Squats med liten skottkärra

#aldrigvila #yoloswag


Chillar i väntan på beyoncé!


#plankan2013

Nu är jag igång, 12 minuter kvar att stå minst denna vecka så LÄTT jag fixar detta. Planka vidare nu vänner.

Slöseri med tid!

Känns verkligen onödigt att dra till skolan en hel skoldag eftersom vi har max 2 seriösa lektioner på en dag. Dom skulle kunna fixa så att man gör allt man ska innan lunch sen slutar man. Detta är ju bara ett himla tidsfördriv! Kan iaf checka av dagens fail från listan, vi gjorde en rätt så klockren sådan på engelskan. OCH det hamna på film så får se om jag kan få tag på den hit hahah. 
 
Idag är det äntligen gym som står på schemat, men först till stallet med två hästar som väntar! Det blir en bra eftermiddag!

Plankutmaningen 2013!

Läser en blogg där nu två tjejer tillsammans med massa andra människor i Sverige startat upp en plankutmaning för andra året irad. Hur kul är inte detta? Och det verkar som att riktigt många ska vara med.
 
Såklart är jag en utav dom!!
 

Kom igen nu hurrni, ni kan OXÅ göra det! HÄR finns all info du behöver veta. Lycka till, nu plankar vi så det ryker!
 

Äntligen

Nu är det knappt 90 timmar innan jag är påväg till min älskade vän igen, har gått aldeles för länge sedan sist, men så lycklig jag är nu, inte bara anna utan också beyonce!! Lovelife


Skola...

Sen stall... Kanske gym, vi får se vad jag orkar och vad klockan blir!


Vadå pluggmotivation?!!

 
 

Work it hard!

Somnade väääldigt sent igår, men de gjorde inget för på nått sätt har jag vart pigg ända sen jag gick upp. Låter man sig inte va trött , blir man inte trött. Så jag har väntat med att känna efter tills nu när jag har slutat, och ja, NU är jag trött!!
Festen va fet najs;) God mat, MYCKET dans ( är jag där får man räkna med de) , bra musik och härliga hattar. Hattar? Ja vi hitta några fina hattar vi snodde och dansa runt i, haha herregud. Kul kväll va de!


17-års fest

 
Glad dag idag för idag är jag frisk! Eller ja, hes som en (Kommer inte ihåg vilket djur det är men ni fattar) men annars är jag nästan väldigt frisk. JIPPIE!
Just nu sitter jag vid köksbordet och ser på när mamma torkar upp allt kaffe hon spilde ut över alla papper på köksbordet, klantigt mamma! Viktors studentinbjudan och mina jobbpapper, hahah ibland lyckas man :D
 
Ikväll är det fest för Emelie eftersom hon fyllt 17 så de ska bli riktigt kul! Grillning, musik, lite nytt folk osv. Känner att de är nått jag behöver efter en vecka som invalid i soffan. Men, imorgon börjar jag jobba klockan 10 så i sängs hyfsat tidigt så jag orkar jobba 6 h. Men de ska nog gå bra! Känns grymt bra att va uppe på fötter igen! Ha en grym Fredagkväll för de ska iaf jag ha :D
Saknar dock träningen, vi får se hur de blir nästa vecka!

Sjuk, INTE lat

Det är otroligt vad människor skriver att de har dåligt samvete osv för att de legat sjuka i soffan hela veckan. "Har inte tränat på flera dagar blablabla" osv. Bra för dig och din kropp skulle jag vilja säga!
Blir man sjuk är det något i kroppen som är fel. Och är nått fel säger kroppen ifrån och då SKA man lyssna. Det är faktiskt livsfarligt att träna med sjukdom i kroppen då ett speciellt ämne i kroppen som gör oss sjuka ökar när vi tränar. Är vi då redan sjuka hinner inte kroppen återbygga immunförsvaret och vi blir alvarligt sjuka.

Jag är sjuk och jag har legat i soffan i 4 dagar. Och jag är stolt över de för jag lyssnar på min kropp!


Tack Potatistjejen

 Tack Potatismåsen som påminner mig om att min blogg ska underhållas, vilket den inte har gjort den senaste veckan... MITT fel. Men i helgen var jag i Gnesta hos viktor och sen blev jag sjuk. Eller ja, i Måndags var jag i skolan och efter de körde jag Paintball med klassen, SATAN va de var kul, lätt att jag kommer köra det igen. Adrenalinet man fick av det va asnice och de gjorde inte så jätteont. Sjukt kul var det!
Ser ni föresten Moa som satt på sig masken åt fel håll? HAHAHA gud va vi skrattade!
 
Eftersom jag är sjuk borde jag ju ha bloggat massa men icke, jag har stängt av allt runt om och bara konsentrerat mig på att bli frisk, för de måset jag bli! Missat massor i skolan detta vecka och nästa vecka sätts betygen så måste fixa allt i början av nästa vecka, stress stress! Hörs ikväll, de lovar jag!

Banan

Glöm inte bort att blogga anna! Vissa av oss har inget liv och behöver att du uppdaterar mycket bättre!

https://cdn2.cdnme.se/1540663/7-3/pic_519d9d81e087c34244496787.jpg" class="image">


Intervallträning

Idag har jag skrivit mitt sista nationella för 9an. Shit, känns ju helt sjukt. Och de gick riktigt bra tror jag, så jäkla skönt!:D

Idag körde jag och Frida intervallträning i oxvretens mördarbacke, ja jag menar det, MÖRDARBACKE. Svett svett svett. Mysigt! Sem drog vi till gymmet, köttade 110 benböj med skivatång på 20 kg sen massa krampaktiga magövningar. Vem har sagt att de ska va skönt ty träna? De ska bränna i alla kroppens delar, och svetten ska rinna. Så de ska va!


Squats

Ojoj vad jag kämpar på med mina squats! Typ kärlek att känna ben/rumpa ständigt ha lite lite träningsverk, love. Red lite på atasja idag oxå, 6 veckor sen jag red, gissa om jag blev lycklig! Det är verkligen helt sjukt hur mycket jag saknar att rida...
I helgen ska jag träffa viktor, annars inga speciella planer. Va ska ni göra i helgen?:)

AHHH älskar den tröjan haha!


When dreams falls apart


Dagens outfit

IN LOVE med min nya tröja. Så jäkla snygg, ahh kärlek!


Biceps+Rygg

Idag var det ett hårt gympass som stod på schemat! Var på gymmet i 2 h och torterade mina biceps och ryggmuskler. Min kropp känns hur fräsch som helst just nu. Jag har sovit bra och ätit bra och låtit den vila väldigt mycket nu ett tag så jag märker verkligen hur viktigt det är att ibland vila från träningen. Så efter dessa 2 h hade jag kunnat köra lite till bara för att ta ut det där sista ur musklerna. Men de va riktigt möra och skakis haha. Körde de mesta på 8x4 rep med små korta uppehåll så de blir riktigt slutkörda. Som små korta intervaller kan man säga. Imorgon ska triceps, mage och bröst få lida lite. Välkommnar oxå denna värme med en öppen famn!
 
Seriöst, hur kan man INTE älska muskler?!

Shopping

Herregud vad jag shoppat nu. Men jag är redo för sommaren! Inge mer shopping på ett tag haha. Men verkligen hittat fina grejer som jag kommer bo i i sommar. Nu ska jag gå upp ur sängen, äta frukost sen åka till stallet. Vad resten av dagen har att erbjuda får viaa sig. Ha en superduper dag!


Årets första runda!

 
Årets första löprunda avklarad. Och desutom i oxvreten, vilket är så sjukt bra gjort av mig att klara hela rundan det första jag gör. Ni som inte vet vad oxvreten är så är det ett elspår gjort för skidåkning. vilket betyder en jäkla terräng med backar överallt. Så snacka om att hjärtat stärks. 4,7 km på 27 min. Är verkligen super nöjd över mig själv! Inte klarat av att springa den sedan jag spelade fotboll. Känner att nu JÄKLAR kör vi! Hoppas ni också har lyckats med något idag som gjort er riktigt glada. :D

10-14

Satt i kassan hela passet, vilket är otroligt segt men samtidigt skönt. Har nästan precis kommit hem och satt mig i solstolen men solen går i moln rätt ofta så solandet får vänta. Senare tar jag ett löppass och lite styrka by my self eftersom gymmet stängde tidigt idag. Ha en bra dag!


It will hurt

Slutade supertidigt i skolan så åkte direkt till stallet och var där i lite mer än 2 h. Pysslade om Gisza massa, mockade och fixade maten och tog en promenad i en jättefin skog på 20 min. Eftersom hon är skadad får hon ju bara promeneras 20 min/dag tyvärr "/ Men veterinärn kommer ut snart så då hoppas jag verkligen att de är bra! Min lilla blomma <3
Jag och Frida var på gymmet i 2 h, vi körde på ordentligt, utan stress. Så skönt att kunna göra de! Mellan varje sett bara kunna sätta sig på en bänk och snacka lite. Så de ska va ibland ju. Kan väl säga att jag hoppas på att få sitta i kassan imorgon då jag helst inte kommer vilja stå på mina ben haha. Nej nu ska jag kolla ett avsnitt Gossip Girl, sen ska jag släcka väldigt tidigt. Sov gott allesammans!


Legday

Idag är det äntligen gym igen! Inte haft tid sen förr måndagen, så riktigt taggad!
Idag får det bli ben och axlar. Och såklart min benböj!


Från och med idag, är ni med mig?


Risenta-Bars

(Ej de jag gjorde)
 
I söndags gjorde jag egna bars, det blev så otroligt gott och är en riktig energikick! Och det var verkligen superenkelt att göra!
• 7 dl müsli
• 1/2 dl honung
• 1/2 dl farinsocker
• 150 g osaltat smör (jag använde saltat, funkade lika bra)
 
Värm smör, socker och hunung i en kastrull tills allt är ordentligt smält och blandat. Häll sedan i müslin och blanda ordentligt. Sen häller du ut allt på en smörad plåt (20x30) och plattar till men en sked. Se till att göra dom ordentligt tjocka, det var här jag misslyckades! Ställ sedan in i ungnen i 15-20 min på 175 grader. Den ska vara gyllenbrun på kanten och mjuk i mitten.
 
Visst låter de enkelt? Lycka till :D
 

Härliga söndag!

Vart i stallet, fixat allt och haft utsläppet me Fanny nu på morgonen. Precis kommit hem och ska sätta mig i solen och äta lunch. Efter de blir dett MASSA plugg och bars-bakning. Perfekt söndag!


Jobb

Jobb står på dagens schema. Efter de blir det stan med mamma och uträtta lite ärenden. Funderar på att dra ut och ta årets första löprunda utomhus. Men får se vad klockan blir och så. Men nu ska jag ut och vara trevlig mot alla kunder, alla ni får ha en super lördag! :D


Never give up!


Maximal muskeltillväxt

Förra helgen när jag va på hälsokonventet köpte jag denna bok av Fredrik Paulún som var där och hade föreläsning. Han var väldigt bra att lyssna på, tips! Har börjat läsa den nu och det är verkligen massa bra kapitell som jag inte alls hade en aning om och andra saker jag hade stenkoll på redan. Det finns även massa övningar för alla delar av kroppen och övningar man ska undvika och varför. Mycket sånt kommer jag ta upp här då skaderisken vid styrketräning är otroligt stor! Dels för att man tittar på den biffigaste killen i gymmet, tror man gör rätt och lyfter för tungt och dels för att man inte sköter allt runt om träningen. Träningen är bara 20% av det som påverkar din kropp. Sömn och kost tar upp hela 80%, tänk på de! Nu ska jag läsa på om kosttillskott och sånt som används i tonvis i dagens samhälle. Tror dock många inte ens vet varför dom stoppar i sig det...

NEW DESIGN

 
 
 
Halloj alla Annas readers! Tänkte bara kika in och berätta att jag gjort en ny design åt Anna, som ni förhoppningsvis ser (förlåt till er blinda där ute, blev lite nätmobbning). Iaf så blev det liiiiite mer swag över det hela eftersom Anna är totally swag ! Hoppas ni fortsätter läsa nu guys!! Puss och kram // http://sandraerikssoon.blogg.se/ ♥♥♥

Beautiful


RSS 2.0