29 Augusti-Just hemkommen.

Hallou^^
Hoppas ni läst texterna om Frida och Alexandra. Texten om mathilda kommer imorgon kväll:)

Precis kommit hem från stallet. Jag och Gisza tog oss en lungn barbacka tur i skogen. Haha ja Gisza själv i skogen= MAN MÅSTE VA PÅ SIN VAKT;) Ja asså hon kollar värkligen överallt! Imorrn blire dressyr i padocken. Hoppas någon kan ta ett kort när hon går som bäst så kommer den ut här på bloggen sen.Haha den sista är grym! Ser ut som att hon ska gå till attack.

Kram


29 Augusti-Alexandra Plate

Alexandra Plate-Bästisen långtlångt bort. Den där riktigt söta braiga tjejen som man bara inte kan bli arg på. Vi har också känt varandra ett tag. Ändasen vi träffades så har vi haft roligt. Våra mammor träffades när vi va väldigt små, inte änns ett år gammla. Vi skapade något då, ett vänskapsband som aldrig skulle glömmas bort!

Men du flyttade och vi förlorade kontakten. Något jag skulle komma att ångra. Men något jag kommer ihåg är det där samtalet för ca 4 år sen. Känslan av att äntligen få höra din röst. Vi kom inte riktigt ihåg varandra men när vi pratat ett tag var det helt klart. Vi hade inte glömt bort varandra efter 4 hela år ifrån varandra. Och det måste ju betyda något. Att jag och hon, världens sötaste bästis du någonsin skulle kunna tänka dig inte hade glömt bort varandra. Efter 5 år så hörde vi varandras röster och känslan kan jag fortfarande komma ihåg.

Och efter det där samtalet skulle vi få många minnen tillsammans. Den första kramen var något jag Altid kommer komma ihåg! Första gången vi träffades på 5 år. Det var bara en natt. Men en natt jag föralltid kommer ha i minnet. Saknaden efter dig kan ibland bli hård. Det gör iblan ont att inte ha dig här i Nykvarn. Men jag vet att du alltid finns där ute. Och jag vet att vi snart träffas. Att ha världens sötaste och snällaste bästis en bit ifrånsig kan göra ont, men känslan av att träffas går nog inte att beskriva. Det bildas ett speciellt band mellan såna tjejer. ett band som ALDRIG , aldrig kan brytas!

Du fyllde 14 och jag kunde inte komma. Trodde du ja. Helt plötsligt flög jag ut ur er bil och din min, haha gud va du blev rädd. Den helgen hade jag så otroligt kul! Och vilka kompisar du har där borta.

Alla dagar med dig är några av de bästa dagarna i mitt liv. Och dom får jag ha roligt med dig-Alexandra plate.

En av tre halvor som håller ihop mig:*

 

 


28 Augusti-Frida Eriksson

Frida Eriksson-Världens bästa bästis!
Våran resa började när våra mammor började umgås. Alltså på sjungagunga. Vi sökte oss alltid till varandra och vi viste redan då, innan vi kunde gå lr prata att vi skulle hålla ihop i vått och tort!

Vi träffades inte så ofta och vi hamnade inte i samma klass. Men våra första år tillsammans, som små söta flickor som älskade sina mammor hade vi skapat ett magiskt band mellan oss. Det gick inte att brytas och därför så behövde vi inte träffa varandra så mycket för vi visste att den andra alltid fanns där.

När vi väl träffades så rann tiden iväg. Vi hade Så roligt och jag verkligen älskade dig! Du va värkligen en sån kompis som alla små tjejer önskade sig!

Jag älskade dig och det gör jag fortfarande! Sen så kom tonåret. Tiden hade gått fort men nu kom ett fantastiskt besked. Jag skulle få gå i 7a MED Frida Eriksson, min bästis. Världens bästa bästis skulle gå i min klass. Tänk att jag skulle få träffa henne Varje dag ända tills vi gick ut nian.

Men året gick fort. Nästan för fort! Vi hade haft så otroligt roligt. Ävemn lite tårar hade trängt sig på. Jag hade haft att helt år med världens bästa bästis i min klass. Men nu var det gags för skolavslutning. ett år med bästisen var en engång över. Några dagar innan så åkte vi in till stan för att kolla kläning. Och vad händer? Jo, en av oss hittar en otroligt fin kläning som båda testar. 20 minuter senare ligger två likadana otroligt fina vita kläningar i en påse som skulle bäras av två av världens lyckligaste tjejer den 16 Juni 2011.

Sommarlovet kom och vi träffades inte så mycket i början. Men de två sista veckorna så var vi på ett av världens bästa ställe, TILLSAMMANS!

Det var två av de bästa veckorna i mitt liv och jag spenderade dom med världens bästa bästis-Frida Eriksson

En av mina tre delar som håller ihop mitt hjärta!:*

 


28 Augusti-What would I be without you.

Vänner-Ja vad är det för dig?
För mig är det något jag inte klarar mig utan! Något jag MÅSTA ha. Att träffas och bara umgås är något av det bästa jag vet. Jag har speciellt tre stycken som håller ihop mitt hjärta. De tre otroligt underbara tjejerna som jag Aldrig kommer släppa greppet om. Om någon av dom skulle försvinna skulle inte mitt hjärta vara helt längre, det skulle saknas en bit och den bitten skulle aldrig kunna fyllas av något lr någon annan!
Dessa tre tjejer har jag känt olika länge men jag har otroliga minnen med d alla tre!
Och eftersom denna blogg handlar om Mig och Mitt liv så måste jag få med det nästan viktigaste i Mitt liv.

Frida ErikssonAlexandra plateMathilda koskela

Jag ska skriva en story om våra liv tillsammans. Ett i taget så ni läsare oxå får lära känna dessa otroligt underbara delar av mig!

JAG ÄLSKAR ER.
28 Augusti-Granngården

Sitter framför datan nu på förmiddagen innan jag blir upphämtad av Fanny. Vi ska först till granngården sen blire stallet en snabbis för mig:) Känns lite segt eftersom jag inte räknat med det idag med blir ju ett kort besök så det fixar jag! Sen blire att träffa bästa cheyen och vi drar ut på en löparrunda senare iväll oxå.
En rätt så busy day så vi får se när inläg nr 2 kommer. Men det kommer, de lovar jag er! :)

Kram

12 Augusti-Let's go!

klar så nu åker vi:)

27 Augusti-50-årskalas

Suttit och fixat lite vid datan och skrivit lite mejl och svar på komentarer. Nu blire att fixa sig inför min farbrors 50årsfest. Det blir jag pappa och mamma som åker.

Kram


Kollat på film och nu vet jag inte riktigt...

Kollat på film och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Men in i rummet och lyssna på musik iaf:)


26 Augusti-Now it's up and running

Hallou!
Skolan har värkligen börjat! nästa vecka 3 läxförhör och om veckan efter det första provet. Sen kommer det två prov till efter det som vi vet om nu-.-" Jaa åttan va det.Men ändå kul att vara tbx och träffa alla underbara och såklart klassen;) Haha tror jag nästan saknat alla! Haha^^
Hur har era första skoldagar varit?:)

Stallet igår blev väldigt sent så orkade faktiskt inte blogga igår:/ Men nu ska jag se film men slänger in ett till inlägg senare ikväll så håll utkik;)

Puss:*

24 Augusti-GISZA!!

Hallou alla!
Hoppas ni uppskatade bildbomben jag bombade er med ;) Tycker ni jag ska starta en frågestund här på bloggen? Isåfall är det upp till er att kommentera att ni vill det så kör jag igång.

Och herregud,
Jag har helt glömt bort att berätta för er att jag fick ett JA! Så gisza är halvt min nu kan man säga;) Så stallet varje nästan varje dag för mig förutom när fanny kommer hem på helger och sånt. Kan va rätt bra så jag får lite annan tid. Då kanske inte Frida blir lika ledsen... hah.

Jaja nu ska jag väl ta och chilla lite vid datan medans man iinte har några läxor. Första skoldagen va ju igår och idag började lektionerna. So-prov om två veckor och massa engelska test nu framöver... Bara att ta med ett leende så ska det nog gå bra. Börja ju åttan så vi är första årskursen som blir betygsatta med det nya betygsystemet. Snacka om att vi hört det där typ 10 gånger idag! Haha aa iaf vi får väl se hur det blir. Låter bättre än det gamla iaf :)

Puss:*

23 Augusti- Jaja hur ska man förklara det här...?

Vart borta ETT TAG nu och hur ska jag förklara det? Jo med en bildbomd :D
Japp BILDBOMB!!

Är på landet med frida:D imorrn blire grön...

mms_img19067 (MMS)

Är på landet med frida:D imorrn blire grönan:*


7 Augusti-Hon kom, hon åkte :(

Hallou^^
Sitter med Alexandra och vi har typ nästan precis vaknat. Blev Sent båda kvällarna/nätterna så vi va rejält trötta:P

Igår hoppade ja gisza och det gick helt okej :)

Uppdaterar senare puss :*
(Förlåt att jag inte sa vem som vann veckansblogg tävlingen men meddelar senare ikväll<3)

Upp med tuppen idag me. Men vad gör man in...

mms_img19088 (MMS)

Upp med tuppen idag me. Men vad gör man inte för att få träffa alexandra?! Men innan åker vi och fodrar myran<3 ÄLSKAR MINA SKOR!:D Puss:*


4 Augusti- Lyssna och njut;)


4 Augusti-Do it!

TACK emilie för nya headern!! Vad skulle jag göra utan dig;)

Kolla in på hennes blogg och läs lite vetja^^

http://thegrahss.blogg.se/


4 Augusti-Imorgon kommer Alexandra:DD

Hej alla läsare:)

Kommit hem från stallet för inte så längesen efter att ha sovit där^^ Målat har jag oxå gjort. Elmirah va halt igår fast idag va hon ba svullen och lite varm... Framsteg;)

Och imorgon kommer äntligen Alexandra!!:DD Gud va jag har saknat henne och det ska bli grymt. Kommer bli ett bra slut på den här sommaren.
Usch, sommaren är ju snart slut ju:(((( FY BLÄÄÄ. VILL INTE HA VINTER!</3


Och eftersom bara en blogg anmält sig till veckans blogg så förlänger jag tiden tills på lördag. Så anmäl er NUU!!
Puss:*
Kommer typ dö åt sömnbrist. Upp tidigt igå...

Kommer typ dö åt sömnbrist. Upp tidigt igår,snacka i telefonen med oscar till vet inte vad klockan va,upp tidigt nu för att åka till stranden igen,sova i stallet inatt, alexandra kommer på Fredag. :D Japp LITE sömn! Puss:*


2 Augusti-:DD

Hallou!!
Det här är inte kul för ikke hästgillare men eftersom hästar är en del av mitt liv och bloggen handlar om mitt liv så får ni läsa det iaf^^

Brevet va om att jag troligen kommer bli halvfodervärd på Gisza. Min medryttarhäst:D Då hennes ägare börjar gymnasiet och bara kan ha med sig en häst.(Hon har två)
Men det blir som om jag är fodervärd fast jag betalar som en halvfodervärd... Lite snörrigt jag vet;S Och Jag blev så otroligt GLAD!! Trodde jag typ aldrig mer skulle få träffa henne efter 16 Augusti. Men ikke. OM nu mamma och pappa godtar det här iförsig. Fast jag är en bit på väg och det skulle inte bli Så mycket dyrare än vad det kostar med min ridning just nu:DD Så det är ett STORT +!!

(Mobba inte minerna-.-")


Världens finaste ponny!
Puss:*


2 Augusti-.

Nu stallet sen berättar jag :D

Fått tbx lite färg idag iaf^^ Hoppas ni haft en bra dag. Vad har ni gjort?<3

Puss!

2 Augusti-Mejlet har kommit...:DD

Nu har mejlet kommit och jag kan kommer avslöja vad det handlar om i eftermiddag eller när jag vart i stallet. Har nämligen hand om Fannys Båda hästar tills på måndag:D

Men nu ska vi åka till någe bad... Fråga mig inte vrf så tidigt-.-"
Puss:*

Natti:*

Natti:*


1 Augusti-Fixar lite bara...

Följ min blogg med Bloglovin

Puss :*

1 Augusti-Veckans blogg?!

Min blogg växer för varje dag som går och får bara högre och högre statestik:D Och det är tack vare er, alla underbara läsare!<3

Så nu kommer jag börja med veckans blogg, frågestunder och massa annat skoj^^Reglerna är enkla:
Kommentera i det här inlägget att du vill vara med och tävla om att få bli veckans blogg.
Sedan väljer jag ut 2 finalister på Torsdag som ni läsare får rösta på. Vinnaren utses på Lördag:)

Större chans att vinna:
Länka till min blogg i ett inlägg där ni skriver att ni är med och tävlar här på aeap.blogg.se
:D

Hoppas ni vill vara med!!
Puss :*

RSS 2.0