1 December-Tidsinställt.

Just nu sitter jag nog någonstanns i skolan och har antingen riktigt tråkigt och fokuserar på ämnet eller så har jag grymt kul med de bästa!
Bjuder iaf på några bilder från måndagens skoldag/svenskalektion som mathilda tagit^^ Uppdaterar mer när jag kommer hem från stallet. Kram sålänge!





30 November.Nehe, dags att tagga ner..

Just nu jobbar jag på att ta igen typ 4 månaders sömn. De går himla bra och känner att jag blir piggare och piggare. Så idag tänkte jag faktiskt släcka lampan och smsa lite innan klockan änns är 22. Duktig Anna nu!
Hunnit med rätt mkt idag oxå. Bloggat 3 ggr och de va ett tag sen, pluggat, stallet och nu sängen innan 22. Awesome dag(y)

Iaf, humöret är val bra. Lite deppig iblan kanske. Men de finns såklart en anledning..
Men oftas väldigt glad på sistonde och har grymt kul med alla awesome vänner som jag har runt mig! Och hjärtat slår lite extra just nu<3

Gisza är klippt igen oxå. Denna gång var de Fanny själv som klippte. Blev awesome för att vara andra gången hon klipper en häst!



Kärleken ser inte med ögonen utan med själen.
Kram och godnatt!

30 November-Lyssna medans jag försöker komma tbx^^



Awesome (y)

30 November-Jaha, nu igen -.-"

Nu är jag inne i en av mina "orkar nt" faserna-.-" Blir så grymt trött såfort jag kommer hem och jag orkar knappt läsa bloggar längre. men de brukar ju va så en vecka då och då för mig. De vet ni som följt mig ett tag. Men sen efter går det mkt bättre och uppdateringen blir grymt awesome igen^^
Känns som om de börjar släppa lite nu... Och förlåt för alla tråkiga inlägg på sistonde. Utan bilder och allt! Ska bättre mig redan idag tror jag (a)

Kram sålänge!

27 Nov-Bad update all day..

Som sagt så har jag haft stallet hela helgen så uppdateringen har väl nt vart den bästa... Men inte orkat sitta vid datan heller.
Dragit till stallet mellan halv 7 och halv åtta och sen kommit hem runt 4. Duschat och sedan sovit typ 2-3 timmar. Sen har jag haft massa plugg på de oxå.
Denna helg har alltså inte vart den skönaste! Men roligt har jag haft iaf ^^ Tack vare Elin. Johanna får va med på ett hörn oxå ;)

Kram!

26 November-Sova?!

Nu sovit 2 timmar så lite smått pömsig är jag. Men dagen har gått bra och allt gick jättefort. Hade riktigt kul vissa stunder oxå. Älskar min söta Elin^^ Höll på att ramla ihop av garv ett antal gånger och 1 gång föll jag seriöst ihop i Giszas nymockade bow..:$
Tur att alla hästar va ute!
Imorgon tar fanny morgonfodringen så får sova en timma längre, åker kvart över 7 istället...-.-" Jaja, nu tror jag att jag ska ta och sova igen ;*
Kram

Mobilblogg^ Stallhelg och vi är typ klara ...

Mobilblogg^ Stallhelg och vi är typ klara med alla uppgifter så bara att rida vara egna hästar nu. Jag och elin tar och rider torpet(y) Kommer hem runt 5. Då blir de att sova tror jag. Kram!


25 November-Dags för snö?!!

Hejsan!
Hoppas ni har en trevlig fredag. De kommer iallafall jag ha. Precis kommit hem från stallet och duschat. Snart blir de middag med familjen sen VD. Gaash vad jag har längtat:$ Sååå grymt bra är de!
Loggar skype oxå (y)


Har börjat sätta igång Gisza nu. Travat två dagar och gud va hon är sammarbetsvillig och arbetsam! Helt sjukt. Man märker att hon inte gillat att bara få skritta runt i 1 1/2 vecka. Men nu är hon typ helt bra i benet så snart är vi igång igen!
Och nu tycker jag att de verkligen är dags för snö. Bitande kyla och lera. Usch på detta! OCh snön lyser ju upp oxå. Och eftersom de regnat rätt mkt så är padocken en enda sand/vatten-lera-.-" Något vi ryttare och hästar Inte uppskatter!

Riktigt fina benlindor efter 30 min ridtur i padocken......
Kram på er!




24 November-Stickat till tusen!

Har kört på stickat denna vecka(y) Två av veckans outfits.




24 November-<3

The smile on your face makes me know that you need me.

I still feel your touch in my dreams.

And change, is coming away, but I stell feel the same.

Cause you´re much more.

I'm waiting...


23 ovember-Lite sådär halft AWESOME!!

Awesometeama får de bli nu (a)

Awesome bild på mig


Awesome tjej


Awesome kompis


Awesome hår


Awesome depp låt




Awesome Låt


Awesome blogg


Awesome film


Awesome serie




Awesome kramar!

23 November-icke bra-

Känner att de går segt med bloggandet just nu. Ibland flyter de på jättebra och upp till 3 inlägg om dagen men just nu så går de inge bra. Kan bero på mörkret och kylan som gör mig såå trött... Jaja, måste ta mig i kragen och fixa detta nu!

22 November-Bloggar.

Kvällen och mörkret är åter kommen. Så varför inte tipsa om några bloggar som jag läser dagligen. Kicka in och kommentera lite om du har tid såhär i mörka tider!


Sen Emilies och Mathildas (y)
Kram!

21 November-Bara för att jag är en sann vän Mathilda;*

Falsk vän: Har aldrig sätt dig gråta!
Sann vän: Gråter med dig!
Falsk vän: Lånar dina saker och lämnar tillbaks de efter några dagar!
Sann vän: Behåller dina saker tills de glömmer att de är dina!
Falsk vän: Vet några saker om dig
Sann vän: Kan skriva en hel bok om dig!
Falsk vän: Knackar på din dörr!
Sann vän: Kommer in på en gång och ropar ''Jag är hemma!'' :D
Falsk vän: Hjälper dig när du ramlar!
Sann vän: Hoppar på dig och skriker ''BBRRAA!'' :))
Falsk vän: Är där ibland!
Sann vän: Är där hela livet!
Falsk vän: Ljuger när de säger ''Jag älskar dig!''
Sann vän: Säger ''Jag älskar dig!'' och verkligen menar det!
Falsk vän: Kommer att bara läsa detta!
Sann vän: Kommer att stjäla (kopiera) detta


Kolla in mathildas blogg genom att klicka på bilden.

21 November-?

Ska jag köra en frågestund till? Känner ni att ni har frågor att ställa?^^


Iaf, idag va de no och matte prov. Fan va jag kötta! ;)
Haha och Alex va med i skolan oxå. Haha shit va hon blev chockad över typ självkklara sakerxD Längtar tills jag får komma till hennes överperfekta skola enligt alla lärare...

No-plugg för några dagar sen0.o

Kram!

20 November-Söndagar!

Söndag nu då. Jag gillar söndagar på någe sätt. Inte för att de är sista dagen på helgen utan för at de alltid är så chill. Man har oftast inge inbokat och de är liksom en plugg/musik/slappdag. Me like!(y)

Så nu sitter jag alltså här och pluggar till tråkigt no-prov imorgon. Äckliga människokroppen. Har ju berättat förut varför jag inte tycker om att jobba om de... Men som tur är så har man ju sitt fiinfina fotografiska minne så de blir att snäpp lättare sen på provet (a)


Och snart kommer bästa Alexandra hit^^ Blir bara en natt men iaf, vi får träffas;D Hon hänger me till pundarskolan imorrn med. Du kommer ångra de... ;)
Kram sålänge!

20 November-En bild säger mer än tusen ord.










19 November-upps:/

Slår mig själv lite... INTE BLOGGAT ORDENTLIGT PÅ HELA VECKAN!
Ajajaj Anna! Men imorrn så kommer de bilder, dag till dag från veckan (y) Nu ska jag lyssna awesome musik innan jag sussar kudde och flyger iväg<3

17 November-sry.

Dålig uppdatering denna vecka känns de som... Men jag pallar inte blogga idag heller. Sry:/ IMorrn ^^

16 November-Läsarbrev^^

Fick detta jättefina brev av en läsare. Tycker hon skiver väldigt fint och man blir berörd. Eller vad säger ni?

Jag kom ihåg första dagen vi träffades , jag och Garina ( min B-ponny ) skulle gå på ridläger på en ridskola som hette Hästis . Vi skulle rida ut och jag fråga Sussa (ridläraren) vilken häst hon skulle rida , hon sa Gisza . jag tänkte gissa , jag vet inte . Så jag fråga en kompis hon sa : Gisza hon heter så Gisza vem ox . Vi gick till privat avdelningen ( hon stog där eftersom hon var Sussas o nån mers ) . Det var kärlek från första ögonkastet , hon var så jävla vacker ! Sen när höst terminen börja fick jag rida henne . Jag trodde det inte var sant ! Hon var som en dröm hon var så mjuk o frammåt men lyssna ändå . Sussa såg att vi passa bra i hop så jag fick rida henne jämt jämt jämt . hon är den hästen jag ridit mest förutom Garina i hela mitt liv . Vi har så många fina minnen . Jag kan inte skriva alla men ett minne som jag kommer ihåg starkt var när vi skulle rida ut . Det var nån vikarie ( som jag inte tyckte om , hon trodde vi typ var nybörgare ) . vi skulle galopera o det var första gången jag red ut med Gisza . Ridläraren hade Silver bläsen ( inte världens snabbaste direkt ) . Gisza hade tävlat fälttävlan lite så hon försökte ta sig förbi Silver och springa snabbare . jag höll kvar henne o hon börja typ en blandning av stegra o studsa , men jag höll mig kvar . konstigt nog men jag börja gilla henne mer då för jag älskar ju tempramentt . Hon var så anorlunda ( på ett bra sätt ;) )men sen fick Sussa reda på att Gisza var en D-ponny och hon fick inte rida henne mer så hon sålde henne till en tjej som hette Emma . Det vart inte så anolunda änn var det va för mig för hon stog kvar på Hästis och jag fick rida henne som vanligt . Sen kom sommarn igen o hon var inte där . jag fråga Sussa var hon va och hon sa att hon var såld . Det var den värsta dan i mitt liv ! Jag älska ju henne lika mycket som jag älskar Garina . Hästis la ner på hösten . Jag fortsatte med mitt liv o jag vill inte säja det men jag glömde henne nästan . Senare fick jag en dröm , jag kämpa o kämpa för att hon skulle stanna men jag lyckades inte , när transporten lämna avfarten vakna jag . I drömmen hade hon en strimmbläs . Jag vill inte tänka på att jag glömde hur hon såg ut . jag sökte på hennes namn på google . Och hon bara dök upp . Massor med bilder på henne . Jag hitta då Emmas Blogg , hon berätta att det inte var hon som sålde Gisza utan hennes pappa . Jag hitta också din . O nu vet ja ju var Gisza kom och att hon mår o har det bra . Jag saknar henne så mycke . Hon kommer nog inte i håg mig jag var ju trottsallt bara en av alla som red henne :( Men smärtan är det ända som säjer att det inte var en dröm det var verkligheten . Asso förlåt att ja e så jobbig , jag vet själv hu jobbig jag kan va . Jag e ialla fall glad att för din skull , att du har hittat den bästa av dom bästa hästen i Sverige , Europa , världen , universium ;) Man kan inte få nån bättre häst än Gisza :) Hoppas jag hittar nån som kommer nästan upp i hennes nivå att vara bäst . (Letar efter min andra häst ;) )


Översöta ponnyn får bara skrittas nu till svullnaden gått ner:( Så de blir mycket mys nu så hon blir frisk snart!

Kram!

15 November-Lycklig?

Jag vet faktiskt inte de... Gisza och allt.








Jag mår bättre av att läse allt fiint.... men fyy!


15 November-Stockholm.

Vart i stockholm idag me klassen. Vi skulle till polismuseet på studiebesök eftersom vi jobbar om deckare i svenskan. De va rätt skoj och sen så fanns de ju en grymt cool sak utanfaör och om de finns en sådan måste man ju ta kort!

Samma sak i somras när jag och frida va på grönan,


haha jaja iaf så ska jag snart äta för att sedan dra till stallet... Juste har nt berättat för er men Gisza hade besök av en vetrinär idag. Men allt är bra tror jag. Måste ringa honom sen. :/

Kram!

15 November-Gitarr!

Nu blir det att spela lite! Känns som om jag inte gjort de på hur länge som helst... Får väl se om man kommer på någe bra (y)

Kram!

14 November-Saknar sommaren och Landet!


13 November-Rummet.








13 November-Pappa<3

Pappa, vad skulle jag göra utan dig?! Du och jag är så otroligt lika och jag känner att det är dig jag kan komma med allt till.

De var den 13 april och jag hade inte vart i skolan då klassen skulle till Stockholm och jag och Erika skulle sjunga på påskavslutningen dagen efter så vi var i skolan och repeterade. När jag kommit hem så fick jag ett samtal från en av brandmännen på Nykvarns station. Han sökte mamma. Varför sökte han mamma när de va pappa som var brandmannen. I bakgrunden hörde jag att han va på utryckning och de första som slog mig var att något hänt pappa. Han bad om mammas mobilnummer och jag gav de till honom. Och eftersom jag alltid måste ta reda på saker och är så himla nyfiken, som inte alltid är så bra, så ringde jag till verkstan (pappas företag). Inge svar. Nu började oron krypa fram. De första jag trodde hade hänt var att pappa och hans bror vart med i en trafikolycka medans de var påväg till någe jobb. Men icke. Fast de fick jag ju inte veta förns senare... Jag skickade iväg ett sms till Frida. Hon sa att de inte va någon fara och att jag bara inbillade mig. Jag blev lite lungnare men jag kände på mig att något hade hänt. Och jag brukade va bra på att ha rätt på de sättet. Men så ringde han från brandstationen igen. Han sa att mamma inte svarade och att de va väldigt viktigt att han fick tag på henne. Men jag hade inget annat nummer till henne så han sa att han skulle fortsätta ringa på mobilen. Nu föstod jag att jag hade haft rätt. Något hade hänt pappa. Och han hade vart med om en olycka eftersom han inte hade jouren den veckan.


Jag smsade Frida och Alexandra. Frida bad mig ringa genast. Men jag sa att jag va tvungen att ta reda på en sak först. Så jag ringde till verkstan igen. Nu svarade Olle och jag frågade om jag kunde få prata med pappa. Då sa han de jag hade letat efter. Ett svar om vad som hänt. De va absolut inte de svaret jag ville höra. Men de va ett svar! Han sa att pappa hade fått åka ambulans in till södertälje sjukhus efter att ha fått en tegelvägg över sig. När jag lagt på kom tårarna och paniken. Olle hade inte vetat hur illa de låg till och han viste inte änns om han levde eller inte. Frida ringde mig och sa till mig att lugna mig. Jag var hemma själv och hon va otroligt orolig över mig. Jag orkade inte vara hemma så jag cyklade snabbt till centrum för att möta Frida som kom med bussen från stockholm. Tårarna rann men jag hade väl kanske samlat mig lite. Jag kommer inte ihåg så mycket. Men en sak minns jag. Innan jag cyklade hemifrån kollade jag upp nyheterna på datan. De fanns redan information på aftonbladets och bilden jag såg fick mig att stelna till. Jag kunde se att de va pappa som låg på marken. Ringen, hållningen och hjälmen.


Senare på kvällen fick jag ett samtal från mamma som sa att pappa fått en krossad fot, höger axel ur led och stora svullnader. Han skulle läggas in på operation och hon skulle åka hem. Pappa ringde senare på kvällen. De hade spikat in spikar i foten och vridit tillbaka axeln till grundläget.
Pappa låg på sjukhus i 4 dagar. Sen fick han komma hem över min födelsedag. Snacka om att jag blev glad när han va hemma över min födelsedag. Alexandra oxå!

efter att väggen rasat

innan väggen rasat


Nu, ett halvår senare mår pappa bra. Han jobbar på halvtid på verkstan men kan inte arbeta på brandstationen än. Pappas axel är nästan helt bra men foten är fortfarande svullen och sne. Inte lika mycket som förut men iaf. Han kör bil och kan cykla oxå. De hade kunnat gå mycket värre. Men så tänker jag inte gå runt och tänka! De kan inte vara bra. Om jag förlorat dig den dagen vet jag inte hur jag mått idag...


13 November-(y)

Denna spelas medans jag fixar rummet (y)

13 November-Bokad lördag!

Har haft en sjuk lördag! Först bytte jag rum med brorsan ovh allt. De tog typ 5 h att bara fixa de så idag blir de att fixa och trixa så rummet blir klart(y) Sen hade jag bästa kvällen med tjejerna! Vi kollade the perfect man och åt mat. Grymt! Sen blir det såklart att fira bästa pappa idag! Om jag har tid innan ikväll blir det att skriva ett inlägg om min pappa... Om olyckan och hur han mår idag, ett halvår senare ungefär. Men de kommer iallafall ett inlägg innan klockan 00 ikväll!

Nej, nu ska jag klä på mig och borsta tänderna.
Kram!

11 November-Thumbs down!



haha, musiklåten är ju skrattretande xD

11 November-Dikt.

O, ni som vet
visste ni att hunger får ögonen att glittra
att törst får dem att fördunklas
O, ni som vet
visste ni att man kan se sin moder död
utan att gråta
O, ni som vet
visste ni att på morgonen längtar man efter döden
och på kvällen är man rädd för den
O, ni som vet
visste ni att en dag är längre än ett år
en minut längre än ett liv
O, ni som vet
visste ni att ben är ömtåligare an ögon
att nerver är starkare än ben
att hjärtat är hårdare än stål

Visste ni att lidandet är oändligt
att de fasanfulla är gränslöst
Visste ni det
Ni som vet


11 November- 11/11

Snacka om att de ska vara stooor uppståndelse bara för att det är 11/11. Haha lite roligt att se hur alla typ "firar".. Jaja nu ska vi inte mobba här;)

Är helt slut även fast jag bara vart i skolan 2 dagar denna vecka. Haha min kropp är inte riktigt på. Men nu har jag kommit hem och duschat och snart mat (y) Sen blir de idol från datorn så man kan börja plocka ihop rummet. Flyttar ju ut och byter med brorsan imorgon. Happyface på de ska jag bara tala om! Nyinköpta tavlor, väggbokstäver, hylla och ljuslyktor. Kommer nog bli bra (y) Kommer bilder efter helgen.
Imorgon blir de utgång med Elin och Emma. Vi drar och äter på NMG sen hänger vi väl ute en stund innan vi går till elin för film. Grym lördagskväll med tjejorna ser jag fram emot!


Oj, måste äta. Haha kram!

10 November-Sååå Me like!



Var bara några av låtarna som spelas HÖGT i mina öron (y)


10 November-Frida<3

Härligt att träffa dig idag tjejen! Saknat dig(y) Även fast du ätit något olämpling så du får utslag i ansiktet. Yea sure. De tror jag på ;*


Känner mig riktigt seriös på dessa överfina bilderna! (a)

Love ya! Min överfina tjej, U're my Cinema!


10 November-Min dag i helhet.

Första dkoldagen efter lovet och det är fredag imorrn.Vilken vecka de blir för mig asså ;o De va iaf skönt att komma till skolan igen. Tro det eller ej, men saknat den. Eller ja, jag har inte saknat SKOLAN men alla underbara och så är det ju tråkigt att vara hemma och va sjuk.

Första lektionen var de elevens val(y) Jag är med i Luciagruppen. Jag och frida funderade på att ställa upp som pepparkakor men vi får se hur de blir med de nu..o.O Vet oxå vem jag ska rösta på som Nykvarns/Lillhagas Lucia. Jättesöt är tjejen iallafall! Haha, innan lunch hade vi no-labb. Sjukt tråkigt men de gick bra. Rätt cool sak vi fick testa. Även fast de skulle visa hur gallan och gallblåsan funkade :s Harar att jobba om människokroppen. Jag ser framför mig hur allt det där jag läser om pågår i mig och jag får typ kväljningar. Usch, inte trevligt. Jaja iaf, de vi gjorde idag blev typ lite lila så va tvungen att ta ett kort (y)

Haha, dagen gick vidare och på matten fick jag en ny bästis, Urban heter han!

De va jättemörk bakgrund så bilden suuuger.
Nu blir det att chilla hemma sen drar jag till konfan(y)
Kram!


9 November-Svar!

Som jag lovade så svarar jag nu på era frågor ^^


Bara för att fråga en helt ramdom fråga.. har du haft hål i tänderna någon gång? :) Nej de har jag inte haft. Har bara haft en tand som vart på väg att få ett hål :p

Hur ska den perfekta killen vara? Den här frågan är jättesvår! Men han ska va omtänksam, snäll och ha humor. Jag tror de är de viktigaste för mig iallafall. Sen gör de ju inget om han har brunt hår, vältränad kropp, är söt och har gröna eller bruna ögon. Men de är inte lika viktigt.

Vad är dina framtidsplaner ?:) Musiken kommer alltid ligga och skava någonstanns. Så musik! Men troligen så kommer jag att gå en vetrinär/natur linje på gymnasiet för at bli, ja som sagt Vetrinär :) Sen ska jag ha familj om "några" år, resa mycket och se saker!

heej ^^ <3 Hej :)

favorit kläder? Jadu, min onepice lätt! (y)
singel eller inte? Singel........
vf e du så fin? för att du har smittat mig ;*
är jag konstig? Japp, riktigt konstig. Men de gillar jag!
kan vi ses den 21 och 22? CUZ I HAVE FREAKING STUDIEDAG :D Jaaa, vi får se :D
tihi ;)
älskar du mej?
Jag älskar dig något otroligt!!!
puss!!! <3 Kram!<3

halloj den handen med grönt nagelack är min :)))Haha inte för att de är en fråga men, aa xD

Har du brutigt något, åkt àmbulans eller legat inlagd på sjukhus någon gång? Jag har faktiskt aldrig gjort något av de va jag kan minnas. Men jag har ett snett skulderblad´. De fick jag genom att jag ramlade av en B-ponny. De kan jag ha rätt mycket problem med ibland :/

Hur mycket får du i månads peng? Jag får 300 i "handen". Sen har jag ju en häst som måste betalas också.. De kan bli rätt mycket i månaden.




Favoritplagg nr.1 lätt ;)

Kram!


9 November-Snart skola^^

Imorgon går jag till skolan om jag inte får ett bakslag. Men inga pussar hurni. 2 veckor utan o.O
Hahah, jaja nu måste ja skriva klart min deckare. Ska va inne imorgon.
Svaren kommer sen.
Kram!

8 November-15 år..

"Bara" ungefär 5 månader tills ja fyller 15.. o.O
Kommer liksom ihåg min tjejmiddag jag hade när jag fyllde 10. Hahah vilka minnen;) Jaja, sitter iallafall och funderar på vad jag vill göra när ja fyller 15.. Inte varje dag direkt. Okej, de är inte varje dag man fyller 14 eller 8 heller men 15 är någe speciellt. Håller ni inte med?
Jag och mamma har snackat om att jag ska få ta med mig några kompisar på kryssning.. De fastnade jag för direkt och ska höra med mina underbara tjejor om de har lust att hänka min idé. Skulle bli galat kul iaf! Vi får se hur de blir men jag kommer sattsa på att försöka komma iväg på krysning(y)



Krysning?

Btw, fortsätt fråga till frågestunden. Svarar imorgon(y)


8 November-Frågestund NU!



Fråga vilken knasig fråga som helst! Svarar på ALLA frågor:D FRÅGA PÅ!!

8 November-Inge halsfluss? (y)

Vart på vårdcentralen nu(y) De hittade inge bakterier som visade halsfluss så nu hoppas vi att dom har rätt! Min hals känns mycket bättre och jag är redan mycket piggare sen igår. Men halstabletter är fortfarande vad som gäller. Men min mage har börjat protestera nu.. Jajaj vi får väl se hur de blir:P


(Y)

Hämtat lite skolgrejer oxå. Så sitter och pluggar -.-" Men läkaren sa att jag inte behövde va hemma från skolan såfort ja kände att jag orkar gå. Så skola på torsdag tror ja. Men iinga fysiska aktiviteter på 1 vecka :o Hoppas ridningen funkar iaf:$
Nehe, dags att fortsätta PLUGGA ;o
Kram


7 November-Kvällen Min.

Vart i stallet med mamma nu. Va skönt att komma ut och få lite frisk luft. De skadar aldrig!

Sen åkte vi till mikaels grav och tände att ljus. Såå fint på kyrkogården såhär dags på året! Bara älskar att vara där när de är mörkt och alla ljus i lyktorna är tända.

Saknar dig bror..<3

Kram!

7 November-Saknaden är stor nog!








Alla minnen med dig!



7 November-Discogrimma ^^

Fanny har köpt en ny jättesöt grimma till Gisza. Discogrimma är vad de är ;D




Nu ska jag se om jag hittar någe roligt att titta på medans min hals värker. Juste, longering blir det idag(y)
Kram!

7 November-Attans!

Sjuksjuksjuksjuk
sjuk  sjuk   -.-"
Baaaa, fml!!!

Iaf, nästan precis vaknat och har ätit frukost och druckigt äckligt te som inte smakade gott ;o
Snart bli man hemma själv. Skönt! Då lägger jag mig i soffan och lyssnar musik tror ja(y) Blir hemma imorgon med. De kan jag garantera så måste hämta endel saker i skolan.. Känner att de blir rätt uppdaterade dagar här på bloggen nu^^ Så nu höjer vi statestiken ;D

Kram!

6 November-Halsfluss?!

Har ONT i halsen min :/ Kan inte gäspa eller svälja utan att de värker upp vid mandlarna...
De slog mig att de kan va halsfluss. Men har aldrig haft de innan så jag vet ju inte säkert. Får be mamma ringa vårdcentralen eller något så fåt vi gå dit på måndag.
Har inte änns tid att va sjuk nu! Usch:O

5 November-3 things...

Som ni vet är ja i stockholm. Igår när vi kommit med tåget gick vi nästan direkt ut på stan. Min bror köpte 3 byxor, 1 t-shirt och en munkjacka som jag själv kommer sno:D Älskar den(a)
Själv så köpte jag hårsnoddar, en tröja, trosor och en väska som ja gick runt i hela stockholm för att hitta;O Men lätt värt de!


Dåliga bilder men tar me mobilen.

Kram!

5 November-Spökkvällen ;O

Förlåt för dålig uppdatering nu under helgen men är som sagt i stockholm :D Kommer ett inlägg senare om va ja köpt och bilder.

Kolla in Us-bloggen för att se lite bilder från spökkvällens förberedelser :)
Kram!

4 November-Stockholm^^

Nu blir det stockholm med brorsan över helgen. Så nu drar vi oss till tåget.



Ha en fortsatt bra dag^^

3 November-Tidsinställt.

Kan man ha hittat sin dröm?
Jag kanske kan ha gjort de.
Min dröm kanske kan vara en livs levande?


Vi får väl se..<3


3 November-Stallet all day.

Drar snart till stallet för heldag. Tävlingar idag men jag ska väl ta och rida ut med Gisza en kort runda då padock och ridhus kommer va upptaget.. Gisza är inte hallt och de va streckning:D
Sen blir det ju spökkväll i stallet^^ Taggad till att bli skrämd. Haha jao. Fast kan väl inte bli för rödd, ska ju hålla reda på alla barn som jag ska leda genom rundan:S
Men blir borta hela dagen så blir inge mer bloggande idag. Om de inte kommer ett senare ikväll.Senare!



Kram!

2 November-Bilder från Linköping.Inte så många men jag bjuder på dessa!










haha såå söt i denna!


2 November-Mitt Linköping<3

Gick upp tidigt, 05.30 och tåget avgick en timma senare. På tåget snacka ja me en ja, "sovande" viktor. Hahah ja att snacka men en "sovande" skåning är väl inte det bästa man ska göra om man vill höra vad dom säger men de funka:P När ja kommit till Linköping va det fullt upp hela dagen. Ja, de har jag ju redan berättat för er så skriver inte de igen. Ni kan läsa om det här.




Så tar och berättar Söndag och framåt nu. Viktor och Vanja (Alex kusiner) kom ju som sagt på söndag kväll. Vi åt och sen va jag och Alex tvungna att förlja med hem rätt tidigt:/ Så blev inte så mycket tid med dom då. Men de kan man ju säga att vi tog igen ;)

Måndag förmiddag cyklade ja och Alex till hennes mormor och morfar. Där kollade vi film och viktor gjorde oss halft döva med sin musik. Hahah bra va det iaf^^ Spela ps3 lite oxå. Fast ja hoppade dexD

På kvällen drog Jag, Alex, Ika, Viktor, Henrietta och Vanja på bio. Vi såg In Time. Bra film!

Sen "sov" ja och alex över. Film hela kvällen i källaren med viktor och Alex(y) Paranormal Activety 2. Inte ett dugg läskig, bara obehaglig!

Tisdagen vart de upp vid 9 typ... Frukost sen kolla film igen. Musiken och sten,sax,påse med straff efter det(y) Haha fan va kul de va.. Förlåt om ja slog lite hårt viktor... Sen drog ja och Alex ut med raffie medans Viktor började med middagen. Blev jättegott!

Igentligen skulle ja och Alex åkt med till henne igen eftersom jag skulle ta tåget tidigt dagen efter. Men vi alex flörta till sig en natt till me mig och kusinerna^^ Vi fick sova en natt till om vi cykla där ifran halv 7. Ofc! Så blev en till natt. Denna lite bättre kanske... Men de vet inte ni vrf;)

Klockan 06.00 ringde klockan och vi gick upp. Stackars viktor som gick upp då oxå för att säga hej då:P Sen så packa ja och tog tåget till Nykvarn. Så nu sitter jag här och har inget att göra. Vill tillbaks till Linköping Nu! Det ändå som suger är att jag snackar stockholmska/östgötska/skånsk. Låter fördjävligt-.-"

Så detta har varit min början på lovet. Nu ska jag se till att inte sakna alla där nerifrån för mkt. Men sakna er, de kommer jag göra!
Kram<3


2 November-Snabbt inlägg..

Tänkte bara meddela att jag lever. Hahah inge uppdatering de senaste dagarna men sov hos Alex mormor och morfar med Alex, Viktor , Vanja, Henrietta. Så inge bloggande:/ Men snart sitter jag på tåget påväg till Nykvarn. Sjukt trist att komma hem. Sorry alla där hemma men that's true. Hem och sova sen kommer det ett lååångt inlägg om va vi gjort me lite bilder för den som har lust att läsa. Jaja, hoppas ni sover så hörs vi senare!

Kram!


RSS 2.0