vet egentligen att jag är påväg att bli så jäkla grym.
What doesn't kill you makes you stronger
 
 
 
 

English is the word

Godmooorgooon!! 
Jag ska bege mig mot jobbet nu och sen blir det plugg resten av kvällen, på engelska. Vi ska hålla ett föredrag om ett ekosystem och hållbar utveckling , på engelska. Så ska sitta och nöta in så mycket av det jag ska säga som möjligt. Det är så sjukt många svåra ord med haha! Hade ett inlägg på kö men de verkar inte ha publicerats så får kolla på de när jag kommer hem ikväll. Kram, hoppas ni får em bra söndag!


RSS 2.0