Upp och ner hit och dit

Flytta, byta skola, säga hej då till Gisza, nya vänner, massa träning, mindre ridning, mer plugg.

Finns mer, ohja de finns mer! Men känne att dessa 7 punkter kommer förändra min vardag mest! Till hösten börjar jag gymnasiet, Atletica på kungsholmen och kommer därför för det mesta bo hos mina underbara gudföräldrar Ann och Hasse som erbjudit sig en inneboende. Bara tacka och ta emot. Blev väldigt glad och lättad! Ville ju verkligen gå på den skolan när jag väl kommit in och så blir de nu!! :D
Gisza... Min lilla ögonsten ska flytta med Fanny till Göteborg där hon har ett pr kvar på gymnasiet. Hon kommer ha de jättebra där nere med fanny och alla andra hästgalna tjejer och killar! Och hon är även friskförklarad :D Vilket jag är jätteglad över. Aldrig kul när nån man älskar har ont eller liknande... Så de är riktigt skönt! Så nu hoppas vi att hon håller för framtiden! Kommer sakna henne med mer än hela min själ och mitt hästhjärta kommer alltid i grund och botten ägas av henne. 100 % sanning. Utan henne hade jag inte vart hon jag är idag. Tack Fanny för att du gett mig chansen att spänndera 3 år med denna underbara skapelse! Tack<3

För att sammanfatta det hela kommer mycket hända i mitt liv nu. Men de är så de ska vara!


....

Men ack så lite tid.
Imorrn ska jag sammanfatta allt i mitt upp och nervända liv. Känns som om inget men ändå allt händer just nu haha. Jaja, livet har sina vändningar. Lite negativt men mycket positivt denna gång iallafall !:D
Godnatt underbara värld


Har massa att berätta...


Inte okej.

Började jobba 10. Sjukt fint väder och verkligen underbar värme. Nu, slutat och klockan är 16. Mulet och kvavt. Buu. Aja till stranden ska jag ändå! Och sen ska jag äta ute med mormor och morfar. Mys!


Dumma app

Jag hatar denna av! Antingen stängs den ner helt plötsligt, ibland går de inte att logga in och för de mesta är de. Så sjukt seg så man inte kan lägga upp bilder utan att behöva vänta 30 min. Därav vissa tråkiga inlägg utan bild. Iaf just nu ligger jag och amanda på stranden. Sjukt varmt men mulet. Ledig idag ju så får se vad som händer senare :)


Shit

De är ju så sjuuukt varmt ute så att man nästan kvävs och här sittet jag på en buss mot jobbet... Men har faktiskt hunnit sova till 11, tagit en pw och vart och badat så lite har jag ändå hunnit. Idag jobbar jag 16-22 , rätt skön tid faktiskt. Gillar jobba sent:D
De ända jag gjort dessa dagar är att jobba . Fast igår efter jobbet red jag oxå:D har fått min livsglädje tillbaks typ haha. Fick låna Emmas häst Chessan. Hon va riktigt rolig att tida faktiskt. Svår men ändå hanterlig om ni fattar. Ahhh de va så underbart att rida, verkligen!
Puss på er!


Jul. 23, 2013

Klockan är 06.34 och de är dags att åka till jobbet. Vaknade och kände hur otroligt skönt det skulle vara att kunna kolla på klockan, tänka "äh den är bara sex kan sova 6 h till" och somna om. Men icke då, här ska de jobbas! Och visst är det kul oxå!

Igår bestämdes även nya ROLIGA planer för 4-5 augusti. Längtar massa!


Work

Tillbaks till jobbet efter 3 veckor ledigt. Känns faktiskt bra att va igång igen och de va kul att träffa alla igen :)
Idag är jag bara på frukt och grönt i 8 h, lite drygt kanske men de är riktigt skönt på den avdelningen! Lunch en halvtimma till så ska bara sitta ute i solen och njuta. Sen efter jobbet blir det badet!
Vad gör ni idag?


Serier förstör mitt liv

Serier är nog bland det bästa som finns! Och samtidigt något bland det värsta. Alla timmar som spenderas på att titta på alla dessa avsnitt och ytterligare timmar att diskutera innehållet med alla andra. De är många många timmar av dyrbar livstid;)! Sen finns det alltid scener/karaktärer som påminner om sitt eget liv. Och de är till och med så att iaf jag fäller en tår tack vare de då och då. Men samtidigt, vad skulle vi vara utan alla dessa sömnlösa nätter fyllda med serietittande?


Sista dan på sommarlovet

Idag är sista dan på 1 1/2 vecka jag får chilla och göra vad jag vill på. Imorrn börjar jobbet igen, 07-15 är det som gäller.
Åker ut till stallet lite senare och hälsar på Gisza. Sen lägga mig tidigt. Tråkigt men så äre!

Igår kväll träffade jag Elin och Emma. Haha bilden är tagen av en film där vi fick med en fin fail jag lyckades med. Ja vad skulle man göra utan vänner?


När man vänder sig om och ser hela livet som en dröm

Ett telefonsamtal är vad som behövs för att vända världen upp och ner. Ett. Ända. Kort. Litet. Telefonsamtal.

Jag visste att de va över men inte på detta sätt.


Borta bra men hemme BÄST

2 veckor spanien, hemma 1 dag sen iväg igen på kryssning med Frida och Emma.
 
 Det har vart ett sjukt kul dygn med allt för lite sömn och allt för mycket dansande och skrattande. Först åt vi oss riktigt mätta i buffén, så sjukt gott men så äckligt mätt man blir alltså! Vid 12 drog vi upp till diskot och socialiserade oss med ett gäng killar på typ 20 år haha. De fanns nästan inga ungdomar i vår ålder och dom va riktigt trevliga så varför inte liksom. På discot stannade vi ända tills det stängde och somna gjorde vi nog fram mot 4 halv 5. Så ni förstår säkert vilken natt jag haft. Sjukt kul iaf!
När jag kom hem var jag otroligt trött och grinig vilket kanske inte är det roligaste. Så jag slängde på mig träningskläderna och körde lite uteträning på tomten. Första hoppintervaller med hopprep i 13 minuter sedan
Situps 4x20
Ryggresningar 2x20
Armhävningar 3x15
Knäböj 3x20
Tåhävningar 3x20
Rumplyft 3x20
 
Efter det var jag inte trött på samma sätt, som terapi!
 
 
 
 
 
 

nej

hon ljög, en natt sov hon hela utan att vakna, jag vet, jag var där, vaken...


Jul. 17, 2013

Inatt sovs det 14 h i min underbara säng. Sängarna i spanien var sjukt hårda och jag sov inte en ända natt utan att vakna minst 1 gång. Så det var riktigt skönt att få sova i min egna säng igen. Vaknade vid 1 och sen dess har jag legat ute i solen och läst. Får passa på medans jag fortfarande är ledig haha. Lite senare ska jag bege mig till spåret och springa sen dra och bada. Ha en fortsatt awesome dag'


Hej Hopp Gummibjörn

Spanien, España, spain.
Underbara plats.
Har spännderat 2 underbara veckor med underbara människor och underbart väder. Ätit massa, badat i korallblått vatten, solat i 32 grader på varm sand, hoppat och dykt från klippor på 5 meter, tränat, vart ute och dansat på de spanska nattklubbarna, träffat nya vänner från Holland, spännderat nätterna på stranden framför en brasa med dom och bara älskat livet så mycket mer. Allt detta och lite till på bara två veckor. Tyvärr har Ping de flesta bilderna som jag får på en skiva sen (ca500stycken) så har bara några dåliga mobilbilder ni får njuta av sålänge.
Första veckan var det jag, alexandras familj, hennes mormor och morfar, hennes kusin joar och vanja +karin. Senare kom ju även viktor ner. Första dagarna var vädret tyvärr molningt men de försvann sen och då vart det helt underbart! För det mesta spännderade vi tiden på stranden då poolen inte är så rolig och fin i jämförelse. Vi spelade massa yatzy i strandbaren och jag som i vanliga fall brukar va rätt bra på de förlorade seriöst varenda gång. De var något fruktansvärt vad dålig jag var haha. Att klättra till klipporna sen hoppa därifrån var en upplevelse och det var så otroligt vackert! det var 7-9 m djupt men man såg ända ner till alla stora stenar på botten.
Finns så mycket att berätta men känner att de blir för mycket att skriva just nu så vi kan ta lite mer när jag fått alla bilder. Kram Kram!
 
 
 

Sådäär

Alex här! Nu sitter vi på den enda baren med wifi som vi har hittat i palamos, stammisar redan och fett sociala är vi... Vk har inte gjort så mycket sen anna kom hit, bara solat och badat och gått till klipporna för att hoppa! Anna är fett blek än sålänge jämfört med mig men hon kommer ikapp bra! Imorrn ska vi ut och dansa på lite klubbar och ha allmänt askul (som vanligt). Och anna ville att jag skulle skriva för hon är lat.. Kram alla!!


Det närmar sig

Snart ska jag spendera 4 h på ett av de värsta ställena jag någonsin vart på, i ett flygplan. Jag hatar att flyga över allt annat på denna jord! Det är så hemskt men sen är det ju underbart att man kommer utomlands!
På flygplanet ska jag sitta och rensa bland mina 1500 bildet och radera iaf hälften så jag kan fotografera massa i Spanien! Och där nere får jag äntligen träffa alexandra igen:D

Gud va jag saknar usa, bilderna är tagna i Kalifornien när vi bilade!


RSS 2.0