Ni har väl inte missat...

att sara tog sveriges första OS-medalj! Grattis till silvret!:D


Länkbyte-fridarydbjer.blogg.se

Kolla in denna awesome tjej och hennes läsvärda blogg! :D
 
bara att trycka på bilden!

Färdigmålat!

Efter ca 5 timmars målning sammanlagt så e det klart! Ny e de riktigt fräscht och fint tills Gisza kommer hem:) De gillar vi! Här har ni resultatet. Först en "förbild" sen en "efterbild".


Södertälje

Inne i södertälje med Mathilda och hennes kompis. Behövde få lite grejer fixade inför usa. Så köpt en "dagbok" jag ska ha och skriva i under resan. Och visst passar den USA?! :D


Avslutas redan på torsdag!


Packlitan till USA

·       Linnen/t-shirt, 10 st

·       3 jeansshorts / 1 tygshorts

·       1 tjocktröja

·       1 jeans

·       Underkläder, 17 trosor, 3 bh, 10 strumpor

·       Klänning

·       tights

·       Sovkläder

·       Bikini

·       Badhandduk

·       Svarta sandalerna

·       Tandborste / tandkräm

·       Hårborste /toffsar/spännen

·       !!!!

·       Hudkräm

·       Sminkväskan

·       Solkräm/läppbalsam

·       Adapter

·       Plattång

·       Mobilladdare

·       Pass

·       Försäkringspapper

·       Engångskamera

·       Dagbok/bläckpenna

·       Bok

 

Har jag glömt något?


Om du var min spegelbild skulle jag alltid ha en spegel med mig.


Veckans blogg-vinnare

Lust att vata typ ALLA tävlingar inom bloggvärlden där du kan vinna lite hästiga grejer?
 
http://bloggtavlingarhast.blogg.se/
http://bloggtavlingarhast.blogg.se/
http://bloggtavlingarhast.blogg.se/
http://bloggtavlingarhast.blogg.se/
 
Då MÅSTE du kolla denna blogg!
Grattis :D

Jag kommer göra allt!

No one will NEVER EVER break this love!
 
 
 

Måla

Vaknade för snart en timma sen, så skönt att sova! Förlåt för att jag inte uppdatera igår. Men kände mig inte så pigg så de hade ändå inte blivit någe intressant/roligt inlägg. Nu så åker jag snart ner till stallet (:D!!!!) för att måla och fräscha till giszas box. Kanske fixa och göra om i skåpet lite, vi får se :) Eller så gör jag de på måndag när jag ska fortsätta måla hennes box. Sen så efter att jag är klar där nere idag ska jag hem, sätta på datan och lägga i en cdskiva med massa bildern från i våras när Sara fotade mig/gisza och Elin /atasja. Så de ska bli jättekul att se! Och ni kommer såklart oxå få se dom nu under hösten i lite olika inlägg. Några redan ikväll såklart!:D Ikväll kommer oxå Farmor och en av mina farbröder hit för att grilla med oss. De blir mysigt :) Ni får ha en bra dag! Kram


.

Tåget hem nu. Astrött efter en så sjukt awesome natt ! Hahaha herregud!xD Men uppdaterar från datan när jag kommer hem, för nu ska jag sova och lyssna på musik, tummen upp för de!


Mot en awesome kväll!

Nu sitter vi och väntat på bussen, vi ska dra in till stan och sedan hänga med alex kompis typ ^^ så de blir asnice! Skitvarmt idag me! :D så vi har badat en snabbis oxå, svalkade skönt! Guuuuuud va jag saknar sötaste ponnyn i världen!:'( Hoppas tiden går fort och jag har turen på min sida...!


Mot åttingen

Förväntas bli 29 grader idag !:D Så vi ska till någe sommarställe de har lånat och bara sola och bada en massa, kommer bli grymt skönt! Så vart på ICA och Plockat oårdning varsin sallad. Så gott!! :3 Hoppas ni får en bra dag och ut me er för 17, nu e de SOMMAR på riktigt:D:D


Kommentarer-Svar

Blogg.se har ju som sagt gjort om sin sida satt alla vi som har konton här har fått en helt ny inloggningssida att börja använda,jobba med och lära oss.Jag själv tycker att den är riktigt bra och den är otroligt smidig att använda!
Men de ända som är lite knas är kommentarerna.
De är så att vi fått som ett svarsprogram så vi kan svara på kommentarerna lätt och smidigt från min inloggning direkt. Istället för att först gå in på den som kommenterats blogg, klicka på ett iinlägg för att kommentera och SEDAN kunna skriva sitt svar. Vilket man ibland inte har tid med.
Men för att detta ska funka och för att du ska få ditt svar måste du ha SIGNERATmed ditt namn. De gör du till vänster om rutan du trycker på för att skicka iväg kommentaren.
 
Men de jag mest undrar över är hur de som inte har blogg under blogg.se får sina svar... För vi som har blogg.se har en speciell flik för de som jag INTE tror andra har. Men detta kanske ni som inte har blogg.se skulle kunna hjälpa mig att lösa?
Skriv bara en kommentar om ni har lust att hjälpa mig så ser vi hur vi gör. Skulle vara jättebra om jag fick koll på detta nämligen!
 
OCH GLÖM INTE, SIGNERA!!!!!

Mot Linköping !

Och några awesome dagar med saknade Alex!:D


Sommarstäda, åt hästen!

NU e de ju sommar och är det något man som hästmänniska älskar så är det ju att vara ute mycket i stallet. Rida, gosa, pyssla mm. Men vrf inte ta och fräscha upp lite åt hästen?
 
Ta med alla skötselgrejer hem, häll ut dom på tomten och dra fram vattenslangen. Här ska tvättas!
Ta och tvätta alla borstar riktigt rena och få bort allt äckligt gammalt damm och hudavfall som ligger och gömmer sig i borstarna. Lägg dom sedan i solen så de torkar och är redo att användas dan efter!
 
 
 
Och medans du ändå är där så kan du ju se vad de är du behöver köpa in och så. Du får en bättre överblick av vad som egentligen saknas. Så passa på att skriva en inköpslista och dra med dina föreldrar eller några kompisar och åk och köp massa hästiga grejer!
 
 
Bara ett litet tips för vad man kan göra åt hästen. Hoppas ågra av er iaf blir lite inspirerade! :D
 
 
 

Stockholms Skärgård


Veckans blogg!

Avslutas på söndag.

Chill dag!

Är hos emmas pappas kompis och vart här hela dan och bara badat och chillat! Värsta stället detta är, lätt man vill bo här xD Nu blir de att spela lite fotboll på tomtens elvamannaplan sen äta grillat. Himla awesome helg jag får!!:D


Vinnaren!

Nu har jag utsett vinnaren i "veckans blogg" för första gången på ett tag!
Och bara att klicka på länken som är HÄÄÄÄÄÄÄR för att komma till denna awesome blogg!
 
Ps. lite av en hästblogg... ;)
 

Grillning

Nu e jag hemma! Borta bra men hemma bäst kan man ju säga ^^ men han va hemma i 30 min kanske, för nu e de grillning och lite sånt nere hos larssons. Riktigt trevligt! Ha en bra lördagskväll!:D


Paj.

Tänkte bara tipsa om ett pajrecept som blir supergott och mumsigt! Blanda 3 dl mjöl och 1 dl socker tillsammans med 125 g rumstempererat margarin. När all deg går att knåda ihop till en stor boll e den perfekt. Smörj pajformen du ska använda. (Om du har en lite större form bör du göra mer deg. Men de märker du) Skölj bären. Blanda i socker och potatismjöl. Ta så mkt som du känner för. Potatismjölet är för att binda vätskan från bären. Häll i lite mer än hälften av degen i formen och fördel det jämnt genom att trycka med fingertopparna. Tänk på att få upp på kanterna ordentligt! Häll sedan i bären. Nu är det bara att smula över degen som blev kvar. In i ungnen på 200-250 grader i ca 15-20 min. Om du har varmluftugn så blir 175 grader i 30 min bra. Klart att äta!!:D med vaniljsås såklart ^^ om man nu gillar det !


15 dagar kvar :D

Idag är det 15 dagar tills jag sitter på planet mot USA! Ska bli så sjukt kul att få komma till USA. Tyvärr så e jag ju lite flygrädd så flygresan ser jag ju inte direkt fram emot (y) men de kommer säkert gå bra..:s Iaf så börjar vi med några dagar i New York för att sedan flyga tvärs över landet och landa i Kalifornien. Där blir det att bila runt. Så de ska bli riktigt skoj!:D


Dags att ha lite kul på vattnet!


Kolla hennes nya blogg!

Lite bättre, lite mer läsvärd ;)
http://emmagabrielsson.blogg.se/
http://emmagabrielsson.blogg.se/
http://emmagabrielsson.blogg.se/
http://emmagabrielsson.blogg.se/
http://emmagabrielsson.blogg.se/
http://emmagabrielsson.blogg.se/
 
haha nej emma, den har alltid vart läsvärd! :D

Allt har ett slut. Även nu.

Och så var han borta. Han jag skulle kunna spendera all min tid med. Tåget gick för snart en timma sen och jag saknar honom redan. Och de värsta är att jag vet vad som väntar... Hur det kommer kännas att sakna honom i 2 månader. Men jag har haft 10 så sjukt awesome dagar med honom! Och lätt han är värd att vänta på i 2 månader till! Då som 18 åring oxå ^^ Aja, saknar min guldfisk (L)


Frågestund!

Fråga på! Svarar på alla frågor (om de inte är föör privata såklart!)
Så fråga hur knasiga frågor som helst så svarar jag i ett videoinlägg sen ^^

Så här kan man oxå göra!

Två vägringar senare...
 

Satan

Sjukligt me folk här idag! Och vilket väder! Just nu står vi i kö till vilda musen som aldrig kommer ta slut känns det som. Yeay (y) Tänkte bara visa att jag fortfarande lever och inte ramlat av insane och dött...;) Hahaha nej skämt å sido, hoppas alla ni får en toppenkväll med massa härliga sommaraktiviteter och att ni har lika awesome väder som här! :D Kram


Nu, gröna lund!


Härligt hurrni!

Kollade statistiken , den hade flugit upp! Jättekul ju!:D Hoppas att ni stannar kvar oxå! De kommer en frågestund snart oxå så då kan ni ju passa på att fråga massa som ni vill veta!! Aja, nu ska vi hämta upp olle och johan sen taggar vi grönan(y)


Veckans blogg startar upp igen


Avslutas på söndag, Så anmäl dig och din blogg nu!
 
 

Fickat i Waxholm!


Regnig dag.

Japp, rubriken säger allt! Bara massa gråa moln och regn. Snacka om att mamma och pappa valde rätt vecka att åka till Malta! Men iaf så drar vi till vaxholm nu. Får se vad vi hittar på där men de blir väl att kolla lite:) Tråkigt, oinspirerat inlägg men jag lever ju iaf!;D


Att blogga på hög nivå?

Alla bloggar antagligen för att de tkr de är kul. Vi gillar att underhålla läsare, alla på olika sätt. Men sen finns de vissa som kommer extra långt med sin blogg och dess innehåll. Extra många läsare dras till just den tjejen/killen och de blir inbjudna att blogga för speciella bloggportaler. Ett otroligt erbjudande som man absolut inte ska tacka nej till enligt mig!
Dessa människor kan börja leva på sin blogg tillslut. De kan käna så mkt på den! Helt sjukt egentligen. Men är det hit alla vill nå?
 
Om jag skule fråga mig själv skulle jag lätt vilja ha över flera 1000/10000 läsare per dag. Men jag skulle aldrig i mitt liv vilja leva på min blogg. De känns faktiskt lite FÖR överdrivet. Men att kunna tjäna pengar på bloggen, ABSOLUT! Bara man förtjänar det. Något som knappast hälften av alla stora bloggare gör därute. Och jag vet inte va de beror på.
De kan skirva om vad som helst , berätta om vilket skit som helst och sånt som absolut inte har nån mening. Och ändå har de 10000 tals läsare och får lika många kommentarer per dag. Sjukt om ni frågar mig.
Varför inte ge de otroligt många småbloggare som finns en chans? De har så sjukt mycket bättre innehåll än vissa av de stora, riktigt kända bloggarna där ute!
Tänk efter och tyck. Detta e iaf va jag tycker.

Lovely!

Haft en awesome dag ute på landet med älskling! Vi cykla till och med in till affären, de v ju dagens motionspass kan man ju säga (y) Bad efter de, 17 grader i vattnet. Snacka om uppfriskande! Båttur blev de oxå. De är väl ungefär vad jag gjort under dan. Just nu håller vi på att grilla. Så de blir niiiice! Juste, vi va och plocka blåbär och baka en smulpaj oxå! Omnomnom :) Ha en fortsatt bra kväll och hoppas vädret hos er är lika fint som här!


When You Have The Chans...

Nu äntligen blir det att åka till Landet med Viktor!!
Haft två awesome dagar med honom här hemma. Men landet är något mer awesome! Har fixat några awesome tidsinstälda.
Serious talk, veckans blogg, frågestund osv (y)
Tror de blir niice. Sen så såg jag att de skrivit här på blogg.se att iphoneappen e igång igen. Hoppashoppas!! :D

Söderköping-I bilder


Glassresturang?

Japp, klart de finns en glassresturang. Och kan ju garantera er om att ifall ni e i Söderköping  och inte går dit och äter glass så kommer ni missa något!
 
Dock ska man nog ha med feta plånboken då de är riktigt dyrt! Men lätt värt pengarna!
Och ett till tips, dela gärna med varandra. Men orkar absolut inte en hel om man inte låtit bli att äta på många timmar :P

Tack och hej!

Nu ska jag sova, laddat ner sjuk musik nu! Awesome!! :D
Imorrn när jag vaknar ska vi åka och plocka upp älskling på centralen, sen 10 dagar me honom!
Sommaren 2012, blir lätt en av de bästa!

Tjäna!

Tjäna Tjäna Frida här!
Jag ligger och väntar på att Anna ska äta klart.
Vi har en film kväll hon och jag, har inte sätts på två veckor och kommer inte ses på ytterligare två lite tråkigt :/ så därför träffas vi nu!
Nu kom hon tillbaka så då ska vi fortsätta se på snow white and the huntsman
ha det gött :D

Awesome musik!

 

Hemma!

Nu e jag alltså hemma efter att ha vart borta i 11 nätter. Kan ju säga att de ska bli riktigt skönt att sova i sin egen säng inatt, men har haft det så sjukt grymt!
Har inte så mkt bilder då vi tog massa med elins systemkamera men jag har några jag ska bjuda på.
Och så blir det att sätta sig och fixa nya tidsinstälda för på onsdag åker jag till landet och blir där i nästan 2 veckor (y)
Så ja... :P
Och har massa ny awesome musik jag ska bjuda på oxå! Ni får väl se när jag ploppar upp dom . Nu ska jag fixa iårdningen en liten failfilm och skicka till ponnysanning.se!

Jump higher!

Igår fixade vi padocken , saltade och plattade till den mes en sandvibrator. Så idag blir det hoppning med fannys nya hinder. Sjukt taggade är vi!

Kräfta?

Dagen har varit sjukt chill!
Drog upp vid 10 för att sola lite, ledde till 4 timmar med sol och bad i poolen. Rätt nice!
Snacka om att vi alla fått färg idag! Känner att jag e påväg att få en awesome brun färg! Just nu är jag en blandning mellan brun och röd, som en kräfta. Riktigt snyggt ;)
Sen stekte vi pannkakor till lunch för att sedan dra till stallet. Där tog jag och elin oss en upptäckafärd och hittade en awesome skogsstig! Efter detta fick Gisza lute skönhetsvård med insmorda hovar i rapsolja (y)
Nej nu e jag riktigt trött ! Kudden ligger och skriker efter mig!

Herregud, får ju inte glömma berätta att fanny fått sina hinder nu, ni ska bara veta!!! Lägger upp bilder när hag kommer hem, massa bilder från dessa dagar!
Så imorrn blire tagga hoppning!:D
Godnatt :*

Sommar!

Har det så sjukt awesome här i söderköping! 
Vi rider, gör hästiga grejer, är i stallet, badar, solar, SKRATTAR... Ja , vi gör allt ett sommarlov kan ha att erbjuda såhär ute på landet!
Igår va vi oxå och hälsade på kosorna, mmm va mysigt de e att bli slickad i ansiktet av dom , ni borde verkligen testa det!;) 
Vart på smultronstället för en andra gång oxå. Glassarna är verkligen sjukligt goda!
Hoppas ni överlever med bloggen och dess tråkiga innehåll :p
 
Nu ska vi nog sova snart, godnatt !:)

Bloggar!

Dessa bloggar kollar jag oftast varje dag
 
atasja.blogg.se är en nyskapad blogg som drivs av en av mina närmsta vänner! Hon skriver mkt om vad som händer henne just NU och såklart om sin häst, Atasja!
Passar dig som gillar att läsa om andras vardag och liv samt häst.
 
egf.blogg.se är en blogg som drivs av Emma Gabrielsson, en riktigt härlig tjej jag älskar att spändera tid med!
På hennes blogg kommer du följa hennes steg för att nå sin livsdröm. Med både motgångar och framgångar får ni dela denna härliga resa med henne!
Passar dig som vill läsa om hur det är att älska hästar men också hur det är att vara 15 år i en liten stad som Nykvarn.
 
jumphigher.blogg.se drivs av Mathilda Koskela och denna tjej är en toppentjej! Hon skriver verkligen läsvärda inlägg! Direkt från hennes tankar och inte från någon annans! När hon väl skriver något så LÄSER man det verkligen!
Passar dig som vill följa en busig 15 årings resa genom de tuffa tonåren, med mkt skratt,bus och glädje. Men samtidigt med ett stort allvar över det hela!
keela.se drivs enligt mig av sveriges bästa bloggare! Hon kommer få dig att se positivt på livet och du får alltid ett leende på läpparna över hennes knasighet! En ABSOLUT läsbar blogg. Jag älskar att läsa den.
Passar dig som vill ha lite kul och positivitet. Du kommer ÄLSKA denna blogg oavsett, för här finns det allt!

 


Mitt hjärta <3


RSS 2.0