18 Oktober-Anna skriver av sig..

Killar, Jag är 97 och killarna i min ålder är väl schysta. Men de är inte något att ha. Omogna är vad ni är. Okej, vissa är väl mogna men inte sådär som vi tjejer vill ha er. Så snälla sluta klaga på P.12:or som ni gör. Ni är inte mycket mognare själva! Men absolut är ni skitbra killar som man har grymt kul med! Så ta inte åt er och gå och deppa nu;)

 Nej men killar i helhet, jag och dom flesta tjejer vill nog att ni mognar lite till sättet kankse. Och till att börja med, SLUTA DRYGA, VA ER SJÄLVA OCH STÅ FÖR VAD NI TYCKER, VA ÄRLIGA!! Ni sårar mer om ni dissar och ljuger än om ni säger sanningen till oss direkt. Ni kan verkligen inte lära er det va?  Oavsett ålder 5 eller 20 så har ni svårt att få in det i era verkligen fullproppade huvuden. Hmm undra vad det beror på.. Kanske att ni inte vågar säga det. Ni är kanske inte så tuffa som ni vill vara? Inse bara fakta, tjejer gillar ärliga, mogna killar som står för vad de tycker! Men gå inte och ändra er personlighet nu. Utan låt det komma med sig själv. Men försök att inte vänta fööör länge. Och sålänge ni inte får in det här i era skallar så titta neråt på ålderstrappan. Ni kankse hittar några tjejer på ert stadium då..

Men det finns ju olika slags omogenhet också. En del killar är bara ute efter sex. Jaha, då kan ni väl gå och hitta eran lilla kk och hålla er borta från oss som vill haett seriöst förhållande!
Ni som istället bara flamsar runt och larvar er med tjejen ni gillar, snälla sluta! Kom fram till oss och förklara hur du känner istället. Vi är inte dumma så vi fattar ändå att ni gillar oss.
Sen har vi er som är almänt dryga och försöker vara coola?! Har ni problem? Seriöst, lägg NER!! Er vill vi inte ha och göra med överhuvudtaget!

Är bara liite less på erat beteende nu! Mogna och skaffa en riktig personlighet så ska ni se att tjejer blir mer intresserade.


Detta borde ni sträva efter. Men som sagt, ert val...

Kommentarer

Här kan du slänga en kommentar om du har något på hjärtat:

Vad heter du?:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (Ta det lungt, bara jag som kan se den)

Om du har en blogg skulle jag gärna vilja kicka in!:):

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0