Part 7.


Fisherman´s Wharf.
Resdag 7.
Tänkte bara ta att börja med att säga att USA har de skönaste sängarna! Man sover väldigt bra i en stor, jätteskön 1.40 säng ;) Ifall ni ville veta alltså!
 
Dagen har flytit på perfekt och redan nu vet jag att jag älskar den här staden. Man kan verkligen känna att det ligger en dimma av lugn samtidigt som man märker att detta är en stor stad med massa liv och rörelse. Annas stil!
Vi tog iaf den omtalande spårvagnen ner till Fisherman's Wharf. Det var rätt annorlund att åka! Och vilka backar sen då. HELT SJUKT BRANTA! Alltså så synd att man inte kan få något bra kort med iphonen. Så ni får helt enkelt ta att åka hit..:D

Fisherman's Wharf var otroligt fint! Och vi har haft riktig tur med vädret :D
Lite senare tog vi oss en titt i lite affärer. Och jag hittade ett par jeans som jag köpte. Ja det va en himlatur för annarshade jag aldrig klarat av kvällen sen!!

 
För på kvällen tog vi buss till china town och åt middag. Snacka om att man blir mätt där!! Så det var riktigt skönt att gå de cirka 2 km som var till hotellet.
 
 
 

Dålig uppdatering!

Förlåt för otroligt dålig uppdatering! Men dessa två dagar har jag haft extremt mycket att göra och vart väldigt trött! Så bligglusten försvann liksom. Men ikväll kommer det awesome uppdatering. Och hela helgen såklart!
Ville bara visa att jag lever ;)


Dagens Boost!


Dagens Boost!


Underbara Skapelse<3



 

Tack så JÄVLA mycket!

Ursäkta språket, men just nu är jag så sjukt arg/ledsen. Inatt har det nämligen vart tjuvar i stallet. Jag har blivit av med ett jättefint, nytt regntäcke och ALLA, ja ALLA benskydd och 4 benlindor. Fan vilka idioter det finns! Och det som gör mig så sjukt irriterad är att alla hästar vet vilka det är. Om de ändå hade kunnat på någotsätt förklara för oss hur de sett ut.
Så nu måste jag köpa nytt för pengar jag egentligen inte har.. Känns ju inte speciellt kul och det ska ju vara kul att titta på nya benskydd osv. Men nejnej, inte för mig.
Människor som gör sånt här borde inte finnas. Inte få leva.
PUNKT SLUT! .

Outfit

Gaaash I Love This Shirt!


Dagens Boost!


Part 6.

Last day of my life?
Resdag 6.
Då har man sagt hedå till Newyork för denna gång. Nu är vi ännulängre bort från alla där hemma och ligger 9 h efter sverige i tiden. Känns lite konstigt och sjukt segt. Ännu en gång som jag måste göra en tidsomställning. Men alltid ska man ha något att gnälla på, rigth? ;)
 
Men innan jag sa hejdå till den fasta marken hade jag verkligen hjärtat i halsgropen! Något i planet gick sönder så all planets ström dog ut, det blev jättevarmt och började lukta bränt. Det hände flera gånger och de visste inte vad felet var. Inom gick bekämpade jag just i den stunden en panik. FY vad det var obehagligt. Och hela tiden veta medans man var i luften att de var samma plan som för nån timma sen dött. Men allt gick bra tillslut och jag kom till hotellet i San fransisco.
Tror faktiskt att jag kommer gilla och trivas bättre i Kaliforniens miljö och natur. Känns lite mer som "mig" om ni förstår vad jag menar. Men vi får väl se.
 
Här går folk med tjocka jackor, halsduk och varma vinterskor såhär på kvällen. Jag själv kom med shorts och T-shirt.. Jag som inte änns har ett par jeans med mig. Ja fråga mig inte varför jag inte har jeans med mig på en sån här resa! xD Men men, är man från sverige och är van vid kyla så är man! ;)


De här med att rida.

Ridning GER muskler. Något alla vi som rider vet. Men egentligen tror jag att vi inte riktigt vet vad det är för muskler vi sätter på våran kropp.
Jag har inte ridigt nånting i sommar så mina ridmuskler är inte i sitt bästa skick. Så just nu håller jag på att genomlida en hemsk, jag menar HEMSK stelhet och träningsverk som får mig att verkligen förstå vad det är för muskler vi bygger upp! Det är absolut inge smidighet. Men det är ÄKTA benstyrka, en bål/rygg/mage som utan tvekan är något utav de starkaste utan att pressa den med masövningar, och händer och armar med sån otroligt styrka och tålighet. Du som inte rider vet inte. Ni kommer aldrig veta. Men vi vet! Och innan ni dömer oss för att ridning bara är en snobbsport. Inte änns en sport. Va i stallet en vecka och rid 1 h per dag. SEN kan jag lyssna på er och era åsikter!


Dagens Boost!


Startar upp igen

Kände att de var dags för lite pepp på bloggen nu igen när de börjar bli höst, mörkt, kallt och massa skola/jobb. Så därför kommer jag starta upp "Dagens Boost" här på bloggen igen ! Tycker de är rätt bra att ha de, för ibland hjälper det att läsa ett ända ord för att ens dag ska bli fylld med lite mer sjäkvförtroende. Så det kör vi igång med redan imorgon, efter att jag tagit en löptur INNAN skolan. Japp ni läste rätt ;) ska nämligen börja göra de eftersom jag aldrig hinner efter stallet och så "/
Men inte varje morgon dåra, de skulle jag aldrig palla. Men 3 ggr i veckan satsar jag på :)
Godnatt och sov så gott!


Första inlägget för den här terminen

Sådär ja, nu sitter jag har med mobilen igen och skriver första inlägget från skolan i 9an.
Sitter och nynnar på den nya awesome låten "vart jag en går" med den nya svenska gruppen Stiftelsen. Verkligen en jättebra låt om man lyssnat på den nån gång innan! Så kolla in den tycker jag. Kommer nog ut med lite musik här ikväll, de va ju ett tag sen och de är alltid lika kul att få tips på låtar. Nya som gamla!
Men snart börjar NO:n, nervsystemet, here we come!


Part 5.

Vilse i New York
Resdag 5.
Sista dagen i storstaden för den här gången. Men det blir garanterat flera för min del!
 
Vi bestämde oss för att gå till FN-byggnaden. Där fick vi en guidad tur på ca 40 min. Man fick sig en tankeställare om vad som verkligen händer där ute tack vare dom. DOm gör så gott dom kan men jag tycker att vi andra också ska försöka hjälpa de fattiga och drabbade länderna mer! Får väl se hur dt ser ut om 30 år när man själv är vuxen. Och lunch åt vi på subway. Men ska jag vara ärlig så tycker jag Sverige har bättre service och mackor :P
 
Sedan var det dags för mig och Hasse att åka tunnelbana i New York.. Ann skulle gå på ett museum så jag och Hasse skulle försöka oss på att hitta hollisterbutiken vi åkt förbi några dagar tidigare med guidebussen.
Tunnelbanan gick bra! De såg precis ut som i alla filmer så de var lite kul ^^
Men sedan var vi totalt lost i New York! Haha, gud va vi gick runt och kollade på den där kartan. Som tur var hittade vi ett Starbucks och jag kunde googla vart vi skulle och VI HITTADE! Tro det eller ej ;)
 
På kvällen fick jag uppleva något otroligt vackert och skithäftigt! Vi tog oss upp i Empire States building. Gud vilken känsla att vara 300 m över havet och kolla ut över hela manhattan! FRÅN ETT HUS liksom!! Det var extra speciellt att det var på kvällen. Så det blev extra fint!
Ett måste för alla som besöker New York!
 
 

Intressant dag?

Shopping i städernas stad.
Resdag 4.
Okej, kanske inte den mest intressantaste av alla dagar jag gjorde här i usa. Men idag var det iallafall shopping i storstaden!
Massa underkläder från Victoria's secret, sååå snyggt :3
Lite presenter,skor osv. Macys var riktigt stort och riktigt rörigt. Tror vi gick vilse eller åt fel håll säkert 10 gånger. Vi är så duktiga! Men det var absolut värt besöket trots att jag bara köpte 2 saker och de höga priserna på vissa grejer. Men de kanske är för att de är sånna märken där ;P
Och för er som inte vet vad Macys är för något så ska ni få veta det nu! Det är ett jättestort, känt köpcentrum som har allt du letar efter, typ. De första byggdes i New York men nu finns Macys lite överallt i USA. Så dom har lyckats iallafall (y)
Vi gjorde också ett kort besök på Madison Square Garden Arena. Tror det är en av världens kändaste arenor. Och stor, JA! Helt sjukt egentligen att de får platsmed den mitt i en storstad o.O De finns till och med en svensk ishockey målvakt som får vara där och spela! Rätt coolt måste de kännas.
 
På kvällen besökte vi Time Square. Så häftigt på kvällen! Kommer aldrig få nog av detta.
 
 

Vad har man inte vänner till<3


Minitävling ^^

Täääääävliinng!! :D
Wihu :3
 
Haha nej okej, de är ingen mega awesome tävling. Men tyckte de kunde vara lite roligt iallafall!
Tävlingens vinnare kommer få ett tillfälle att få gästblogga här på denna awesome blogg! ;D Och för att man ska kunna vinna måste man göra på följande VÄLDIGT enkla sett:
 
Gå in på din blogg och skriv ett tråkigt eller skojit inlägg om att du är med och tävlar om att få gästblogga på min blogg. Sedan kommenterar du bara på DETTA (!!!) inlägg att du är med. Den 10 som kommenterar vinner. Så försten till kvarn att vara nr 10 alltså!
Jag kommer inte godkänna några kommentarer eftersom de då blir lite FÖÖÖR lätt. Så de är bara jag som kommer veta hur många som har kommenterat!
 
Lätt som en plätt! Så va med och tävla nu så kanske ni vinner några fler klick till just eran blogg. Vem vet :D
Och haru ingen blogg så gör ju inte de något, kan ju vara kul ändå!

Part three.

Up-town Manhattan
Resdag 3.
Idag var det dags att se övre delen av manhattan. De tog ungefär 1 1/2 timma med guidebussen. Övre manhattan var inget som gav mig en "Wow-känsla" men det var absolut sevärt! Alla fina, lite äldre hus.
Central park, där snackar vi park! Nästan lika stort som stockholm. Otroligt fina och STORA grönområden! Och alla cyklister, joggare och häst med vagn. Här har vi New Yorks andningspunkt kan man ju säga.
 
Till skillnad från Time Square som aldrig ligger lugnt och tyst. Här är det fullt med liv och massa Disney figurer som går runt utanför Disneys butik. LIte gulligt^^ Fick ju själv ett kort med smurfen. Stolt! ;D
 
På kvällen tog vi en kvällstur med bussen. Det var lite annorlunda att se allt på kvällen när det började bli mörkt. Men lite otur med vädret hade vi dock. Ett jätteoväder kom över oss så nu har man upplevt ett oväder i New York också. Inte illa!
Men lite kul var det att alla gick runt och såg ut som tomtar i sina regncapar!
 
 
 
Detta va en kort sammanfattning av dag 3, men ska ju som sagt iväg och nu har ni allafall fått den :)!
Ha en jättebra kväll allihopa :)

Kvällens planer

Just nu är jag i södertälje. Vart på b
Granngården och köpt några nödvändiga saker ;)
Haha nej men faktiskt, de va nödvändiga saker. I stallet blir det att rida en utetur på kanske 30-40 min (y)
Och senare ikväll ska jag träffa Elin och Emma hos elin och äta sen kolla film. Se de blir niiiice!
Men vi hörs. Ska försöka få till ett usa inlägg innan jag drar till elin. Kan inte lovas! Annars gör jag de inatt ;)
Och har ni sett att jag skapat en ny kategori för USA-resan? Där kan ni hitta alla inlägg om usa :)


Gisza<3

Efter nästan en hel sommar utan något utav de bästa i mitt liv är hon tillbaka<3
GISZA!

Jag och gisza har mycket jobb framför oss innan hon är lika fin som innan sommaren. Då hon tappat mycket av sin muskulatur, kondition och att hon blivit lite sommartjock. Men har man haft lång sommarvila så har man ;)
Så nu blir det att lägga upp ett riktigt bra träningaschema för oss två!
Vi kommer ta det riktigt lugnt i början så hon bygger upp sig försiktigt. Tänker inte riskera onödiga skador bara för att jag stressar igång henne osv. Aldrig!
När jag känner att hon byggt upp sig tillräckligt, DÅ kommer jag börja hårdträna henne och få henne så sjukt fin! För set vet jag att hon kan bli! Jag har sett de förut, då går det igen! Man måste bara ge det lite tid. Och tiden har vi. Gisza och jag <3


Osäkert

Venne om jag kommer hinna skriva ett inlägg om USA ikväll "/
Ska snart ut och gå med mathilda, så vi kommer väl in sent och då får jag se va klockan blir. Men kanske lägger min tid på de eftersom vi har sovmorgon till halv 10 på fredagar . Känns ju rätt bra!

Två dagar i nian avklarade. Och en glosläxa redan. Jomen, detta tar vi! Ska satsa 100 % på skolan. Inte för att jag inte gjorde det förra året men det är nu det verkligen gäller! Tankarna om gymnasiet har vart med ett tag nu och jag är helt säker på att jag vill gå Naturvetenskap. Helst med djurinriktning. Har hittat en skola, tyvärr i norrköping. Så vi får se.
Men mer om detta senare i höst. När allt verkligen är DÅ!


Part 2, Day 2.

9/11 memorial
Resdag 2.
Efter första natten i New York var jag iallafall lite mer uppvilad och var reda för en upptäckande dag i den stora staden!
 
Dagen blev lika perfekt som jag hade hoppats att den skulle bli!
Eftersom de inte hade någe frukost på hotellet så gick vi över till ett slags café på andra sidan gatan för att äta frukosten. Hahah, snacka om rörigt system. Iallafall för oss som inte är vana med den farten allt ska göras med där. Allt skulle typ gå på 1 sek :s Lite jobbigt ibland faktiskt. Men vi kom in i det efter någon dag eller så såklart!
Sedan tog vi en guidebuss och åkte runt till olika platser i middle manhattan och south manhattan.
Kan ju säga att jag gillar Time Square!!
OCH VILKEN STAD!
Vi gick av vid Ground Zero, Minnesplatsen efter The World Trade Center.
Känslan av att befinna sig på samma ställe som de två tvillingtornen ståt på är obeskrivlig. En blandning mellan sorg, ilska, rädsla och otroligt. Att tänka hur gatorna runt om för 11 år sedan var fyllda med svarta rökmoln och skrikande människor springandes för sina liv är skrämmande tycker jag.
Och nu håller de ju på att bygga upp två nya, ännu högre hus brevid minnesplatsen. Jag fattar inte hur de vågar jag menar, hur enkelt är det inte att det händer igen?!
 
Men minnesplatsen var otroligt fin! Alla känslor som ligger begravt där, de är ett litet tryck från dem och jag själv blev väldigt berörd!<3
 
 
Förmiddagen gock och efter lite annat blev de att åka åka ut med en gratisfärga för att kunna få en bättre vy över frihetsgudinnan. Hon var rätt maffig och nästa gång jag är här tar jag nog och åker upp i henne.
Det var också jättefint att se manhattan från vattnet! Att se hur de reser sig över havet.
 
De hade bara gått två dagar och jag hade redan sett så sjukt mycket!
 

Hard work work.

Sådär ja. Första riktiga vardagen avklarad!
Skolan va helt okej. Kul att träffa klassen igen iallafall! Dock har vi skåp utspritt över skolan så jag har skåp vid massa massa 6or sen basse och jojjo. Men dom e ju chill så de är nice :)

Har tänkt över lite om bloggen. Tänker sätta mig ner och verkligen "jobba" med den. Fixa fler läsare, roligare inlägg osv! Så hoppas få igång de !:)
Kram!


Wooho!!..

Skolan.. Here I come!:D

Och första lektionen är engelska. Tycker de är awesome tajmat eftersom jag kom hem igår och är van me engelska nu ^^


Nej fyfaan på ren svenska!

Har nu suttit och skrivit ett jättefint inlägg om min första dag i usa... Vad tror du händer? Jo jag råkar klicka ner allt.
Fan säger jag bara! Men men, bara börja om och vara ännu tröttare imorrn då (y)
 
Lååååång dag! Ni som klagar över långa dagar som innebär 10 h arbete kan slänga er i väggen. Jag har vart igång i 30 h. Rest och stallet. Så... Think and live with it! ;)
 
Men men, trotts att jag är så trött ska jag göra som jag lovat er och skriva om min resa dag, för dag. Idag kommer jag bara skriva av miin dagbok jag skrev under resan då jag är något otroligt trött. Fast iförsig, va finns de för roligt med en resedag att läsa om? xD
 Men jag gör det för eran skull!
 
THE BIG APPLE
Resedag 1.
Upp klockan 6.00 för att dra till Arlanda. Sedan ca 8h flygresa. FY! Usch vad jag hatar att flyga!
Men jag överlevde :D
*Peppar peppar, ta i trä*
 
 
Väl framme i USA, New York, var det såklart 100-tals kontroller... Borde räcka med EN stenhård istället!
-MEn nu är vi i USA Anna, säger Hasse då.
Och snacka om varmt klimat! 35 grader cellcius, stillastående luft, i en storstad. Ingen mysig kombination om ni frågor mig :P Nästan så man kvävs när man går ut. Sen när man går in är det istället ISKALLT tack vare all aircondition.
GOOD JOB (y)!!
Hotellet är jättefint!
Vi bor på roosevelt Hotel, rum 757.
 
 
Dagen här i New York har mest gått åt till att inte somna och för min del lära känna staden.
Första intrycket var verkligen WOW!! Byggnaderna, trafiken (ja de kör som galningar), gatorna, avstånden.
Ja, de är så sjukt stort! Mën riktigt trött är jag nu. Snart vart igång i 24h.
Kudden väntar! :)
 
 
Nu ska jag oxå sova på riktigt :P
Imorgon, skola! Vi börjar med engelska. Känns ju rätt niice nu när man vart i USA precis så de ska nog gå satans bra ;)
 

V.I.P

Känslan av att få se Gisza komma gående i hagen efter att inte setts på nästan 8 v.. Den e awesome! Gud vad jag har saknat det och nu har jag det igen!
Skola sedan stallet. Bästa platsen på jorden<3

Och inte nog med det, Gisza,Atasja och Melli har fått en VIP gång. De ni!;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1540663/images/2012/pic_5033ba4fe087c3698500075b.jpg" class="image">


Shopping in US


Sweden, here I come!

Jaha, då sitter man här på flygplatsen... Stället jag hatar mest i världen. Eller ja, jag hatar att flyga så jag gillar ju inte flygplatser. Jo, EFTER flygningen gillar jag dom :D!
Flyget går om ca en h så vi ska ta död på lite tid här. Så passade på att blogga.
Kom nyss på att nästa gång jag ligger i en säng så äre min egen. Gud va jag längtar efter den!!
Men först väntar 13 h flygresa och sammanlagt ca 24 h resetid. Så tagga en trött Anna på Onsdag i skolan (y)
Men innan jag får sova på Tisdag så ska jag till stallet och där, där väntar Gisza!!!!!:D
Gud va jag ska gossa och pyssla massa med henne!


Bad, sol, bad, sol och lite hollywood där emellan!

Dessa två dagar har vart de skönaste dagarna på hela resan!
Vi har haft riktig tur med vädret så vi har bara solat och badat en massa:D
Så har fått en fin färg nu när jag kommer tillbaka till Sverige.

Såklart har vi inte BARA legat vid poolen och stranden. Igår tog vi oss med bilen till en utkiksplats för att se Hollywood skylten. Den blev inte så stor på bilden eftersom vi ändå e rätt långt ifrån den men iaf, nu har jag sätt den på riktigt :D!


Universal Studio!

Kan bara säga en sak, detta va så sjukt häftigt!
Ni får veta när jag kommer hem :)


Hollywood!

Första dagen i LA börjar närma sig sitt slut. Men den har varit helt perfekt!

Vi började med att åka upp mot hollywood. Walk of fame va lite speciell att gå på kan man ju säga! Att läsa alla stjärnor med massa namn på riktigt kända människot, att få vara vid den stora teatern där oscarsgalorna hålls osv. Den är rätt speciell!
Och bara tanken på att kanske stå på exakt samma ställe som en av världens största stjärnor gjort, den ni!
Och att ha haft sin hand i michael Jacson egengjorda handavtryck, de tycker jag e lite häftigt :3
Vi tog oss också en tur med bilen runt i Beverly Hills. Sjukt fint område! Fatta att bo där.

På eftermiddagen avslutade vi med bad i havet och sedan i poolen.
En perfekt dag helt enkelt <3


Home<3

Precis "landat" i Los Angeles och jag kan bara säga en sak.
-Jag är hemma, på riktigt!


High Way 1 / 17-mile drive

Vi har nu i 2 dagar åkt på kustvägen ner mot LA. Och imorgon når vi vårt mål!
Vi har såklart inte bara åkt bil!
Idag besökte vi det världsberömda "Hearts castle". Så otroligt fint! Ett riktigt paradis!


Squirrel :3


Vitlökens huvudstad

Nu har vi anlänt och ätit i staden vi ska bo i över natten. Vi bor i en stad som kallas "vitlökens huvudstad" och vi har skrattat lite åt de och skämtat om det osv. För hasse hatar vitlök. Och när vi väl är framme och går ut bilen ser jag först hasses min, känner lukten och sen är det kört. JAG KAN VERKLIGEN INTE SLUTA SKRATTA!!! Herregud xD
De stinker verkligen vitlök i hela staden!
Jag dog lite halvt dåxD

Imorgon åker vi vidare söderut, vi ska åka på highway 1 ute vid kusten. Så det kommer nog bli riktigt fina bilder att visa upp här! Hade tänkt att skriva "dag för dag" inlägg när jag kommer hem och lägga ut bilder som hör ihop med just den dagen. Skulle ni gilla att läsa det? För annars känns de bara onödigt att sitta och skriva lååånga inlägg som ingen läser :p
Men nu ska väl ni gå upp snart och jag, ja jag ska sova! Hahah:)


Napa Valley!

Igår lämnade vi San Francisco och åkte norrut mot Napa Valley och vindestrikten. Så ann och hasse har vart i full gång med att testa viner på olika gårdar. Lite segt för min del men de är ändå trevligt!
Hoppas ni har det bra så hoppas jag att de blir en bättre, lite mer intressant uppdatering imorgon:)


Såhär de ska va!


SF<3


Spårvagn och sånt.

Första dagen i San Francisco. En otroligt fin dag i San Francisco!
Vädret är på topp och de är inte kallt nån stanns! En perfekt sommarvärme helt enkelt.
Idag har vi åkt spårvagn i dessa (jag menar verkligen BRANTA!!!!) branta backarna. Typ 27 graders lutning 0.o
Shit säger jag bara! Fatta träna intervaller här. Behöver bara spring upp en gång sen e du död!
Och vi har vart på Fisherman wharf oxå. Himla fint!
Nu ska jag fortsätta åka. See yaa:D
(bild från piren vid Fishermans. Fint va?!)


I'm in San Francisco bitches!

New York va bra. New York va väldigt bra!
Men mitt första intrycka av Kalifornien är
"detta kommer jag gilla en aning bättre en storstaden. Kommet trivas sjukt bra i den här miljön!"
Och de tror jag stämmer! Snart ska vi gå ut för en dag i San Francisco! En aning kallt här , jag som inte änns har jeans med mig :p
Good work Anna!

Nu, nu väntar staden på mig!


Hejdå!


Bjuder på två bilder från New York!


The big apple!

Snart har 3 dagar i stora staden Passarat! Åkt buss över hela manhattan nu så nu har jag sett mycket av denna stad! Hunnit shoppa lite, men mest shopping blir de imorgon! Sitter och dricker en refresher på starbucks nu. De finns seriöst överallt!!xD Men gårdagen va fylld me känslor på minnesplatsen av the world trade center. Usch! Fyfan va hemskt! Men de va faktiskt riktigt fint där! Och time square , niiiiiiiice!!:0 Jag och smurfen bjuder på en bild från time square :D Kram


Mitt i Manhattans hysteri !


När tiden står still.

En timma kvar tills jag lyfter från marken! Börjar bli nervös. Men de kommer gå bra! Börjar inse NU, vart det är jag e påväg. Jag ska åka på en riktig drömresa! Något man får uppleva några fåtal ggr i livet. Jag ska verkligen njuta av denna resa! Ta in allt och ha så sjukt kul! Njuta av livet helt enkelt! Nu, genom gaten och upp mot stjärnorna. See youu !


Reseplanen!


Nyduschad.

Precis duschat, rakat benen osv inför resan! Så snart drar jag och mamma in till affären för att handla lite småsaker jag behöver. Någon tidning jag kan ha och läsa och sen äter vi på subway. Älska subway seriöst!! Men uppdaterar ikväll från stockholm om lite mer exakt vad vi kommer hitta på i USA. Känner bara att de kommer bli så sjukt grymt:D Och imorgon 10.40, säger jag hejdå till sveriges fasta mark tills den 21!


Vinnaren!

Vinnaren i veckans blogg är HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!
 
 
Nu blire inge veckans blogg förns jag kommer hem från USA. Inte fixat någe tidsinställda heller eftersom jag ska vara borta så pass länge så blir det himla svårt att hitta insiration åt så många inlägg på en och samma gång! "/
Så vi får hoppas att jag hittar internet på hotellen osv. Men de blir nog bra! :)
Bjuder på en gamal bild från när jag och Frida va på grönalund! (y)
Kram!

De går bra nu, kompis de går bra nu!

Just nu så känns det som om allt ska lösa sig för oss två!

RSS 2.0