Awesomenes


När det betyder något för någon

Trodde faktiskt aldrig att min blogg betydde så speciellt mycket för någon. Men tydligen så gör den det. Och de ger mig verkligen en kik! Spelar ingen roll om den här personen känner mig eller inte, för om den betyder något och får den här personen att va glad så är det värt så sjukt mycket! Makes me going!

Bokat tågbiljetter till linköping aå drar i eftermiddag. Ju oftare jag träffar alex ju mer saknar jag henne. Hon är min nikotinkik lätt! Åh jag älskar allt vi har gemensamt. De är typ du och jag mot världen känns det som. Ses ikväll , 18.00 babe! :*


Just tell the world I'm here

Först och främst tänker jag inte säga förlåt för att jag vart borta härifrån i nästan en vecka. Valde att fokusera på annat då enegin till bloggen var som bortblåst. Den är inte riktigt tillbaks men jag behöver bloggen. Inte för att få bekräftelse eller så utan för att jag älskar att skriva och dela med mig. Hjälpa, sprida glädje och verklligen kunna skriva av mig och dela åsikter. 
 

Men just nu så har det vart så sjukt mycket i mitt huvud och jag vet egentligen inte varför. Men det är this thing som jag inte kan prata med någon om eftersom jag själv inte vet tyvärr. Och sånna saker stör mig så sjukt. Och desutom har jag kommit på hur hemskt livet är samtidigt som det är helt otroligt. Alltså jag venne men nu ska jag komma igång igen så ni kan ju få en vana att kolla in här varje dag igen så lovar jag att bjuda på allt möjligt igen! Nu ska jag stänga av allt och bara lyssna på de ända som håller mig levande, musik<3 Fatta ett liv utan.. de finns fan inte! 
 
a forever bad sort of thing?

Allvarligt

Anna bloggar nästan aldrig nu och det besvärar mig väldigt mycket, jag har verkligen inget liv nu, så låt oss alla uppmuntra henne att blogga mer? För min skull? Vill inte bli senil för tidigt eller nått sånt! Kram alla //alex


Världen?

Halloj där ute! Klockan är halv 10 och jag är redan uppe, trotts att jag kom hem vid halv ett igår. En klapp på axeln där.
Alex drar snart, hennes mamma kommer väl sisådär vid 10 så inte så långt kvar tyvärr. Men nu är det looov så de är ju ändå rätt awesome! Gårdagen, skola först, alex hängde såklart med. Men ojojoj vilken seriös skoldag då... Peter min solärare satt och sjöng i en microfon. Typ så... Ni fattar, han är lite speciell! På kvällen drag jag sandra moa och alex till järna och umgicks med trevligt folk faktiskt. Nej, nu ska jag ta och vara social till kära alex så hörs vi!


Hej

Idag så har jg gått upp vid 7, städat och packat, sen gått på ett hemligt möte med mamma, sen så åt vi lunch på subway och sen bar det av till södertälje syd med tåget som självklart blev försenat (y) så jag fick sitta och vänta på nästa tåg till nykvarn i en timme och sen träffade jag minna syskon tillslut!!:D livet leker hittills, sökt fett med sommarjobb och köttat coop! YOLO
imorrn så ska jag med anna till skolan, det ska bli interessant att se hur mycket jag blir mobbad för min vackra bondedialekt! Jag gillar den inte så chill med mig om dom hatar på den! Har så fett mycket SWAG så JU MER DOM SPOTTAR PÅ MIG DESTO SNABBARE KOMMER JAG BLOMMA!!!! YOLO KÄRA VÄNNER :*


Guess who's here


RommeAlpin

Dagen har vart riktigt lyckad. RommeAlpin med skolan och gud så härligt folk att åka med. Både tjejer och killar. Kärlek till er! Och känner att min åkning sitter sjukt bra nu! Åker på riktigt ordentligt och känner mig mjuk, avslappnad och litar riktigt ordentligt på brädan! Känns så sjukt grymt inför Åre. LÄNGTAR!! 
Vad har ni gjort idag då? :)
 
Lite bilder från dagen kommer upp senare!
 
 

RommeAlpin

Dagen har vart riktigt lyckad. RommeAlpin med skolan och gud så härligt folk att åka med. Både tjejer och killar. Kärlek till er! Och känner att min åkning sitter sjukt bra nu! Åker på riktigt ordentligt och känner mig mjuk, avslappnad och litar riktigt ordentligt på brädan! Känns så sjukt grymt inför Åre. LÄNGTAR!! 
Vad har ni gjort idag då? :)
 
Lite bilder från dagen kommer upp senare!
 
 

Detta gjorde min vecka!<3

Att jag inte ridigt på en vecka var ju väldigt tråkigt. Så idag när jag hoppade upp barbacka i snöstormen för att rida i en snötäckt padock var ju förväntningarna inte så himla jättestora. Men där satt jag då igen på världens underbaraste skapelse som gång efter gång övertalar mig och chokar mig. Bakbenen, ryggen, formen, tempot, ALLT. Verkligen ALLT satt idag. Och jag satt där barbacka. Det finns inte ord för att beskriva hur stolt jag är över henne och hur fin hon är. Och just nu är jag så glad att seriöst inget kan få bort leendet! Hon är otrolig. Gick in helhjärtat just idag, ägde ut allt och alla och arbetade som om hon aldrig gjort annat. Hon är helt enkelt helt fantastisk!
Min ögonsten<3


Halloj alla trogna!

Heeeej!
Jajaja, ni kan ta det lugnt, jag lever! Och jag har haft det riktigt bra faktiskt! Men helt ärligt tror jag inte att någon har lust att sitta och läsa en roman om vad jag gjort, så jag skippar det! Kan ju bara säga att jag haft det topp, fått massage, badat sjukt mycket, ätit massa mat och hamnat i matkoma och tränat. Levt livet helt enkelt!
 
Här hade jag tänkt dela med mig av massa bilder från semestern men icke, något knas mellan datorn och telefonen så får inte fram mina bilder... Ah att det alltid ska strula! Bjuder på en instagrambild från finland istället!
 
 

Livet såhär på toppen

Just nu kan jag ju säga att jag lever livet!
Bad, bad, gym, bad, mat, gym, bad. Ungefär så ser dagarna här ut! Och det är riktigt skönt att få vila upp sig! Idag ska jag även få en grym kroppsbehandling , 75 min med massa olja osv. Kommer bli himelskt (a)

Nu ska jag fortsätta fira min pappa , gamle gubben, 50 år idag. Ojoj, nu har du levt halva livet ungefär. Älskar dig!<3


Glad Alla hjärtans dag!<3

Glad alla <3 dag där ute! Här i Finland firar trejdeklassare (gymnasiet) genom att åka runt på släp, va utklädda , vara glada och kasta ut godis. Haha riktigt kul!


Mätt som en plätt!!!

Guuuud va mätt jag är!! Men de är så sjukt värt det :3
Lösnaglarna är på, just nu klipps jag och sen blir det show. Topptopp!

Men snart är vi inne i Finland, så ni får ha det bra!


Nu ska det finslipas!

Goooodag!
Gymnasievalet klart nu. Shit alltså, snackade med SYV idag och mitt huvud är som en stor röra nu.. Möte med henne och mamma/pappa efter lovet!

Just nu sitter jag i bilen, finland här kommer jag! Ska bli grymt skönt med en riktig lyxsemester. Skattar mig riktigt lycklig. Och hotellfrukost 4 mornar gör ju inget direkt, hehe. Shit! Men som tur är har jag faktiskt med mig träningskläder så ska ta och dra ner till hotellets gym så mycket som möjligt faktiskt! Hoppas ni får det bra och jag ska försöka blogga om jag hittar internet någonstanns! Kram


SVAR -DEL 2

Jag har inte hört så mkt om ditt ex den senaste tiden, är ni fortfarande vänner?
Och hur funkar det nu när han har ny tjej?
Kan vara för att jag inte haft något speciellt att berätta. Men jag och Viktor har en otroligt bra relation till varandra och han är en av 3 människor som jag inte har något hemlighet för. Tror han vet seriöst allt om mig. Mår jag dåligt så svarar han alltid om jag vill snacka eller tvärt om. Känns bra!
Hahaha I don't really care. I början var det sjukt jobbigt såklart, eftersom att hon kom väldigt tätt inpå efter mig. Men nu är jag bara glad för hans skull! Såklart har jag min egna åsikt om henne men är viktor glad är jag glad!
 
Hur blir det med Gisza? Kommer hon flytta eller stanna kvar?
Ja, Gisza kommer stanna kvar här. Men att hon ska flytta och byta stall är nästan säkert. Vi ska bara hitta rätt stall med bra förutsättningar för alla. Men som sagt, hon stannar här uppe med mig.
 
Skär du dig?
Va? Absolut INTE! Skulle seriöst aldrig få för mig att göra något sådant mot mig själv. Tycker det är idiotiskt. Och jag tycker det finns bättre sätt att känna sig bättre om man mår dåligt. Och jag försöker hjälpa mina kompisar så gott jag kan om de har problem med sånt... Och folk som skämtar om att de skär sig, lägger ut bilder på det osv, DÖ seriöst. Usch ni borde skämmas. Ser inte det roliga i det någonstanns!
 
Hur är det? Ena dagen känns det som att du deppar medans andra dagen så lever livet?
Haha så sant som det är skrivet. Men jag har haft en liten deppperiod för typ 2 veckor sen. Det var sjukt mycket strul med Gisza och så tyvärr. Men allt är löst och just NU mår jag bra som en mörrt! Haha och så hoppas jag att det fortsätter att vara :D Jag älskar att le på riktigt!
 
 
Hur ska personen du säger allting till vara?
Jadu, finns iniget svar på den frågan för de personer jag säger allt till har liksom "lärt mig" att jag kan göra det. Det är endast 3 personer som vet ALLT om mig. Men kan väl säga såhär, kan dom prata med mig om allting vet jag att jag kan prata med dom.
 
Hörde att du ska söka till Idol. Är det sant? Skulle vara sjukt coolt isåfall! :D
De som inget vet lever längre ;)...........

Packar... Lyssnar Musik...

Är fullt upp i att packa! Ska till Finland och leva livet på spa osv:3 Känns riktigt behövligt! Del 2 på svar kommer senare. Nu måste jag fortsätta.
Föresten, ni har väl ätit någon semla? Jag har ätit tre idag.. Hahah tjockis Anna :D


SVAR -DEL 1

Varför är aubergines så sjukt jävla awesomeeeee?!??
Haha jaadu, de är väl så att den har så sjukt mycket swag ;)
 
Favoritaffär?
Hmm.. bra fråga du! Men det får nog ta och bli Newyorker eller Carlings. Det är inte ofta jag hittar saker här, men när jag väl gör det sitter dom ofta sjukt bra och slår det mesta i min garderob. Annars tycker jag GinaTricot är gryma! Sen ÄLSKAR jag OHIO :D
Går du i någon sport?
Jaa jag vet ju inte riktigt hur man kan ha missat att jag gymmar och har häst, vilket jag ser som en absolut sport! Så ja, jag rider och "tränar" ridning varje dag, 5-7 gånger i veckan.
 
Hur är det i din klass?
I 7an sög min klass hårt. Vi var otroligt uppdelade och killar å tjejer kunde absolut inte vara tillsammans. Men det känns som att vi verkligen vuxit ifrån det där och verkligen är en klass nu. Såklart finns det några som håller sig för sig själva, typ 2 och 2, men annars är vi ett härligt gäng som skrattar massa tillsammans och faktiskt har riktigt kul :D
 
Favorit plagg i garderoben? :)
Oj.. Måste man svara? (a) Har massa kläder jag älskar, beroende på vad jag ska göra. Eller... nä OnePiecen kommer STARKT på en förstaplats i min garderob! Inför för att den hinner ligga där inne så läbge eftersom att jag direkt tar den från de nytvättade och använder den på en gång! haha...
 
Favoritserie?
Lätt OTH (One tree hill) , den serien har verkligen allt! Sen kommer VD och PLL på en självklar, delad andraplats.
 
 

Mmm!<3

Ansiktsmask och hårinpackning in action! Sedan fixaed CV, åtetkommer från sängen. Puss!<3


Hej ni Underbara!

Hej alla där ute!
Känner att denna vecka verkligen runnit som vatten ur mina händer när det gäller de här med tid. Två NP att plugga till, vilket föresten känns som att de gick super! Jobb igår, allmänt plugg och en häst att ta hand om. Haha så bloggningen har inte vart så här dålig på väldigt länge faktiskt.
Hahah och här sitter jag nu och skriver ÄNNU ett tråkigt inlägg o.O
 
Nej, svaren kommer imorgon eller på Tisdag. Just nu ska jag egentligen inte blogga för jag ska sitta och mejla om sommarjobb. Haha aajaa shiiiit de är ju fett YOLO! Okej känner att detta inte blev så jäkla seriöst... Haha bjuder på de senaste bilderna från min instagram (erixonanna). Enjoy!
 
 
1, haha känner ni igen er? //
2, Mina fina älsklingar ;) //
3, Från skolan, jag i min lila kärlek! //

GiszaVem


Work hard

Igår var jag hos Mathilda tills 10, hade jag inte jobbat idag skulle jag nog sovit där så hon slipper va själv haha. Men jobbet kallar, skönt att de bara är -2 grader! Och de är ju lördag så förhoppningsvis är vi 3 stycken om inte en av dom fortfarande ligger i lunginflamation :s
Ha en bra dag! Jag ska iaf gosa med massa föl :3


Fredag<3


Svara kommentarer?

Heeej Alla!
Har vart rätt dålig på att svara kommentarer den här veckan men har verkligen FULLT UPP ända tills på söndag. SÅ tycker det är viktigare med en bra uppdatering än svar på kommentarer.
 
Just nu sitter jag och äter och laddar upp inför kvällen spinning/core-pass! Taggas jaaaaa!! Nej , sorry men tänkte bara visa att ja lever haha. Nu ska jag äta sen kolla nya avsnittet av PLL<3

Skooooouuul!


Hej<3

Shit vilken dag!
Igår vilade Gisza så jag kunde komma hem i tid och vila inför nationella proven i svenska som var idag. Det gick riktigt bra känns det som! Hoppas hoppas!! På fredag är det dags för skriftliga delen... Fast jag gillar att skriva så de kommer säkert gå skitbra!:D

Idag när jag kom till stallet hade UNDERBARA Johanna mockat och packat mina påsar. Blir så himla glad när människor gör sånna saker för en. Kan verkligen lyfta upp humöret! Tack :D
Gisza reds ut idag, imorgon rids hon av medryttare och på fredag tar jag ett barbacka lugnt pass med lätt genomridning. På lördag kör jag galopparbete och på söndag hoppträning för Demi. Detta känns som en riktigt bra plan!

Jag är verkligen jätteledsen för denna verkligen USLA uppdatering! Men datan är seg som en snigel så de blir mest mobilbloggning. Men har några bra inlägg på gång i skallen. Så se fram imot kommande dagar! På lördag ska jag jobba så de känns iallafall bra. Nej, nu ska jag råplugga matte -.- wish me good luck!


Inspiration


Hihiho

Har suttit och stirrat in i väggen nu i snart 5 minuter utan att komma fram till vad jag ska skriva här. Har fett med tankar i mitt huvud men just nu kommer det inte ut på tangenterna. Nae, sorrysorry! Får se om de kommer något när jag lägger mig i sängen och lyssnar musik. Sålänge kan ni fråga massa awesome frågor så ni får svar på ALLA era funderiingar!

Ask me

 
  1. Kom på några awesome frågor!
  2. Klicka dig in på kommentarer
  3. Fråga alla awesome frågor i en kommentar
  4. Kolla in om några dagar så hoppas vi att frågorna kommit upp!
  5. Fråga på nu!!

Happiness

Shiiiiiiit va GIsza gick som en fett GUD idag! Kom med bakbenen under sig och hoppade riktigt ordentliga fina språng. Lycklig<3 KOmmer troligtvis upp en film sen.
 
Har precis duschat och fräschat upp mig ordentligt inför veckan. Ansiktsmask, bodyscrub och hårinpacktning. Loveit! Nu ska jag snart gå och snarka. Tråkskola imorgon. Men först ska jag blogga lite och svara på era fina kommentarer<3
 
Min vackra ängel<3

Söndag

Idag kommer jag bara att chilla galet. Eller chilla galet vet jag inte om man kan kalla det, men jag tycker det kommer vara rätt lugnt och skönt. Har vart på Gymmet, där tog jag och körde kondition i 30 min sen körde jag biceps/rygg. Körde lite extra hårt idag eftersom jag inte tränat sen i Torsdags. Så nu känns kroppen riktigt skönt trött.
 
Just nu ligger jag i soffan och svarar på alla fina kommentarer!Jättekul är det, fortsätt så! :D Ska dock skriva klart min lfina lilla uppsatts som El salvador på spanska. Döda mig va tråkigt det är! Vid 5 åker jag ner till stallet för att hoppträna lite. Blir dock väldigt lugnt, lite gymnastikhoppning för att få träningsverken från igår att släppa! 
HA en fortsatt grym dag! VAd hittar ni på en söndag som denna? :)
 

Dagens ridpass.

Gisza gick otroligt bra idag! Man märker att hon får mer mat nu och därav har hon byggt upp sig och har mycket mycket mer ork! Men det var riktigt hård träning idag så imorgon lär tjejen va trött och ha massor med träningsverk!

Vi började med att få dom riktigt varma och böjbara. Ställde henne både utåt och inåt för att få henne att lyssna ordentligt och acceptera skänkeln och tygeltagen. Hon lyssnade riktigt bra redan från början! När hon blivit mjuk och fin gjorde vi lite galopparbete. Kortade, längde och tänkte MYCKET på bakdelen. Det är där Giszas motor sitter. Har man inte med den kan man lika gärna skita i formen. Sedan var det dags för lite mjukgörande som verkligen behövs. Skänkelvikningar så de vette duga. Vi tog det i skritt mestadels eftersom att det är jobbigare, tro det eller ej. Men eftersom att dom gör en rörelse långsammare blir den tyngre. Och sen efter de ytterligare nyttigt galopparbete och lite galoppombyten över bom.

Hon var riktigt duktig idag och förtjänade sin betfor ordentligt efter träningen! Åh jag är så stolt över hur fin hon är nu!!


VD

Perfekt lördag! Sitter och myser i OnePiecen framför andra avsnittet på säsong 4 av VD. Träningen idag gick super! Kommer ett lite längre mer utförligt inlägg för alla er som är intresserade av hur det går för mig och Gisza. Kram!

EGO

Filmen var riktigt bra! Och för att vara en svensk film så var den i klass med dom amerikanska. Den var rolig och fick mig att garva ett antal gånger, den hade en bra story och den var riktigt bra gjord. Dessutom kändes det som att den hade ett speciellt "bud". Men mer tänker jag inte avslöja om någon av er inte sett den!


Kvällen<3

Precis slängt mig ur en dusch, fönat håret och gjort mig färdig för att bli upplockad klockan 5 av bästis. Ska få min julklapp idag, Bio och middag. Tack Frida!<3 Vi ska kolla på EGO. Hört att den ska va rätt bra så hoppas på de nu. Longerade Gisza idag eftersom jag glömt klädet med hon kunde inte vila då vi har träning imorgon. Hon är så fin! Vad har ni för planer för ikväll och helgen som väntar?
Kram!


RSS 2.0