HELA JÄVLA LJUNKAN TAR ÖVER KATEDRAAAL

Nollning igår, askul.. Avundssjuk anna?


Måste ta tag i detta nu!

Hej på er!
Det var otroligt skönt att få sova ut i sängen min. Trotts att jag kom hem vid halv 4 haha men hade nog sovit så länge ändå. Sängen och jag har ju tid att ta igen för vardagarna då jag är i stockholm. Iaf så måste jag ta tag i alla Giszas grejer nu... Göra rent, fota, sätta pris och lägga ut för säljning. Lite sad men det måste göras helt enkelt. Ni får ha en bra dag!

Hemma <3

Änteligen!!! Hemma.
Vi ska äta grillat dessutom så ska bli himla gott. I helgen ska jag bara vara hemma och pyssla lite med endel saker jag måste ta tag i samt jobba 07-14 på söndag. Så en skön hemmahelg helt enkelt. Och imorrn ska jag såklart sova ut i min underbara säng. Äkta kärlek!


Snell Hest Sökes

 
Seriöst nu börjar jag få lite halvt panik... MÅSTE HITTA EN HÄST ATT RIDA! Måste få tbx min bålstabilitet, de grymma benmusklerna och inte minst få tbx känslan på hästryggen igen! Så nu ska jag sätta mig och kolla igenom massa annonser, skriva en annons och hålla tummarna. Klarar inte detta länge till. Snart börjar jag ridskola igen alltså... Allt för att få rida igen! Gym är mycket av mitt liv men inget slår ridningen! Behöver min egna terapi i stallmiljön!
 
Miss this sooo much!
 

Tja

Jag ljög inte, bara var upptagen med att "se på film" med en nära vän.. Så det så.. Och jag tror dig inte, tror bara att du ljuger om det där inlägget för att irritera mig och göra mig mer nyfiken på vad det var.. Så det så. Biatch
Iaf så har jag haft nollning idag och det var askul! Puss


Träning och BM

Godkväll i stugorna!
Träningen på sats gick bra. Körde ett bröst- och axelpass. Kommer ha sådan sjuk träningsvärk då just dessa muskelgrupper är sjukt svåra att stretcha ut. Men älska träningsvärk ju! Fick även prata med en kille där om hur jag ville lägga upp träningen och vad jag ville få ut av det. Så han skulle ringa min mamma och sedan skulle jag dit på måndag för att fixa kort osv. Väldigt bra och seriöst att dom faktiskt tar sig tid att ringa mina föräldrar! BRA kundbemötande. Så det blir sats för min del ett tag framöver.
 
Har även läst lite om den så kallade Balsammetoden. Någon som har erfarenhet om just den? Det innebär iallafall att man slutar tvätta håret med shampo då shampo torkar ut hårbotten. Efter 1-3 veckor har håret oftast fått bättre lyster, följsamhet, mer glans och mindre stipighet osv. Ifall jag börjar med detta blir det nog inte förns senare i höst när solen inte ger samma näring till håret. Ha en bra kväll! 

Mornings is my love

Lugnt morgon!
Skönt att gå upp i tid, ta på sig träningskläder, komma hem i tid, äta en god frukost och nu kunna blogga lite innan skolan. Dessa mornar älskar man ju bara livet!
Ikväll ska jag förhoppningsvis testa träna på sats. Lite dyrare men dom har ett speciellt träningsprogram just nu som jag skulle vilja testa och som ingår i priset. Vi får de vad jag tycker och vad mamma och pappa tycker såklart. Gillade NW väldigt mycket och det var ett riktigt bra pris så har lite beslutsångest. Meeen man kan ju alltid byta gym efter vintern eller liknande beroende på! :)
 
I skolan blir det Matte, förhoppningsvis engelska och sen idrottslektion i 2 1/2 h timma. Yes sköna lektioner! Nu ska jag bege mig mot tunnelbanan och innan skolan prata med dom på sats. Ha en bra dag!
 
 
 

Liar Alex!

Seriöst... Denna app kan gå och ta sitt lill liv! Skrev nyss ett lååångt inlägg och ska ta en bild till det. Nej men DÅ SKA HELA PROGRAMMET STÄNGAS NER OCH HELA INLÄGGET FÖRSVINNA....

Jag som hade ansträngt mig för din skull alex... Och vad hände med den Å kallade bloggrapen nu höll på med?;)

Iaf så sitter jag här och ska skriva ett inlägg för andra gången och försöka få det lika bra som de senaste som försvann.... Iaf har mitt liv vart väldigt awesome så inte hunnit uppdatera bloggen. Sorry alla fans... xD
Nuuuu sitter jag iaf här efter en helg med massa jobb och goda nyheter, med träningsvärk från gårdagens boxningspass och dagens bio + kvällsplugg. Och mår lite bättre över att ha bloggar igen. Men nu ska jag fortsätta plugga. Plugga plugga plugga matte :D..xD
Imorrn blir det gym innan skolan sen bodycombat på kvällen. Like a boss (h)


Kort dag!

1 och en halv h i skolan. Funkat för mig såhär en fredag innan jobbhelg! Nu ska jag äta lunch och vid 4 blir de CXWORK på gymmet:D


Bra början!

Klockan ringde idag på halv 9. Såg då att skolan smsat mig och första lektionen var inställd på grund av sjukdom. Så det vara bara att somna om. Nu sitter jag ute på balkongen med en kaffe och havregrynsgröt. Hur underbart?!
Vid 12 börjar biologin så de är absolut ingen stress här inte!


23 timmar sen sist, upps

Vet att uppdateringen suger och att de blir typ max ett inlägg om dag men lev med det :D
 
Idag har jag shooooppat. YEAY! Kanske kan få upp bilder på det , kanske. Men blev mycket vinrött och två svarta byxor. Imorgon börjar jag tio i tio så hoppas på att kunna sova ut ordentligt för sen jobbar jag hela helgen. Fast börjar 12 på måndag så de är ju luuuuugnt ;)
 
Blev ett kort pass på gymmet idag. 30 min cross sen ett vääldigt kort men intensivt benpass med fokus på rumpa och baksida ben. Ordentligt med stretch efter de men kommer troligen lida imorgon trotts de. Men vad vore träning utan träningsvärk säg. SOm en jul utan julgran kanske... 
 
Söta Gisza pissa!
 

Workout

Tränat. På ett gym igen. Äntligen.

30 min intervaller sedan rygg och mage. Kände av gymmet lite. Känns bra men behöver gå igenom allt och lära mig alla maskiner så får väl typ boka in nån slags genomgång. Finns ju att fixa så de blir nog brabra! Super glad tjej säger godnatt till denna underbara dag!


Schemat

Halloj!
Dagens aktiviteter i skolan var att sitta stilla på en stol, gå igenom skolans alla regler och policys och få inloggningar till schoolsoft, kolla scheman få skåp osv. MYCKET information alltså. Schemat är typ helt underbart och kommer inte ihåg om jag berättade det igår med vi kommer inte läsa varken kemi eller fysik nu i ettan. Utan satsar stenhårt på matten för då blir det enklare med de andra två ämnena sen i tvåan och trean. Såklart blir det matte resterande år också men SKÖNT och SMART upplägg av atletica!!
 
Vart och fixat så jag får en gratis provvecka på gymmet. Gillar jag det, köper jag kort. Dom har ju alla pass jag vill träna och ett av deras gym ligger 100 m här ifrån så rena rama kapet ju. NU ska jag snart äta god fisksoppa lagad av ann sen ska jag dra till gymmet och spana runt lite och känna på. Imorgon -Första riktiga skoldan!
 
 

För jag ser hur du ser på mig

Idrottsdagen med skolan var grym! I början var jag, Johanna och Marcus lite negativa till detta då typ ingen i nya klassen pratade med varandra. Men i slutet av dagen var vi ju faktiskt som en klass och vi taggade tillsammans. Speciellt kul var det att möta na12 i handboll. Vi var ju liksom tvungna att vinna över naturtvåorna. Vi spelade i alla fall lika med dom så det var ju helt okej haha. Hela dagen avslutades med stafett. Alla ettor mot varandra och min nya kära klass kom tvåa eller trea. Vår mentor kunde inte riktigt memorera det så pass länge.
 
Dagen har vart väldigt bra i övrigt! Var på stan och tjuvkikade på vad jag ska köpa på torsdag och sen drog jag och handlade massa god mat som jag ska ha här i lägenheten. Köpte bara massa nyttigheter OCH fick det ända under ett hyffsat bra pris även fast vissa grejer kanske var lite dyra. Men man ska leva lite också eller vad säger ni? ;) Nu ska jag chilla framför datorn och lite senare idol. Älskar att skratta åt idol audition! Kram
 

Flyter på bra

Dagen flyttit på bra! Klassen värkar bra dock inte lärt känna några idag då vi bara hade typ upprop. Men imorgon ska vi ha idrottsdag klassvis och mot tvåorna. Då jäklar ;)
Nu- Pendeln till jobbet och ladda med kaffe!


Nu vänder jag sida och börjar ett nytt kapitel!

Halva garderoben och jag har landat i lägenheten i Stockholm nu. Så småning om kommer de bli mer inbott av mig här men är otroligt glad att få denna möjlighet Ann och Hasse gett mig! Mer än tacksam. Verkligen!

Som sagt, imorgon börjat jag Gymnasiet. Ett nytt kapitel i mitt liv som kommer kräva mycket av mig! Plugg, plugg och lite mer plugg. Men jag ska INTE glömma bort att ta vara på dessa tre år. Efter gymnasiet är jag liksom vuxen. Ska ta vara på alla nya människor jag kommer möta, minnena, erfarenheterna och upplevelserna. Skratta le och bara må bra! Det är mina mål med dessa tre år!
Ska även ta mitt tränande till en helt ny nivå. Äta speciellt för att få ut så mycket som möjligt av min träning osv. (Mer om det i ett separat inlägg).

Är så otroligt taggad inför dessa år i Stockholm så det inte finns på kartan. Imorgon vänder jag sida, lämnar de gamla sidorna bakom mig och siktar helt enkelt mot stjärnorna!
Punkt slut.


Läsarfråga!

Vart jobbar du? :) får du bra lön? :)
 
Svar: Jag jobbar på coop forum i Södertälje och har jobbat där sen jag fyllde 16 år. Alltså sen i april. Mitt jobb där är att delvis sitta i kassan och delvis vara ute på matavdelningarna och snygga till, packa upp varor och hjälpa kunder. Alltså ett butiksbeträde kan man säga.
Exakt VAD jag får i lön stannar mellan mig och min chef men ja det är BRA lön för mig som 16 åring. Verkligen. Får ju desutom 50, 70 och 100 % ob lite olika dagar och tider på dygnet. Så är riktigt glad över att ha detta jobb. Även fast det kan vara lite surt att vara inne flera timmar när det har vart så fint väder som de vart denna sommar haha. Men det är smällar man får ta!
 
Bild från i maj, min första riktiga arbetsmånad där :)
 
 
 

Ännu en klapp på axeln

Ännu en riktigt BRA dag!
Jobb 7-16, 10 pallar med middag. Alltså torrvaror kom så det var att vara på golvet och plocka hela dagen. Sedan satte jag mig på cykeln och började trampa mot Nykvarn och huset mitt. Det vart riktigt varmt så det är riktig tur att det fläcktar så mycket just när man cyklar haha. När jag kom hem körde jag styrka i 20 min. Effektiv träning!
 
Imorgon är sista lediga dagen innan skolan börjar för jobbar hela helgen och sen, ja sen är det kört! För då börjar skolan. Så imorgon drar jag Johan Emelie och Nicklas till gröna lund och njuter av slutet på sommarlovet. Nu, MAT!
 

If you tell me I'm wrong..

Livet tuffar på. Idag är jag ledig och de känns för jäkla bra! Precis skrivit klart en intresseanmälan om fortsatt jobb på coop i höst. Så nu får jag bara hoppas på det bästa helt enkelt!
 
I morse sov jag ut riktigt ordentligt. Sedan la jag mig i solen en timma. NU regnar det massor och åskan är i full gång utanför. Medans jag är ledig ska jag passa på att åka ut till stallet och Gosa massa med Gisza. Så som jag saknar henne. Kommer bli tomt när hon åker 60 mil härifrån. Verkligen!
Ikväll tar jag nog en promenad och rensar tankarna om det är bättre väder. Nu ska jag kolla upp lite smågrejer på datorn inför i höst. Ha en bra dag alla!
 

En klapp på axeln!


Glass.

Lunch just nu. Ätit hemmagjord pizza till matlåda och nu ska jag ge mig själv en glass. Värd det tycker iaf jag!


I'm a happy girl

Tabata intervaller var nog bland det roligaste och jobbigaste jag gjort utanför gymmet! Det kändes som om jag tränade med någon och man blev otroligt taggad när man såg att man bara hade till exempel 2 repetitioner kvar! :D
 
Det går iallafall ut på att man först kör 20 sekunder MAXIMALT arbete av något slag. Sedan får du en vila på 10 sekunder. Detta upprepar du 8 gånger och sedan får du en längre vila på 1-2 minuter. Det som är så himla bra med tabata enligt mig är att du kan träna exakt vad som helst med hjälp av detta. Idag körde jag första en löprunda med hjälp av intervallerna. Det blev 4 repetitioner så ungefär 20 minuters intensiv intervalllöpning vilket var mer an lagom för dagsformen haha. När jag kom tbx hem körde jag två rep (repetitioner) situps. Död mage efter de kan jag ju säga er... Sedan en rep var på ett antal styrkeövningar. Körde sammanlagt i ca 1 h. Så grymt skönt att träna ordentligt igen! Saknar dock gymmet grymt mycket... Och har en aning beslutsångest om vilket gym jag ska träna på i höst. Det finns ju ett antal i stockholm. Men det jag ska fokusera på i höst är mycket kondition och därav vill jag ha ett gym med bra utbud av pass och sånt. Så tror jag bestämt mig men vi får se. 
 
Nu ska jag kolla bilderna från spanien. Dom kom i posten idag från linköping. Yeay!! :D
 

Tabata

Jobbat sex timmar idag, känns bra! Imorgon börjar jag 7 istället för 11 och slutar 15 istället för 19. Vilket oxå känns bra för då har jg hela eftermiddagen på mig sen att träna och göra nått annat. Tummen upp!
Fått brev från Atletica nu och den 19de 9.00 kliver jag in för första gången i skolan jag ska spänndera 3 år framöver. Är riktigt nervös och spänd men de ska bli skitkul ! Nu ska jag ut och springa tabata intervaller för första gången. Tror de är något som passar mig. Återkommer om hur jag upplevde träningssättet!


Du suger du suger

Jag suger jag suger.
Nej men det är skönt att bara koppla bort bloggen ibland! Vart hemma själv hela veckan och samtidigt jobbat så jag har haft å göra iallafall. Snart endast en vecka kvar av sommarlovet och jag ska jobba bort den :D like a boss


07-15

Jobbat 7-15 idag. Bara massa plock så arbetat massor idag! Skönt fast va sjukt seg hela morgonen. Ovanligt seg alltså. Efter jobbet handlade jag med mormor och morfar. Jag och Frida är hemma själva denna vecka hos mig då resten av familjen är i åre :D Så dom hjälpte mig få hem grejerna och sponsrade mig :3 så snälla är dom!


Best thing in life

Har spenderat ca 24 h i Stockholms skärgård med mina allra bästa tjejer! Och de va sjukt skönt att få träffa dom igen, samlade tsm. Vi har lagat mat, solat, badat, spelat kubb, kört 5-kamp och sovit få timmar. Sånt man bara kan göra med de bästa helt enkelt. Åhh vi har haft det så bra och de va riktigt skönt att få komma bort från allt. Puss och kram!


Allt smälter ihop

Dagarna går i ända och flyter ihop. Känns som att de ända jag gör är att jobba xD Men blir härligt sen när lönen kommer, ohja!
Årets varmaste dag idag men inte "drabbades" jag av de eftersom jag va inne hela dagen, yeay... Men imorgon är de bara jobb 07-13 sen åker jag och mina flickor ut till skärgården och ska ha de superdupermysigt! Längtar massa!!

En nerspilld jag för några dagar sen :p


Why?

Men hallå !! De ska ju regna när jag jobbar! Punkt slut.
De ska inte vara 25+ och inte ett endaste moln på himlen... Fyyy!
Aja jag hoppas att alla som inte jobbar har det bra på stranden där jag verkligen hoppas att ni är!:o
Just nu har jag lunch så sitter iaf ute men så sjukt varmt i arbetskläderna ju. 5 h jobb kvar... 2 vid frysen och 3 i kassan. De blir nog bra!
Kram


Lägger mig för att dö

I min underbara säng efter en grym dag med min familj och familjen larssons! Fram och tbx till Mariehamn med båt och efter de middag i stockholm.
Frukostbuffé, vacker kvällshimmel och spa är biler jag bjuder på ikväll. Nu ska jag sova min vackra skönhetsömn och drömma gott. Imorgon börjar verkligheten med tre tuffa dagar av massa timmars jobb. Dagar som dessa gör ju dock allt mycket lättare!


RSS 2.0