Hej Hopp Gummibjörn

Spanien, España, spain.
Underbara plats.
Har spännderat 2 underbara veckor med underbara människor och underbart väder. Ätit massa, badat i korallblått vatten, solat i 32 grader på varm sand, hoppat och dykt från klippor på 5 meter, tränat, vart ute och dansat på de spanska nattklubbarna, träffat nya vänner från Holland, spännderat nätterna på stranden framför en brasa med dom och bara älskat livet så mycket mer. Allt detta och lite till på bara två veckor. Tyvärr har Ping de flesta bilderna som jag får på en skiva sen (ca500stycken) så har bara några dåliga mobilbilder ni får njuta av sålänge.
Första veckan var det jag, alexandras familj, hennes mormor och morfar, hennes kusin joar och vanja +karin. Senare kom ju även viktor ner. Första dagarna var vädret tyvärr molningt men de försvann sen och då vart det helt underbart! För det mesta spännderade vi tiden på stranden då poolen inte är så rolig och fin i jämförelse. Vi spelade massa yatzy i strandbaren och jag som i vanliga fall brukar va rätt bra på de förlorade seriöst varenda gång. De var något fruktansvärt vad dålig jag var haha. Att klättra till klipporna sen hoppa därifrån var en upplevelse och det var så otroligt vackert! det var 7-9 m djupt men man såg ända ner till alla stora stenar på botten.
Finns så mycket att berätta men känner att de blir för mycket att skriva just nu så vi kan ta lite mer när jag fått alla bilder. Kram Kram!
 
 
 

Kommentarer

Här kan du slänga en kommentar om du har något på hjärtat:

Vad heter du?:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (Ta det lungt, bara jag som kan se den)

Om du har en blogg skulle jag gärna vilja kicka in!:):

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0