Love


Linköping

Har precis vaknat upp i Linköping. Igår hämtade Jocke (alex pappa) mig i södertälje sen åkte vi vidare för att plocka upp Henrietta på Arlanda. Det blev riktigt sent innan vi kom hem till Linköping, 02. Så de var riktigt skönt att få sova ut!
Imorgon gäller det! Spanien i två veckor, så grymt taggad!


Fixelifix

Vart i stallet och fixat en massa och sagt hej då till Gisza. Precis tränat ett kort pass på tomten och nu äter jag lunch. Havregrynsgröt med nyplockade bär :D


Stora staden

Sitter på pendeln hem från stockholm. Inhandlat lite grejer inför resan och ätit gott med Sandra. När vi kommet hem åker vi ner till badet för ett kvällsdopp, man kan inget annat än älska sommaren!


Gymmet äntligen!

Inte vart på gymmet på sisådär 3 veckor. Vart tar all tid vägen? Iaf så ska jag snart dra dit, jippi!:D
Löpning ner dit, 1,5 km i BRA tempo så är jag bra uppvärmd direkt när jag kommer fram. Idag kör jag nog igenom de mesta med lite mer fokus på rygg/mage. Detta blir grymt!


Tuff dag!

Idag har det vart en riktigt tuff dag!
Jobb 07-15, direkt vidare till stallet, hem och äta gott grillat med mamma och pappa, vidare till hökmossen (badet) och bada med tjejerna sen hem till mig för massa mys ute på altan. Nu har de gått så nu ligger jag ÄNTLIGEN i min underbara säng!! Imorgon ska jag sova ut, träna, stallet och börja pack inför spanien. WOHO!
Godnatt


Godmorgon !

Nu kickar vi igång dagen, sent eftersom jag tog sovmorgon men de är man värd ibland!
Nu kör vi!


Snaaaaaart

Snart är det spanien! Snart snart SNART!! Så jäkla taggad och ååååhh vad det kommer bli kul. Ska bli massa brun och bara älska livet och umgås med bästaste alexandra som för övrigt verkar gilla att blogga på min blogg... Nu ska jag ut och springa och lyssna på medina, så jävla grymma!


Jobbig

Ibland stör jag mig asmycket på anna och blir assur eftersom att hon alltid lyckas bättre med träningen än mig och sen kommer jag på att det inte spelar någon roll för att hon är min bästa vän.
Men innan jag kommer på det så är det verkligen asirriterande. As. Irriterande.
Ya here me?


Jun. 22, 2013

Midsommar vart mysig som vanligt. Var på landet såklart! Åt god mat, dansade runt stången, grillade, skrattade, spelade kubb och mycket mer.
Nu har vi kommit hem och jag är verkligen jätte trött. Fattar inte hur de kommer sig men sovit rätt dåligt inatt så kan bero på de + att jag sprang nästan 7 km nu idag på dan. Så nu ska jag lägga mig på soffan och kolla sommarkrysset!
Vaf gjorde ni på midsommar?:D


Glad midsommar!


Sommarlov på riktigt!

Har jobbat , vart i stallet och sprungit ner till badet och sen tagit ett kvällsbad med bästisen. Detta är sommarlov, att dra ner till stranden och chilla på kvällen i solen. Kärlek.
Nu ska vi mysa lite till sen är det på med löparskorna så har man avklarat 4,5 km idag iaf! Brabra!


Utveckling

Löpning! Så som jag hatar att älska det.
Dom 10 första minuterna är ju rent utsagt fördjävliga men sen, sen kan man hålla på nästan hur länge som helst beroende på vart man lägger ribban.
Idag slog jag rekord på nike run appen IGEN. Yes! Snabbaste kilometern hittills och längsta rundan hittills. Stannade inte en ända gång och slutade med en spurt upp för en brant rullstensås. Och sedan lite situps och armhävningar.
Och allt detta efter stall och arbete. Fattar ni va kroppen klarat av bara man har psyket ATT klara av det?!
ÄLSKA DIG OCH DIN KROPP!

Nu ska jag äta middag, havregrynsgröt, omnomnom!


Hej

Hej


Jun. 17, 2013

Halloj!
Ikväll kommer Anna vara trött!! Upp halv 7 i morse för att ta tåget hem och jobba 11-20. Så sitter på lunch nu. Sen imorgon upp tidigt för att ta stallet sen åka in till stockholm med tjejerna och gå på gröna lund. Vi ska försöka oss på att slippa en allt för lång kö till nya åkatraktionen så vi måste åka härifrån rätt tidigt.


No comments!


Skåne

Nu är vi Framme i skåneland. Och klockan tre drar vi in till kristianstad för då springer Viktor ut och lämnar gymnasietiden bakom sig.

JAG VILL OXÅ TA STUDENTEN!


Från djupet av mitt hjärta

Kära grundskola, kära lärare, kära Björkestaskola, kära Lillhagaskola, kära nior, kära 9a
 
Första skoldagen i ettan, så pirrigt det var. Allt skulle ju förändras och jag skulle få gå i skolan och lära mig massor. Åren gick och jag kämpade på liten som jag var. Hade kul och lekte med mina klasskompisar. Spelade kula, lekte kramkull, burken, cyklade och spelade king.
 
Sedan kom 7an. Alla vi 97or hade slagits ihop och sedan blivit 5 nya klasser med människor jag inte visste ett dyft om. Och så började det om, det pirriga i magen med en ny skola och nya kompisar att lära känna. Men denna gång utan allt lekande och kulspel.
 
I tre år har det skett så otroligt mycket. Och de senaste året har vart otroligt höjande för klassen och de flesta har faktiskt fått riktigt bra kontakt. Och att nu veta att vi aldrig mer kommer få uppleva den där mattelektionen när alla sitter runt två bord och hjälper varandra samtidigt som vi planerar planer för helgen, den går inte att föreställa sig. Istället kommer vi alla få sätta oss med en främling om några månader och knappast kunna planera planer till helgen tillsammans på ett tag. Det känns djupt i hjärtat att jag faktiskt nu avslutat min grundskoletid. Den dagen som man i ettan aldrig trodde skulle inträffa.
 
Att i dessa tre år fått lära känna några av de mest underbara människor som någonsin kommer vandra på denna plandet kommer jag stå evigt tacksam för. Frida med sina miner, Sandra med sitt sinne för humor och sin grymma skånska, Emma med per eller med sitt skrattande, Moa med sitt dryga K:ande och puni och Matilda med sina klockrena sätt att förvåna oss, gång på gång. Eller till exempel sebastian, Felix, Tim eller Adam som faktiskt velat umgås med oss trotts våra helknasiga ideer.
 
 
Men det är ni tjejer, som jag vill rikta min kärlek till mest. Det är ni som har fått mig att må som bäst när jag helst velat gråta. Det är ER jag gått till i skolan, inte lektionerna. Det är ER jag har fått skapa de bästa minnena med. Och det är ER jag alltid kommer kunna vara mig själv med. Det finns inga som ni.
 
Vi kommer alla få nya vänner i gymnasiet men en sak jag vet är att det aldrig kommer kunna få mig att må så som ni får mig att må. Jag kommer aldrig skratta så mycket som jag gör med er och jag kommer aldrig kunna bjuda på mig själv så mycket som jag gör med er. Varje dag i skolan framöver kommer inte kännas som skolan utan som en plats utan de jag värderar mest i hela världen.
Sandra, Frida, Emma, Moa och Matilda, TACK för att ni gjort allt så mycket roligare i 3 år. Nu går vi vidare, vi har slutat 9an som vart vår dröm så pass länge och blickar framåt mot nya ögonblick att minnas.
Varje tjejkväll med er härdanefter kommer vara en energikälla för att orka fler dagar i skolan utan er.
Förlåt språket, men FYFAN vad ni är bra och FYFAN vad jag älskar er!
 
Från djupet av mitt hjärta!
 
 

Goodbye forever

Känslig dag... Slutat nian, lämnat trygga grundskolan bakom mig. Aldrig mer. Aldrig mer. Känns så himla märkligt men ändå så otroligt underbart! Nu ska jag ut till mina gäster sen senare ikväll träffa alla härliga människor från nian igen!


PROM 2013

 
 
 
 
 
 

Strömsholm 2013

Idag blir det häst hela dagen! Just nu befinner sig jag, Emma , Elin och Fanny oss på strömsholm och kollar tävlingar och dreglar över allt på mässan.


Home sweet home

Hemma igen. Inte speciellt skönt men ändå skönt om ni fattar ;)
Ikväll blir det att sova tidigt! Åker hemifrån halv 7 för att åka och morgonfodra sen dra vidare till strömsholm och kolla hoppning hela dagen! :D De ska tydligen regna men hoppas på fint väder såklart, annars blir det inte alls samma sak ju.


Good night sleep

Nu ska jag och Holly sova efter en jobbig klättring i tomten. De är inte lätt att vara 14 år ibland. Men herregud va hon började leka med sin tuggpinne när vi kom in. Haha inte så konstigt kanske eftersom hon sover bort hela dagarna eftersom de vart så varmt. Söy vovve de här! :')
Godnatt!


Landet, underbara ställe!

Igår efter jobbet åkte jag som sagt vidare ut till stockholms skärgård för att umgås med Ann och Hasse samt vara lite undvakt. Hon är rätt gammal men väldigt söt. Haha och en riktigt bestämd dam!
Idag har vi handlat lite och sen tog jag en promenad med en av grannarnas hund. Han är mycket yngre, 4-5 år så de blev lite mer fart än när man går med Holly. Sen la jag mig och sola, där jag fortfarande ligger. Så underbart väder!! Tog även ett SNABBT dopp i havet, 14 grader, jadå! Och så har jag såklart plankat lite mellan all solning. Vi hörs ikväll!


Soooool

Sovit hos Frida, nu sitter vi och njuter i solen innan det är dags för mig att dra in till Coop och jobba. Sen vidare ut till landet för att vara hundvakt! Awesome helg!


Trött och Lycklig

Ligger i sängen och bara leker med mobilen. Har vart i stallet och på gymmet så nöj med dagens insattser!
Imorgon är sista "riktiga" skoldagen. Känns så himla underbart men samtidigt så otroligt hemskt. Efter varje lektion som går tänker jag , "jaha sista idrottslektionen för alltid i grundskolan" "sista mattelektionen för grundskolan" osv. Herregud, GRUNDSKOLAN. Så litet men ändå ett så otroligt stort kapitel i mitt liv. Alltid funnits där känns det som. Ettan, som att de va igår.


Dagens

NU MÅR MAN!
Först en väldigt lugn men otroligt sjön löprunda med Frida på lite mer än 4 km. Sen lite dips och 6 min planka på de, yeay! Känns så himla bra i kroppen trotts den sjuks träningsvärken från gårdagens benpass. Har duschat med bodyscrub, hårinpacktning och ansiktsmask och ska snart ta och göra mig en smoothie. Inge skolarbete alls kvar nu, fyf*n va livet är skönt just nu!
Nu mår man!


#Plankan2013

Nu kör vi igång andra veckan av plankutmaningen! Är ni fortfarande på? Ynka 30 minuter att samla ihop, vilket innebär 4,3 minuter per dag. 6 minuter om du vill ha lite vila två dagar. Kom igen nu, detta fixar vi!
 
Hääääääär har ni massa planktips och exakta regler för utmaningen!

Video från i fredags


#Svett

Precis kommit hem från gymmet och spolat av mig i slangen så nu ligger jag ute i solen. Inte ofta jag har tid för sånt.
Jag sprang till gymmet som uppvärmning och sedan körde jag ben och mage. Riktigt svettigt pass vart det. Blev seriöst GENOMBLÖT. Haha konstigt eftersom de inte va ett av de hårdaste passen direkt. Men de är riktigt kvavt ute så kan ju vara därför. Nu ska jag sola min lilla mage, ha de bra !


RSS 2.0