31 December-Muy Bien (y)

Nyår
Guld och silver på nyår.. Mumma!!

31 december- Månad för Månad i bild.

Juli
AugustiSeptember


OktoberNovember
December31 December-Månad för månad i bild.

JanuariFebruariMars
April


Maj
Junifortsättning följer...


31 December-2012, här kommer vi!

Nyårsafton och de innebär nyårsspecial här på bloggen!! :D Har fixat några inlägg som kommer handla om de gångna året och såklart, 2012! Men vad tycker ni, vi börjar med mål och framgångar 2011/2012 (y)

2011
Har varit ett bra år! Två otroliga resor, en häst på foder, första betygen, otroliga vänner, kärleken. Men det har oxå vart ett svårt år på många sett! Pappas olycka i april skakade hela familjen och de var en svår perjod för oss. Men de gjorde oss starkare och visade bara hur mkt vi klarar av!
Jag hade mål inför 2011. De mål som jag får fysisk belöning för är mitt godis- och hållaigång-mål. Jag har inte ätit godis på ett år och rört på mig två ggr i veckan utöver skolidrott och ridning. Bra gjort av mig själv tkr jag då :$ Sen har jag haft mål som jag satt åt mig själv för mig helt egna skull. Dessa behöver jag nt skriva nu. De är old ;) Men för att sammanfatta detta år kort så måste det nog bli att det varit ett utav de bättre åren!

2012
Jag ser fram emot detta år! Hoppas på att få träffa massa nytt härligt folk, få ännu bättre betyg, lyckas ännu bättre med ridningen, kärleken. Håller tummarna för att allt kommer gå bra inom familjen och att pappas fot blir så bra som den kommmer kunna bli! (Den kommer aldrig bli helt bra igen...)
Och nytt år inebär nya mål och löften att försöka uppnå och hålla. Och såklart har jag satt upp några till bloggen, eftersom den är en del av mig och mitt liv.
För bloggen
Försöka få 500 läsare!
Lära mig fixa headrar så bloggen blir fräsch lite oftare (y)
Starta fler tävlingar. (Veckans/helgens blogg, prisutdelningar osv...)
Ha med mer outfit's
Fortsätta dela med mig av mitt liv till er.
För mig
Fortsätta kämpa och göra mitt bästa i skolan satt betygen höjs ännu mer.
Försöka vara den människan jag själv vill möta.
Leva mitt liv!

De va väl lite om målen och så. Väntar annat skoj här så håll er uppdaterade ;)


30 December-Telle!


Telle Telle Telle..
Haha ja denna tjej har jag känt sålänge jag kan minnas! Riktigt härlig tjej med mkt skoj ideér.
Om du är intresserad av en riktigt fin blogg med bra inlägg om allt möjligt så kolla in den! :D


29 December-Min bror Lars Mikael Eriksson.

Skrev ju i tidigare inlägg om att jag hade en brorsa som dött. Och några har undrat varför och hur han dog och eftersom det inte är en direkt hemlighet (lämnar såklart detaljer utanför) och de var för ett tag sen kanske de är dags att jag berättar det för er. Ni vet ju redan en hel del om mig som sagt.

När jag var fem år födde min mamma tvillingar. De blev två pojkar som fick heta Olle och Mikael. Men mikael var inte helt frisk. Han hade problem med hjärtat och kunde inte heller andas själv. Därför fick han ligga i kuvös uppe på huddinge sjukhus. Mamma fick alltså inte föda på Södertälje då de viste att den ena bebisen inte var helt frisk. Vi fick besked av läkaren att han inte skulle klara sig. Mamma och pappa anårdnade ett nöddop i ett litet rum på sjukhuset. Han döptes till Lars Mikael Eriksson. Han blev tre dagar gammal och dog i mammas famn.
Jag var som sagt bara fem år när detta hände så jag kommer inte ihåg så mycket. Men jag kommer ihåg vissa minnesbilder/filmer som jag kan få fram. Jag ahr två som jag minns riktigt starkt.

En av dessa är från när vi var inne i de rum där alla kuvöser står. Jag kommer ihåg hur vi gick fram till mikael och såg honom ligga i den. Med slangar kopplade till munn och näsa. Det såg för hemskt ut i mina ögon. Jag förstod ju inte varför de var bra att ha dom där. De fanns två hål i kuvösen där man kunde stoppa in händerna. Jag minns starkt känslan av att sin svårt sjuke lillebror knöt sina pyttesmå, lilaaktiga fingrar runt mitt ena finger. Det kommer jag aldrig glömma!

Den andra rätt tydliga minnesbilden jag har från detta är då vi fick veta att han var död. Jag kommer ihåg att alla fem var i mammas sovrum. Mamma låg i sängen och hade mikael i famnen. Olle låg i en liten barnsäng framför sängen. Vi stod på vänster sida av sängen. Med ryggarna mot fönstret och jag såg rakt på min nu bortgångna lillebror. Jag grät. De gjorde vi alla. men jag kommer alltid minnas denna dag med glädje. Såklart kommer det vara en stor sorg inom mig. De kommer det alltid vara! Men att se honom somna in och kunna se att han inte ahr ont längre. Att han inte behöver kämpa varje sekund för att kunna överhuvudtaget överleva. Det var nog det bästa. Det förstod jag såklart inte då. Men nu när det gått nio år förstår jag att det var de bästa. Att låta honom slippa alla smärtor.

Det kommer alltid finnas en tomhet i vår familj efter honom. Även fast han bara var med oss i tre dagar så är han ändå våran bror/son. Vi saknar dig Mikael. Men vet att du har det bra, någon annan stanns!
Denna låt sjöngs på hans begravning om jag kommer alltid koppla Mikael och denna låt. Den betyder mkt för mig!29 December-True story!

Va inte glad för att många vill ha dig, billiga varor har många köpare...
Kriga istället för den rätta och gör allt för dem du älskar.


29 December-Vad tycker ni?

Vad tycker ni jag ska skriva ett riktigt långt inlägg om? Med mkt bilder och true shit.


Bio snart!

mms_img44960 (MMS)

Bio snart!


28 December-Mitt liv.

Hej jag heter Anna Eriksson och Bor i ett litet samhälle någonstanns utanför stockholm. Jag har tre brorsor. Två är livs levande och bråkar all the time. Därav min sociala ställning till min familj inne på rummet. Min tredje brorsa dog när jag va fem. Inge kul men vi har gått vidare och graven är alltid lika fin.
Hur jag är som person får ni fråga mina vänner. men jag tror att jag är en rätt bra person. Ni sitter framför skärmen och läser om mitt otroligt fashinerande liv och hjälper mig att föra denna blogg uppåt. Det tackar jag er otroligt för!

Livet mitt leker just nu och jag tänkte berätta för er, men kom ihåg att detta är mitt liv och ingen kan ta det ifrån mig. Oavsett hur mkt du skadar mig kommer jag alltid vara starkare än den som har så dålig självkänsla attd e försöker förstöra för någon annan.

Iaf, Gisza kommer troligen att stanna hos mig. Då blir det lite nya grejer till henne då jag har peengar nu!
Den fjärde kommer världens sötaste hit. Stannar i tre nätter sen åker han ;(

Det är lov och jag känner mig grymt utvilad. Därav denna blogglust och träningsglädje jag har.
Gisza får bästa ompysslingen nu när Fanny är hemma. Vet att de saknat varandra!
Nu blir det bara lovdagar med härliga vänner, shopping och massa sömn!!

28 December-Outfit.


Mörkblå jeans från cheap Monday.
Vaniljvit tröja från BikBok.

28 December-Tagga Heron med Amanda!

Blev att ligga och dra sig ordentligt idag! Iaf, senare ikväll drar jag och Amanda till Heron för att kolla bio. Vi har nt bestämt film än med ska till amanda snart så gör de då (y) Iaf, eftersom uppdateringen igår va grym så åkte oxå statestiken upp. Den har ju vart lite nere eftersom jag nt vart så igång här på bloggen. Men ändring på de nu!!

Livet leker just nu och då känns de mkt roligare att blogga. Nt bara skriva massa tråkiga "detta gjorde jag idag" och blablabla. Nt alltid så kul att läsa. Nu blir de att fixa några tidsinställda som kommer under dagen. Sen fixa sig och dra till Amanda. Awesome dag ska de bli.

Kram sålänge<3

27 December-Oj !!


Haha, ser ni uppdateringen lr? Den har varit kung denna dag! Och de kommer fortsätta så nu. Har en helt sjuk blogglust.

Håller på att förbereda inför nyårsspecialen här på bloggen. Första gången jag kommer ha en heldag med ett speciellt tema. Ska bli kul med lite nytt. Och om ni uppskattar de och de gick bra kommer de fler under 2012. Då kommer oxå NI få vara med och bestämma teman och sånt. Kul va? ;)

Haft en awesome avslutning på denna underbara dag! Körde ett corepass och sen tog jag en lång skön dusch! Grymt skönt att bara lägga sig på sängen och chilla nu. Nöjd med dagen och Love My Life Right Now!


27 December-LänkbyteTkr ni ska kolla in denna tjejs gryma blogg!

27 December-Nytt och fräscht ;)

Ny stooor kudde till sängen! Me like(y)

Va tkr ni ?


27 December-Svar på tal.


27 December-Gårdagen Min.

Igår var de tidsbrist igen. Stallet vid nio. Han bara rida i 30 min men hon blev riden iaf. De hade blåst så mkt här att ett träd vid Alén upp till stallet rasat. Och de är stora träd. Fatta vad de blåst då! Iaf, hem vid halv ett och sen satt jag i bilen 30 min senare. Nyduschad och klar. Grymt gjort av mig tkr jag själv! Börjar ju bli rätt bra på att duscha och göra iårdning mig på väldigt kort tid nu...

Iaf, iväg till sollentuna, till kusinerna (y) Där åt vi och hade de mysigt. Alla pappas syskon (4 st +pappa) va där med familj. Så träffa nästan alla kusiner oxå ;D RIktigt skoj va de iaf! Kom väl hem runt nio och då va jag sjukt trött så la mig nästan direkt och läste. Därav ingen uppdatering igår "/


Men en liten fråga till er. Är detta röd lr rosa? haha, kan verkligen nt se ;s


Ibland ser de ut som röd och ibland som rosa...

Kram!

27 December-Nu så Emma ;)Jaa.. Såhär kan de se ut när en tjej på 172 cm rider på en liten B-ponny...
Varsegoda ;)

25 December-.

Hade tänkt fixa en videoblogg men icke. De ska inte funka med youtube just nu -.-" Bara för att jag nt haft tid att göra ett på sjukt länge och är sugen på de nu så ska de nt funka. aja sånt får man ta. Finns större problem här i världen!

Imorrn drar jag till stallet vid 9. Tidigt för att sedan åka hem och duscha/göra iårdning sig för att åka till farbror min. Ska bli kul att träffa några kusiner igen (y)

Sjukt glad blev jag ikväll!!

Kämpar för detta nu!


25 December-Vill läsa!

Vill du att jag tittar in och kommenterar lite på din blogg?
Skriv din adress så glider jag in där! Vill verkligen läsa era bloggar :D

25 December-Snart nytt år.

Bara några få dagar kvar på 2011. Dags att tänka ut lite nyårslöften till mig/bloggen, fixa nyårsspeciall till bloggen och börja fundera på mål till 2012!

En sak är säker, De ska bli ett grymt år!!


Saknar sommarn och denna vecka!

25 December-Julhelg nu.

Julafton var jättemysig! Var ute och sprang sen gjorde vi iårdning allt och åt julmat. Efter de blev de kalle anka. Den stillastående timman xD
Klapparna öppnades vid 17.00

Mina awesome julklappar
Nagelgrejs
Pengar 500 ;-
En speciell tvål
Ett gymkort
Ett doftljus som luktar gooott
En skidresa till Sälen
Bospar 3600 ;-
En tröja
Örhängen
Godis (Till tolvslaget den 31 ;) )

Jag har glömmt något tror jag men de här va i det stora hela. Och som ni såg fick jag en skidresa, igen!! Tack så otroligt mycket Ann och Hasse. Ska bli en sjukt roligt (jobbig) vecka i lindvallen;) Längtar redan!! Bara 10 veckor tills jag drar (y)
När alla klappar var öppnade så ringde vi över Larssons. De kom upp och stannade till halv tre. Skojskoj (y)

Lindvallen

Pistkarta över skidområdet Lindvallen.
Boendet.

Gaah längtar sjukt!! Och såklart så åker man snowboard och förstör knäna liiite till;)Kram!

24 December-Bryter av lite.

Bryter julstämningen lite här på bloggen :P Gisza flyttades ju igår och man märkte att hon nt va van vid nya ställen. Men de va roligt att se henne! Och hon blev fast vid Fannys andra häst, Flamman. Jättesöt tjej var hon. Synd bara att hon är skadad. Men fick gå med energiknippet medans fanny red Gisza lite. Men de gick rätt bra (y)


Hon Kunde verkligen nt hålla huvudet still xD

Framför de nya stallet.

Precis avlastad.


Hon kunde nt va stilla!! Men inne i stallet var vi nu. Skitkallt men de va rätt mysigt där :)


Tjejerna och deras nya boxar.


24 December-Julaftonsmorgon!

Nu är de alltså äntligen julafton! Denna morgon börjar perfekt. Ut på en löparrunda sen familjen hela dagen.
God jul Alla!


23 December-Julmys såhär innan Julafton (y)

Granen är färdig och nu blir de uppesittarkväll med familjen. Ha en fortsatt trevlig kväll!

13 December-Snart Julafton.

Nu är de ändast EN dag kvar till Julafton!! Gisza flyttas om ca en timma så ska dra till stallet för att packa med Fanny när som. Men de blir lite sena så slänger in ett snabbt inlägg.

Om drygt tre veckor drar Jag och Frida (Våra mammor) till The Studio för att fotas. Ska bli awesome och några bilder köper vi nog. Men de är så sjukt dyrt!!
Dessa två tjejer va där för ca två veckor sen. De är så fina!


Kram alla!

Sista dagen för gisza i denna hage för ett...

mms_img43197 (MMS)

Sista dagen för gisza i denna hage för ett tag. Ska bli skönt att komma iväg lite (y)


22 December-L.O.V

Loooov nu !! Vet lite efter men blev inge bloggande igår. Skolan till fyra. Betygen blev jag nog ganska nöjd med. Räkna ihop poängen sen. Stallet och red Gisza. Plockade fram lite bommar och tog dom någon gång i skritt och trav. Hon va framåt mot dom och kändes fräsch. Och inget fel med benen idag. Alltså verkar inget vara fel längra :D Sen så snarkade Emma över här (y)

Imorrn flyttas Gisza för att få lite jullov. Ska bli kul att se hur hon reagerar på nytt ställe. Fanny berättade ju hur hon brukar bli. Ska bli kul att se :P

Nej, nu ska jag äta någe, Inte ätit sen i morse. Sen drar jag till stockholm för att fira jul med Ann och Hasse. Ska bli mysigt. Tar lite fina bilder och så kommer de upp imorgon. Ni får ha en fortsatt bra kväll. Blir någon uppdatering till ikväll. Så kika in senare.
Kram!


Btw, mkt snö här nu!

20 December-Thinking Of U!;*


20 December-Giszagull.

Borstade och pysslade med Gisza lite extra idag. De uppskattade hon och blev väldigt glad och nyfiken på vad jag gjorde xD
Hon är så söt!
Ridningen gick jättebra och hon lyssnade jättebra! Höjde ryggen perfekt, använde verkligen bakbenen, hade huvudet jättefint och gången va jättefin. Ville nt sluta rida ;(Kram!


19 December-Snart.

Jullov snart! Så grymt skönt ska de bli. Och lite planer och några bestämda grejer som händer oxå (y)

26 December
4-7 Januari

Spikade datum.^^


18 December-En otrolig ridtur!

Snön kommit och de inebär snöstyltor för alla er som inte satt på snösulor på era hästar. Men gud va skönt att både ha snösulor och broddar! Behöver inte oroa mig för att hon ska få snöstyltor och stuka sig och broddar satt hon inte halkar. Så därför tog jag en liten skrittur eftersom hon va lite trött...
...Men låt er inte luras av rubriken! Gisza var på de barnsliga humöret idag.
Tränsade på de nyputsade tränset och la på ländtäcket. Sedan red vi upp mot sommarhagarna. De började med att hon inte ville gå över en liten vattenkanal som bildats av snön. Men de gick hon med på att gå över nästan på en gång.
Så vo drog in i valackarnas hage. Men vi han inte komma långt innan hon kastade sig bakåt och slängde sig åt sidan. Va ju inte direkt berädd på de så höll på att flyga av. Men eftersom jag är ryttare och har en grym kroppsbalans så satt man ju kvar ;) Vi fortsatte förbi sommarhagarna och hon va så rädd för allting seriöst! Helt sjukt. Men hon hade ju ingen kompis med sig så lite förståligt. Men speciellt farliga va vattenpölar med snö på. Hon va så söt och liksom försökte gömma sig för alla. Så hin gick liksom slalom mellan dom och flåste ut genom näsan xD
Stackars Gisza. Men sen när vi vände tbx blev de fart på skrittstegen! Hem skulle hon minsann. Sen skulle jag, dum som jag är plocka upp mobilen och kolla vad klockan var. Och bara för att jag håller tygeln med en hand ska hon ta värsta hoppet upp i luften och kasta sig åt sidan. Men en än gång, jag är ju ryttare så jag satt kvar ;)
Men ja, de va ju en trevlig ridtur Gisza(y) Men hn tyckte de va riktigt kul att få komma ut lite!

18 December-Mmm!

Nu drar jag till torekällberget och äter julbord :D
Fira morfar som fyllt år oxå. Så klänningen åker på.

Bilden gammal men klänningen den samma (y)

Såhär såg de ut sent igår när jag gick hem...

mms_img23500 (MMS)

Såhär såg de ut sent igår när jag gick hem från elin. Och snöat har de gjort hela natten och morgonen. Sjukt med snö nu!


16 December-Awesome!

Blev denna film

Sjukt bra och några ggr fick jag mig ett gott skratt. Sevärd! Men skulle nog tipsa tjejer först och främst...xD


16 December-Mys!

Nu blir de att tända upp lite ljus i rummet och lägga sig och kolla först de missade avsnittet av VD sen kolla någon film. Skön fredag!
Vad gör ni såhär på kvällen?

Dagens ridtur va rätt intressant... Hmm xD
Fick Elins sadelrengörning då hon nt kan använda den till sin sadel. Så nu är sadeln riktigt fin och blank. Innan kunde jag ju bara göra rent den med vatten eftersom de slutat tillverka de jag behöver. Men bästa Elin gav mig den gamla. Imorrn blir de stallet tidigt för uteritt med Elin och Atasja. Sen hem och fixa sig för drar in till stan med Frida på eftermiddagen. Planer för kvällen är oxå inbokade.

Ha en bra kväll!

Nu ska jag mysa med lila kärleken ;D16 December-Julfint ska de va!

I torsdags tog mathilda in en gran i klassrummet. Gud va söt hon är som börjar pynta den med pärlor och lite papper! Älskar dig tjejen<3
Jul ska de va överallt ;)


15 December-Lite tidsbrist...

Hinner nt blogga någe ikväll. Nu blir det läsa BÄSTA boken!!

14 December-Gårdagens Lucia.

Va uppe halv sex och åt frukost för att orka med dagen. Visste att de skulle bli en lång och stressig dag. Genrep kl 7 i skolan och kvart i nio började allt. Allt gick bra och solot satt(y)

Dagen i skolan va väldigt bra. Fixade spanksan perfekt och alla lektioner flög fram. Sedan skjutsade mamma mig till stallet så jag skulle hinna göra allt innan jag skulle vara i Kyrkan för Luciatåg, kvart i 7.
Så tog in Gisza och hann rida i ridhuset. Red llite mer galoppfattningar. Men nt så många. Kom hem kvart i 6 och ja, då kände jag att tiden höll på att vinna. Skulle duscha och tvätta håret, föna de, äta och fixa mig inför kyrkans Luciatåg.
Men jag hann med möda och näppe och jag kan ju bara säga att de var värt all stress. Luciatåget som började kl 20 va något otroligt fint! Ni som nt va där och såg de missade något riktigt fint! Allt va 100 ggr bättre än i skolan och de stod till och med folk utanför kyrkan för att den va så full... Och Ida, vår lucia va såå fin!


Från skolan

Hittade tyvärr inte bilden från när hon va själva lucia men här har ni henne

Så söt!

13 December-En sjuhelsike Lucia

Lucia idag då. Kommer fatta mig kort då jag är helt slut och behöver sova så skriver om hela dagen imorgon. Men stressen höll på att vinna över mig idag. Börjar inse att jag nt kan fortsätta såhär... Iaf, luciatåget i kyrkan va ett av de finaste !! Alla va så sjukt nöjda och de vissa sa att de va ett utav de finsate luciatågen de sett. Och bästa i skolan på flera år. Sry alla 95:or ;)
Och jag ska INTE få igång Giszas flås med travintervaller.... xD
Men nu ska jag sova. Har vart en lååång dag!  Godnatt

Mobilblogg från sängen nu. Dagen har flytt...

Mobilblogg från sängen nu. Dagen har flyttit på bra och jag har hunnit med grymt mycket även fast jag gick upp halv tolv och nt kom iväg från emma förns vid ett. En awesome dag helt enkelt! Nu ska jag sova. Sov gott härliga lärare<3


11 December-Äntligen!!

Idag galopperade jag Gisza lite för första gången på typ 4 Veckor!! Hon kändes sjukt pigg/framåt/fräsch. Och arbetsvillig. Haha och gud va glad hon blev när hon kände fattningen. Sen ville hon bara springa och springa...
Men de blev galopp på varje långsida 1 gång/varv. Alltså 4 fattningar och bara på rakspår! Vi vill ju nt att hon ska falla tillbaka med svullnad och varma ben. Så imorgon blir det inga galopp utan bara skritt och trav så kör vi lite galopp på Tisadg igen(y)
Känner likosm att jag tar de säkra före de osäkra när det gäller detta!

Och Giszas flås är nere på 0 nu igen -.-" Så de blir något att jobba med. Travintervaller eftersom jag nt ska galoppera så mkt nu i början.. Och om allt går som de ska tänkte jag nog plocka fram lite bommar till veckans slut. Så håller tummarna nu !

11 December-Grattis Amanda!

Lite efter är jag med detta men skit samma xD

I fredags Vann ju som sagt Amanda Fondell Idol 2011. De sista året av idol oxå. Vinnarlåten gjorde hon bättre och hon ägde hela globen i Fredags. Men jag höll mina tummar i smyg för att Robin skulle vinna. Då skulle nt Amanda bli så låst till ett skivbolag. men hon har det där lite extra och en otrolig personlighet så hon kommer lyckas riktigt bra inom musiken tror jag.

Bara lyssna och njut ;)


Kram!

10 December-Shake up Christmas

Vilken av desssa två verasioner är bäst?


10 December-Lördag NU!

Äntligen lördeg! OCh äntligen har jag kunnat sova ut ordentligt. Skönt att kunna vakna av sig själv och inte av en äcklig signal. Men iaf, snart drar jag till stallet för julpyntning och uteritt på Gisza. Hon är värd en rolig liten skogstur! Och så får vi sällskap av Emma å Birk :D

Sen tror jag att de blir hem och duscha,packa liten väska och dra vidare till Emma. Där blir det tacokväll och sen ska jag och Emma röra ihop en Youghurtdessert. Ska bli gottigott! Slaggar där oxå. Riktigt Niiice ;)
Imorgon kan jag sova ut igen. Och de kan ju jag och Emma faktiskt behöva... :$
Inga speciella planer imorgon förutom Stallet så blir nog att chilla med Emma en stund.

Klicka på bilden för att läsa om emmas liv och hennes resa med hästarna.

Kram!

8 December-Konfa.

Hemkommen från konfan nu. Jultalk va det idag och gjorde liten fin tomte... heheh ser ut som en arab. Då vet ni nog vilken som är min. Den med guldhatt ät Ingrids xD


Helgens planer planerade nu oxå. Lördag julpyntning i stallet sen sover man @ emmas plays^^ Ska bli så grymt skönt att kunna sova ut! Hela helgen kan jag typ lata mig. Inte haft sovmorgon på typ 4 veckor o.O
Nej nu ska jag lägga mig och kolla julfilm (a)
Godnatt kära läsare!

8 December-Awesome vecka^^

Noprovet fick vi tillbaka i Måndags. Och gissa om jag är nöjd! 58/58 rätt. Helt sjukt. Iallafall, deckaren fick vi tillbaks idag oxå. Ett B och jättebra kommentarer(y) Grymt bra går de i skolan nu!

Iaf, Gisza är broddad nu så nu kan snön komma på riktigt! Tack för hjälpen Johanna och Emma:)

Peppar peppar att de sitter kvar nu...!
Kram sålänge

6 December-Tränat(y)

Kommit hem från gymmet för inte så längesen. Nu blir de att plugga lite sen sussa kanske Vi får se (a)

Snön är nu kommen. Fint hur den lägger sig lät på backen. Men som sagt, snö liksom.... Så imorgon blir de att brodda Gisza. Och bästa Johanna hjälper till^^ Tiggde till mig lite hjälp och hon gick me på de ;) Emma hänger med  till stallet oxå. Så hon får fixa med Gisza eller någe eftersom jag har två hästar att sköta imorgon.
Nej, dags att plugga lite spanska. Får se om de blir någe fler inlägg ikväll.
Kram sålänge!


5 December-Vilket är egentligen bäst?

Det finns ju säkert 100 olika ansiktsprodukter för att motvärka finnar och orenheter. Men vilket är egentlige bäst...? Alla jag känner har olika och jag själv har hittat två favoriter från Nivea. De är jättebra produkter jag använder dagligen. En ansiktsskrubb och sen som en vätska.

Så om ni inte vet vad ni ska köpa eller nt är nöjd med de du använder idag. Då ska du leta upp denna serie!

Kram

5 December-Alla har vi vart små...!
4 December-EN liten lista(y)

GJorde en lite symbolisk lista till er;) Haha den är rätt patetisk och så men nu vet ni iaf lite vad jag önskar mig.


There U go...!
Nu vill jag veta vad DU önskar dig. Så kommentera vetja! ^^
Kram

4 December-Julklappar små

Vart ute hela dagen och handlat julklappar(y) Köpt till de flesta nu. Bara lite smått som ska köpas men de får man ta i södertälje.
Hittade ett par nya vinterskor oxå. Så snygga och översköna. Älskar dom! Lätt min smak oxå. Bild kommer sen när jag kommer hem. Tar tåget om typ 3 timmar.

Iaf, igår var jag alltså på julmarknad på Skansen. Lika mysigt som vanligt även fast de började regna och blåsa riktigt ordentligt när vi va påväg hem. Så dyngblöt när jag kom in innanför dörren ska ni veta. Tog lite bilder, inga bra då de är med mobilen "/


Snön va saknad kan jag ju säga! Nehe, dags att skriva önskelistan så ni vet vad jag önskar mig ;)
Kram!

3 December-Vem vinner?

Igår åkte alltså Moa ut ur idol. Lite tråkigt då jag tycker hon är grym! Men tror hon kommer lyckas inom musiken...Iaf kommer hon bli en grym låtskrivare!
så nu är de bara Amanda och Robin kvar.
Vem vinner?

Finns de inga platser på tåget så tar man ...

mms_img21945 (MMS)

Finns de inga platser på tåget så tar man de man hittar...


3 December-Dumma internet!

Vart i stallet nu på morgonen för Gisza skulle skos. Så nu har hon nya fina skor(y)

Detta skulle bli att roligt inlägg och hade tänkt dela med mig av lite bilder. Men icke då, bara för de så ska mitt internet sluta fungera så nu när de funkar igen har jag nt mkt tid. Ska nämligen ta tåget till stockholm för julmarknad på skansken coh imorgon lite shopping och julklappshandling.
Men uppdaterar ikväll och då med lite fina bilder från dagens besök på skansen.

Bild från förra gången jag va på julmarknad på skansen. Då vart det snö kan man ju säga! xD

Har ni skrivit er önskelista?
-Jag delar min med er imorgon!
Kram sålänge.

RSS 2.0