Länkning till grym insirationsblogg!

Denna tjej bjuder inte bara på inlägg om henne och hennes liv. Utan hon blanda in grym inspiration som iallafall får mig att bli inspirerad. Och dessutom är bloggen grymt fin och headern underbar! Kolla in den!
 
(Tryck på bilden)
 
 

Details for Today<3


Lycka, när det är på riktigt!

Gisza skulle flyttas ner till Linköping. Ner till Fanny och detta skulle innebära slutet för min och Giszas resa. Jag vet ju såklart att detta skulle ske nån gång, självklart! Men aldrig på detta sätt, NU. Troligen min sista säsong med Gisza. De är därför jag vart så sjukt nere den senaste veckan, typ levt i denna dimma jag snackat om. Det har vart hemskt! Och jag bryr mig inte nånstans om folk skrattat åt mig för att jag deppat så här mycket över en häst som inte jag äger. De är strunt samma! Jag och Gisza passar som handen i handsken och det ÄR svårt att skapa ett sånt band jag har till Gisza. Ridigt henne i nästan 3 år, haft henne på foder i 1 1/2 år. De är sjukt lång tid att liksom lägga i minnet som jag skulle blivit tvungen att göra. Och ibland tror jag att jag själv inte förstår hur mycket Gisza betyder för mig och hur mycket jag faktisk behöver henne och tiden i stallet. Jag skulle välja bort vad som helst för att kunna få vara där 3 h varje dag!

Men livet är ett helvete ibland och denna gång var det min tur att bli orättvist behandlad. All den tiden, pengarna och kärleken jag lagt ner skulle vara som slöseri om två veckor. Borta.Tomt. Dött. Ellet nja, kanske inte riktigt ett slöseri. För jag skulle ALDRIG ångra något av vad jag gjort för den där hästen alltså. Hon är värd allt och mycket mer därtill. Så nu var det 99% säkert att hon skulle vara borta och jag, en ledsen anna skulle få allt för mycket fritid och träna för mycket på gymmet och bli för biffig.. Haha nej skämt å sido.

99% mot 1%.

Den där lilla lilla 1%, JAG KOMMER ÄLSKA DIG FÖR ALLTID! Du ger mig chansen att faktiskt få ha min troligen sista säsong med Gisza. Hästen som skapat mitt liv, format mig och skapat den tjej som går runt i dessa kläder. Och Fanny, tack för att du förstår, tänkte efter och kanske faktiskt ändå gör det bästa för Gisza. Hon behöver tiden jag ALLTID kommer lägga ner på henne. Oavsett om de är -30 eller +30 grader ute, i vått och torrt. TACK.


Haa :D

Gud , nu är jag så sjukt lycklig! Dimman är som bortblåst, kommer inte ihåg att den vart här. Ikväll tänker jag skriva av mig. Och kanske kommer lite ut här på bloggen. Nu aka jag på utbildning sen stallet. Ha en fortsatt bra dag!


Vinn en personlig almenacka!

(Bild tagen från mohammedis.se)
 
 
Jag är med och tävlar om en personlig almenacka hos mohammedis.se, var med du också! Otroligt fina almenackor du helt själv får designa och bestämma utseende för. Himla bra! Klicka på bilden för att komma till tävlingen.
 
Vinnaren av ringen är lottad, kul att de va rätt många som anmälde sig! Ska försöka komma upp den tävlingar eller som nu, tips på tävlingar en gång i veckan eller så. Vinnaren av ringen mejlas. GRATTIS TJEJEN!

Gymnasievalet

Den 15 Februari stängs portarna för framtidens val. Och då ska du ha klart för dig vilka skolor du vill gå på. Och här tänkte jag dela med mig av de skolor jag har på min topp 3 lista.
 
REALGYMNASIET
Real verkar riktigt bra och jag tror denna skola skule passa mig som handen i handsken. Dom har ett flertal linjer att välja, allt från en äventyrslinje, teknik, smink/hår till häst och djurvård. Mitt val kommer själbklart bli djurvård med NV. Naturvetenskap kan du välja till, dock innebär det som alltid, mycket mycket plugg och senda kvällar. Men jag känner att jag inte vill välja bort möjligheten att komma in på vetrinärhögskola senare. Real finns på 14 olika orter i Sverige och är ca 100-200 elever på skolorna. Alltså blir alla elever väldigt nära varandra och det blir bra stämmning. Jag var och besökte real i Eskilstuna och detta ligger på ´mitt förstahandsval just nu!
 
Himmelstalundsgymnasiet
En skola med inriktning på antingen olika djurlinjer eller trädgård i Norrköping. Jag gillar skolan starkt och de verkar ha kontakt med otroligt bra praktikplatser runt om i landet, även utomlands. Skolan har massor med djur, till och med lamor. haha. Ínternatet jag skulle behöva på bo är bra på de sättet att man inte behöver åka hem varje helg, vilket skulle bli sjukt dyrt! Du får ta ansvar för alla måltider utom lunch själv, städning, tvättning osv. Tror detta är en STORT steg för mognad. Elever verkar otroligt nöjda med skolan och efter besöksdagen här bestämde jag mig för att jag ska söka hit. För desutom har dom en naturvetenskaplig linje med djurvård inkluderat. Vilket är väldigt ovanligt!
 
STRAGNHILDGYMNASIET
Den här skolan har jag faktiskt inte vart inne på så länge. Senast för ca 2 veckor sen som jag började kolla på den. Men den ligger i södertälje vilket innebär snabb resväg vilket är ett STORT pluss! Var där förra veckan och lärarna är sjukt bra och till och med jag, trotts att jag var med på 3 lektionen lärde mig några nya grejer. De hade en grym kontakt och ett grymt sätt att få in grejer i mitt huvud iallafall. Ska du läsa vanlig hederlig Naturvetenska/Samhälle ska du kolla in den här skolan, solklart!
 
Såklart riktar jag mig åt hur jag tycker och tänker om dessa skolor. Har ni frågor så bara att skriva. Svarar på allt bara jag har ett vettigt svar. Haha!

Godmorgon!

Godmorgon läsare! Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Sovit gott har jg iallafall gjort, dock är det surt att gå upp vid 6. Blääää!! Dagen ser väl ut som vanligt nu förtiden, skola, gym sen stall. Gisza har blivit vaccinerad så hon vila igår och idag, imorgon tar jag skritt, så får jag se på torsdag och i helgen blir det träning. Ser ut som en plan tycker jag! Ha en bra dag underbara människor!


I need that little thing

Ny vecka. Nya tag, Dock känner jag att jag verkligen är så sjukt hängig. Kommer inte ihåg vad jag snacakde med mamma om i morse liksom. Dimman blir bara tjockare och tjockare och en ny fråga har dykt upp i mitt huvud.. Denna är så sjukt stor för mig och beroende på vad jag bestämmer mig att göra så kommer framtiden förendras på olika sätt. Så vet fortfarande inte hur jag ska göra... Delar inte vad som pågår i mitt liv just nu här på bloggen förns det är 100 % bestämt hur det blir. Det ska bli bra för ALLA som är involverade. Ska verkligen försöka att vara lika glad som jag alltid brukar vara här på bloggen! Men eftersom det är en sån SJUKT stor del av mig som just nu är nere och grå blir det lite smådepp här i nån vecka fram. Men jag kämpar på! Hjälper ni mig?
 
Nu ska jag lyssna HOLLYWOOD UNDEAD och blogga lite. Tänka över mitt stora beslut och kanske kolla lite PLL senare. Kram!

Dumma elskåp..

Fyfyfyfy, uschuschuschusch...
Sämst att jag sitter här på tåget, 21.00 på en söndagkväll och väntar på att vi ska få börja rulla igen. Bläääää!! Inte nog med att jag precis lämnat Alex kvar i Linköping, nu måste jag sitta här i min ensamhet och vänta i alla evigheters evighet... Döööö brinnande elskåp ,DÖ!

Goood fruktsallad från tidigare idag. Min favorit i fruktsalladen är nog apelsin eller mango, vad är eran?


Fett skabb..


Mitt andra hem<3

Linköping, mitt andra hem! Så jag känner om detta ställe, kommer nog alltid göra. Alla minnen härifrån, shit alltså!
Tack Linköping och speciellt Alexandra med Familj för att ni gör det möjligt för mig att koppla bort allt det vanliga och älska livet lite extra! I own you!


Bloglovin

Fått lite kommentarer om bloglovinbyten. Dock har de på vissa varken vart bloggnamn eller epost med. Haha klantigt hurrni!

SÅ KOMMENTERA HÄR OM NI ÄR INTRESSERADE SÅ SER JAG OM JUST ERAN BLOGG ÄR NÅGOT FÖR MIG!


Tja

Just woke up!!!


Urladdade krafter ska tillbaks!

Nu är det helg, och när skoldagen var på 3 lektioner är man lite extra laddad! Sitter på tåget nu, ledsen Anna ska till Linköping och umgås med härligaste tjejen! Ladda krafterna inför nästa vecka. Segt kommer den bli.. Fy. Tänkte ta upp lite om gymnasium kommande vecka också. Snart dags att välja osv!


dött

Ni vet den där känslan när livet stannar upp. Inte av lycka utan av att det har gått i bitar. När man bara känner hur allt går utför och att du inte längre har varken koll på läget eller något i dina händer längre.
När jag upplever detta stannar min värld upp, dagarna går ihop i ett samtidigt som allt känns så jäkla tungt och drygt. Det är extra jobbigt att ta sig upp ur sängen och jag känner mig hängig all the time...
 
Ingen kommer någonsin vara värd detta. Inte ens min största fiende ska behövs genomlida något sånt här. När man bara går och väntar på besked samtidigt som man vet att det är slut.
Detta är slutet för något otroligt vackert och stort för mig. Jag kommer aldrig mer komma tillbaks till exakt detta liv. "Men så är det ju, livet ändras ju hela tiden".. Jo det är iförsig sant men inte på detta sätt. Detta är ALLT för stort för mig. Det kommer ta lång tid att vänja sig, förendringen kommer inte ske över en natt och jag kommer må så himla upp oh ner.
 
När sånt här händer får man inte sätta andra i lägen där du behandlar dom illa. Oavsett vad du just i denna stund tycker och tänker om dom. Och du ska också vara OTROLIGT tacksam för vad du har kvar att leva för. Även fast det i dessa stunder tyvärr ser väldigt svart ut.
För jag lever just nu i en riktigt tjock dimma där jag kan skratta för kompisar i skolan , mest för att hänga på, men egentligen har jag ingen lust att skratta at all. Jag vill bara sitta där och kolla in i min dimma, helst blunda för allt och öppna ögonen när allt är över. Slippa ha ont och slippa tårarna. 
 
Men det värsta är nog ändå när du inte riktigt vet hur framtiden ser ut. eller ja, du har ett spår du vet det kommer komma in på. Just det spåret du absolut undvikit att kolla mot. Det är inte lätt och kommer aldrig att vara det heller.
Jag hatar väntan. Det är nog det värsta. Att inte veta för hur länge allt kommer vara slut, tomt och dött. Men jag antar att jag får vänta och se. Fortsätta skratta med kompisarna och kämpa på. För jag är flickan som aldrig gav upp!
 
 

TÄVLING! Anmäl dig NU

För att vara med och tävla om ringen:

•Kommentera nedan att du är med och om du vill skriver du en liten förklaring till varför just DU ska vinna den.
•Har du blogg/Facebook länkar du till tävlingen sen skriver du i kommentaren vart du länkar den. (Detta är frivilligt men du har större chans att vinna)

Superenkelt ! Så var med och tävla nu:D (Ringen är från JC och självklart oanvänd)


Men hallå tiden, vart är du när man väl behöver dig

Snacka om fullbokad vecka... Shit

TISDAG: Skola, gymmet, Stall
ONSDAG: Besöka ett gymnasium sen drar jag antingen på ett öppet hus annars gymmet.
TORSDAG: Skola, gym (spinning/core 70 min), rida igenom gisza ordentligt i ridhuset efter alla ridskolelektioner.
FREDAG: Skola, säga hejdå till Gisza sen ta tåget mot linköping och bästa alexandra!:3
LÖRDAG/SÖNDAG: Vara i Linköping och hitta på massa grymma saker! Mer om de när jag väl är där!

Som sagt, fullt upp hela veckan. Gym 3 kanske 4 gånger bara.. Men som sagt kommer gymmet ALLTID komma efter skola och gisza. Men helgen kommer bli storslagen. Ska bli så skönt att komma bort från allt och mysa massa med världens bäste tjej! Ett litet extra plus på kanten är att jag till helgen får in lönen på kontot. Satan vad det kommer sitta fint!


Asså nej

Kolla aldrig på the notebook. Det enda som kunde pigga upp mig från min depression efteråt var att kolla på annas fail igen som hon gjorde igår..


Cha bloggen

Jag alex sitter här med käxan framför mig och inte ett skit att göra så jag tänkte säga att anna kanske ska hit nästa helg, så det ska bli jättekul! Nu ska jag hitta på något att göra.. Fucka ur låter rätt bra enligt mig! Pussar


Strängnäs

Sitter på tåget mot strängnäs, kolla upp och vara med en dag på en skola jag funderar lite på. Hoppas ni får en bra start på veckan , det ska iallafall jag ha! :D


min ängel, världens finaste, mitt allt!

Fått över 200 bilder, ja ni kommer få se dom flesta! Tack så otroligt mycket mathilda för att du plåtar minnen med världens bästa skapelse!
 
Oavsett så kommer jag föralltid vara kär i henne. PÅ RIKTIGT.

Snart så!

Snart så kommer förhoppningsvis en ny header upp här på bloggen! Mathilda kom ut idag till vk när jag slutat jobbet så fotade vi massa. Så nu har jag bilder till headern klara! De va en så himla söt, nyfödd fölunge idag på jobbet. Hon föddes inatt klockan 00 och herrejösses vilken stentuff tjej. Inte alls rädd/orolig som nästan alla föl är. Utan hon var riktigt kaxig och tog för sig. 12 h gammal och sparkar/hoppar omkring redan. Ernas nya stjärna? Vi får väl se ;)


Upp och hoppa

Påväg till jobbet. Riktigt kallt idag så jag har bullat upp med tonvis av kläder. Såklart inte samma kläder som jag har på västerkumla för det kan gå massor med smittor osv. Speciellt nu på vintern + att jägarskogen har föl och åringar som är otroligt känsliga! Nej, nu ska jag arbeta och slita som den lilla myran jag är. Haha vi hörs!


Upptining...

...skööööönt! Shit idag har jag verkligen fryst fingrar,ben,munn,huvud oh hår av mig. Helt SICK va kallt det är! Att arbeta i stallet i -16 är ju inte något jag rekomenerar folket, bara ett litet tips liksom... Har kommit hem och stått i duschen i typ 20 min för upptining och nu satt på mig myskläder. Så jag har sakta men säkert tinat upp. Så skönt!
Men jag har turen att jag ska jobba imorgon i samma kyla. Åh jag älskar minusgrader!! NOT.
 
 

Från hästryggen


Vi hörs i eftermiddag!


Skepnadsbyte

Det är HEEEELT otroligt hur vi människor dömer andra och sedan håller fast vid det. Har säkert skrivit om det här många gånger förut men shit, va med om det själv för nån dag sen. Träffade en person jag kind of "hatat" i typ 3 år på grund av olika själ. Nej tänkte jag, inte den personen...
Men jag lärde mig verkligen en läxa! Människor växer och mognar. Vissa blir helt nya människor. Men de visste ju såklart inte jag om denna person eftersom att jag aldrig gett hen en chans. Jag har alltid haft samma syn på hen efter de som hände. "Usch fy blä", de va verkligen så.

Så från och med nu kommer jag ALLTID ge personer en andra chans. Kanske inte på en gång men efter ett tag, för människor utvecklas i sinnet och blir mognare. Det kommer alltid finnas idioter som även är vuxna. Men dom tänker jag inte ha kontakt med. Bara de fått sina två chanser. Sumpar dom de är det GOODBYE och hejdå! Punkt slut.

Livet ger dig alltid läxor, jag gör misstag och sen lär jag mig. Det är så jag väljer att leva!


Tack Ica!!


Tufftufftåg

Vart i Eskilstuna hela långa dagen och vart med på realgymnasiet. Skolan verkar super och riktigt välkomnande! Tror jag snaaart vet vilken skola som blir mitt förstahandsval. Nu blir det ledarutbildning och sen hem och äta mat . Lovely!!!


Tävling på G

Eftersom att ringen aldrig blev vunnen av någon i julas så funderar jag nu på att ha en ny tävling. Men att man nu slipper skriva ett rim eftersom Att ingen fattade att det skulle vara rim xD
Haha, så vad säger ni? Skulle ni vilja vinna en ring?:)


Pluggtips by Me.

  • Ta alltid alla läxor på allvar. Även fast du kanske redan kan det eller vet att du kommer kunna fuska så vet du aldrig när du kan behöva den här kunskapen. Så plugga på ALLA läxor.
  • Sätt dig i lugn och ro i ditt rum, koppla in hörlurarna i öronen och sätt på någon GRYM låt. Det bästa är att ha en speciell "pluggspellista" där du kan ha massa låtar du pluggar bra till.
  • Istället för att råplugga kvällen innan ett prov, ta och sätt dig med plugg i 20 min varje dag i en veka innan. Då kommer du ha mycket större chans att komma ihåg mer+ att det faktiskt fastnar i huvudet även efter provet.
  • Ge inte upp! Får du dåligt resultat på ett prov du pluggat till. Ta åt dig av kritiken och tänk efter vad du kan göra bättre till nästa gång. Då ska du se att resultaten kommer stiga i poäng!
  • Dra ihop 2-3 kompisar som en gång i veckan drar hem till någon, lyssnar musik, äter kanske lite godis och så pluggar ni tillsammans. Mycket roligare, ni kan hjälpa varandra och få nya ideer.

Pumpar som FAN!

Shhiiieeet!
Inte för att skrytta nu men jag MÅSTE få ta och ge mig lite självberöm så som jag jobbat de senaste dagarna!
Min kropp är så jäkla bra och den är sjukt stark! Pallar så sjukt mycket och ger mig otrolig ork. Hela förra veckan tränade jag + stallet, i helgen åkte jag skidor och jobbade och idag, idag var min kropp och jag GRYMMA! Vi tog oss igenom ett styrkepass i skolan, var i stallet i 3 h och sen köttade jag gymmet som aldrig förr. Mina armar alltså, herregud vad dom fått ta i idag. Och inte gnäller min kropp på att den är trött. Nej nu taggar vi tsm upp inför morgondagens stall och gympass. Jag vill bara ge mig själv en eloge över hur GRYM jag faktisk är. Hur mycket jag faktiskt klarar av, sjukt. Ta en stund för er själva. Beundra er kropp och hur mycket du egentligen orkar. Jag lovar dig att du kommer få en helt annan syn på din kropp. Det fick iallafall jag efter dessa dagar! Jag ska ALDRIG MER skämmas för mig och min kropp. Det ska inte ni heller göra.
 

Shit Frida jag avlider!

Hahah såhär kan de gå om man åker skidor och heter Frida!


Romme loooooove!

Gårdagen var GRYM! Massa skratt och ja, jag var väääääldigt nära på att kissa på mig. Måste verkligen bjuda på en film sen, Frida kommer döda mig men skit samma. Hon åkte ner i ett dike och kom inte upp på 10 min typ, hahah herregud vad jag skratta!
Underlaget var verkligen super och vi han åka massor trotts så lite tid. De som var ett minus var nog vädret. Himla mulet och kallt men som tur var slapp vi blåsten. Nu taggar jag Åre på påsklovet, så jäkla grymt!


Beautiful you

Precis hemkommen. Satan vilkem dag. Hit och dit på jobbet verkligen! Dessutom vart jag själv på eftermiddagen , tummen upp... Börjar få ont i huvudet. Usch! Nae, inget jag ska gnälla över för nu ska jag koppla i musiken i öronen och dra ner till Gisza. Hujuda mig, om ni bara visste hur tur ni har om ni fått ligga i soffan hela dagen!


Varken eller

Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta när jag nu klockan 6 stiger upp för att arbeta 9 h efter gårdagen. Somnade vid halv 10 igår och vaknade först vid 00 och trodde jag skulle upp, sen vid 05 och trodde samma sak. Konstigt... Nu ska jag tycka synd om mig själv samtidigt som jag iaf tjänar lite pengar :3 Hoppas för guds skull att ni sover! Mer om Romme ikväll :)


Tjeeeenare

Klockan är 05.15 och Anna ska nu kliva upp ur sängen för att om 15 min åka till bussen. Detta är livet!


Taggar Rome Alpin!!!

Något jag totalt glömt bort att berätta för er är att jag ska till Rome imorgon !! Iiiiiihh vad jag saknar snowboardåkningen. Ett helt år sen ju. Fett taggad! :D Jag drar dit med mina söta små vänner Frida, Sandra , Emma och Moa. Så det kommer bli grymt med åkning! Akta er i backarna allaihopa. Och speciellt för Emma och Frida som åker för typ andra gången i sitt liv. Haha herregud de är verkligen så man kissar på sig när man ser dom. Nån mer än jag som sätter 100 spänn på att jag kommer kissa i brallan eller? ;)
 
Förra året när vi va i Rome med skolan. (jumphigher.blogg.se)
 

Wish me good luck!

Skolor ska mejlas och sorteras nu. Snart val.


Visste ni att...

...Jag ständigt går och tänker på mat eller godis. Mest mat. Jag älskar mat och det är så otroligt underbart!! Att efter träning få proppa i sig mat är kärlek. Aaaahh <3 Forever hungry it is!
 
...Jag egentligen inte pluggar mycket alls. Folk runt omkring mig tror nog att det ända jag gör när jag har tid är att plugga. Men så är det verkligen inte. När jag har lite ledig tid lägger jag mig oftast ner i sängen och kollar film eller lyssnar på musik. Så den stora anledningen till mina betyg är att jag är jäkligt aktiv på lektionerna och är jäkligt logisk av mig
 
...Jag har ooottrrroollliigg scenskräck och får handsvett så fort jag tar tag i en mickrofon för att börja sjunga
 
...Jag tröttnade lite på häst och allt arbete med det förra våren. Men eftersom min sommar nästan var helt hästfri är jag nu taggad som aldrig förr när jag drar till stallet. Ibland kan det verkligen vara bra med uppehåll!
 
...Jag är otroligt målmedveten i mycket. Men när det kommer till saker jag ska göra i min vardag är jag otroligt lat och slarvig. Till exempel när det gäller mitt rum, min säng och min garderob och ibland skåpet i stallet. Hujeda mig. De flesta mammorna skulle nog få panik om de såg röran som bildas ibland.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tro det eller ej tjejer och killar!

Forever hungry!

HUNGRIG!!!
 
Inge gym och inge häst idag (ska bara till stallet på styrelsemöte) så tänkte att min kropp iallafall skulle få en dags vila. Men nejnej, såklart så hade vi sjukaste intervallträningen på idrotten. KILL ME! Men ska man bli fit så ska man ;) Ska blogga lite nu innan jag drar tillbaks till skolan för lite gymnasieinformation och sen vidare till stallet på möte. Kika in här lite senare så får ni veta några roliga/knasiga saker !
 
Älskar er tjejer, våran humor är verkligen SKITbra!... ;)

Boost!

To often we are scared.
Scared of what we might not be able to do. Scared of what people might think if we tried.
We let our fears stand in the way of our dreams.
We say no when we want to say yes.
We sit quietly when we want to scream.
And we shout with the others, when we should keep our mouth shut.
Why?
After all, we do only go around once.
There's really no time to be afraid.
So stop.
Try something you've never tried.
Risk it.
Enter a triathlon.
Write a letter to the editor.
Demand a raise.
Call winner at the toughest court.
Trow away your television.
Bicycle across the United States.
Try bobsledding.
Try anything.
Speak out agains the designated hitter.
Travel to a country where you don't speak the language.
Patent something.
Call her.
You have nothing to lose and everything everything everything to gain.
JUST DO IT!
weheartit

Alla borde checka in min "weheartit" användare. Massa bilder, boosts, inspiration och grymma texter! Check it out!


PT PT PT

Haft personlig instruktör på gymmet nu. Fått massa råd och tips så nu äre bara att köra på ordentligt!
Imorgon blir det inge gym för ska på någon slags gymnasiemässa på min skola. Typ ändå bara en skola där jag är intresserad av men mamma tvingar nivet;) Nej nu ska jag ner till stallet i typ 3 h efter 2 h gym. Asså jag är grym! Girlpower it is!!


PINK inspiring

68692_491982007519907_2052147411_n_large
 
Tumblr_mg9rb9yfwi1r42dfso1_500_large
 
222468_10151289405550638_1642096057_n_large

Nya nyheter.

Planer för denna söta lilla blogg nu. Och förhoppningsvis har jag snart en ny, grym header/design. Känns ju liksom dags att byta ut det gamla mot något nytt, haha! Och eftersom jag för en vecka sen bombade bloggen med massa bra ord oh tankar är det kind of slut med deepshit i mitt huvud right now. Haha det ända jag seriöst tänker på är träning och häst. Och MAT!! Jag är seriöst hungrig typ jämnt. Speciellt efter träningen. Det är outhärdligt hur hungrig jag är. Och det bästa med denna hunger är ju att jag verkligen kan äta eftersom jag pressar på gymmet i nästan 2 h varje dag. Mohaha :3 Men eftersom jag inte har nått vettigt att säga tycker jag ni kan lyssna på dessa awesome låter på repeat ;)
 
 
 

Utveckling!!

Hoppträning idag då!! Kände mig riktigt taggad , länge sen ju.
Gisza hoppade bra från första språnget. Kom upp bra med bakbenen och det jag framförallt är så sjukt stolt över är hennes självförtroende. Förut gick hon i botten på nästan VARJE språng. Men icke då, nu är det så att hon ibland vågar lite för mycket och hoppar av för långt ifrån hindret istället. Haha sötnosen!
 
Iaf, dagens träning gick ut på att få dom snabbt rakstälda efter snabba svängar och sen över hindret som kom tätt inpå. Det gick hyfsat. Eftersom gisza alltid är lite extra stel i kroppen så ärdetta EXAKT vad jag måste arbeta myket med! Och här måste jag tänka lite omhoppning, jobba ihop henne och ge henne mycket plats. Så det blir mycket att tänka på. Och något JAG verkligen måste jobba på är att få ihop henne. Hon blir som 7 meter lååång och jag tappar helt bort henne ibland och då är det OMÖJLIGT att få en rakstäld häst i språnget direkt efter en snabb sväng. Så jag måste arbeta massor med att få ihop henne och verkligen få med mig bakdelen! Sen ska jag rida massvis med öppnor och slutnor och skänkelvikningar för att få henne mycket lösare och avslappnad i bog och sidor. Men annars är jag jättenöjd med dagens pass! Hon är så duktig hon!
 

Svettas lite till!

Träningen gick verkligen SUPER! Hon känder hur bra som helst. Tar de ikväll i ett lite längre inlägg. Nu ska jag gå till gymmet och svettas lite till. Blir väl att träna i 1-1 1/2 h sisådär. Älskar att träna och röra på mig! Det mår jag bra av och då blir jag glad!:D

Lila träningsskor är ju ett faktum!


Taggar hoppträning!


Bloggen?

Juste, jag har en blogg att sköta oxå. De glömde jag!
Gårdagen var trevlig. Och idag har jag bara legat i sängen och vart i stallet. Red igenom henne inför träningen imorgon. Hon kändes mjuk och fin. Nu ska jag se på min favoritfilm och äta popcorn. Vi hörs imorgon, de med BRA bloggning okej?


Hahaha asså nått fel äre ju...


Lördag

Lördag, buhu skola snart igen ju... Blääää!
Men nu ska vi ha kul ändå! Stallet nu sen ska jag iväg och fira sandra som fyller 16 idag. Grattis tjejen! Blir att sova där så de blir niiiice. Så uppdateringen som ni säkert förstår kommer suga idag. Ochde gäller detta inlägg me, haa xD
Aja hoppas ni får en awesome sista lördag innan skolstart!


Ett snedsteg och allt är slut.

Drömmar byggs, drömmar levs upp till och sen så går drömmar itu. Det är så livet fungerar. Och oftast är det dom där små små misstagen som får oss att ge upp drömmen eller så går den sönder. ETT ÄNDA LITET SNEDSTEG.

Jag kan väl inte säga att det hänt mig. För jag har aldrig haft en dröm på de sättet. Snarare mål, men dom har jag inte uppnått än, för att det inte vart möjligt än. Men jag har gjort snedsteg , som fått mitt liv på en annan bana. Tack vare människor som vart "berörda" av mina fel jag gjort. Och direkt efter de straffat mig. För ETT LITET SNEDSTEG.
Jag tycker synd om dessa människor. Men mest av allt skäms jag. Jag skäms för att jag måste ha å göra med dom och till å med kanske försvara dom bär folk frågar varför jag inte gör si eller så längre.

Folk gör fel för guds skull, vi ÄR människor.


YES!

Yes, träningsverk. Love it! Vakna för snart en timma sen och packat väskan så drar till gymmet nu på morgonen. Duschar och fräschar upp mig Där sen hem till frida för att äta lunch sen ha PLL-maraton. Inge stall idag så det blir att bara ta de lugnt. På måndag äre hoppträning för Demi som gäller. Känns bra så som Gisza hoppa förra gången! Taggish ;)
Nej, nu ska jag dra iväg och låta svetten rinna lite till. Vi hörs!


Kroppen skakar, svetten rinner.

Andra gympasset avklarat. Imorgon hoppas jag på träningsverk, så som jag körde idag så borde jag få det iaf ;)
 
Tänkte bara ta och dela med mig av några ord JAG lever upp till...
Folk kan säga åt dig vad du ska göra och hur du ska göra det. Säga åt dig att du måste varva ner, ta det lugnt för att DOM ser hur DU är så trött och orkeslös osv. Men här tycker jag du ska stanna upp, tänka efter och säga ifrån.
DU vet exakt hur mycket du klarar av, utan hjälp med vad och hur du ska göra. DU känner själv hur mycket du orkar hålla på med och om din tid räcker. För mig är det så att ju mer grejer jag har på schemat , destå mer hinner jag med. Något MÅNGA skrattar åt och vänder ryggen åt. För dom vet att det inte kan va så för att dom har rätt... JAG tror att det är så att dessa människor nån gång i livet gett upp. Det är därför dom är rädda för att jag ska klara av för mycket.
Det är nu vi skapar människan vi blir i framtiden. Vem du blir är upp till dig. Jag tänker iallafall bli tjejen som aldrig gav upp!
 
 

Schemalagt

Precis skrivit klart mitt schema för att hinna träna på gymmet. Gisza ska INTE komma i kläm för tt jag ska börja träna gym och därför kommer gymmet prioriteras efter plugg och gisza. Men jag kommer såklart gymma mycket. De ska ni veta!
Snart drar jag till stallet och tar sen bussen till gymmet. Låter riktigt bra! Ha en grym dag!


Det DÄR bandet

 
Hur många gånger jag än kommer skriva om det kommer ni aldrig förstå. Eller , ni som aldrig upplevt detta band, ni kommer aldrig förstå.
 
Det finns inget som slår känslan av att varje dag mötas av en varelse som litar på dig så pass att den gör saker LÅNGT över sin rädla. Och bara för att du ber om det. Att ha någon som litar på dig så pass mycket slår nog allt. Du kan ha hur många som älskar dig, ha världens bästa familj, de nyaste sakerna och hur mycket pengar som helst. Men detta kommer aldrig klara av att mäta sig med det jag har. Jag har det DÄR bandet med en annan varelse.
 
Att se hur hon tvekar med andra och sedan se hur hon med mig blir en helt annan ger mig rysningar. Att kolla på henne får mig att le och hennes dumma ideer får mig att bli irriterat skrattfärdig. Dagen kommer komma då jag inte kommer ha den här tilliten hos dig. Dagen kommer komma då jag måste vakna utan dig.
Men just nu finns det ingen som någonsin kommer förstå vårt band. Jag känner det.
 
 

Tagga!

Precis kommit hem från stallet, blev ett till pass på åkern idag. Nu ska jag äta lite sen dra iväg till gymmet! Kör igång med träningen nu och de känns riktigt bra! Så jag och Frida taggar gym i massor:D

Planer för lördag e kirrade. Ska bli askul! Mer om de senare;)


Här sitter jag och sucktar...

Haha snowboardsäsongen är ju här nu. Och detta och jag i backen, ojojoj vad jag vill ha detta! Just nu massa reor på snowboard och boots också. Det svider i mitt hjärta att veta att jag inte kommer ha pengar till detta på ett väldigt långt tag.
 
(1500 enstaka kronor för denna bräda liksom... DÖ plånbok DÖ)
(700 kr för dessa... Jag som MÅSTE ha nya oxå. Övertala mamma ? JA)
(Lila snören, YUMMI!)
 
Snällasnälla gud, hör min största önskning!

You only miss her when she's gone.

 
Hittade denna låt i förrgår. Satt och lyssnade på den, tog in vad han sjöng om och tankarna flög iväg.
 
Det är helt sjukt vad vi människor är otacksamma. Vi kan ha det hur bra som hels men vi hittar ändå bara dåliga saker i våra liv. Klagar på vad vi inte har och ser aldrig vad vi HAR.
Vi blir avundsjuka på våra syskon för att de fick en ny dyr väska i julklapp medans du fick 2000 kr istället. Tänker "det är ju roligare att FÅ grejer och inte bara massa kuvert". Var istället glad för hennes skull och var otróligt tacksom för dina 2000 kr. Vissa får knappt en julklapp. DU ska ALLTID vara glad över det du har.
 
Only missing sun when it starts to snow.
 
Japp så äre kära läsare. Vi inser bara hur bra vi har det när vi förlorar något. Vi är så otroligt självupptagna, egoistiska och svartsjuka så det är sjukt. JAg blir mörkrädd av det. Detta gäller såklart inte alla, men många! Otacksamma och bortskämda.
 
Jag tycker ALLA ska starta 2013 med att verkligen tänka efter vad ni HAR. Jag lovar er att ni kommer hitta massor med bra grejer. Sen sända en tanke till alla som faktiskt inte har det så bra. DET tycker jag alla ska starta sitt 2013 med.
Va glad för det du har! Annars kommer du få ångra dig djupt när  du väl misster det.

Godmorgon 2013!

Här sitter jag med morgonfrilla klockan halv 5 en tisdag. Japp, ni läste rätt. Fick sova till 3 idag innan jag blev väckt, sjukt skönt alltså! Gårdagen va grym! Kan ju bara säga att det var ett riktigt niiice slut på ett sjukt grymt år. Kommer 1 maffigt inlägg idag. Eller inte maffigt men ett inlägg ALLA borde läsa! Nu ska jag äta upp pajdegen som blev över mär jag baka en paj nyss. Kram!


RSS 2.0