Mitt 2013 !

2013 dåra. Vad kommer du ha att ge? Jag hoppas du kommer vara minst lika grymt som 2012. Hoppas du kommer bjuda på underbara minnen och upplevelser!
 
Mål inför 2013 då:
  • Jag ska fortsätta jobba med Gisza och förhoppningsvis tävla lite dressyr.
  • Jag ska gå ut nian med BRA betyg och komma in på gymnasiet jag verkligen vill komma in på.
  • Jag ska börja träna på gym regelbundet och bygga upp min kropp ordentligt!
  • Skaffa ännufler vänner och otroliga minnen.
 
2012 har nog inte kunnat bjuda på så mycket mer. Du har gjort ett riktigt bra j*vla jobb! Även fast du dragit ne rmig på botten rejält nån gång. Men tack! Jag är flickan jag är idag tack vare dig. 15 år hittils och jag lever som om jag aldrig gjort annat.
This is who I am. And yes, I'm smiling.

Allt jag någonsin kunnat önska mig

Herregud vilket år jag haft! Kommer nog bli svårt för 2013 att slå detta... Gisza, Vännerna, Viktor, Usa. Ja shit. Kollar tillbaks här på bloggen och läser inlägg från januari. Jag är så otroligt lyckligt lottad. Att jag mådde rätt dåligt i oktober syns tydligt här på bloggen. Sen ser man hur jag sakta men säkert tar mig tillbaks och blir starkare. Och livet har verkligen lekt sen dess. Lever livet JUST NU.
 
Fram till sommaren var jag en glad tjej som hade allt hon kunde drömma om. Jag var kär och jag älskade det. Trotts avståndet. Gisza var så himla fin och skolan gick bra. Om jag fick välja någon månad att få leva om skulle det vara Maj eller mars. Dessa månader var två av dom bästa i mitt liv. Jag var så lycklig!
 
Under sommaren var jag nog ännu lyckligare. Sommar. Sol. Bad. Viktor. USA!!. Jag ångrar inget av vad jag gjort. Nej, riktigt glad och stolt!
 
Kan väl bara ta och säga en sak. 2012 var mitt år. Finns nog inget bättre sätt att sammanfatta det hela. 2012, jag älskar dig!
Tack alla som funnits här för mig<3
 
 

Ett perfekt avslut på 2012

Jag spenderade min sista dag av 2012 med Gisza på ett snötäckt fält. Det var ett av de bästa sluten jag kunnat få. Ikväll ska jag umgås med massa härliga människor. Vi hörs 2013 bloggen!!


2012 i bilder #2

Juni
 
Juli
 
Augusti
 
September
 
 
Oktober
 
November
 
December
 
 
 
 

2012 i bilder #1

Januari
 
Februari
 
Mars
 
April
 
Maj

För er skull!

Sitter just nu med min gamla dator och fixar lite inlägg tills imorgon. Det går Inte fort men jag gör det för er skull :D Uppdaterar er senare om hur lång tid det tagit ;)
Men kan ju säga att det kommer komma "2012 i bilder". Månad för månad. Hade det förra året och tycker de är ett alderles perfekt sätt för att minnas allt på bloggen. En bild säger mer än tusen ord, right?


Sugen?

Sugen på att vara jag för just denna söndag? Erbjuder en dag fylld med hårt arbete och mycket bärande och slitande. Du kommer få uppleva hur det är att bli så trött att när du väl lägger dig i sängen önskar att du aldrig gått upp.

Vist låter det helt fantastiskt? Hör av er så fixar vi detta så snabbt som möjligt


One last chans.

Sådär. Bloggen ska upp på samma nivå som innan lovet. Bra, vettig uppdatering.

Mitt liv snurrar ordentligt just nu. Tänker OTROLIGT mycket och behöver mycket tid med vänner. Tankar om framtiden tar över gämnt och ständingt. Planerar hela tiden hur jag ska lägga upp dagar, månader. Behövs i mitt liv! Gör listor i huvudet om vad jag måste köpa, vad jag ska blogga om, hur jag ska göra med gisza. Listorna fylls på, glöms bort och görs om. Mitt liv är som en stor bomb. Ena dagen har jag absolut inget att göra. Nästa dag fullt upp! Men stressad blir jag om jag INGET har att göra. Då jäklar stressas det i huvudet.

Imorgon väntar jobb 7-16, gisza ska longeras och jag ska städa/ta hand om mig själv. Datorn är trasig så hur det blir med mina nyårsspecialer blir ju kul att se... Jättetråkigt då jag tänkt ut massa bra grejer. Aja de sket väl sig I guess. Nu ska jag ligga och mysa i sängen. Puss


Shopping

Ännumera shopping idag. Men köpte bara underkläder och två sminkborstar. Men saker man behövde iallafall! Snygga bh-ar fick jag iaf hem!

Nu ska jag till stallet. Gisza ska ridas igenom ordentligt. Har inte ridigt på 3 dagar, känns ju för hemsk. Men nu så^^
Första skolveckan ska gisza få stå, vila lite för att vara igång och pigg inför våren och träningen. Bra plan! Snart börjar träningen på gym oxå. Taggad till 1000! Kommer bli grymt. Och kul å se hur jag kommer lägga upp mina dagar i framtiden. Hahah jaaa ni får väl hänga med och se ;)


New In.

Här är de 4 favoriterna av allt jag köpte i Stockholm. Träningslinnet i övre vänstra hörnet föll mig rejält i smaken! Alla dessa kläder kommer ni såklart få se mig massor i. Nu åker vi för att lämna av alex vid tåget (sorgligt) sen lämnar mamma mig på stan för idag ska jag shoppa lite till:3


Hej där ute!

Halloj!
Herregud vilka fynd jag gjorde igår i stockholm! De va verkligen FYND! Hittade till och med en jacka som kommer användas flitigt för endast 150 kr. Bilder kommer nog ikväll. Ska tvinga alex att fota.
Förlåt för de här tråkiga uppdateringarna men de blir ju så när jag är med Alex. De vet ni som följt mig ett tag. Men har massa bra deepshit på ingång när hon drar. De gillas. Men nu ska vi äta frukost och sen dra till Emmas stall för tolkning bakom Birk. SÅ JÄKLA KUL!


Eeh jaa...


Fashion.

Alex har haft kul med mitt öga. Blev sjukt coolt i verkligheten men tyvärr så har vi bara iphone att fota med "/ men vad tycker ni?:D


Tja bloggen!

Idag så är vi hos annas kusiner och äter, det är jättegott och jag är glad. Anna är också glad. Alla är glada. Livet rullar på som köttbullar i en skidbacke och de är niice! Vi har fått kakor som vi kan äta ikväll när vi ska kolla på skräckfilm, men det är bara anna som kollar. Jag gillar mat och det är awesome! Jag är awesome! Anna är awesome! Fan va allt är awesome folket! Pussaaaar


Kusinmiddag!


I'm here, I'm stil here!

Godmorgon!!
Gårdagen var jättebra! Alexandra kom och så drog vi till stallet. Ann och HAsse kollade när jag red vilket jag tror dom tyckte var rätt roligt. Jag red både henne riktigt fin och mjuk med lite sidverts och hoppade. Hon tar fins språng nu. Känns bra!
 
På kvällen stak jag, alex, mina brorsor och nicklas å jonte ut i snön i typ 1 h. Köttade snöbollskrig och lite kull i gångar man gjort i snön. Sjukaste snöbollskriget hade vi. Asså shit va vi köttade! 
Kolla bara på oss!
Sen drog vi in och spelade tecknet. Fan va vi skrek och hoppade av stress och ilska och glädje. haha herregud. Men kvällen blev väldigt lyckad! Nu ska jag inte ta tid med massa bloggning för har ju min underbara vän Alex här. :D
 
Just nu håller vi på och gör iårdning oss för en jullunch hos mina kusiner. Äntligen får Alex träffa mina, så många gånger som jag träffat hennes. Om ni förstår vad jag menar ;)
 

Godmorgon och glad fortsättning!

Nu har Anna vaknat! Har sovit fantastiskt bra med ett leende på läpparna efter en otroligt lyckad julafton med massa härliga människor. Och om 2 timmar kommet Alexandra hit!!! Iiiiiii så sjukt va jag längtar efter henne. Ska bli SÅ kul att få några dagar med henne igen. Och vi ska göra massa skojiga saker. Nej, nu ska jag klä på mig och sen dra ner till stallet. GLAD FORTSÄTTNING ALLA!


Lucka 24. GOD JUL PÅ ER!


Mätt!

Gud va mätt jag är! Har ätit massa god mat och nu väntar vi spänt på Kalle Anka och sen julklappsöppning. Paketen bara ligger där under granen och väntar på mig. Kan verkligen känna det ;) hahaha hoppas ni får något riktigt bra i julklapp hurrni! Det är alla värda!


God Jul!

Äntligen julafton!! Och redan vart i stallet och myst med gisza så nu är släckten här för julmat och julmys. Älskar julen. Och otroligt mycket packet under granen iår . Omnomnom :3


Du är min...


Because I love you. That's why!


Lucka 23


Dan före dopparedan

Massa usa-inlägg. Men ska ha dom till en sak, därför ;)

Vart i stallet nu, film kommer senare. Hon fick ett ordentligt mjukgörande pass idag. De gillar hon för hon blir så fin av de. Nu ska jag slå in de sista klapparna. Huset är julfint och kliniskt rent just nu, haha. Ha en fortsatt bra kväll alla! Någon mer som ska kolla på uppesittarkväll kanske?


Part 16 and 17.

SUN

Gårdagen tog kål på mig både fysiskt och psykiskt alltså. Så idag tog vi det lugnt och det var riktigt skönt!
 
Först sov vi ut och tog frukost i lugn och ro. Vi hade tänkt gå ner till poolen på förmidagen men alla stolar var upptagna så vi gick till stranden istället. Där var vi i ca 2h och till å med Hasse bada. Hahah kan ni förstå de! 
 
På vägen tillbaka köpte vi lunch från subway och tog med oss. När vi vilat lite från solen gick jag och Ann ner till poolen för yttligare bad och sol. Alla har fått riktigt med färg idag iallafall. Hasse kom också ner och tog ett till dopp!!
 
Runt 5 tog vi bilen och irrade runt i LA för att hitta ett ställe att kunna stanna på och ta bilder på de kända hollywood "bokstäverna" uppe på berget. Det var svårare än vad man trott, med tillslut hittade vi en utsiktsplats. Så det var värt all körning. Och nu har jag fått uppleva ALLT och lite till som jag velat under denna resa!
 

Last day

Dagen med stort S. Sista dagen var alltså här och idag har vi faktiskt inte gjort något speciellt alls. Vi åkte till long beach för att kolla på ett känt gammalt farttyg, Queen Marry. 
Jag själv tyckte inte det var något speciellt men tror Ann och Hasse uppskattade det lite mer. Jag visste ju liksom inte äns vad det var för farttyg. Men det var ändå rätt kul att se.
 
 
Sedan låg vi 2h vid stranden här i long beach. På kvällen åt vi på en jättetrevlig resturang. Ja, det är väl vad vi gjort sista dagen i USA. Imorgon åker vi från hotellet vid 6.00. Kul...
 
Känns otroligt skönt att få komma hem. Men också väldigt tråkigt att denna fantastiska resa är slut. Har fått uppleva så sjukt häftiga grejer! Något en 15-åring bara borde drömma om.


Part 15.

Universal filmstudio
Mitt livs dag eller något sådant. Det kommer inte änns gå att förklara eller visa med bilder. Men jag ska försöka så gott det går.
 
Tänk dig ett av världens största filmbolag, alla filmer de gjort. Jurassic park, king kong, mamma mia, shutter island, drakula, lassie, american pie. Ja ni fattar. Och detta bara för att nämna 7 av 1000-tals filmer. Och jag har idag fått en guidad tur genom universal inspelningsområden. Över 40 inspelningsstudios, egna "byar" där de spelat in alla serier och delar av filmer. Åkt genom grottan de skapat kingkong i osv. Kan knappt fatta vad det är jag har upplevt.
 
Och såklart fanns d et annat att göra här också. 4 riktigt häftiga åkattraktioner, en vattenbana där du blev riktigt blöt. Ja, GENOMVÅT! 2 3D attraktioner, transformers och simpsons. Sjukt häfftiga. Och en som var filmen mumien. Sedan ett antal shower.Alla var väldigt bra! Har till och med vart 10 meter från den livs levande lassiehunden. De ni!
 
Ja, herregud vilken dag! Detta är något jag ALDRIG, never ever, kommer glömma. Och jag kommer att komma tillbaka. Tack så otroligt mycket för denna dag!!

Lucka 22

Japp, hhah här har ni det :D
 
Part 13        Los Angeles
Idag tog vi lite sovmorgon. Eller ja, sovmorgon och sovmorgon vet jag väl inte men vi gick upp halv 9 istället för mellan 7 och 8. Hahah! Nej men deet var faktiskt riktigt skönt!
 
Vi körde ca 2 h på kusten. Det är verkligen helt sjukt fint här! Ååh vad jag skulle vilja vakna till detta varje morgon och höra vågskvallet utanför. Efter 2 h var vi framme i en liten danskinspererad stad där vi gick runt och kollade lite. Vi tog även en lunch och en riktigt god glass här. Mysigt!
3 h i bil till och sedan var vi framme på denna resas sista anhalt, Los Angeles. Gud vilken kustlinje som sträcker ut sig här. Så otroligt vackert och så otroligt MIG! Han tyvärr inte bada något idag men hoppas jag gör det imorgon, efter att vi vart uppe i Hollywood. Vattnet och stranden är ju så sjukt lockande!
Jag är kär i LA, nått som är säkert iallafall!
 

Part 14        Hollywood
Stjärnornas land var dags att besökas idag. Det tog ca 20 min upp till "walk of fame". Vilken känsla det var att gå där bland alla stjärnor på marken. Och att faktiskt kanske stå på samma ställe som någon utav världens kändaste människor ståt på. Den känslan är rätt awesome om jag får säga det själv. Den kända kinateatern där dom har Oscarsfestivalerna var STOR!  Där har vi verkligen centrum för walk of fame.
 
Utanför ingången till teatern har kändisar -gamla, döda, nya, unga, fått göra fot och handavtryck i betong och skrivit något eller eller gjort en signatur. Rätt häftigt ! Så nu har jag haft min hand i Michael Jacksons handavtryck, de ni!
Vi tog oss också en tur genom beverly Hills. Här snackar vi hus alltså. fatta att bo här. Inte illa det. Och gatorna med de höga palmerna gillar jag verkligen! PÅ eftermiddagen tog jag mitt allra första riktiga bad i stilla havet :D
 

Bättre sent än aldrig, eller vad säger ni? :D Och vill ni läsa alla andra "dag för dag" inlägg så kollar ni under flicken "USA 3/8-20/8".
 
 

Home sweet home

I min älskade säng efter en varm lång dusch när kroppen är tömd och sliten. Finns inget bättre! Nu ska jag bara ligga här och lyssna på musik. Love life!

Planerna för imorgon är väldigt chill. Sova ut, upp och pyssla lite i rummet och städa det, sen packetera alla julklappar. Sen mot kvällen drar jag till stallet för ett lösgörande pass i ridhuset. Tycker det låter som en perfekt dan före dopparedan dag. Deepshit is on its way. Stay updated!


Jadå Anna!

Sådär, alla boxar mockade och stallet sopat. De har inte vart så tungt idag även fast jag gjort allt de vanliga jobbet. Själv dessutom. Antar att jag får ta och tacka Jägarskogen för de, haha. Ikväll kommer ett litet inlägg jag faktisk HELT glömt bort. Herregud. Men ni kommer nog gilla det. Eller iallafall alla ni som hängde med till USA. Nej, jobb väntar. Vi hörs!


Lucka 21

Är det något ALLA ungdomar vill ha så är det ju ett par riktigt bra högtalare och ett par hörlurar! Just därför tänker jag tipsa om vad jag själv skulle kunna tänka mig.
 
Beats By Dr Dre. Finns det någon som INTE vill ha dessa? Alltså dyrast på marknaden och bäst med hästlängder. Jag skulle LÄTT lägga ner 1500 på dessa. Helt klart.
 
 
GE mig en fet bergsprängare. Asså jag blöder efter en sån här... Vilken som helst men denna var jäckligt snygg!

Citatens dörr.

Jag älskar farmors dörr! Alla möjliga helt sjukt bra citat och uttryck som sitter på den. Kolla bara på denna


I'm alive bitch!

Haha yeees!! Jag får fortsätta leva mitt underbara liv. Och om mindre än en vecka får jag träffa alexandra :D

Jag har sovit så otroligt bra inatt. Vet inte varför men tycker jag förtjänar de. Imorgon äre upp 6 för att dra till stallet och arbeta. Make some money liksom.

Hoppas ni får en awesome dag så hörs vi!


Dagens lucka

Inatt, 02.12 går jorden under. Vad ni tror om detta vet jag inte men jag är skiträdd... Hjälp!


Nu blev det mycket på en gång!

Gårkvällen/natten var super. De andra satt och spela medans jag hade jättetråkigt och låg halvdöd i soffan i 3 h. Men men, är man så snäll som jag är så låter jag dom spela. Somna väl runt halv 4 kanske...
Sen idag drog jag till skärholmen för att köpa de sista julklapparna. Bara 1 kvar nu. Den fixas imorgon!
Nu ska jag ut en snabbis sen åka iväg till SRK och på klinik gör sara algotson. De ni, gratis dessutom ;D

Och ÄNTLIGEN är klänningen fixad. Verkligen supersöt !


Lucka 19

Goood juuuul


Mot frida och pulkakväll med tjejorna!


Fin hest, har inge gres.

Nu är det vinter och med vinter innebär även massa med snö. Eller ja, förhoppningsvis. Och är det snö så är det ju en väldigt stor chans att hästen din står och skrapar fram bar mark i hagen för att leta efter gräs, vilket inte finns under den här årstiden. Men när den går där med mulen nere i baken får många hästar i sig massor med sand osv vilket tyvärr ofta leder till kolik eller liknande. För er som inte vet vad kolik är så kan man säga att hästen får VÄLDIGT ont i magen. Och vi vissa fall, oftast inte så ofta, kan hästen bli så dålig att den måste avlivas.
 
Och då finns det ett sätt jag känner mig väldigt trygg med för att slippa oroa mig för att Gisza ska gå och få kolik, nämligen olja. Japp, helst, enligt mig, linfröolja. Detta hjälper nämligen hästen att hålla tarmarna rena och fina från sand som kan täppa igen tarmen. Oljan smörjer nämligen in tarmen. Desutom får de flesta hästar lite extra fin glansig päls av oljan. Så jag skulle STARKT rekomendera linfröolja till hästen såhär på vintern!
Men ge inte för mycket, då det kan ha en dålig effekt istället.
 

Goodmorning!!

Äntligen!
Anna har fått sova ut för första gången på 2 1/2 vecka. Hon är glad och pigg nu. Wää :D
 
Hahah men första dagen på lovet taggar jag med bloggning och awesome musik. Skulle tagit en buss till stallet, men den gick tydligen inte halv 12 utan 10 över 12... Vilket INTE skulle bli så bra då jag bokat ridhuset för hoppning vid halv 1. Så pappa kör ner mig till 12, så blir det perfekt liksom. Ska bli himla kul att hoppa lite igen. Eftersom jag inte gjort de på säkert 2 veckor. Ska börja på lite högre höjder idag oxå för hennes muskler är MOOAA !!
 
Och har NÅGON missat de som hände i götet igår eller? De är ju sjukt. Typ 25 pers mot en tjej som ligger på marken och blir slagen. De är ju för F*N hemskt. Vart är världen påväg egentligen? Nej usch...
 
Håll koll, bra bloggning kommer senare under dagen jao!
(Bilden är lånad av min underbara kompis blogg , NI MÅSTE BARA KOLLA IN DEN SÅ TRYCK PÅ BILDEN!!)

Lucka 18

Dagens lucka får bli att berätta om denna awesome dag. Ni kommer fatta varför jag inte hunnit blogga om vi säger så! :D

Skolan, elevens val. Och jag +några till från 9a fick hedersuppdraget att måla en vägg i skolan, så jäkla snygg blev den! Medans vi dunka musik så att hela C-huset dånade. Helt seriöst alltså!

Sen vidare till stallet. Mocka, packa mat, ta in och borsta. Gisza vilar idag eftersom att jag hade MAX en timma på mig i stallet. För sen vid 6 skulle jag va på Rhodos (resturang) och äta med alla 9 luciakandidater. Har haft så sjukt roligt och trevligt! Sanslöst :D
Och vi ska förhoppningsvis träffad under lovet oxå. Hoppas hoppas!!

Ja, mer bloggning kommer imorgon, men jag tror ni fattar varför de vart denna dåliga uppdatering ;)


Lucka 17

Tänkte ta en liten julhiss och diss såhär på Måndagskvällen innan jullovet som vi förövrigt ÄLSKAR!
 
Min Diss:
Något som är otroligt hemskt under julen är ju att man blir så jäkla fet. Man bara äter och äter och äter. Och kroppen bara växer och växer och växer. HJÄLP.
 
 
 
 
Min Hiss:
Något jag verkligen älskar under julen är när hela familjen samlas på julafton och kollar Kalle Anka för att sedan öppna massa julklappar. Medans det mörknar ute. Det är nog bland det mysigaste jag vet!
 
 
 

Taggar lov är vad jag gör!

Sista riktiga skoldagen avklarad. Dessutom slutade vi halv 1 så de va ju typ bara halvdag. Har gått runt och myst i klasskläderna hela dagen oxå. Mysigt ju :D

Kommer awesome bloggning snart. Ska bara hoppa in i duschen, äta och sätta på datorn. I'll be back soon!


Lucka 16

Såhär när de snart är lov och nyår osv passar det väl knappast bättre med en riktig fet festspellista! Passar ju även bra eftersom jag tipsade om att ge spotify i julklapp. Haha ;)
 
Press the pic to see this FANTASTIC playlist made by me and Alexandre !!!!

Pust och stön.

Herregud. Pallar verkligen inte ner till Gisza nu... Usch! Riktigt slitigt idag. Vi va bara 2 så de va typ dubbelt så mycket å göra. Hujeda mig.

Men alltid lika mysigt att träffa gisza och vara lite i stallet. Men när jag kommet hem ska jag till 100% lägga mig och kolla pll och tjocka mig med underbara havrebollar!!


Lucka 15


Slutkörd

 
Nu är Anna trött, riktigt trött! Shit vad den senaste veckan slitit på mig. Usch, hatar att inte ha någon ork i kroppen. Känns ju superkul att man ska upp och jobba 7-16. Lycka till Anna...
 
Stallhelgen förra veckan, sen skola och lucia denna vecka med allt som de innebär, sen denna helg upp 7 och halv 7 lördag/söndag. Om det inte vart lov från och med Tisdag hade jag fan inte haft någon ork alls kvar! Nej usch. De är inte ofta jag är såhär trött faktiskt :p Aja, bara ta sig i kragen de sista dagarna med jobb och skola innan lov. Kan ju iallafall garantera er om att jag sover bort hela onsdag. Japp så får det bli!
 
Och NU ska jag beställa denna förbaskade klänning oxå. Lite sent men så blev de.
trött tjej hej.

Nya älsklingar

Stallet avklarat och nu är jag inne i södertälje. Har precis köpt ett par nya älsklingar... Någon som kan gissa vad det är? Kommer bild senare ikväll. Nu ska jag till mormor och morfar för lite mys och middag. Ha en fortsatt bra dag i snöstormen så hörs vi!


Lucka 14

Ge bort några månader med musik i julklapp! Vem uppskattar inte det?


Vilken dag!

Sådär ja, fredag, taggar helg!
Skolan va riiiktigt nice. Fått våra skoltröjor och byxor, fett stek ;)
Våran beställning för havrebollat vi sålt kom oxå så nu har jag en stor kasse med havrebollar me till stallet. Haha. Ikväll blir det julbord med stallet. Anna ska rulla fram, oja!


Lucka 13!


Den hemska sanningen

VI lever i en värld full av hat. Vi lever i en värld där alla vet mer om dig än vad du själv vet om dig själv. Eller om något som överhuvudtaget har med ditt liv att göra.
Själv blivit drabbad. MÅNGA gånger.
 
Och detta är inte okej hurrni. Folk sprider ryckten för att de hört något från bordet brevid. Folk sticker knivar i varandras ryggar överallt. Jag har lärt mig vilka människor runt mig jag ska akta mig för. Snackar folk om saker de egentligen inte får snacka om med MIG, då säger jag INGET till den personen som jag inte vill ska komma ut. Du måste vara uppmärksam på vad som händer runt omkring dig ständigt för att kunna avgöra vilka dessa människor är.
Och nej. Jag säger inte att jag aldrig gjort detta. Men det var ett tag sen. Har växt, mognat och förstått felet i allt detta. People grow! Men tyvärr gör ju inte alla de.
 
Livet är exakt som din dagboks dagbok.
Du har en egen, korrekt uppfattning av vad du gjorde igår. Men enligt tjejen border brevid va du någon helt annan stanns, vid en helt annan tid. Japp. Så är det mina vänner.Tjejen brevid dig vet mer om din gårdag än vad du själv gör. Helt otroligt vad vi missar mycket av vad som händer i vårt liv ellerhur? Sick asså. Haha... Konstigt
Men det spelar seriöst ingen roll vad ALLA ANDRA vet. För det är vad du tror som stämmer. Eller nej vänta, nu blev de lite fel va?
Vad alla andra TROR och vad du VET som räknas. Så skit i alla andra rent ut sagt. Shiit liksom, life is a bitch. So what? Me too.
 
Upps... Japp du hörde rätt livet!
 

<3

Nu är 4 av 5 luciauppträdanden avklarade. Snart ska vi till kyrkan där biljetterna sålde slut på 10 minutet. De ni ;)
Men först massa maaat!!!

Här är tåget från skolan, riktigt lyckat!


Stora förberedelser!


Uppdaterar med bilder hela dagen!


Luciamorgonen är nu här

Godmorgon!
Just nu ligger jag i min mysig säng medans alla andra är i skolan. Känns bra! Eftersom att vi kandidater ska lussa från halv 11-20 ikväll tycker jag det är helt rätt ändå.

Jag hoppas alla ni får en toppendag, och att ni får se ett riktigt fint luciatåg. Nu ska jag upp för att fixa iårdning mig och dra iväg. Puss!


Lucka 12

12/12/12
Ahhhhh, I'm alive guys! Haha nej men helt ärligt, är kommer lite smågrejer som JAG önskar mmig i julklapp asså! :3
 
 
 
 
 
Den där onepiecen SKA bli min! Så snygg, lätt den får plats i min garderob alltså.
 

Min vackra ponny<3

Vart i stallet nu. Blev ett pass i ridhuset nu när de var ledigt. Så det blev trim eftersom det ändå inte är så kallt. Men trim såhär på vintern blir ju max typ 40 min. Annars tar ju hästens lungor stryk och de vill vi absolut inte!!

Red fram henne ordentligt i traven , mycket halter, igångsättningar och lite lätt sidvärts. Sen tog jag mycket galopparbete då de va ett tag sen jag kunde rida på ordentligt. Så red mycket omvänd galopp då hon VERKLIGEN måste stärkas där. Men hon va så duktig så. Och himla pigg var hon! Haha så roligt att hon har så mycket energi nu för tiden :D

Nu måste jag fixa alla grejer inför den stora dagen. Massa lussa blir det då. Taggad ? JA!


Lucka 11

Citat:
Anledningen till att vi alla går högvarv inför julen med den eviga, oåterhållsamma och oftast knasiga julshoppingen är antagligen att vi inte vet hur vi ska uttrycka vår kärlek i ord
 
Skämt, hohoho:
Jag brukar kalla julen "Det stora granmordet"
 
 
 

Att ha frukt på vintern

Snöstorm idag me då... SKITVÄDER rent ut sagt. Men inte stoppar de mig från att åka ut till stallet och min frukt. Och seriöst inget skitväder kan få mig att skippa att få hennes muskler att jobba under mig. För hon är så otroligt fin. Seriöst varje pass går hon bra nu. Hon går inte bara bra, hon går som en j*vla dröm!! OCh det är så himla kul att rida henne då. Därför så red ja idag, trotts snöstorm.
 
Och detta med att ha frukt på vintern... Det ÄR ABSOLUT IINTE mysigt och skönt. Det är ett riktigt helvetet. Det är kallt, isigt, kallt, fruset osv. Det är varken kul eller mysigt. Men det är de små, underbara stunderna med min frukt som får mig att kämpa genom vinterns ruggiga tider. Hur är det för er? All heder till oss ryttare oavsett!
Och det är sjukt värt det. För de ger ju mer än en bra relation till frukten och träning. Man utvecklas varje dag som människa i stallet. Du får väldigt bra social förmåga, du lär dig säga ifrån, ta egna beslut, sammarbeta, "förhandla" och framför allt lär du dig att ta så sjukt mycket ansvar och du måste mogna som 17! Och detta är ju otroliga förmåner senare i livet när du ska börja söka arbete. Du kommer ha en sån otrolig drivkraft och ledarkompetens så de inte finns. Att rida ger mer än vad de flesta tror, tror mig!

Godmorgon!

Glad tjej här, appen funkar igen så nu blir det himla massa bra bloggning. Tyvärr så är jag så himla trött. Och det är bara Tisdag... Kill me. Men bara hålla ut och snart är det ju lov. Massa awesome planer inför lovet oxå. Så jäkla gött asså ;)

Planer för bloggen har blivit seriösa nu, men kan inget säga förns jag hittat rätta företaget. Men kan ju säga att det förhoppningsvis blir riktigt grymt! Hoppas hoppas hoppas

Nu ska jag bege mig mot skolan. Ha en toppendag i kylan alla!
Juste, har ju inte berättat om gårdagen för er, de får jag ju ta ikväll. För de vill ni höra om ;)


Lucka 10

Julklappstips 2. Har själv skapat en produkt på onskefoto.se och de blir superfint. Och just nu får du fri frakt om du använder rabattkoden "GRATISFRAKT"

Livet.



Livet. Ja, varför ska du egentligen leva ditt liv? Varför ska du vara glad och lycklig över smågrejer i ditt liv när det finns 1000 grejer som är 1000 ggr värre än dina lyckoämnen?
Varför hit och varför dit. Varför ska vi människor alltid ifrågasätta allt?
-Ja de kan man ju undra sig..?
Ööp, inte ännu en ifrågasättning tack!

DU ska leva ditt liv för att DU är värd det. Du fick ett liv att göra exakt vad du ville av. Vill du totalt skita i att leva det, bara sitta ner och se på medans dagar, månader och år rinner iväg, sure, gör de. Du lever DITT liv.
Vill du tjäna mängder med pengar, få ett toppjobb och bo i fetaste huset och bara bry dig om din karriär och dina pengar. Gör då det. Du lever fortfarande DITT liv.

Ett liv du själv valt och format utan att du egentligen lagt märke till det. Det är därför du ska vara glad över livet. Det är du som har skapat det till vad du vill. I 99 fall av 100 iallafall. Och det komme aldrig bli bättre om du ska sitta och tycka synd om dig för att ditt liv är skit.
Res på dig, kolla dig i spegeln och säg till dig själv att du klarar av livet. Livet är en bitch och DU ska kriga den bitchen. Mörka stunder kommer att finnas där, men det är när du lyckas och är lycklig du verkligen lever. Det är iallafall då jag känner något. Och det är då jag kämpar på ännu mer. För för mig är det aldrig nog!

JAG ÄLSKAR MITT LIV!


Lucka 9

Hej mitt vinterland. Nu är du allt här...

Beslutsångest!

Herregud! Psniken som uppstår när jag inte har någon kläning till jul och nyår. HJÄLP!
 
Denna goding har fallit mig väldigt mycket i smak! Hur snygg är den inte med lite "slappt" övertill sen tajttajt vid lår? DE ÄR SÅ DET SKA VA JU!
 
Jag älskar skärningen uppe vid brösten, SÅ snyggt! Dock liknar den här en klänning jag haft förut... Men visst är den en riktig pärla? ;)
 
 
Denna modell, DAMN! Så j*vla snygg, buuhu vad jag vill ha denna. Men tror inte den skulle sitta så bra på mig tyvärr. Fy på min kroppsmodell... FÖR DENNA ÄR JU MIN FAVORIT!
 
Det som är så himla super är att alla dessa klänningar ligger på ett pris under 300-kr lappen och det är perfekt! Billigt och snyggt, omnomnom :D
 
Sen har jag även ett litet undantag här. En klänning för ungefär 500, och fatta häftig att komma med på nyår?
 
 

Så hjälp nu! Fort som attan, vilken tycker du skulle passa mig bäst?
 
 

I don't have the time.

Woho! Jag älskar att ha mycket att göra. Känner verkligen att jag LEVER här och nu då. Anna style är det.
 
Vart i stallet från 6-13.30. Hem och duscha, sminka och fixa och nu iväg på kröning av årets lucia. Alla 9 kandidater ska  ju vara med. Nahe, dagens lucka kommer lite senare. En bild jag bjuder på fetstort!
 
Denna bild är från höstterminen i åttan. Saknar håret LIKE THIS! Goda tider de... ;)

Lucka 8


Jag är stark ensam!

Hujeda mig! Tagit nästan allt i stallet HELT själv idag. Är verkligen supernöjd med mitt eget arbete. Jag menar, hur många 15 åringar tar hand om ett helt stall men alla uppgifter SJÄLV? :3
 
Men jag tog en pause i allt arbete och tog en mysig tur på Giszan. Haha gud va söt hon va när vi tog en galopp över ett snötäckt fält. Bästa känslan, seriöst! Och det var så himla vackert ute, kolla bara!
 
Jag och Elin pyntade ju även i stallet igår. Det blev himla fint! Tyvärr har jag ingen bra bild på det, men ni får nöja er med denna sålänge. Föresten, kommer TROLIGTVIS upp småvideor här på bloggen som handlar om "orvar och stallgänget". Bra grejer, och mycket skratt kommer jag bjuda på. De ni, nu blev ni allt nyfikna va?
Lägg märke till högrejerna i fönstrena, söta va? :D
 
Nu ska trötta slitna jag lägga mig och lyssna på musik och tagga en söndag med ungefär samma arbete som idag. Tummen upp! Eller...

Sleepover

Sådär, nu har jag och Elin bäddat upp och poppat popcorn så nu är vi redo för att mysa inne i klubbstugan för att sen sova. Vi hade tänkt kolla på film eftersom att jag har datorn med mig. Men spklart glömde jag film (y) Och mitt mobilnät räker inte för att kolla film på datorn. Så det får bli att blogga istället för min del.

Har vart nära att göra mina trosor blöta ca 10 gånger ikväll. Haha helt sjukt rolig grej vi har gjort! Hoppas på att det kommer ut här. Inte helt säker. Men nu ska vi sova och tagga stalltjänst imorgon. Woho...

Lucka 7

Glad vinter önskar flickorna i 9a!
 

När mörkt möter ljust.


When it's making you like this angry

Ja. Rubriken säger egentligen allt. Och jag tycker det är så otroligt sorgligt på samma gång.
För det är alltid samma sak. Tänker inte nämna namn eller specifika händelser för NI vet vilka ni är.

Vänner är till för att älska och alltid ha där. Som stöd och ärliga känslor. Men inte f*n hanterar människor detta på rätt sätt. Nej! Jag är otroligt rädd om vad jag har, tror dom som verkligen betyder något för mig känner de. Och just därför blir ja så himla arg och besviken när andra människor hanterar vänskap på fel sätt. Eller jag ska nog inte kalla det vänskap längre. För detta är något helt annat. Egentligen är inte JA äG speciellt drabbad. Men personer jag älskar är.

Så kom ihåg , vänskap är något man måste värna om och hantera rätt!


Lucka 6


Ååh!

NU är det ju snö ute. På riktigt. Och till och med lite för mycket kanske... Men nej, nu ska vi inte klaga! Massa awesome bloggning kommer senare och imorgon. Nu ni ;)

Glöm inte tävlingen hurrni!:D


Hästens form i fokus

Tävlingshäst, promenadhäst. Skit samma vad du använder din häst till. Hästens kondition är det viktigaste oavsett. Nu tar vi tävlingshästar som ett exempel.
Allt för många tränar INTE intervallarbete. Fy på er. Konditionen är det viktigaste för hästen att verkligen ha på 100% vid tävling. Den ska ha musklerna den behöver, men din häst kommer aldrig klara av en grundomgång+omhoppning / omridning med en halvbra kondition. Och är hästen rätt tränad, med variation mellan mycket lösgörande, muskelbygge och integvaller så har du däremot den perfekta grunden för att gå ut där och få gapande munnar efter dig. För har du allt det, klarar du och din ponny LÄTT högre klasser efter lite erfarenhet. Så glöm nu inte alla hästmänniskor där ute, GLÖM INTE INTERVALLTRÄNINGEN!
Och helst gallopintervaller då travintervaller sliter väldigt mycket på hästen på längre sikt.

Godnatt!:)


Lucka 5

BAKOM DAGENS LUCKA GÖMDE DET SIG EN TÄVLING!
 
För att vinna denna ring ska du skriva ett litet julrim. Och ja, det ska vara så enkelt som möjligt. Den som rimmar bäst vinner helt enkélt ringen. Drar vinnaren i slutet av veckan. Lycka till nu hurrni! Vill ha massor av bidrag. Och gillar man inte ringar kan man ju alltid ge bort den i julklapp till någon du vet gillar ringar. Bra va? :D

I can really feel this!

Nu ni!
Fått ett grymt tips. Tack modekampanj.se! Ett grymt "erbjudande" kan man säga. Ibland skadar de ju inte att lägga upp lite outfit´s osv. Heheh.. Mer får ni inte veta ;) Men mer kläder och mode LÄR det bli här. Känner på mig att de kommer bli kul. Vad tycker ni?
 
Som sagt grym inspiration. Och skriver upp ALLA ideer på mobilen nu. Så ni missar väldigt lite av vad som snurrar i mitt huvud. Bra ellerhur!? Stallet har blivit riktigt sent nu i två dagar. Blivit hämtad vid 10. Men jag vill rida i ridhuset så ridnigen faktiskt GER någonting. Så därför. Men gisza har fått SKITSNYGGA galoppmuskler nu. Moooa på dom ba. Vill verkligen komma ut med henne i vår. Frågan är väl om JAG kommer våga... Dumma Dumma mig! :(
 
Desutom har mitt liv krashat då mitt spotify laggar HÅRT. Så inge musik i öronen tills jag fixat de. RIP anna... För utan min musik är jag ju knappt hel. Så nu ska jag tröstsmsa och sticka min mysiga halsduk jag startade på idag. Mys! TÄnda lite ljus osv. Men först, fixa med mitt "erbjudande". Ses alla!

Lucka 4

Julklappstips nummer 1! Ett riktigt bra ett :D


When you hit something hard. Really hard!

Mina kära läsare, min app funkar lite då och då så därför denna tråkiga, obildade uppdatering. Och detta ska såklart hända nu, när jag har världens blogglust och massa inspiration. Typiskt!
Hoppas ni hittills uppskattat lite nytt med kalendern på bloggen. Och på torsdag blir de tävling. Wiho!

Har som sagt massor med inspiration just nu så när apppen funkar/jag har tid för datorn så kommer det massa grym bloggning. Och jag tycker verkligen ni ska ta och kolla in emma's blogg. (emmagabrielsson.blogg.se) Hon har blivit riktigt duktig på de hon gör nu, skriver sjukt bra inlägg och man får alltid massor med pepp och energi av henne. BIG anna like! Nu ska jag sova. Bilder från stockholm horse show kommer, men eftersom appen laggar och jag knappt vart hemma så får ni dom snart.
Och som sagt, bildlösa inlägg typ "/


Lucka 3

 
 
Seriöst. Hur SKÖN är han inte. Så klockren. Och därför får han en plats bakom lucka 3!

Lucka 2


Sihs12

 

Är det nyår så är det nyår!

 
 
 
Och så lite skor på de..... Wait for it, Waaaaait for it!
 
Detta och du är KUNG på nyår. BIG ANNA LIKE!

Lucka 1

Julgodis!
 
 
Rocky road:
 
Färdigt på:                                  40 min
 
Ingredienser för 12 kakor:
600 g blockchoklad (helst mörk), 2 påsar dumlekola, 2 nävar minimarshmallows, 3 dl salta jordnötter, 1 dl skalade pistagenötter
                   
Gör så här:

                  1.   Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).

                  2.   Blanda samtliga ingredienser.

                  3.   Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.

                  4.   När kakan har stelnat, skär upp den i stänger.

 

Smörkola:

Färdigt på:                                  1h

Ingredienser för ca 50 stycken:  100g smör, 2 dl vispgrädde, 3 dl strösocker, 1 dl ljus sirap, 1 tsk vaniljsocker

 


Gör så här:

                   1.  Smält smöret i en tjockbottnad, vid kastrull.

                   2.  Rör ned vispgrädde, strösocker, sirap och vaniljsocker och låt koka utan lock cirka 15-30 minuter Rör om då och då.

                   3.  Gör ett kulprov för att veta när smeten är färdig. Rör ned valfri smaksättning eller behåll smörkolan naturell. Häll upp kolan på en oljad plåt. Låt svalna.

                   4.  Klipp i bitar och slå in kola i smörpapper, förvara kallt.


Julmarknad


Julmarknad!

 

Dumma dumma DUMMA app!

 
nu har min blogh.se app krashat igen. Så får bli ett tråkigt inlägg utan bilder nu ett tag om jag använder mobilen "/ 
 
iaf de jag skullw berätta va att jag kommer ha en adventskalender här på bloggen. 1 lucka varje dag. Och där kommer ni hitta bilder, citat, tips, tävlingar, filmer osv. Lita av allt helt enkelt! dock kommer detta göra att dagens boosy försvinner under december. Men nu har ni ju iställer en lucka att titta bakom varje dag. Wiho :D
 
 

Sängen <3

Kvällen har vart grym! Och bästa sällskapet av Amanda oxå. Tummen upp! Hoppas alla ni haft en lika bra kväll som mig. Nu ligger jag äntligen i sängen med min mysiga filt, mina kuddar och dun täcket. Nu fattas det bara en sak. Någon att dela allt detta med ;)
Haha skämt å sido, dags för lilla mig att sova! Har en låååång helg framför mig. En lång men sjukt rolig helg. Godnatt alla!


RSS 2.0